Last news in Fakti

29 Март, 2021 18:49 11 790 171

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: ВМРО няма да са в парламента, ако ГЕРБ не нагласят резултатите

  • николай хаджигенов-
  • адв. хаджигенов-
  • герб-
  • парламентарни избори-
  • вот-
  • цик-
  • броене-
  • избори

"В оставащите дни до вота ГЕРБ ще опитат всичко“, каза адвокат Хаджигенов

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: ВМРО няма да са в парламента, ако ГЕРБ не нагласят резултатите - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Резултатите от парламентарните избори на 4 април ще бъдат готови чак след 8 април - тоест в четиридневен срок от изборите, а не както обикновено се случва у нас, до 48 часа. Това обяви по-рано говорителят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Димитър Димитров. “Вeрoятнo e 48-чacoвият cрoк зa прeдaвaнe нa прoтoкoлитe дa нe бъдe cпaзeн ocoбeнo зa гoлeмитe избирaтeлни рaйoни. Нo чeтириднeвният cрoк зa oбявявaнe нa oкoнчaтeлнитe рeзултaти нямa дa бъдe нaрушeн“, кaзa тoй в интервю за БНР.

За коментар относно четиридневното обработване на резултатите от изборите от ФАКТИ се свързахме с адвокат Николай Хаджигенов.

„Първо, това крие опасността Бойко Борисов да бъде на власт още няколко дни макар и по този примитивен начин. На следващо място, крие опасности, доколкото у нас изборният процес по принцип е манипулиран, а откакто ГЕРБ са на власт, говорим за много повече от просто манипулиране. Всички помним как депутати на ГЕРБ носеха чували с бюлетини. Сега нещата ще се случат по малко по-различен начин – чрез броенето. Това беше причината, поради която се съпротивляваха на видеозаснемането. По същата причина ЦИК сложи в секциите в чужбина абсолютно непознати хора, при положение, че има българи в чужбина, които се занимават с изборите на място от повече от 10 години. Сега в секциите в чужбина са сложени хора, които никой не познава. Аз от самото начало твърдя, че ГЕРБ ще се опитат да ни откраднат гласовете“, коментира адвокат Хаджигенов.

По-рано днес от „Изправи се! Мутри вън!“ подадоха и сигнал до Върховния административен съд по повод изборите. „Става дума за ограничаването на членовете на СИК в чужбина до три броя. Не само са непознати хора, но са и ограничени до трима. Входирали сме към ВАС, те би трябвало да се произнесат незабавно“.

Самото обяснение на тази промяна според адвокат Хаджигенов е, че „ЦИК ще обслужи правителството“. „Това не се случва за първи път, няма и да е последен. У нас всички държавни, общински и прочие органи обслужват правителството на власт - без значение на ГЕРБ или на друг, защото това се е случвало и преди ГЕРБ. В момента, в който падне от власт – по един или друг начин, всички започват да обслужват следващото правителство. Това не е демокрация, това е някакъв вид тоталитаризъм“, каза той.

Очаква се броенето на вота да продължи четири дни. На въпроса дали според него това е реалистично, адвокат Хаджигенов отговори: „Принципно не. Ако имахме гласуване по пощата, което реалистично би забавило получаването и броенето на резултатите, тогава би имало смисъл. Ето в Нидерландия проведоха съвсем скоро избори. Там броиха три или четири дни, но по простата причина, че имаше гласуване по пощата – огромна част от нидерландците гласуват по пощата. Затова там е нужно технологично време, в което гласовете да пристигнат и да бъдат отчетени. У нас няма такова нещо. Няма причина, поради която ЦИК да не могат да се справят с броенето на гласовете освен, разбира се, ако не трябва да ги натаманят така, че ГЕРБ да излязат първа политическа сила и да набутат партии като ВМРО, които иначе няма как да влязат“.

