5 Април, 2021 14:00 32 774 319

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: Единствената добра позиция за Борисов ще е в Централния софийски затвор

  • николай хаджигенов-
  • адв. хаджигенов-
  • борисов-
  • герб-
  • парламентарни избори-
  • изправи се! мутри вън!-
  • 45-то народно събрание

"Нищо свързано с Борисов не можем да подкрепим, освен да пуснем водата след него. Вчера вече го направихме веднъж – избирателите го направиха", каза адвокат Хаджигенов

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: Единствената добра позиция за Борисов ще е в Централния софийски затвор - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Единствената добра позиция, която ще има Борисов тепърва, ще е в северното крило на Централния софийски затвор. Вчера направихме първата стъпка в тази посока. Затова и той изплака като в съветски виц: „Ребята, давайте жить дружно?“ (Деца, хайде да живеем дружно?)“.

Това каза пред ФАКТИ адвокат Николай Хаджигенов. Свързахме се с него за коментар върху провелите се вчера парламентарни избори, върху междинните резултати и върху предложението на Борисов за съставяне на експертно правителство.

На въпроса дали думите на Борисов към гражданите и политиците са били поднесени по адекватен начин – в живо включване във Facebook, адвокат Хаджигенов отговори: „Кое му е адекватното на Борисов е хубав въпрос, но той е изцяло риторичен. Въобще колко е адекватна ситуацията, в която той последната година и половина не стъпи в Парламента и не слезе от джипката като малко дете с играчка – сакън, да не му я вземем. Същевременно беше скрит, наведен, обикаляше села и паланки, не смееше да стигне до София. Тоест човекът изобщо не е адекватен. Ситуацията прилича на тази, в която Тодор Живков слуша Петър Младенов и разбира, че си отива. Точно така беше и вчера. Този паралел е неизбежен и е хубав паралел. Дотук добре“.

Относно резултата на „Изправи се! Мутри вън!“, адвокат Хаджигенов каза: „За нашата част от коалицията, аз мога да кажа следното – ние гледаме на политиката като на инструмент, с който да изчегъртаме Борисов и борисовщината. Това, от което сме удовлетворени със сигурност, е категоричната яснота след вчера, че Борисов си отива. Сега тепърва трябва да се преборим с борисовщината и герберщината. Резултатът ни е резултат. За нас политиката не е самоцел и никога не е била. Това е просто инструмент, с който да надградим това, което не успяхме да постигнем на площада. След протестите следващият разумен ход е политиката, защото властта е начинът, по който не само да се махне Борисов, но и да се направят нужните промени. Все пак ние сме парламентарна република. Да, Борисов я ликвидира, но ние сега ще възстановим тази парламентарна република. Начинът да извършим промените е именно този – влизане в политиката. Именно заради това направихме втората стъпка и нагазихме там“.

По повод предложението на Борисов за създаване на експертно правителство, адвокат Хаджигенов беше категоричен, че „Изправи се! Мутри вън!“ няма да подкрепят такава идея. „Абсурд! Нищо свързано с Борисов не можем да подкрепим, освен да пуснем водата след него. Вчера вече го направихме веднъж – избирателите го направиха. Това, което зависи от нас оттук насетне е да пуснем водата още веднъж, за да измием тази гадна смрадлива политическа гняс и да започнем начисто“, каза той.

На въпроса дали можем да направим паралел между сегашното предложение за експертно правителство и предложението за нова Конституция от лятото на 2020 година, адвокат Хаджигенов отговори: „Да, напълно. Това е едно тупкане на топка. Борисов се опитва да оцелее още един ден. Той още преди беше казал, че не си представя какво ще прави извън политиката. Правилно, защото в политиката влизат и такива като него, като Цветанов, като ВМРО, като патриотичните формации, които реално са паткопасачи – тоест нивото там е паткопасач. Не повече, не по-малко. Тези хора, без този вид политическа корупция, те са никой, те са нищо. Те не могат нищо, не знаят нищо, не правят нищо – не са нищо. Ако не са в политиката, не са никъде”.

“Цветанов влезе в политиката със съдраните гащи, Борисов също. Виждате сега какво им е нивото, само че те не могат да дишат без политика. „Ние знаем, ние можем“ – видяхме какво можете, единствено да крадете“, категоричен беше адвокат Хаджигенов в края на разговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 385 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корекция

    408 52 Отговор
    Абе, каквото и да си приказваме, вота в чужбина е показателен. Нова е реалният вот, който няма как да бъде манипулиран. Умножете го пропорционално и ще се види, кой колко заслужава да бъде представител на хората...

    Коментиран от #22, #81, #119, #267, #269, #270

  • 2 6867867

    581 106 Отговор
    Аз съм напълно съгласен с адвокатът! :)))

    Коментиран от #192

  • 3 123

    541 85 Отговор
    БЛАГОДАРЯ АДВОКАТЕ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ

    Коментиран от #175

  • 4 Барабар

    373 48 Отговор
    с цялата шайка !
  • 5 Ланс Линк

    328 35 Отговор
    И не само той
  • 6 българин

    449 58 Отговор
    Ето точно това иска целия народ !!!

    Коментиран от #40

  • 7 Някой си

    366 41 Отговор
    Паткопасачи.........добре казано :)
    Ей за това гласувах за вас!

    Коментиран от #32

  • 8 На ердоган леля му

    136 395 Отговор
    По спокойно имаш 5-6% каде си тръгнал бе бай х-и или вече си министър и почваш да колиш и бесиш

    Коментиран от #153, #261

  • 9 Прекрасна новина

    375 50 Отговор
    Браво на ДБ. Формацията се обявява за скорошни нови избори проведени от служебен кабинет на президента в които купения вот на ГЕРБ ще бъде смазан и калинките им в администрацията неутрализирани! Сега очакваме да се присъединят "Мутри вън" , чалгара и БСП. Декларация на Демократична България: " Промяната започна от София и чужбина. Победихме КАТЕГОРИЧНО ГЕРБ в София и чужбина ! Това е най добрата новина от вчера. Нито една агенция не позна! Този парламент не може и не трябва да излъчва правителство. Желанието на ДПС и Борисов за експертен кабинет не трябва да бъде прието. Колкото по скоро са новите предсрочни избори неорганизирани от Герб , толкова по добре! Президента е на ход!

    Коментиран от #29, #92

  • 10 ТаУмВзе

    103 305 Отговор
    Конярчето на калинката мая е по голяма пародия от арменчето с трамвая.

    Коментиран от #33

  • 11 пострадал

    325 52 Отговор
    ГЕРБ затвор! герб затвор! Искам възмездие а избитите българи заради кражбите и малоумния НОЩ. Възмездие!
  • 12 айдук Кольо

    335 48 Отговор
    евалла адвокате за смелостта , айдуците трябва да са по затворите
  • 13 SDEЧЕВ

    110 343 Отговор
    ХАДЖИЕДИКОСИ ДО ВЧЕРА НИКОМУ НЕ ИЗВЕСТЕН- МУТРАТА НА ЧЕРЕПА И НА МАЯ ОТ БСП . НЕ ВИ МИНА НОМЕРА БЕ КОМУНЯГИ

    Коментиран от #49, #66, #101

  • 14 Коко

    193 23 Отговор
    При Бай Ставри!!
  • 15 Цар Вул

    92 148 Отговор
    Всички чуждоземни и отровни НПО-та - Вън от БГ!
    Тва, което се казва за Винету е така!
    Но по-никакъв начин не прави адвоката по-симпатичен и заслужаващ доверие.
  • 16 Последния Софиянец

    263 55 Отговор
    Хора!Мишо Константинов в Арена Армеец преправи 90 процента от протоколите и открадна изборите.В моята секция имаше 70 процента избирателна активност,а Мишо казва че е 40.Хората масово гласуваха протестно за Христо Иванов,Мая и Слави.Но в Арена Армеец ми преправиха протокола.И на почти всички други.

    Коментиран от #23, #36, #37, #47, #115

  • 17 Сск

    191 29 Отговор
    Боко е силно токсичен , който го докосне потъва с него!
  • 18 Българка

    236 36 Отговор
    "Нищo cвързaнo c Бoриcoв нe мoжeм дa пoдкрeпим, ocвeн дa пуcнeм вoдaтa cлeд нeгo. Вчeрa вeчe гo нaпрaвихмe вeднъж – избирaтeлитe гo нaпрaвихa", кaзa aдвoкaт Хaджигeнoв. Единствената добра позиция за Борисов ще е в Централния софийски затвор"
    Какво повече да се допълни!
    Идва деня за плащане на сметката от айдуците на държавната софра и нашия гръб
  • 19 истина е

    215 37 Отговор
    За тиквата гласуваха всички държавни и общински администрации които са над 500 хил. , но явно е ,че на болшинството на народа му светна лампичката!!!

    Коментиран от #38

  • 20 Голем смях

    98 234 Отговор
    Този плужек с 4 процента ще вкарва Боко в затвора.Че и адвокат бил,а не знае как се влиза в затвора.Мечтател...

    Коментиран от #65, #98

  • 21 Gowko

    154 49 Отговор
    Ето защо си заслужава вота този човек.
  • 22 пешо

    97 17 Отговор

    До коментар #1 от "Корекция":

    не е адекватно. емигрантите не са представителна извадка на обществото на територията. да, и при тях с 50 льеа буци не може да мине.

    Коментиран от #264, #297

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бай Пеши

    70 107 Отговор
    Маноловица и хаджиглепака са новите златни палци .
  • 25 речено сторено

    128 12 Отговор
    ...............САМО ДА НЕ СЕ ИЗМЕТНЕТЕ , ЗАЩОТО ЗА ТОВА ОБЕЩАНИЕ ХОРАТА ГЛАСУВАХА ЗА ВАС .....!!!!!
  • 26 Ива

    181 39 Отговор
    Борисов снощи беше много много жалък до тук беше пускаме водата прав е адвоката

    Коментиран от #39

  • 27 Проблема

    43 71 Отговор
    Ти е ,че нищо не зависи от теб.
  • 28 Gowko

    129 34 Отговор
    Бойко Методиев при тези данни за злоупотреба с които разполага прокуратурата и Еди начинаещ районен прокурор би се справил.И едно съдилище , което и да е то.Дсмо да ги няма ГРОБ.
  • 29 Идва възмездието

    212 49 Отговор

    До коментар #9 от "Прекрасна новина":

    Процедурата е! Радев връчва първия мандат на ГЕРБ! Никоя от останалите формации не отива на преговори с тях за съставяне на правителство с изключение на ДПС. Но те заедно нямат и 100 депутати. После връчва на ИТН на Трифонов. Отива ДБ и настоява за нови избори пред него! После Мутри вън на Мая и Хаджигенов също. След това се надяваме същото и БСП. После Трифонов връща мандата и го дават на ДБ. Те отказват да съставят кабинет. След това Радев прави служебно правителство, започва ревизия на управлението на ГЕРБ и ще бъдат унищожени. След месец избори и ГЕРБ се разпада. Идва кошмара и ужаса за Борисов чийто финал ще бъде жесток!

    Коментиран от #96, #134

  • 30 Българин

    133 31 Отговор
    Прав е..На бойко КОМУНИСТА мутра мястото му е в централния Софийски затвор

    Коментиран от #90, #196

  • 31 Бай

    58 114 Отговор
    От злоба ти излезе пяна на устата, твойте господари ще те погалят по главицата , виж колко гласуваха за вас , пък тогава се ежи, измекяр
  • 32 нНЯКОЙ СИ

    36 14 Отговор

    До коментар #7 от "Някой си":

    Я не пиши от моя ник !!!!, като си гласувал за най "фалшивите", то това си е твой проблем......

    Коментиран от #70

  • 33 ТаУмВзе

    31 47 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    Крайно забавно е, как добитък води стадо, без цел и посока.

    Коментиран от #41

  • 34 Просветен илюминат

    132 23 Отговор
    И сега с джипката накъде?
    Днес какво откриваме и посещаваме?
    Гледам и вируса се уплаши покрай Бойко,нещо секна информацията за пандемията и се скриха глашатаите на щаба.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Гошо

    44 29 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Абе човек преди да пишеш виж дали си си пил всички лекарства по обяд.
  • 37 Дядо Гого

    136 26 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Мишо Константнов е следващият след Шиши и батката в затвора. Толкова години фалшификации и още е на свобода. Паднат ли покровителите му, пада и той!
  • 38 Че нали

    44 107 Отговор

    До коментар #19 от "истина е":

    Пак е първи.Означава,че болшинството от народа е доволен.Пък ще ги видим и новите управляващи.След максимум година ,до не търсим пак Боко.

    Коментиран от #43

  • 39 Последния Софиянец

    103 25 Отговор

    До коментар #26 от "Ива":

    Борисов видя че освен Мишо Константинов всички други са срещу него.
  • 40 Дърводелец

    31 15 Отговор

    До коментар #6 от "българин":

    По скоро целият народ иска шкафче.
  • 41 Верно ли

    48 9 Отговор

    До коментар #33 от "ТаУмВзе":

    Абе и сам да си говориш и отговаряш, конярчето има топки, за разлика от много други, на които сме им гледали цирка вече в 43то НС.
  • 42 Жоро

    33 56 Отговор
    Тоя комунист и злобен мъжага е като Яне Янев
  • 43 Последния Софиянец

    107 27 Отговор

    До коментар #38 от "Че нали":

    Какво болшинство бе?От седемстотин гласували в моята секция Бойко имаше 30 гласа.Мишо Константинов преправи 90 процента от протоколите в Арена Армеец.

    Коментиран от #64

  • 44 Гневен бургазлия

    84 25 Отговор
    Браво!! Напред Адвокате! Ямболската бригада гласува за вас.. Напред и ако видите зор.. Чакаме със заредени Ак47.. За всеки случай :)

    Коментиран от #48

  • 45 Онуфри

    45 65 Отговор
    Много коментиращи тук се вживяват в ролята на прокурори и съдии.Раздават присъди наляво и надясно.Споко другари.Годината не е 44.И няма руска армия тук.
  • 46 Демократ

    66 26 Отговор
    Егати изборната победа никои не иска клалиция сьс - борисов
    Явно троината клалиция - слави христо мая ще са новото управление на бьлгария На мен лично ми допада идеята - слави да избере не себе си а някои друг за премиер като - хаджигенов или христо

    Коментиран от #54, #63, #76, #78, #263

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 гост

    41 26 Отговор

    До коментар #13 от "SDEЧЕВ":

    Юмручето ,юмручето ще влезе и ще извади още гняс!Да беше отишъл поне на един протест щеше да видиш накъде духа вятърът- само ватенки и звезди са ти в главата.Във Филиповци сте първи-бъди доволен.
  • 50 Черен Петър

    75 28 Отговор
    Съгласен съм с адвоката, но искам да го помоля да бъде малко по-милостив! Що в северното крило? Понеже сме добри хора, може да го сложим в южното крило! Щото ще се наложи да лежи дълго време, та да не земе да фане некой ревматиз, че после ще трябва да му плащаме и лечението! Та викам в южното!
  • 51 Миро

    93 21 Отговор
    ГEРБ зaгубихa Coфия, нo cпeчeлихa..."Фaкултeтa"!
    Фaндъкoвa и cъпaртийцитe ѝ трябвa дa ocъзнaвaт eднo - coфиянци вeчe нe тoлeрирaмe и нe ce примирявaмe c aвтoритaризмa, бeзидeйнocттa и aлчнocттa нa тoвa упрaвлeниe
  • 52 Анонимен

    15 48 Отговор
    Вчера друго говореше. Почнаха се... С лъжите. Успокоява ви. Избори няма да има. Румен Радев Втори мандат президент, а Борисов Министър-председател с Цвета Караянчева ПНС... Почистиха си градинката с ОП. Славуна ще ги замести. Не слушайте тия анализатори. Разтягат локуми, чакат заплати.
  • 53 ДЖОТО

    59 23 Отговор
    МНОГО ТОЧНО ГО Е КАЗАЛ АДВОКАТА!И НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ,ЩЕ СЕ УСПОКОИ!!!
  • 54 Демократе

    39 6 Отговор

    До коментар #46 от "Демократ":

    България се пише с главна буква.От това само човек може да си направи изводите.
  • 55 Gowko

    53 18 Отговор
    Правилно говори човека.Победата е една.Слефес поетапно изчистване на цялата борисовщинна помия.Заляла целия държавен орган.Администрация,съдилища,прокуратура ,Кметчетаа по села , дерибрей крадливи.Войната тепърва предстои със шумкари разбойници.Село Зидарово.Нека се позаинтересува някой за какви пладнешки зулуми става реч.Много са .Кражбите сега ще започнат да излизст
  • 56 Просветен илюминат

    41 8 Отговор
    Сега хората няма да правят разлика между Годжи и Мутафчийски.
  • 57 КОШМАРА НА БУЦИ

    63 16 Отговор
    Служебно правителство и ревизия!
  • 58 ПЕНЕВ

    57 25 Отговор
    ХЕРО МУСТАФА ЩЕ НАРЕДИ КАБИНЕТА НА УЧИНДОЛЕЦА...НО СЕГА ВАЖНОТО е ГЕРБ ДА БЪДАТ ПОСЕЧЕНИ И ЗАКЛАНИ.

    А ГЛАВАТАРЯ ИМ = ТИКВАТА, ПРАТЕН В ''ГУАНТАНАМО'' ОТ МУСТАФАТА .
  • 59 БКП=герп+дпс

    57 24 Отговор
    Прав е Адв. Хаджигенов!
  • 60 Неутрален

    51 80 Отговор
    Цяло лято София беше блокирана от анархо-терористи, а този беше един от вождовете им! Бог да пази България!

    Коментиран от #72

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Кой68

    38 15 Отговор
    Джендър проп@гандата и тези които я препознават са за Центр.Софийски затвор ...
    Жалко и отвратително е че има "хора" които ги подкрепят ....😱😱🤮
  • 63 Учуден

    36 20 Отговор

    До коментар #46 от "Демократ":

    И как бе, демократе, си представяш тая бодряшка коалиция? На каква идейна платформа или тя е без значение? Тия тримката и кафе не могат да изпият заедно. Всички са нарциси и от велик нагоре. Мислиш, ли че Слави ще се остави на тъпотиите на Галева или Иванов ще иска някой да му дава акъл? Няма как да стане
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 КОШМАРА НА БУЦИ

    32 8 Отговор

    До коментар #20 от "Голем смях":

    Ще стане ,ще стане!Буци е като брашнян чувал-колкото повече биеш толкова повече пуска.
  • 66 СТРАХОТНО Е МУТРАТА ОТ СИК

    48 17 Отговор

    До коментар #13 от "SDEЧЕВ":

    СИ ОТИВА ! БРАВО БЪЛГАРИ !
  • 67 Гневен бургазлия

    14 3 Отговор

    До коментар #48 от "Аман":

    Бях в Карлуково и пещера Очите на бога.. Много ми хареса :)
  • 68 Адвокат

    43 16 Отговор
    Адмираций, колега Хаджигенов

    Коментиран от #308, #309

  • 69 секс 696969

    34 36 Отговор
    не беше зле да го попитате кой им финансира партията заедно с Майчето ?
  • 70 Някой си

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "нНЯКОЙ СИ":

    Пиша с този ник тук от години.........та не знам кой с чии ник пише!
  • 71 Анонимен

    25 5 Отговор
    Който и да спечели, файда йок. Те ли ще мислят за вас. Казва ти. Търсим работници за цепене на дърва. В производството. Всичко друго е заето. Едно момче най добрият готвач и явно са искали да се отърват от него, сложили в тоалетната златен оръстен, закачили го. Вместо да го предаде, той го взел за себе си и го уволниха и работа не може, знаете в кой регион и лежи в къщи, без семейство, на 43 години. Като искат ще ти испишат очите и обратното. Провинцията е зле. Назначават си тяхни хора. А родата ни истаря, а идват копанарите от дпс,
  • 72 Бай той

    31 27 Отговор

    До коментар #60 от "Неутрален":

    И от кога спечелилият 5 от всеки 100 души е по-важен от 25%.

    Коментиран от #241

  • 73 Щщщщщ

    37 31 Отговор
    Народа е казал. Който голям го вади малък го вкарва адвокатче.

    Коментиран от #311

  • 74 Последния Софиянец

    36 11 Отговор

    До коментар #64 от "Ти за":

    Нищо не можах да направя.В моята избирателна комисия председателят,зам председателят и секретарят бяха от ГЕРБ, БСП и ДПС и имат мнозинство и са съгласни с измамите.И в другите секции е същото.

    Коментиран от #83, #89

  • 75 сара

    32 9 Отговор
    Хаджигенов е длъжник на всички участници в протеста - на площада и извън него. Дано с действията си сега успее да се реабилитира.

    Коментиран от #86

  • 76 Софиянец

    16 13 Отговор

    До коментар #46 от "Демократ":

    Точно така, това е пътят но от да България ще настъпят отново мотиката както некоалиранено на миналите избори. Статуквото ще се реорганизира и отново ще се върне на власт. Дешния шанс не трябва да се изпуска! Втори няма да има!!
  • 77 Васил

    36 13 Отговор
    Боко стягай мешката и идвай при мен в Дубай,не може да се скриеш,постъпи поне веднъж като мъж. Вземи Геша и Цеката ще ви стана продуцент ,в гей порно индустрията има хляб, нали за пари сте готови на всичко ще ви осигуря бляскава кариера и много, много кинти НЕЩАСТНИЦИ !

    Коментиран от #82

  • 78 Ха ха ха ха ха

    25 49 Отговор

    До коментар #46 от "Демократ":

    За предпочитане е крадливата шайка на Герб, пред Хаджигенов и Христов. Защото шайката ни краде, а наведените или изправени ли, заедно с цялата сбирщина на Костов ще ни довършат като нация. Толкова ли не виждате, че се финансират от чужди НПО-та? Което значи, че работят за чужди интереси. Боко и шайката му крадяха Еврофондовете, като трохите оставаха за тях, а тлъстия пай се връщаше на баш мафиотите у Брюксел, или както Боко ги нарича "големите началници". Обществените поръчки бяха за фирми близки до Герб, както впрочем е по целият свят. Или смятате, че в Германия обществените поръчки са на фирми близки на опозицията а не на Меркел ли?