„В оставащите дни до вота ГЕРБ ще опитат всичко. Споменавайки ВМРО се сетих, че сметката е простичка – ако ГЕРБ нагласяват резултати в своя полза, ще постигнат 2-3-5 места повече за себе си. Но за всякакви резултати в полза на ВМРО, ГЕРБ ще получат цяла парламентарна група. ВМРО едва влязоха в предишния парламент и то в коалиция. Те никога по никакъв повод не са имали никакъв смислен резултат. И влязоха в коалиция на гърба на мигрантите, на джендър идеологията и на Истанбулската конвенция. Всичко това сега го няма, защото е ясно, че е лъжа и пропаганда. Тоест ВМРО нямат никаква реална, обективна възможност да бъдат в парламента самостоятелно освен ако ГЕРБ не нагласят резултатите в тяхна полза. Да не забравяме, че ВМРО са и заедно с ГЕРБ в управлението в момента“, каза още той.

В края на разговора адвокат Хаджигенов коментира възможните коалиции на „Изправи се! Мутри вън!“ в 45-тото Народно събрание: „Извънпарламентарните опозиционни сили, които се надявам, че ще бъдем всички вътре в парламента, това са възможните партньори за коалиция. Ако не е нужно да се направи коалиция, е възможно да постигнем договорка, за да бъде съставено правителство и да започнем да правим нужните реформи, а именно - премахване на Бойко и ГЕРБ, премахване на Гешев и гешевщината от прокуратурата, след това веднага здравеопазването, кризата с пандемията си стои, мерки за бизнеса – такива много важни неща“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 118 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    150 196 Отговор
    А вие ще видите Парламента само в деня на отворените врати!!!

    Коментиран от #119, #125

  • 2 Професора

    192 52 Отговор
    Така е, мургавите от Сливен и Ямбол изведнъж ще станат на 4 Април симпатизанти на ВМРОто!!!

    Коментиран от #132, #164

  • 3 Гост

    108 104 Отговор
    Тоя защо се продаде и провали протеста ?

    Коментиран от #14

  • 4 герб бсп дпс

    107 33 Отговор
    от 30 г го нагласяме това овчо стадо,а то продължава да ни избира,чак ние се гнусим!
  • 5 Кикор

    94 175 Отговор
    Аз пък ще гласувам за войводата. Ей така напук на този индивид

    Коментиран от #120

  • 6 Тук соросоида ХАДЖИ ГЕНЧО

    44 58 Отговор
    е прав за това

    Коментиран от #15

  • 7 Скорпи

    102 89 Отговор
    Хаджигенов,ами ти къде се буташ в класацията.Гледай си кантората.
  • 8 Бе гледам

    56 66 Отговор
    И ви се чудя на акъла!!!То е ясно на малките деца дори!!Първи:ГЕРБ,) втори БСП) трети ДПС ..... Всички други националистически партии влизат в парламента що толкоз му акъла на бай Ганьо! От простотия Ще се затриеш бе ганчо!

    Коментиран от #126

  • 9 Заложихте

    46 16 Отговор
    на куц кон за съжаление !
  • 10 дадф

    85 66 Отговор
    Тоя лаладжия да каже как точно се случват манипулациите, а не да плямпа общи приказки като МаяМА.

    Коментиран от #65

  • 11 бай Ганьо

    83 53 Отговор
    Герберастите ще нагласят резултатите. Всички фактори са на тяхна страна: Информационно на бай Издишо Константинов, цикаджиите, преносителите на чували, чиновници, шофьори, купувачи на гласове, брокери на избори, сопаджии, мутри, милиция. Ще наредят 200 000 цигани да гласуват за аг. Иван, за да правят достлук с него в парламента, защото всеки бяга като дявола от тамян от герберастите.

    Коментиран от #17, #26

  • 12 Милев

    83 54 Отговор
    Този път мутрата нищо не може да я спаси..