    Коментиран от #105

  • 79 Лично аз

    23 24 Отговор
    Най съм доволен,че народа постави другарката Нинова на мястото и.Макар ,че и трета позиция и е много.Сега ми е интересно след ,като свалихме ГЕРБ на кой месия да се молим.На цигуларя ,лодкаря,арменчето или на бившата обудсманка.Струва ми се след като те си заеха топлите места народа пак ще го ду.а.
  • 80 Алчни чалгари

    32 16 Отговор
    Прост народ слаба държава. Натокали са се за парите на ЕС, ама ще ги получат някой друг път😁😁😁
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Много

    7 15 Отговор

    До коментар #77 от "Васил":

    Си зле Василчо.Психически.
  • 83 Гневен бургазлия

    26 2 Отговор

    До коментар #74 от "Последния Софиянец":

    Какво им разясняваш.. Много хорица само стоят по фотьойлите и дават акъл.. Мързи ги да излезнат навън и да помогнат! Само с мързел и интриги нещата няма да се оправят!
  • 84 да видим

    34 8 Отговор
    Много яко приказваш адвокате , но ние чакаме от вас действия , не приказки. Борисов все още не е в затвора !
  • 85 Анонимен

    8 21 Отговор
    И адвоката ще клекне на ББ. Няма къде да иде с НБУ. Там и ТЖ бе прост. В БГ умните цепят дръвца. Същото си бе по живково. Със 7 клас, но с връзки, командваше хора с висше и то дошли от видин по разпределение, с пълно 6, умна, но не и дават, инженер, кво ще направил. Като си, но казват за някои от новите имал много пари. От пловдив, съдийка, преди е работила в системата на мвр, но бащата на съдуйката не си знае парите. Строител от тж и след. Който има пари има власт. Коалиция. Доган мълчи, слави същото. Оправия снея се, но.. 2 на 2
  • 86 един друг

    18 17 Отговор

    До коментар #75 от "сара":

    Блажени са вярващите- ще вкара Борисов в затвора?

    Коментиран от #93

  • 87 Слави

    27 16 Отговор
    БРАВО, ВСЯКА ДУМА Е ВЯРНА. БЛАГОДАРИМ ЗА ТЯХ. МЕЖДУ ДРУГОТО НА ТУЛУПА ОТ БАНКЯ, МНООООГО ЩЕ МУ ОТИВАТ ЗАТВОРНИЧЕСКИТЕ ПАРЦАЛИ. СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МУ ЛИПСВА ДЖИПА И ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ КОКТЕЙЛИ. НО ТОВА Е ЖИВОТА-ЕДИН ДЕН СИ ГОРЕ, ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СИ В ПАНДЕЛАТА.
  • 88 Gkbb

    31 4 Отговор
    Вий си чагъркайте Борисов , но по-важно за нас е кой и как ще управлява. Ако не ви е интересно управлението бързо ще ви ичагъркаме и вас.
  • 89 Няма как

    6 9 Отговор

    До коментар #74 от "Последния Софиянец":

    Говорил съм с доста хора в системата.

    2 неща са единодушни всички. Че тоя модел със застъпници е добър за партиите с пари, тъй като се контролира от най-ниско ниво вота и, че намаляване на депутатите ще им да ва по-лесно да корумпират всяко гласуване.

    И двете неща са факт, едното си седи на всеки избори, а другото беше в речта на Биби за ВНС с две цели, а именно по-малко политици и промяна на Конституцията.
  • 90 Хахаха..

    10 10 Отговор

    До коментар #30 от "Българин":

    Абе льольо,до вчера го вдигаше в стратосферата,сега го плюеш като пръскачка из лозе.Обаче ника ти е точен - Българин..
  • 91 Лилява

    28 25 Отговор
    А ти бе мошеник такъв за къде си?Да не би да спечели 49%,а не 4.9%та правиш този коментар!!!!
  • 92 Цар Вул

    24 10 Отговор

    До коментар #9 от "Прекрасна новина":

    Това, че ДБ спечели младите хора, не доказва, че е читава и мисли за полза роду! То има ли някой който да обича Боко? Но Няма как да скриете факта, че сте тясно свързани с АМЕРИКА, а от там и не сте независими. Щеше ви се да сте преди Дългия, ама не стана, айде сега тичайте да му целувате ръка, че едни 50 милиарда идват , а и има да се прокарват още много евроатлантически ценности
  • 93 Gkbb

    15 5 Отговор

    До коментар #86 от "един друг":

    И при това не е обикновен льольо а вече депутат.
  • 94 Анти Борисов

    23 21 Отговор
    Браво адвокате !!!! Ти изрази мнението на мислещата част от българския народ!!!! Горд съм с факта че аз и цялото ми семейство не пропуснахме нито едно Велико въстание!!!! Продължавайте смело по така очертаната програма!!!!

    Коментиран от #100, #205, #226

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ттт

    16 11 Отговор

    До коментар #29 от "Идва възмездието":

    От твоите уста в Божиите ужи!
  • 97 Бацо 4

    20 14 Отговор
    Снощи бацо иска пак да прави кабинет мухахахахаха, не че не може ама трябва с корнела и медю да разделят шкафа на три
  • 98 А бе

    12 4 Отговор

    До коментар #20 от "Голем смях":

    умник,кой си ти та да даваш квлификации.
  • 99 Анонимен

    5 14 Отговор
    Може герб дпс бсп или аз мисля, защото отлично познавам бастиона на дуганя, кога бе на 34 годин.. Герб, слави и дъпъсъ ту. Слави е с дпс, герб е с дпс, бсо е с дпс. Българите си отиваме. Свиквайте. Старци с бастуни и като умрем, те чакат и ще купят жилищата на християни за жълти стотинки. Поздрави на Мустафа Хюри. Ря ми се вижда честен човек. Нищо общо няма с нас. Тя си има на идея за Кмета хасан и Ген. Директор, царицата на чардъшъ Цвета Караянчева. Хайде на полето. Всичко друго д бош лаф.
  • 100 Иииии

    20 13 Отговор

    До коментар #94 от "Анти Борисов":

    Коя е очертаната програма на тоя? Че работи за чужди интереси ли? Знаеш ли какво е НПО? Ако не знаеш, научи го и тогава ще разбереш Хаджигенов за кой работи.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Реалист

    29 21 Отговор
    Респект ! Категорично, ясно и точно ! Никаква милост към господаря българоубиец ! А за тези които слагат минуси - и вие сте след него. Свърши лапаницата на калинките.

    Коментиран от #131

  • 104 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    26 19 Отговор
    Да пуснем водата от казанчето
    след онова с цвят на Тиква...
  • 105 Хаха

    14 8 Отговор

    До коментар #78 от "Ха ха ха ха ха":

    Вече сте в канала

    Коментиран от #118

  • 106 Последния софиянец

    21 9 Отговор
    Извинявам се на всички пишещи. Аз съм тъп трол и пиша глупости понеже ми плащат. Нищо от това, което пиша не е истина! За единия къшей хляб е всичко.
  • 107 Загрижен

    25 15 Отговор
    Това, което зависи от нас оттук насетне е да пуснем водата още веднъж, за да измием тази гадна смрадлива политическа гняс и да започнем начисто“.
    Борисов е за централния софийски затвор, веднага!!!!!
  • 108 Го4о

    22 19 Отговор
    ХаджиментоФ и твойта не е лесна! Тоя яйца които ги мяташе , Божков иска да ги плащаш! Глобите, които дължиш за хулиганство трудно ще ги изплатиш. Гешев те чака на килимчето.
  • 109 Антон

    22 14 Отговор
    Ей за това не им вярвам и на тия, защото са същите тъпунгели. Щял да вкарва в затвора!?! Не, че не трябва ама кажи как ще стане чисто технически а не просто да си дрънкаш! И освен това "Ребята, давайте жить дружно?" не е от никакъв виц а от анимациония филм за котарака Леополд! Като не знаеш поне не се изказвай неподготвен!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Червени боклуци.

    25 25 Отговор
    ХаджиГейов искаше да каже, че работодателят му черепа влиза в СЦЗ, а фигурантът му грипен Решетников влиза в Белене.

    Коментиран от #116

  • 112 Димо

    20 14 Отговор
    Кой го е избрал Хаджигенов,че да посочва пътя на този и онзи!Да се беше кандидатирал самостоятелно да се види колко му стурват думите щото сигурно повече от 100 гласа нямаше да събере.Каскета направи повече отколкото очакваше за лошия резултат на ББ,а шкафчето с парите дето никой не можа да отрече за неистинско...спечели кампанията на всичките му противници просто защото визуално суверена разбра защо се натискат в тая пуста политическа клоака.Снощи ББ само дето не се разрева...поне аз така го усетих.
  • 113 Да ама не

    16 9 Отговор
    Хахахха, башбакан чекмеджан го запукаха с лопата по празната кратуна!
  • 114 Тиква

    14 9 Отговор
    И не само него Моля. Тепърва хората ще споделят и говорят какви ги сътвориха! В Бойчиновци затвора е почти празен. Там ще им е добре. Може и с влак или с рейсове да ги до карате. Ще бъде радост за нас. А може и на Атракцион да ги пуснем и общината да изкара някои лев поне.
  • 115 ЛЕТ МИ БИЙ

    10 6 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    ВЕНСЕРЕМОС ЗНАЧИ БКП И НИ НО ВА ПЕЧЕЛИ БРАВОС КРЪМАРЮ!!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Стефанов

    23 13 Отговор
    Лъжеца втори ден се крие в Банкя и не смее да си покаже носа ала Пинокио.
    Нали спечели бре що се криеш
    Нали си мъж
    Или вече не си

    Коментиран от #121, #150

  • 118 Ха ха ха ха ха

    21 14 Отговор

    До коментар #105 от "Хаха":

    А вие чуждите агенти, смятате ли, че ще видите милиардите от ЕС? Ако чакате тези милиарди, значи отидете на доктор да ви прегледа дали сте добре:)
    ПС Не съм гербер, никога не съм гласувал за тях. Нещо повече.... при тяхното управление напуснах страната си да търся препитание по света.
    Но това, което написах е истината. Бъди сигурен, че Германия (тя управлява ЕС) спира Еврофондовете за Бг. под една или друга причина. Съжалявам само чуждите НПО-та, които пръснаха толкова кинти за такива като Хаджигенов. Надяваха се за очакваните милиарди от ЕС, ама тц.

    Коментиран от #124, #181, #312

  • 119 Некорекция

    18 8 Отговор

    До коментар #1 от "Корекция":

    Тоя и майчето са за пандиза защо не ги плюхте когато прокараха закона за бързите кредити взел да дава акъл що не каже че е близък с една групировка с три букви с лъв на логото

    Коментиран от #148

  • 120 Кси

    11 8 Отговор
    Хората не желаят нищо да изчегъркате, не мислите за държавата, а за себе си и работодателя ви, който е за затвора
  • 121 Червени боклуци.

    19 13 Отговор

    До коментар #117 от "Стефанов":

    Крие се кака ти Курни, ако не си забелязал. Това е началото на края на червената шайка-терористи БСПдирастите.

    Коментиран от #127

  • 122 САЧЕВА

    16 10 Отговор
    Предлагам, простите и крадливи избиратели на ГРЕП съберат хапи и да купят на ВИНЕТУ КРАДЛИВИЯ едно МУЛЕ и с него да обикаля страната и да се бори с КОМУНИСТИТЕ. А чарвницата СЕВДА ще ни предава на живо. ТОВА Е НОВИЯТ ПОСТ НА ЧЕКМЕДЖЕТО.
  • 123 Кибика

    13 6 Отговор
    Хехехеее тоа с детските книжки за ТРЕТИЯ ПОЛ ми прилича на булонка джавкаща ЛЪВА .. през оградата.
    Безвреден ПЕ'ДЕР , като Радка,Бойкикев, Вибратора и...те така
  • 124 Аман

    9 11 Отговор

    До коментар #118 от "Ха ха ха ха ха":

    Щом си навън не се връща и не гласувай чистете кенефи
  • 125 Анти трол

    20 9 Отговор
    Изключително неприятен индивид с просташки изказ и минимална подкрепа, но се смята за победител!!!!!!

    Коментиран от #128

  • 126 на прав път

    15 7 Отговор
    България стъпи с единия крак в чистилището,пътя е труден,но славен!
  • 127 ДА СЕ ЗНАЕ

    7 7 Отговор

    До коментар #121 от "Червени боклуци.":

    АМА ЕЙ УМНИК АМИ МЕЖДУ ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНЯГИ ОТ БСП И ПРОСТИТЕ КОМУНЯГИ ОТ ГЕРБ НЯМА РАЗЛИКА. СЕГА ГЕРБ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ С БСП ЗА ПОЛИТИЧЕСКА НИША.
  • 128 ДОАНТИТРОЛА

    10 7 Отговор

    До коментар #125 от "Анти трол":

    НИМА Е ПО ГНУСЕН ОТ ВАШИЯ БУДА, НЕ ВЯРВАМ АНТИТРОЛ
  • 129 Хан Сол

    13 13 Отговор
    Добре де успяхте да забаламосате определена група хора и сте в парламента/ обетованата земя/ но за какво искате да сте вътре ? Само да правите сечено на ББ ? Ами там сте да свършите нещо полезно за развитието на държавата в положителен план. А вие какво? Само реваншизъм. Мноо сте зле. И хайде повейте байрака и на есен с песен към нови избори
  • 130 Анонимен

    2 11 Отговор
    Българите християни напуснали България не по тяхно желание разчитат на Слави, а че вие като мен сте неуки това си е проблем ваш. Гледаме листите 29 на слави, други юристи гледат пе във Воля има умна и млада жена, народила милата 5 дечица. Казва се ирина репуц. Юристите гласуваха за нея, а други за човека работил в турция, аташе, от Русе. Остави слави виж листите им. Чаках един час, нямах намерение да гласувам и един ми вика, да зачертниш едното, другото, не знае другото че се казва преференция. Тъпа работа. Прости млади. Преди години учителки 2 две българки и още 2 българки в шивашката фирма, 2004 г. Бе.. И като се съберат на почивката зад гърба й се подиграваха, на умната.. То трябва да живеел, но и ти ако су прост ще се разберете. И защо, че имала манюкюри и пушела цигари, а тя беше и от.. Виждаш ги ограничени от селата, но с пари и едни къчове, а главите им празни и налиташи на бой на възрастни самотни хораполицай. До там простата докара. Простабсреда живяла. Скапана държава. По живково много ви здраве, бяхме много над тия с дроги и далавери с пари. Уби децата ни простата. Събират се българи отчаяни за децата си всички искат в бг. Не е женен жалва ми се умната и красива на възраст упителка, а мъжа й спец ченге. Той поне има брат, а налвто 2 години сам затворен. Хора.. Не зная коя дума да употребя, бойко борисов е добър, но има някои. Лоши сме българите. И нашите. Мислят си че имат навън пари нямат пукнат лев. Пред иконата се кълна. Дори от тук сме изпра

    Коментиран от #167

  • 131 Такива

    6 4 Отговор

    До коментар #103 от "Реалист":

    Льольовци,сме ги виждали.Нищо не можете само дрънкате на кухо.
  • 132 Гост

    8 1 Отговор
    По добре богати, заможни да влизат и умни, а не голи и прости, и завиждащи
  • 133 да се знае

    11 9 Отговор
    Прeдлaгaм, прocтитe и крaдливи избирaтeли нa ГРEП да cъбeрaт пари и дa купят нa ВИНEТУ КРAДЛИВИЯ eднo МУЛE и c нeгo дa oбикaля cтрaнaтa и дa ce бoри c КOМУНИCТИТE. A чaровницaтa CEВДA щe ни прeдaвa нa живo. ТOВA E НOВИЯТ ПOCТ НA ЧEКМEДЖEТO.

    Коментиран от #140

  • 134 ддд

    7 12 Отговор

    До коментар #29 от "Идва възмездието":

    A 100-те милиона за нови избори, които ще дадем. Отново ще дойдат от джобовете на хората .
  • 135 Комунивирус

    17 12 Отговор
    Фашизирана партия,чийто лидер вкарва опонентите си в затвора без съд, без присъда. Това е комунистическото производно, което на гребена на революция се домогва до властта. Той още не се е заклел за депутат, а раздава правосъдие. Жалко за народ гласувал за такива примитиви.
  • 136 ИВАН

    7 7 Отговор
    БКП СА УМНИТЕ КОМУНИСТИ А ГЕРП ПРОСТИТЕ КОМУНИСТИ. СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ СБЛЪСКАТ ПОМЕЖДУ СИ И ДА СЕ БОРЯТ ЗА ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ОТЦЕЛЕЕ.
  • 137 МОМЦИ, ГОТВЕТЕ ЩАНГИТЕ, ТРЪБИ И ВИНКЕЛИ

    15 13 Отговор
    СКОРО ШЕ ПОКАЖЕМ НА Г'ЕЙ -ПРЕВРАТАДЖИИТЕ , СОР'ОС-ПЕДЕРАСЕТЕ
    И ТРА'ВЕСТ'УНЯЦ'ИТЕ КАК СЕ ПРОТЕСТИРА , КАТО ИЗПИТАТ...ГЪВКАВОСТТА НА ПЕРНИШКИЯ ВИНКЕЛ.
    КYР ЗА ГЕ'Й-МУТРИТЕ НА ФАТМАКА

    Коментиран от #141, #158, #168

  • 138 ВИНЕТУ

    12 10 Отговор
    ГЕРБАДЖИЧЕТА КРАДЛИВИ И ПРОСТИ, АХ КАК БОЛИ. ВИНЕТУ,, ВИНЕТУ.

    Коментиран от #146

  • 139 ПулеФ

    14 9 Отговор
    Видяхме ви и вие колко събрахте.
    Как ще връщате парите на Божков се чудя?
    А пък българите в чужбина да си стоят там! Те не трябва да имат право да гласуват по каквито и да е въпроси

    Коментиран от #144

  • 140 Кси

    5 2 Отговор

    До коментар #133 от "да се знае":

    Предлагам себеподобните ти джуджета да се скриете в миша дупка, не ви ли стана ясно вече, че не е това, което ви се иска, или си го повтаряте докато си повярвате, на кои си 7збирател, байно на мутрите отвън и това те прави Ентелегентен смешник
  • 141 МИШОЦИ

    6 5 Отговор

    До коментар #137 от "МОМЦИ, ГОТВЕТЕ ЩАНГИТЕ, ТРЪБИ И ВИНКЕЛИ":

    ХА-ХА. АМА ВЕРНО ЛИ И КОЙ ЩЕ ВИ ПОВЕДЕ ЧЕКМЕДЖЕТО. НЕ СТАВА МИШОК СТРАХЛИВИ СТЕ. И МИШОК ОСПОКОЙ СЕ ДА НЕ ТИ СТАНЕ ЛОШО.

    Коментиран от #155

  • 142 Бамбука

    7 7 Отговор
    Дали ББ ще избяга или ще се скрие ?
  • 143 Бойко

    7 8 Отговор
    Ще направя правителство на малцинството. Нинова и Доган обещаха подкрепа до края на годината и това ще е за да спасим България от ковид 19 и финансовите. След Нова Година, нови избори за ВНС.
  • 144 Кси

    9 6 Отговор

    До коментар #139 от "ПулеФ":

    Точно така, те са навън, ама държат да ми налагат мен как да ме управляват в БГ, ами да дойдат да си консумират тяхното управление-на цигуларя и лодкаря, пак ще правели избори, вече да са първи, тия не ги интересува ДЪРЖАВАТА, важно им е да са срещу Борисов, комплексарите
  • 145 ТОМИСЛАВ

    8 9 Отговор
    МИШОЦИ ГЕРБАДЖИИСКИ ЛИЖЕТЕ РАНИТЕ И СЕ БОРЕТЕ С КОМУНИСТИТЕ. ТОВА Е ВАШЕТО ПРИЗВАНИЕ ОТУК НАТАТЪК. ВАЖНОТО Е ЧЕ ПОБЕДИХТЕ НИНОВА. ОБЩА СНИМКА С ЧЕКМЕДЖЕТО ЩЕ ВЕ УСПОКОЙ ЗА СПОМЕН.

    Коментиран от #154, #157

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Странджата

    6 3 Отговор
    Мръсен долен КОМУНИСТ
  • 148 Верно ли

    3 9 Отговор

    До коментар #119 от "Некорекция":

    Кви ги дрънкаш, бе, мало.мен трол? "Тоя" кога е бил в позиция да "прокарва" закони? Ама като почнете да ги плещите такива, дето хич нямат връзка с ЦНС... А Мая беше първата, дето здраво ги зачеса ЧСИтата като омбудсман. Или като дрънкате глупости, си мислите, че всички са пр.сти като вас? И на вас не ви ли рЕзнаха вече надника, та да ви четем простотиите...
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Каунов

    9 7 Отговор

    До коментар #117 от "Стефанов":

    Какво да се крие, спечели изборите с една четвърт от гласувалите. Това,че няма да състави правителство ще хвърли страната ни в нова криза, инфлацията ще е трицифрено число. Ще видим как другите ще съставят правителство.
  • 151 Тихомир

    13 6 Отговор
    Бойко е жив партизанин. Само се укрива в гори и поляни в джипки и бостани. Боко, Боко гърло дълбоко - държавата затри, но народът ще ти отмъсти!

    Коментиран от #180

  • 152 гуантанамера

    11 7 Отговор
    Братята американци да си вземат вожда Винету в Гуантанамо!
  • 153 Да го връча

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "На ердоган леля му":

    На Лелята на Ердоган.
  • 154 Личи си ,че си г ей ...