    Коментиран от #93, #104

  • 13 Хаджиген от НБУ право смех

    78 58 Отговор
    Айде тия вече им е ясно, че ще гледат парламентя през крив макарони и отсега почнаха с опорките за измама на изборите.
  • 14 нашия

    22 14 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    той затова беше "инплантиран" там и си свърши работата...ако чак сега си се усетил
  • 15 нашия

    23 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тук соросоида ХАДЖИ ГЕНЧО":

    дозираната истина е най-добрия начин за манипулация....не се връзвай...покрай една истина ти натрисат 100000 лъжи
  • 16 Ми то

    38 22 Отговор
    И вие няма да сте.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Хаджигенов лъже

    57 60 Отговор
    И как ГЕРБ ще гласи изборите, нещо ми се струва,че чувстваш народния шамар и почваш да съчиняваш приказки от "Хиляда и една нощ".
  • 19 Но ще стане

    74 63 Отговор
    точно обратното-ВМРО ще са в парламента,а вие отровените,ще видите пак отвън. Там ви е мястото дребни,продажни душици.
  • 20 Хаха

    38 29 Отговор
    И ти няма да си
  • 21 Стефан

    33 6 Отговор
    Ако членовите на секциите са си на мястото няма проблем. Имаше случай представител на БСП председател на секция работеше за ГЕРБ Ако в момента се сканират протоколите няма проблем
  • 22 Един

    58 35 Отговор
    Този индивид иска да се докопа до лапачката. Щот канторката едва крета. Всичките неуспели дръгливци искат да са до кацата. И Майчето и Танчето и Хаджията и Гнома и Бойкокев и още ред изплюти от политиката.
  • 23 Ани

    63 38 Отговор
    Нито ВМРО, нито Магарешки и противния Симеонов. Марш и никога повече прости лъжци в парламента
  • 24 Бабикянско лято

    51 25 Отговор
    Мдааа на кьопавите космонавти ракетата им е крива даже още преди да се изстреля....
  • 25 Сандо

    46 20 Отговор
    За него е важно джендърите да са в парламента,това е и поставената му задача!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 На модетатора от зааде

    17 5 Отговор
    Отзад... И на женка му

    Коментиран от #31

  • 28 Какво търси ВМРО в България?!

    36 33 Отговор
    Абревиатурата означава Вътрешна Македонска Революционна Организация.Що са тук? Да вървят в Македония да си вършат революционната дейност!Онуй дебелото обаче не ще да се пренесе там,кюхти си тука, търгува паспорти и трупа мас.Да го го изритаме на четвърти в Скопие и да дигне едно Илинденско въстание,тук няма място!

    Коментиран от #36, #72

  • 29 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 19 Отговор
    Няма да са в парламента,защото не борисов ,а дс прави изборите.....Вие мутри вън сте вътре,не...а,защото Дяволът така реши!5-6 парти са вътре и герб ще е сам.......с Малка преднина преДДД ИТН!Оправете си речникът и модератора -факти!Не всички са родени в самоков и не вси говорят на диалект бг!Оставете ТестУУУУУУУУУУУването за щабът!

    Коментиран от #34

  • 30 ХХХ

    41 16 Отговор
    Еййй опитвате се да ни правите на по-тъпи от колкото сме! Стига сте си търсили причина за изборния Ви провал в другите! Нали ще имате Ваши представители във всяка секция, какви фалшификации сънувате. Може, но с участието на Вашите хора!
  • 31 И аз и аз

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "На модетатора от зааде":

    Ще помагам.
  • 32 1234567

    27 4 Отговор
    Ако обикновенният българин не се вързва на говоренето на политическите "плевели" няма пеоблем за обществото да върви във вярната посока. Повечето от "плевелите" са платени от тъмния бизнес т.е. за тях това е бизнес и трябва да си плащат данъци като всички.
  • 33 Хихихихии....

    39 20 Отговор
    ТЕ ТОЯ РЕКЛАМИРАШЕ ДЕТСКАТА КНИЖКА ЗА..."ТРЕТИЯ ПОЛ"!
    НИЩО СЛУЧАЙНО НЕМА,.. И ТОЙ Е ОТ .. ПАРТИЙКАТА НА РЕЗИДЕНТА-ДЕ'БИЛ,..."ТРИМЦАТА ПЕН'ДЕЛИ", МУТРИТЕ И ДЖЕ'НДЪРЛЯ'ЦИТЕ!
    Хихихихии....хихихихии..... ФАТ'МАКА Е ПРЕД...ПОРЕДЕН РАЗГРОМ!
    СВЪРШЕН Е,...СЛЕДВАТ: ВОЕНЕН СЪД, ПРИСЪДА И...ЗАТВОР!
    Хихихихии.... СКОООООРРООО

    Коментиран от #38

  • 34 Абе виждаш дълбоко

    19 4 Отговор

    До коментар #29 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ама не по далеч от носа си!!Я си спомни за кого гласува миналите избори!??А по миналите!???Аааааа.... Ти си бил за риба! Или си бил гъби,него ден,а!?? Абе я си е.. м..
  • 35 чичо

    41 18 Отговор
    Тоя Хаджи л а й н о м е т е отвратителен!
  • 36 нашия

    32 9 Отговор

    До коментар #28 от "Какво търси ВМРО в България?!":

    много си се заблудил...организацията е БЪЛГАРСКА и е създаена да подкрепя борбата на нашите братя БЪЛГАРИ в географската област /част от БЪЛГАРИЯ/ Македония....накратко...и ...така

    Коментиран от #41, #50

  • 37 Анонимен

    2 9 Отговор
    В Кzhj чок сеир адвокатче, мая. Шатрата червена на бсп, до нея дпс в синьо и герб с кола облепена цялата с лика на караянчева. Тръгнали са герб пеш една сурия, на диалект, извинете ме, та цвета раздава запалки, бсп запалки, дпс скрити вътре, парички.. В заведението. Май по хитро действат сега, а герб обикалят пеш покрай дос, бсп.. Отдалече, сложила дънки по тялото каранчева, скъпи тоалети, и хората вземат запалки от бсп и герб, а цвета се снима с хората по улицата. И голям майтап ще е, ако влязат караянчева, михалевска, от дпс ахмед те да доган, карадаъ, хасан азис кмета на кърджали..
    И + 1? Дпс, или 1 +1+3...всичко се знае, нищо, че хората в града харесват и други. Лудница. Всички да от комунистически родове. Бойко Борисов баламосва народа, че бил антикомунист. Лъжат всички. Дпс по добре, че малкото българи в града ще се избият. Лично мнение. Всеки ще гласува за роднините си от бсп и дпс и герб
  • 38 нашия

    10 5 Отговор

    До коментар #33 от "Хихихихии....":

    как само си успял да омешаш несъвместими понятия в едно показващо дълбоко неразбиране изказване....това се чудя
  • 39 Хихихихии....

    17 8 Отговор
    НА БОЙЧЕ МУ ЧЕТЯХА ДEТCКAТA КНИЖКA "БОЙКО, КОЙТО ВИНАГИ СЕ ЗАВРЪЩА" И НАЗНАЧИ АВТОРКАТА КРИСТИНА КРЪСТЕВА НА ЕВРО ЗАПЛАТА
    НИЩO CЛУЧAЙНO НEМA,.. И ТOЙ E OТ .. ШАЙКАТА НА ШИШИ -ДE'БИЛ,..."ТРИМЦAТA ПEН'ДEЛИ ОТ СДС", МУТРИТE И ДЖE'НДЪРЛЯ'ЦИТE ОТ ВМРО!
    Хихихихии....хихихихии..... БОЙЧЕ E ПРEД...ПЪЛЕН РAЗГРOМ!
    CВЪРШEН E,...CЛEДВAТ: CЪД, ПРИCЪДA И...ЗAТВOР!
    Хихихихии.... CКOOOOOРРOOO
  • 40 АджиГЕЙнов е доказан лъжец и дрът Пе'де'

    26 14 Отговор
    РАСТ!
    ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДО СЕГА СС ПРОВЕЖДАНИ ОТ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ( И ФАТМАКА)!
    ИЗБОРИТЕ ЗА ОРЕЗИДЕНТ,..ФАЛШИФИЦИРАНИ ЛИ БЯХА, П'ЕД'ЕР'УГО??✊😂
    ДА ИЛИ НЕ, ПЕ'ДА'ЛЧЕ?
    СЪВЕТНИКЪТ НА ПРЕЗИДЕНТА,..ГЕНЕРАЛЧЕТО ,..ОСЪЖДАН ЛИ Е ОТ БЪЛГАРСКИЯТ СЪД ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ?
    БСП ЛИДЕРИ, ОСЪЖДАНИ ЛИ СА ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ, ДЖЕНДЪРКЯКО?✊😂🇻🇳🇸🇮
    ЧАКАМ ОТГОВОР, БОК'ЛУК!