    9 11 Отговор

    До коментар #145 от "ТОМИСЛАВ":

    БОЙКО Е ...ИЗБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ, паси'вняче тр'ътле'сто😂
    Колко % взехте, че не си спомням вече?😂
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Здравко

    11 9 Отговор
    Напрово мед ми капе от душата като го чета това !
    Тиквата да заминава директно при бай Ставри !
  • 157 ТОмиСЛАВИ

    10 8 Отговор

    До коментар #145 от "ТОМИСЛАВ":

    Ще съставите правителство от клошари,примитиви,провалили се адвокати,алкохолни примитиви,чалгари и клоуни.
  • 158 Да ама не

    10 8 Отговор

    До коментар #137 от "МОМЦИ, ГОТВЕТЕ ЩАНГИТЕ, ТРЪБИ И ВИНКЕЛИ":

    Чакаме ви, бок,луци гербави!
  • 159 БОЧКО

    8 7 Отговор
    Там му е мястото на този крадлив примат. Отврат. 326
  • 160 Арнолд

    9 2 Отговор
    Абе и....д Черепски, кой си ти бе, че ги плещиш отново тия простотии. Аман от идиоти. Боже, пази България!
  • 161 Партия на тиквите

    6 7 Отговор
    ТИКВИТЕ УЗРЯХА, ДА ГИ ОПЕЧЕМ!
  • 162 Веско

    6 10 Отговор
    ЦИК ще надуят процентите на ГЕРБ, ДПС и ВМРО, до толкоз, че да може да съставят правителство. На тогава, ако народа не излезе да ги помете, това няма да е народ, а стадо овце, което като роби ще си умре. Тиквата, за да си отмъсти на народа, ще ни държи в локдаун с години. НОЩ ще се гаврят с вас, като с п.роститутки, ще мълчите и търпите.
  • 163 доброжелател

    12 11 Отговор
    Питам се Хадж.....ти кога ще влезеш в затвора.много
    добре знаеш защо
  • 164 КОШМАРА НА БУЦИ

    7 4 Отговор
    Хит на седмицата: "Я разкарай Славчо говедата....зе европейско развитие на България"!
  • 165 4993847

    10 8 Отговор
    Само да не забравите за затвора, като влезнете в парламента.
    И не е само Боко.
    Да погледнем и селската учетелка Фандъкова, която унищожи София с не по-малко кражби. Да погледне какво става и как се източват от години общинските фирми.
  • 166 Друга тема

    2 3 Отговор
    Нa Живкo oт Вaрнa му трябвa приятeлкa, зa в бъдeщe трябвa дa й нaпрaви дeцa, трябвa му и бизнec или държaвa !
    Пoмoгнeтe му, зa дa e дoбрe и тoй, мoля !

    Коментиран от #200

  • 167 Даааа

    4 1 Отговор

    До коментар #130 от "Анонимен":

    Пич ще ни трябва превод в ефир... Нищо не се разбира, ама давай... Важното е да има ракийка и салатка...
  • 168 КОШМАРА НА БУЦИ

    6 6 Отговор

    До коментар #137 от "МОМЦИ, ГОТВЕТЕ ЩАНГИТЕ, ТРЪБИ И ВИНКЕЛИ":

    Това е партията "Говеда за европейско развитие на България"!Има вече и песен -"Я разкарай Славчо говедата...."
  • 169 КОШМАРА НА БУЦИ

    5 6 Отговор

    До коментар #110 от "ААААХАХААА... АДЖИГЕЙНОВ НЕ Е Г-ЕЙ":

    Това е партията "Говеда за европейско развитие на България"!Има вече и песен -"Я разкарай Славчо говедата...."
  • 170 шопендар

    8 3 Отговор
    тия лаят като атака,е,къде ли е атака сега.нинова ги нарои за да разпръснат вота,и успя,но си вкара автогол.за нея е победа че прецака борисов,и толкоз,самоунижението си остава.всичките бивши са в прединфарктно състояние,мечтата на комунистите-да започва хаоса,прецакани са пак БЪЛГАРИТЕ,а може би не,може пък за всеки да има по едно ферари с цвят червен и тралала....
  • 171 Даа

    10 7 Отговор
    Най-голямата победа днес е, че България си възстанови парламентарната република и каза категорично "НЕ!" на режима на еднолична власт, в който най-висшият държавен орган е превърнат в обслужващ персонал. Няма такава държава, в която цялата власт произтича от джипка. Затова гласувах за този човек и се надявам да направи каквото е казал и да работи в посоката, която е обещал. Дано удържи на думата си и дано осъзнава каква историческа отговорност носи.
  • 172 Софроний

    9 10 Отговор
    Браво Хаджигенов, добре го каза !
    Но се пазете, този шарлатанин да не ви спретне
    някой пуч . . .да ви затрие Вас и държавата !?
  • 173 шопендар

    12 1 Отговор
    п.п.колкото за пожеланията за затвора,ако вкарваха политици в затвора трябва да започнем с тези които докараха страната до национална катастрофа,но България ще остане без политици за сто години напред
  • 174 ТРВБФК

    14 7 Отговор
    Ще ги видим тези кражби,наглеци долни!Не виждат какво е направено,инфраструктура,обновени училища,болници ,пречисвателни станции,доходи,пенсии увеличени.И това се заличава с постановката крадене,факти няма само тъпотии. Аз се съмняеам един толкова нечистоплътен индивид като Хаджигенов,манипулатор и слуга на Божков и др. мафиоти да влиза с почтени намерения,нито никаквицата Галева.Нека покажат за какво са влезли щом Борисов е " черния" ,а те почтените".Хич не му трябва на Борисов да ги моли.Така и така държавата ще пропадне с тия,а олигарсите ще си въртят синджирчето с новите подлоги.

    Коментиран от #182

  • 175 Селянин

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "123":

    Какво направи протеста -герб бсп дпс вмро имат повече депутати от протеста с 4% правителство ще. Правим От чужбина искат чалга българия

    Коментиран от #214

  • 176 Стойков

    8 3 Отговор
    Кaквo бил нaпрaвил Бoриcoв зa нac..?
    Ми нaпрaви "oт нac", oкoлo 100 чoвeкa в Бългaрия милиoнeри c държaвни пoръчки и пaри oт Eврoпa.... и пocлe гo зaбрaвихa....
  • 177 Пич е

    8 4 Отговор
    Хаджигенов хората много ви харесват с проф. Минеков и Бабикян, но допуснахте две грешки първата е че позволихте да ви наричат "Отровно трио" и втората е че се коалирахте с Мая от това загубихте най малко10%.
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Янко

    13 6 Отговор
    Наведи се мутри вътре изправи се мутри вън... ТОЧНО ТИЯ ШЕ ВИ ОПРАВЯТ.. 5% неадекватници вече са официално преставлявани в парламента от тия смешници.. Честито професори!
  • 180 Червени боклуци.

    6 2 Отговор

    До коментар #151 от "Тихомир":

    Укрива се кака ти Курни, ако не ти е ясно.
  • 181 Загрижен

    9 10 Отговор

    До коментар #118 от "Ха ха ха ха ха":

    Шушляк, какво видя България и българите от тия прехвалени милиарди за 11 години??? Аз ще ти отговоря! Едно голямо НИЩО! Защото престъпника от Банкя заедно с шайката откраднаха ВСИЧКО!!!
  • 182 КОШМАРА НА БУЦИ

    5 7 Отговор

    До коментар #174 от "ТРВБФК":

    Опорки,подпорки и пак опорки!Без тиквата щяхме да измрем!Без бащицата живеехме в пещери и в с.Горно Нанадолнище нямаше стадион!А стига глупости!
  • 183 АЗИС

    5 4 Отговор
    ХАДЖИ
  • 184 АЗИС

    5 4 Отговор
    ПЕДЕ
  • 185 АЗИС

    4 4 Отговор
    РАСОВ
  • 186 АЗИС

    5 4 Отговор
    МИ Е РЕДОВЕН КЛИЕНТ
  • 187 КОШМАРА НА БУЦИ

    6 5 Отговор
    Това е партията "Говеда за европейско развитие на България"!Има вече и песен -"Я разкарай Славчо говедата...."
  • 188 БЕРИЯ

    8 9 Отговор
    ЗА МЪРШАТА БОРИСОВ ТРЯБВА ТРИБУНАЛ НАЧЕЛО С ГЕШЕВ
    ПОД НАДЗОРА НА КЬОВЕШИ !
  • 189 стоян георгиев

    8 6 Отговор
    тва че борисов краде и че е за затвора едва ли е нещо ново и таино,но борисов победи на тези избори.демек народа каза различно от това което казва адвоката.няма как да се обявиш за победител над борисов които има близо 10 % пред втория ,а ти едва минаваш границата от 4 ри процента.та изкореняването на герб и борисовщината е много далече поне за сега!
  • 190 Р. Овч.

    6 3 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 191 gggw

    12 5 Отговор
    ще ви видим и вас.. не бързай с творчеството, хаджигенчо. Вместо да плюеш по другите, кажи какво ще направиш, че времето ти настъпи
  • 192 Bai Nudals

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "6867867":

    От вашите уста, в Божиите уши.
  • 193 Червени боклуци.

    8 2 Отговор
    Това е началото на края на червената шайка-терористи БСПдирастите.
  • 194 Bai Nudals

    9 9 Отговор
    Не гласувах за адвоката,въпреки че го харесвам,пич е та дрънка. Гласувах за човека и мой личен приятел,Васил Божков.
  • 195 ото

    10 10 Отговор
    Много си точен Хаджигенов! Можем да се поздравим с победата. Но днес зърнах и доста люде, които едва сдържаха сълзите си - виждат как кокала им се изплъзва. Идва едно хубаво българско лято...заслужена почивка.

    Коментиран от #199

  • 196 124

    0 3 Отговор

    До коментар #30 от "Българин":

    Не обиждай думата "комунист" с банкянската митра.
  • 197 az #МУТРИ, ВЪН!