    Коментиран от #43

  • 41 Туй го зная

    14 12 Отговор

    До коментар #36 от "нашия":

    Но беше срещу турците създадено ВМРО,беше актуално до времето на Ванчо Михайлов,един век оттогава.Ванчо се биеше срещу сърбите и комунистите,сега македонците са плътно до сърбите,ВМРО не предлага нищо освен БГ.пашапорти за Еуропско срещу €,ВМРО е архаично,антиморално и вредно! Затова казвам - аут..

    Коментиран от #57

  • 42 Маямски хаджибабикяноген

    22 9 Отговор
    Пууу тези тъй са заламтяли за кокал, в абстиненция са чак. Отсега почват с оправданията защо ще се разминат със заветните 4 процента. А да. Не пращайте децата си да учат "право" в НБУ. Пощадете ги.

    Коментиран от #45

  • 43 нашия

    10 13 Отговор

    До коментар #40 от "АджиГЕЙнов е доказан лъжец и дрът Пе'де'":

    и ти като хаджигенчо я караш с полуистини....сумнителен си...нещо...манипулатор се бараш май???!!!

    Коментиран от #46

  • 44 Интересно Интересно

    15 1 Отговор
    ВСИЧКИ ГОВОРЯТ С КОЙ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА,НО НИКОЙ НЕ КАЗВА С КОГО ЩЕ СИ СЪТРУДНИЧАТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ НЯМА ПАРТИЯ КОЯТО ЩЕ ИМА САМА 121 ДЕПУТАТА!!!😀😀😀

    Коментиран от #136

  • 45 нашия

    9 0 Отговор

    До коментар #42 от "Маямски хаджибабикяноген":

    само като видиш от кого и как е създаден университета ииии....всичко е ясно
  • 46 Кибика

    16 6 Отговор

    До коментар #43 от "нашия":

    Чиляко е прав. Верно има осъден геберал- съветник на Фатмако.
    Има и 17 местни лидере от БСП , също осъдени.
    Както и от ДПС.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ганини

    6 9 Отговор
    В Швейцария хората седмици преди изборния ден си пускат бюлетините по пощата и това от десетилетия! Тук не може! Бай Ганювската кратуна не ще!!! Той си прави избори по свой тертип!
    Референдум също! Кво? Швейцарски модел ли?!? От кравари да се уча?!

    Коментиран от #52, #70, #71

  • 49 #Антикатун

    13 15 Отговор
    ГЕРБ се надървиха вече и чакат на 04.04.21г. Хаджията Генов да ги обслужи.
  • 50 Така де

    7 9 Отговор

    До коментар #36 от "нашия":

    Ми що са кръстили партията с македонска идентичност!!!Що не е ВБРО... примерно!???Ай си отговори на таз питанка и тогаз се изхождай
  • 51 Д а поясня

    8 8 Отговор
    Бившата Държавна сигурност счрез агентите Буда /Буци/ и Иван / Била/ е осигурила Билата да е в парламента.
  • 52 Frv

    14 1 Отговор

    До коментар #48 от "ганини":

    А тук на братята роми дето не могат да пишат, КОЙ ще им пусне писмото по пощата.

    Коментиран от #56

  • 53 Бай Кольо

    31 9 Отговор
    Алооуу адвоката, не се излагай де, че ГЕРБ до сега не са организирали парламентарни избори, президентските като ги организираха те и бяха спечелени от БСП и те ли бяха фалшифицирани? Специалистката на тая тема е Мая Костинбродската
  • 54 Славчо

    26 5 Отговор
    Изчезвай бе, скъсаняк
  • 55 YourWifeFicker

    30 6 Отговор
    Не разбирам, защо давате трибуна на тази мРъша
  • 56 Браво

    5 1 Отговор

    До коментар #52 от "Frv":

    За въпроса!А за неграмотните българи, каква ще е процедурата,че веке в геометрична прогресия, неграмотен,неможещи, незнаещ, без мнение, илитерат??Таза тях ,що??

    Коментиран от #62

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Пенсионер

    16 13 Отговор
    Ще си гласувам за Бойчето. Тоя Николайчо как ще управлява с пълно мнозинство от 4,5%. Мая няма ли да ходи да проверява напечатаните бюлетини вповече. Само не ми е ясно как ще контролира като ги пускат в урните само за ГЕРБ.
  • 60 Мая Хаджиментова

    15 5 Отговор
    Ще победим Бойко на карти, ама не съм сигурна.
  • 61 !!!?

    27 4 Отговор
    На този злобата му е три пъти повече от теглото !!!?
  • 62 Frv

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Браво":

    Въпросът бе риторичен, а ромите пример...

    Коментиран от #92

  • 63 Николай Хаджигенов

    20 3 Отговор
    Ще загубя и това дело.
  • 64 Ох горканчовци

    17 4 Отговор
    Тези ще надминат Тръмп по вайкане и жалене, че са ги отнесли на изборите. Че и почват още отсега. Интересно "великият адвокат" дали се изживява като бай Руди Джулиани?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Отровното трио

    21 9 Отговор
    Цяло лято на площада. И пак Народът с Бойко. Ще вземем да се напием като казаци.
  • 67 ЧОБАНИН

    14 12 Отговор
    Освен това ще влезе и НФСБ - ВОЛЯ за да се нас...ете от яд и злоба
  • 68 Явор

    13 2 Отговор
    Властта се оказа важна и за вас. Ще подведете много хора.
  • 69 МУТО БАЛАМАТА

    8 13 Отговор
    ШКЕМБЕ ВОЙВОДАТА И БАНДАТА ОКОЛО НЕГО СА ЗА Б Е Л Е Н Е......
  • 70 ГЛУПАК

    13 1 Отговор

    До коментар #48 от "ганини":

    В ШВЕЙЦАРИЯ РОМИТЕ МИЯТ КЕНЕФИ И НЕ ГЛАСУВАТ

    Коментиран от #76

  • 71 Рачко Пръдлето

    11 2 Отговор

    До коментар #48 от "ганини":

    Ами ходи гласувай в пощата. Кой те спира бе галфон.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Ни ни

    8 4 Отговор
    Джендърите срещу вътрешните терористи от ВМРО. Ни ми трябва Истанбулска конвенция,нито пък колячите от ВМРО. В Петричко имало един коляч на ВМРО дето изпълнявал присъди на ВМРО с колене. Та той викал: "Не бой се чадо,дедо Кольо леко коли".
  • 74 Република

    16 5 Отговор
    Хаджи-генчо е за съд заради тези прокламации и внушения дето ги прави 5 дни преди изборите.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Азззз

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "ГЛУПАК":

    Те ромите нямат швейЦарско гражданство бе и за това нямат право да гласуват.

    Коментиран от #98

  • 77 ДПС

    9 12 Отговор
    Това ще е първият парламент без националисти. Нито ВМРО,нито НФСБ , нито Атака ще влязат. Този път ги ударихме през кръста.
  • 78 Комунивирус

    19 8 Отговор
    НИКОЛАЙ,МАЯ И ШАЙКАТА ОКОЛО ТЯХ СА ЗА БЕЛЕНЕ.
  • 79 Хайде,хайде....

    4 0 Отговор

    До коментар #65 от "Мдааааа":

    Не може всички да са умни.....нека да обясни за нас ,простите. Но няма да го направи.....нали така?