    7 5 Отговор
    Тия ще докарат мутрата до самоубийсво! Хахахахахахахаха!
  • 198 ГОДЖИ

    3 9 Отговор
    ИСКАМ БОРИСОВ ДА УПРАВЛЯВА ЗАЕДНО С НЕГОВИТЕ ЕКСПЕРТИ -- ТОЙ Е СЪГЛАСЕН ПАК ДА СИ ДРАПА МАКАРИТЕ ОЩЕ 4 ГОДИНИ .... ДОКТОР ДАРИТКОВА МУ БИЛА ПРЕДПИСАЛА ТАЗИ ПРОЦЕДУРА 24/7 И ТОЙ СТРИКТНО Я ИЗПЪЛНЯВА ..............
  • 199 nasko ciganina

    4 4 Отговор

    До коментар #195 от "ото":

    Каква победа, ти пиян ли си? ще си почива.. земи си намери нормална работа и бачкай, недей чака да те ОПРАВЯТ от горе бонак!
  • 200 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #166 от "Друга тема":

    А на тебе ти трябва психиатър.Стига с тоя Живко, не си интересен с тоя копипейст.
  • 201 абе стани

    0 3 Отговор
    му, за адвокат ,поне за влизелина при бай Ставри?
  • 202 Джошо

    15 2 Отговор
    ХаджигеГов, ти па си един адвокат - нямаш спечело дело. Даже те осъдиха на последна инстанция за клевета... Палячо

    Коментиран от #211

  • 203 Веско

    6 5 Отговор
    Ceгa ce вaдят фaлшивитe прoтoкoли зa дa избутaт Дoгaнпaк нaпрeд. Зa 2 чaca oпрaвихa рaбoтaтa

    Пocлe щe зaпoчнaт дa прeвивaт към Шкeмбeтo дa избутaт Пaтeрицaтa нaд 4% бaриeрa.
  • 204 Куйович

    9 3 Отговор
    Кoй кaквoтo и дa ви гoвoри, бoрбaтa e зa oнeзи милиaрди, кoитo ce чaкaт и зa кoкaлa. Вcичкo другo e шмeнти кaпeли. Прocтo идвaт пo-глaдни. Кoйтo и дa взeмe влacтa, вeднaгa щe cи cлoжи нeгoвитe хoрa нa кaцaтa c мeдa. Cлeд гoдинa-двe ce oчaквa и нaплив oт зaвръщaшти ce бългaри в cвeтлaтa рoдинa. Прocтo ceгa ги cпирa Кoвидa. Нe ми ce миcли кaкви oпaшки щe ce извият пo грaницитe.
  • 205 про

    1 2 Отговор

    До коментар #94 от "Анти Борисов":

    не се напъвай и не се притеснявай - ти толкова си можеш
  • 206 ПЕНКО

    8 4 Отговор
    ДА СИ ЗЛОБЕН ФАНТАЗЬОР - НЕ Е ОСОБЕННО ПОЛОЖИТЕЛНА ЧЕРТА !!!! НО НИЕ ЗНАЕМ ОТЛИЧИТЕЛНИТЕ ЧЕРТИ НА АДВОКАТИТЕ !!!!!!

    Коментиран от #210

  • 207 ГРАЖДАНИН

    14 5 Отговор
    Поздравление Първата крачка е извършена Най голяма победа ще бъде ако успеете да докажете корупционното управление на Борисов За пръв път български ПРЕМИЕР и негови министри бъдат съдени и вкарани в затвора .Има за много за какво да бъдат в затвор .

    Коментиран от #287

  • 208 ььь

    5 3 Отговор
    Честито .....Седни Мутри вътре!
  • 209 иваило

    11 6 Отговор
    до живот ще гласувам за тези които вкарат в затвора компанията герб до един ,всички които са крали , и самолети на хартия ,и магистрали които се рушат за една година ,до един бивши министри ,кметове от герб карадци от класа .
  • 210 иваило

    9 5 Отговор

    До коментар #206 от "ПЕНКО":

    пенко бягай за тениска с лика на борисов и една торбичка била от шкембе войвода това ще ти остане подлого
  • 211 иваило

    6 6 Отговор

    До коментар #202 от "Джошо":

    много смърди герберски палячовци като теб
  • 212 666

    13 5 Отговор
    Тоя Хаджигей има тежко психично отклонение, което е нелечимо. Ще го настаним в северното крило в Курило. 😷😷😷😷😷😷
  • 213 Боко Бандита

    1 6 Отговор
    Ей адвокатче, аз в панделата няма да вляза щото Каскета ме пази.И до като той е главен прокурор винаги ще е така.
  • 214 123

    5 4 Отговор

    До коментар #175 от "Селянин":

    Ти май не си видял че ШКЕМБЕТО вече е толкова дебел че не минава през вратата на парламента.
    А на следващите избори след месец и на ТУЛУПА ще му е трудно минаването/той да се готви за друго място/тогава вече и процентите ще те успокояват само гледай филма
  • 215 Гост

    5 11 Отговор
    напълно съм съгласен, че вота от чужбина е истинския вот на българите.
  • 216 Павел Пенев

    8 2 Отговор
    Този е наказателно неотговорен.
  • 217 Пешо

    8 2 Отговор
    И все пак, кога ще видим списъка с мутрите?
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 cpv

    8 2 Отговор
    Начело с теб,защото и ти направи страшни мръсотии!
  • 220 баце

    12 4 Отговор
    И ти да си там нема да е зле, адвокатче досадно! Голема коалиция със сестра галева направихте, евала!
  • 221 Кси

    12 2 Отговор
    Тия ги интересуват 50+10 милиарда, договорени от Борисов, да се докопат е целта
  • 222 ааааа

    10 3 Отговор
    Изчегъртването на феномена Борисовщина е добра идея, едновременно с изчегъртванвто на Отровното трио и Манолова като много вредни и опасни за България явления,ръководени и платени от ген. Решетников !
  • 223 БОЖКОФ

    8 1 Отговор
    A СЕГА КАКТО СЕ РАЗБРАХМЕ ТУИ ДЕТ ВИ ДАДОХ ПО 100
  • 224 мунчо

    1 7 Отговор
    Хаджигенов, защо в Софийския, по-хубава във Врачанския.Там е по-екзотично.

    Коментиран от #231

  • 225 ФАКТ

    14 6 Отговор
    едно нещо не разбирам защо които живеят в други държави ,,,ще определят кой да ни управлява хората които живеем в България...ок Слави си постигна целта..да зависят от него партиите..но сега трябва да покаже че държи на думите си като истински мъжкар..и да изпълни това което преди време искаше..ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ...хайде сега да видим...дали след като хората са си гласували за теб..дали отново ще застане зад тези свои идеи..да няма партии..да се гласува за хора..и да няма субсидии за партии...ха сега да видим когато вече и той има партия...дали ще иска да премахне партиите и ще настоява за велико народно събрание...или сега ще почне да пее друга песен..и ще докаже че е поредния крадец....и ще си продаде зад-ика на комунистите за да гепи кинтите от европа...
  • 226 Истина

    17 3 Отговор

    До коментар #94 от "Анти Борисов":

    Следващите крадци се наредиха на опашката!!
    Нищо добро няма да се случи !!! Цял свят Ви се
    подиграва Братя Галеви се връщат в България
    Чалгара не му стигнаха парите ...
  • 227 ФАКТ

    13 9 Отговор
    ...и другото което е...не разбирам защо 10 партии се борят срещу Борисов..въпрос на завист ли е..или на недоволство...защото ако е на недоволство..ами нямаше Герб да има отново 25-26 процента..а останали да са след тях...което само по себе си доказва че явно има много хора доволни от неговото управление...и други които са недоволни...въпросът е..трябва ли да се премахне партия от която едни 2 милиона българи близо са доволни от управлението..защото никой не ти гарантира че другите партии които са решили да се обединяват против Борисов..дали те ще направят нещо по добро..или ще стане по зле...а що се отнася до Слави..нямам никаква представа защо хората в чужбина са гласували за него...защото изнася концерти..ама хора той е певец..комик..а вие искате да управлява държава...не знам...аз поне съм доволен от това че имам възможност да работя в европа..защото на българите колкото и да има се иска в България да работят за пари както в европа..този филм няма как да стане.,и се чудя защо единствения човек който направи нещо за тази държава..Борисов имам предвид..изведнъж много хора се обединяват срещу него..нима мислите че може да дойде друг и да направи нещо повече..???хубаво нещо е надеждата..но в повече случаи...си умираме само с надеждата..и не разбирам защо когато нещата си вървяха що годе добре..трябва сами да си усложняваме нещата...

    Коментиран от #238

  • 228 ФАКТ

    13 6 Отговор
    освен това..ако мислите че сега ще дойде Слави и с магическа пръчица ще направи доходите 2000 лв..средна заплата..ще ви вдигне пенсиите на 600 лв минимална примерно..и така нататъка ще спрат корупцията и кражбите..ами значи мноооого сте се излъгали...филма ще си е същият..с разликата че може да затънем много здраво...и ако сега има 1 милион българи навън до 2 години те ще станат 3 милиона...само гледайте...какво ви чака...вашата мечта за по добър живот в България,,,по добър от това което беше няма да получите..дори не след дълго ще съжалявате че сте се надявали на някакво чудо..хубаво е да имате надежда..ама е хубаво и да имате акъл..и да живеете в реалността..но както се казва..това което един народ може да си направи..никой друг не може да му го причини...
  • 229 Гост

    10 8 Отговор
    Цървула Борисов до последно си остана цървул.Вчера вечерта по време на неговото изказване този цървул каза,че той имал най-голямата експертиза,е аз ще му кажа ,че твоята експертиза е за най-големия крадец за всички времена в България и нищо друго.Ти Борисов сам го доказа с твоите ремонти в цяла България.След всичко,което се построи по-време на твоите мандати последва многобройни ремонти.Това ти беше една от схемите за крадене.Аз ще дам и примери.Навремето направи ремонт на ул.Солунска в София и след това ,тя претърпя няколко ремонта,изгради пешаходна Витошка и там се случи същото и т.н.

    Коментиран от #232

  • 230 Хаджиментов

    13 3 Отговор
    Измислено адвокатче, единствно съда в България казва кой е виновен и за какво.
    Щом това не си го научил още, сложи си дипломата между две тухли и си я тресни в главата.

    Коментиран от #282

  • 231 Хаджиментов

    15 6 Отговор

    До коментар #224 от "мунчо":

    Хаджиментов си е запазил Врачанския за себе си. Има много да обяснява за Божков, за получените средства от дарения, които не е ясно къде потънаха, за подстрекателство към безредици и за нападения над полицаи и т.н.
  • 232 ФАКТ

    11 5 Отговор

    До коментар #229 от "Гост":

    ..а бе пич..може улица солунска да е претърпяла 10 пъти ремонт..ама поне е била ремонтирана...по добре ли ще ти е ако 100 години никой не я ремонтира...защо гледаш какво краде Борисов..гледай живота на обикновения Българин да е по добре...а факта че за него са гласували близо 1 милион...доказва че една голяма част от народа..е доволен от управлението му..това че теб те дразни че краде...,,айде дано сега като дойде примерно Слави..да видим дал той няма да краде..ти нормален ли си въобще...да не мислиш че някой иска да вземе властта ..за да не краде..????ти познаваш ли такъв човек...който не иска лесни пари..???...гледай ти да си добре..а не кой какво краде...ако гласуваш на принципа кой краде ...ами ти все ще гласуваш против управляващите..защото всички крадат всички без изключение... и теб да те изберем и ти ще крадеш..въпроса е да можеш хем да крадеш хем да даваш на народа..хем да правиш нещо за държавата...и хем обикновения народ да е доволен...нещо което не е правил никой друг управник до сега освен Борисов....това че краде..е нещо съвсем тендендициозно..защото всички министри до сега са крали..но никой не даваше на народа...ей там е разликата..
  • 233 оня с коня

    9 5 Отговор
    добре е че хаджигенов има Мнение по въпроса за локацията на Премиера.Лошото е,че Престоят му в настоящия парламент е БРОЕНИ ДНИ,след което се разпада и следва Служебно правителство.А наесен пък - "Мутри вън" стават "Мая .М. и хаджигенов - Вън".

    Коментиран от #266

  • 234 Лош ход

    14 8 Отговор
    Този път много българи изтеглиха късата клечка,като гласуваха за чалгаря и неговите шутове,за сестра галева,която беше заедно с отровното трио,които издигахте бесилки,носехте ковчези,осквернявахте националните символи на България,замеряйки герба на България с боя,яйца ,домати и какво ли още не и тия политически неграмотни от ДБ.Никой здравомислещ българин не може да си помисли,че тия ще построят магистрала "Хемус",магистрален път Видин-Ботевград,тунела под "Шипка",тунелът под "Петрохан",магистрален път Русе-Казанлък,магистрала "Черно море",магистрала "Европа",магистрала "Струма",7-ми блок на АЕЦ-Козлодуй,ще увеличат икономиката на България,ще увеличат жизнения стандарт на българските граждани.Нища подобно.България ще се върне във времето от края на 90 години на миналия век.Сърбайте си попарата,която надробихте!

    Коментиран от #292

  • 235 Бай Кольо

    11 6 Отговор
    Абе адвокатче, с тея мижави 7% каде тръгна и ти правосъдие да раздаваш, толкова си смешен че чак жалък.
  • 236 Истината за

    10 7 Отговор
    Коалицията "анти-ГЕРБ" cи признa,чe вoтa e прoтecтeн,a нe рaзумeн вoт.Тeзи пaртии измaнипулирaхa и излъгaхa cвoитe избирaтeли зa дa ce нaмърдaт в Пaрлaмeнтa.Мнoгo oт избирaтeлитe зaпoчнaхa дa ce ocъзнaвaт,чe ca cгрeшили и дo лятoтo тeзи пaртии чрeз мacoви прoтecти щe cи зaминaт,кaктo cи зaминa oрeшaрcкoтo прaвитeлcтвo.

    Коментиран от #239

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 ГОСТ

    3 3 Отговор

    До коментар #227 от "ФАКТ":

    Какво значение има, преди кой с какво се е занимавал... човек да не се ражда министър-председател или президент !
    Б.Б. -пожарникар, Р. Рейган -актьор има Президенти адвокати ,футболисти, певци и т.н.
    Който и да е ,важното да е с желание да направи добро ! Искренно се надявам България да попаднем на такъв !!!
  • 239 Тъпа логика

    8 4 Отговор

    До коментар #236 от "Истината за":

    Тези, които манипулираха вота са СИК и проклетия М. Костинбродски! Вота си бе протестен. Важното бе да не се дава възможност на мафията да продължи с жипката. И да напимня - прегръдката на СИК е отровна - вижте къде е Болен Сидеров /златния пръст/, къде е Магарешки - горкия остана без имунитет, къде отиде Ш кембе войвода... Та всеки да си опича мозъка! Там отиват и СДС барабар с Ал Йо и компания...
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Емил Боев

    6 3 Отговор

    До коментар #72 от "Бай той":

    ами по важен е как ДПС със своите 5% 30 години управляваше България задкулисно ,а последно крадоха със ГЕРБ заедно и без да имат коалиционно споразумение със ГЕРБ ги подкрепяха във ограбването на България
  • 242 ЕХХХ

    7 1 Отговор
    ХЕЙ ЗЛОБАР СТИГА ЛАЯ
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Васил

    1 3 Отговор
    Малко му е най добре да го пратят в Северна Корея.
  • 245 Цв. Цв. Цв. Цв.

    8 3 Отговор
    Мая Манолова тепърва ще съжалява, че се коалира с тия тримата измамници, особено с продажника Николайчо Хаджигенов !

    Цв. Цв. още преди 12-13 години му плащаше да критикува умерено ГЕРБ в социалните медии. Хаджигенов пръв ще се продаде, и ще напусне коалицията, помнете ми думата
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 пламен

    7 8 Отговор
    Освен ГЕРБ, всички останали са проруски партии, които ако успеят да се докопат до управлението на държавата, ще вършат това, което е в интерес на Русия.

    Коментиран от #250, #254

  • 248 ХаХ

    10 2 Отговор
    Хаджигенчов е още един паткопасач заедно с фашунгите "патриоти"
  • 249 Пловдив

    3 4 Отговор
    Първата свястна приказка от 24 часа насам!
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Ритуално самоубийство

    5 0 Отговор
    Клакьорите ибрикчии, "антрополозите" и огромното МУ его го докараха до щастливия за избирателите резултат! Защо нарциса не опита коалиция с патериците, а избра една "партия" която драгалевския патладжан създаде и разтури. Защото по кражби и мошенества двечките бяха най-близки и вкупом заедно отидоха на бунището.
  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Любопитко

    2 4 Отговор

    До коментар #247 от "пламен":

    Абе Пламенчо, щом цветарите са антируска партия, защо пожарникаря даде милиарди за тръбата, което не в интерес на страната. И да ти кажа, в политиката не винаги 2+2 е 4, но за там трябва пипе, а не опорки и да си кон с капаци.
  • 255 Дебелоок Х

    12 4 Отговор
    А най добрата позиция за Хаджигенов е лудницат. Народът гласува най много за Борисов, но хаджигенската бълха тръгнал да определя кой къде да ходи. Представете си ако хаджигенов влезе в политиката какви поразии ще има.
  • 256 Цар Вул

    5 1 Отговор
    Тоя спомогна за свалянето на ББ /с голяма задокеанска подкрепа, за която ще се издължава цял живот/ Но ако си мисли че младите хора вече са го припознали за лицето на промяната и благоденствието - жестоко се лъже. Въобще не се лъжете, че Дончева и Манолова имат нещо общо с Кремъл в момента
  • 257 Бъбу

    10 5 Отговор
    Този т. н. адвокат който няма нито едно спечелено дело, май нещо много си е повярвал. Що не каже как издържа синчетата си да учат в скъпи чуждестранни университети, да не би от хонорари. Май на него затвора по ще му приляга. И хич да не си помислят че те ще раздават правосъдие защото ние привържениците на герб също можем да се бунтуваме, даже вече сме си приготвили черните чували и бесилки те. Този да не ни мисли за идиоти.
  • 258 Гост

    4 1 Отговор
    Кой беше ти,ааа този с дипломката от НБУ,помолих твой приятел от казармата да ми уреди една среща с теб в твоята зала,отказа ми,не зная защо,ти би ли искал да се видим насаме?Отговори "куражлио".
  • 259 Абе

    11 4 Отговор
    Не знам какво ви пречи джипката на Бойко, е сега си избрахте учиндолската автентична мутра заобиколена от много джипки при това пълни с охранителни. Прост народ, това ли ви е промяната.
  • 260 гост

    5 5 Отговор
    ПРOЦEНТИТE НA ИМA ТAКЪВ НAРOД OТ 19 ПAДAТ НA 17 . КЪДE CA ПРOЦEНТИТE OТ ЧУЖБИНA , ПРИ ПOЛOЖEНИE , ЧE ТAМ ВOДИ C OГРOМНO МНOЗИНCТВO . В CЪЩOТO ВРEМE CE КAЧВAТ ПРOЦEНТИТE НA ГEРБ . ИЗМAМA НA ЦИК . УВEЛИЧAВAТ CE И ЗA ДПC , A ПAДAТ ЗA ДEМOКРAТИЧНA БЪЛГAРИЯ И МУТРИ ВЪН . ДO УТРE НE ЗНAEМ КAКВO ЩE ИЗМИCЛЯТ . ТOКУ ВИЖ И ШКEМE ВOЙВOДA E ВЪТРE .
  • 261 електорална 1

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "На ердоган леля му":

    Ти май още не си разбрал. Бойко е минало. Вече нямаш откъде да цицаш.
  • 262 sbs

    4 2 Отговор
    АДВОКАТЕ -ХОДИ МУ НА СВИЖДАНЕ --ДА ЗАДОВОЛЯВА ---ДЖЕНДЪРИЗМА ТИ ------УСПЕХ -И БЪДИ ЩАСТЛИВ ---Щ.Щ.Д.---И --Я.М.Х.
  • 263 смешко

    0 7 Отговор

    До коментар #46 от "Демократ":

    Премиер на Слави ще бъде Ренета Инджова.
  • 264 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "пешо":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 265 Аз Негодника

    4 0 Отговор
    Специални благодарности за Сребролюба,панагюрската циганка, и на пича със сливата...Благодаря ви че ви има,без вас нямаше да разбера колко жалко, стой вашето висше,до моето средно образувание,на което трябва да благодаря на другаря Тодор Живков...Вършите невероятно,некачествена работа в кенефа на сорос.
  • 266 Коня е с капаци

    2 2 Отговор

    До коментар #233 от "оня с коня":

    Той си е на хранилка при провалените победители. Преди малко от лудницата са обявили, че същия им е пациент, не си пие редовно хапчетата и пак е избягал от леч заведение.
  • 267 грънчо

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Корекция":

    Айде хаджия,сбъдна ти се джендърската мечта.почвай да разпространяваш книжлетата за джендъри.
  • 268 sbs

    4 2 Отговор
    ПО КОЙ -ЦЪРКОВЕН КАНОН ---ХАДЖЕИСТИЯТА Е СЪВМЕСТИМА С ДЖЕНДЪРАСТИЯТА -----ОТГОВОРИ МИ -АДВОКАТЕ
  • 269 ЗА ВОТА

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Корекция":

    ТО Е КАТО АЗ ДА ГЛАСУВАМ ЗА АНГЛИЙСКИ ПАРЛАМЕНТ.
  • 270 ЗА ЗАТВОРА

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Корекция":

    ТОЙ И ПЕЕВСКИ ТАКА СЕ ИЗКАЗВАШЕ КОГАТО МАЙЧЕТО ГО ПРЕДЛОЖИ.... НИЩО НОВО
  • 271 vin

    9 3 Отговор
    Хаджигенов от кога е станал съдия, че вкарва хора в затвора. Аз го знам адвокат - кандидат депутат. Очевидно за него "невинен до доказване на противното не важи.. Той си раздава присъди хей така. А уж се бори против "своеволията" на главния прокурор...
  • 272 Петров

    4 6 Отговор
    Тиквата иска мир? Народът го изпрати преди 8 месеца, но Мутрата остана, за да раздаде 5 млрд. на крадците в ГЕРБ
  • 273 Транквилант

    7 3 Отговор
    На този по-голяма от некомпетентността му е само злобата. Но нали знаете, че който копае гроб другиму, сам пада в него.
  • 274 Геро

    6 2 Отговор
    Патериците ги употребяват след което ги захвърлят.
    Няма нищо по-жалко от това да си употребена и изхвърлена патерица.
    Като Шкембето, Черкезчето и Магарешки.
  • 275 Гледна точка

    7 2 Отговор
    Всичко добре, само от едно се притеснявам, след няколко месеца да не започнем да съжаляваме за Бойко. Ако настане някоя жестока икономическа криза, както сме се разделили можем да се избием, ето така стават гражданските войни. Не винаги демократичните промени водят до по-добро. Особенно по тези географски ширини.
  • 276 тоя

    7 4 Отговор
    каун дето фъргаше яйца по мин.съвет и парламента се цанил за депутат вместо да търка наровете в панделата че даже дава интервюта кат афторитет цццц
  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Az sam samnenie

    9 3 Отговор
    що за мракобесие - така са мислили и комунистите на 9 септември. Мрак и невежество от един псевдоюрист, лакей на чужди идеи -Хелзински комитет, либерални стратегии, разнасящ ковчези и сатанински ритуали. Няма страх от Бог - на първо място!Сдружил се с откровени престъпници. Не е малко, а може и още да се пише.
  • 279 МУНЧО

    2 7 Отговор
    КОМПАНИЯ В ЗАТВОРА НА БОЙКО ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ НИНОВА И МАРЕШКИ ЗА ДА СИ ОФОРМЯТ ТРОЙНА КРЕВАТНА КОАЛИЦИЯ.

    Коментиран от #280

  • 280 Стига

    9 5 Отговор

    До коментар #279 от "МУНЧО":

    Каква ли част от тези които пишат по форумите си дават сметката, че през последните години някой умело ни тласка към нещо подобно на украинският майдан? Такава омраза на българин срещу българин няма да ни доведе до нищо добро. Прочетете още веднъж какво е написал Хаджигенов и се замислете що за човек трябва да си, за да таиш такава злоба в себе си?
  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Ам Чи

    3 0 Отговор

    До коментар #230 от "Хаджиментов":

    Какво да сложи кат той няма
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 уфффф

    7 1 Отговор
    Хаджигейов,ти ли ,бе ? А ти не си ли за Бургаския затвор,а ?
  • 285 Кольо

    1 3 Отговор
    Какъв кабинет с Царство Му ? Ако го няма платения чрез големи заплати на администрация , родата им и малкото натиснати от работодатели приближени до пари от програми , то няма да имат и 10 % от вота в тези избори. Но дори и част от платените са гласували за друг . Най-вероятно са тези които пращаха да бият и арестуват хора по улиците и командировки постоянни до София. Пенсионерите също не вързаха на 50 лв и си гласуват свободно. Тези пари няма да ги спасят от терора на основния електорат на Гроб и ДПС.

    Коментиран от #290

  • 286 психиатър

    8 2 Отговор
    Ден, след като близо един милион човека дадоха гласа си за ГЕРБ и го превърнаха в победител с голяма преднина пред другите, да твърдиш че мястото на Бойко Борисов е в затвора означава, че си човек със сериозно умственно разстройство и мястото не е в политиката а в лудницата!
  • 287 Хасанчето

    1 4 Отговор

    До коментар #207 от "ГРАЖДАНИН":

    Лесно доказуемо е " Бездействие и безстопанственост" като висше длъжностно лице. Прави се проверка на имотното състояние на всички кметове от най-малките населени места и тези с подкрепата им. Сравнява се какво са имали като имоти ,в какво състояние са били ,колко са ,каак им е вървял "бизнеса" тогава ,и състоянието сега след 8-10 години кметска заплатичка . Ще се хванат за главите данъчни ,НАП , данси и конпирите. След като разберат как се спестява от 550 лв заплата за селски кмет в началото до сегашните им феодални иманета и на родата . За Борисов остава удоволствието ,че ги е поставил там чрез партията си ,агитацията си и по веригата би трябвало контрола да е до неговата компетентност. А такъв няма изобщо . Той се интересуваше само от трите големи града които си го избираха и чак накрая за тези избори реши да се прави на народняк из села в Родопите основно. А всичко страда сега от крадливите му кметчета по малките общини и роднинските им кметства. Те крадяха с оправдание ,че щом ония горе могат ,що и те да не облажат от милиардите. И така всичкото герб облизва пръстите по партийна линия а за останалите работа и данъци ,глоби ,такси , поскъпване и постоянни нови тегоби.

    Коментиран от #288

  • 288 Бай Курти

    3 1 Отговор

    До коментар #287 от "Хасанчето":

    Може и да стане ама надали.Само насън .
  • 289 жжжжжж

    5 1 Отговор
    на тоталитариста хаджи да кажа , че пърно трябва обвинение , съд и присъда. тоя е също луд за връзване.
  • 290 Бай Курти

    3 0 Отговор

    До коментар #285 от "Кольо":

    Да ама "АКО."Ако баба ми беше мъжка и т.н.
  • 291 Грую

    11 1 Отговор
    За Хаджи Гейчо и Галева гласуваха 100000 заблудени и той си повярва.Скрий се бе МИШОК.Можеш само да хванеш Боко за шлифера.
  • 292 На ердоган леля му

    6 0 Отговор

    До коментар #234 от "Лош ход":

    Много точно казано ама спокойно до 6 месеца и ще видят ЕС като им спре парите от фондовете и ще цъфнат
  • 293 ТУЛУПЪТ

    0 4 Отговор
    МE ИЗКEФИ C ВEЧEРНOТO CИ ИЗКAЗВAНE НA 04.04.2021. ДOРИ ПРEЗ EФИРA CE УCEТИ ВOНЯТA МУ НA CТРAХ И БEЗCИЛИE. ДУМИТE И МAЗНAТA МУ МУТРA, CAМO ДOПЪЛВAХA ПЪРВИЧНИТE МУ ПРEЖИВЯВAНИЯ НA CМЪРТНO РAНEНO CЪЩECТВO, ХВAНAТO В КAПAН. ДAНO ЗA ПOCЛEДEН ПЪТ ДA E ПOКAЗAЛ КAКВA ПЪРВOCИГНAЛНA И НEOБРAЗOВAНA КAЛИНКA E УПРAВЛЯВAЛA БЪЛГAРИЯ И ТOВA ДA НE CE ДOПУCКA НИКOГA OТНOВO!
  • 294 ПРОСТО

    0 3 Отговор
    ТУЛУПЧЕТО ПРИЛИЧАШЕ НА ИЗЧЕРВЕНА, НАСТЪПЕНА, ОТРОВНА ГЪСЕНИЦА, КОЯТО ПОКАЗА ПРЕДСМЪРТЕН ГЪРЧ В АГОНИЯ И ПРЪСКАНЕ ОТ ТЛЪСТОТО Ѝ ТЯЛО НА ВОНЯ И ОТРОВА. ПРАВ Е ХАДЖИГЕНОВ: - ОСТАВА СЛЕД НЕГО ДА СЕ ПУСНЕ ВОДАТА И ДА СЕ ХИГИЕНИЗИРА.
  • 295 muki

    1 0 Отговор
    ееееее го тоя мравин
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Грую

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "пешо":

    Адекватно е, но си прав че има разлика. На хората, които са избягали в чужбина не им е лесно, но те са опитали да скършат жегъла по възможно най-бързия начин, като избягат. Скоро срещнах познати на улицата, които отдавна не бях виждал и ми направи впечатление, че изглеждат някак си по-добре и по-спокойни от околните хора, от които всеки по един или друг начин изглежда някак си озъбен. Попитах ги как са що са пак ли работят същото и от отговора разбрах защо не се вписват в пейзажа - от години работели в чужбина, а моят познат за момент наруши спокойния си вид и ми каза: "Това, което тази държава ме принуди да направя, с две деца да бягам в чужбина за да мога да се издържам, никога няма да го забравя" И вероятно човекът и няма да го прости. Затова тези хора винаги ще гласуват наказателно към всяка власт, докато не видят смисъл да се върнат и вероятно да простят, но това не се случва поне засега и наказателния вот в чужбина ще продължава!
  • 298 ЛАРА

    4 0 Отговор
    КАК НЕ МУ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ДЖЕНДЪР
  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 Аз казах.

    3 0 Отговор
    С този поглед и с думи хаджигенов си е за лудница
  • 301 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ЖИВОТА ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС !?!МИСЛЕХ ТЕ ЗА ПО- УМЕН .
    НЯМА , НЕ Е ИМАЛО , И НЯМА ДА ИМА ХАДЖИЙСКО УПРАВЛЕНИЕ .
    ОТИДОХ , ВИДЯХ БОЖИ ГРОБ , И СЕ ВЪРНАХ , ОТКЪДЕТО БЯХ ТРЪГНАЛ .
    ОТИВАШ В ИЗХОДНА ПОЗИЦИЯ : " МЛЪК СТОЙ" ПРЕДИ ДЪЛГИЯТ ПЪТ НА ПРОТЕСТИТЕ .
    ЗАЛАГАМ СИ ГЛАВАТА , ЧЕ ЩЕ ЗАСТИНЕШ В МЪЛЧАНИЕ .
    ПРЕДСТОИ МИ РЕМОНТ В БАНЯТА ...
    ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ КАК ЩЕ СИ ПОИГРАЯ С БУТОНЧЕТО ...
  • 302 Иван

    2 0 Отговор
    Хаджигенов,да не забравиш какво си казал и обещал,защото всички се променяте като видите малко власт.Аз не гласувах,защото съм отвратен от всички и първо искам да видя резултати,да видя,че мислите за народа.
  • 303 попов

    3 0 Отговор
    а този кой беше - адвоката на онзи другият? Народа тотално е изп---ял . Гласува за най-отвратителните бандюги, които съсипаха държавата и ги окачестви, като ново - яко .Така и не разбра, че всички сучат от една нянка
  • 304 Република

    0 0 Отговор
    Лесното мина сега некой смелчага требе да застане начело аз поне не виждам такъв.
  • 305 заката

    0 2 Отговор
    тозъи път адвоката е прав подкрепям го иначе отново ще сме един катун както сме до сега 30 години
  • 306 заплес

    1 0 Отговор
    Много ти е малко инструментчето:)))
  • 307 Ко рече

    1 0 Отговор
    Пак плюе, камилчето. Голям образ
  • 308 Български език

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Адвокат":

    Адмирации. Неграмотни!!!
  • 309 Български език

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Адвокат":

    Адмирации. Неграмотен адвокат!!!
    Не се научихте кога се пише "И" и кога "Й".
    Но претенциите са ОГРОМНИ
  • 310 Видовден

    2 1 Отговор
    Интересното тепърва предстои. Хаджигенов е утлтра пропагандатор и застъпник на истанбулската конвенция, ЛГБТИ и джендърската идеология. Хайде да го видя, когато тръгне да я прокарва в парламента как ще понесе естествените и масови протести на хората отвън.
  • 311 ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "Щщщщщ":

    важното е че го вкарва капиш гербав
  • 312 ха ха

    0 1 Отговор

    До коментар #118 от "Ха ха ха ха ха":

    Що досега от тези милиарди уж, които 10години ни ги дават нещо видяхме ли.
  • 313 Хан Крум

    1 1 Отговор
    Само да не го хване COVID 19 и да свърши като всички ползващи услугите на попа,това се моля.Румъния ЧАУШЕВСКУ.После и неговите стройтелни компаний.
  • 314 Правят ни на луди

    1 1 Отговор
    Вън от ЕС.Конфискация на всичко от фирмите работили с Тиквата .
  • 315 Ауууу

    2 2 Отговор
    Сега Бойко,след това и Кметовете му.Фандък......oof....a първо.После на общините ,след това и по селата.
  • 316 на тиквата

    1 1 Отговор
    -един голям ...!
  • 317 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 318 малкия

    0 0 Отговор
    Ц@р.... демагог Хаджигенов не знае явно,че нещата,които говори никога не се случват
  • 319 ььь

    0 0 Отговор
    не сакам на мене да ми е добре сакам на Вуте да му е зле!