    Коментиран от #94

  • 80 българин

    8 4 Отговор
    Тва в България изборите са пълна порнография ,и тя започва от имащите право на глас .то незнае български ама има право на глас .
  • 81 Docenta

    14 4 Отговор
    Те и мутрите на мая и хаджигейов ще са "вън"от парламента
  • 82 само питам

    4 4 Отговор

    До коментар #72 от "B.M.P.O.":

    Кои са убиѝците на Стефан Стамболов и Александър Стамболийски, министър председатели на България?!

    Коментиран от #85, #89

  • 83 начо

    12 2 Отговор
    Една дума продажник
  • 84 ИСТИНАТА

    17 3 Отговор
    Тоя Пен'дел още Лятото раздаваше Постове и Министерства , въобразввайки си ,че Властта в България е ТЯХНА! На..ПРЕВРАТАДЖИИТЕ--Фатмака,Мустака и Ел Чапо. А сега се оказва че дори не могат да влязат в парламента!;)))
    Лапай кочана, П'ЕД'ЕР'УГО
    Ма целия....

    Коментиран от #114

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Питай ми ку'ро....

    11 8 Отговор
    БКП СА УБ'ИЙ'ЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!
  • 87 този

    16 4 Отговор
    аман от това противно и гнусно мекере алчно за власт пък некадърно до дъно
  • 88 Мой

    2 9 Отговор
    Ама вие наистина ли си мислите, че мафията няма да направи всичко, за да остане на власт?!
  • 89 Взети заедно

    4 4 Отговор

    До коментар #82 от "само питам":

    През 30-те години на 20-ти век на българите им дойде до гуша от македонстващите - та Стамболов,та потопяване в кръв на Войнишкото въстание,та 9-юнски преврат,та Стамболийски,та Септемврийско въстание,та еднини-други се хванаха за гушите и за капак после се нахвърлиха с данъци и репресии над цивилното население в Пиринска Македония. ВМРО са вътрешни терористи - кръволоци - избили са повече българи отколкото турци,сърби и гърци взети заедно.
  • 90 пфу

    16 6 Отговор
    Абе ей,не ни вменявай че ако Бойко спечели,вотът ще е манипулиран, а ако спечелиш ти,няма да е манипулиран.Гнус.
  • 91 Хаджидупев

    13 4 Отговор
    Ти си един муольо, чеп за буре не става от теб. Запитай мутрите около теб Дончева и Мая Галева, кой лобира за Ванко1, кой назначи Пеевски за шеф на ДАНС, коя от тези е адвокат на мафията или и двете
  • 92 Риторични въпроси

    2 4 Отговор

    До коментар #62 от "Frv":

    Задавай на Гешев!На све българи окрали държавата и докарали ромите до там!!!
  • 93 кьорфишек

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Милев":

    Айде да видим,04.04. идва,помни си думата и се яви тук отново когато обявят победителя.
  • 94 Мдааа

    3 0 Отговор

    До коментар #79 от "Хайде,хайде....":

    Ами няма, на неграмотници както и да обясняваш резултата е един и същ ....не понимает!!

    Коментиран от #100

  • 95 Психиатър

    16 2 Отговор
    Не е добре на такива болни момчета да им даваме власт да управляват Родината!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Швейцарец

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Азззз":

    Няма и да имат
  • 99 Винету

    14 3 Отговор
    През двадесетте години на този век "Отровното трио" оцапа площадите в центъра на София. Дойдоха избори сформираха някаква сбирщина и се заканиха,че ще влезнат в парламента за да го оцапат и него.
  • 100 Ама верно ли

    10 3 Отговор

    До коментар #94 от "Мдааа":

    Тогава, няма да пискате,след като боко подкара четвъртия мандат.
  • 101 генчо мечти

    12 4 Отговор
    А този си мисли ,че някой ще го избере,щото бил борец на Черепа.Гнусно човече,че говори и от името на избирателите сякаш не виждаме платените проучвания на цоц агенциите.
    Да де ,то целта е това леке ,галевица с фалшивата диплома и дончева,адвокатката на мутрите,износени боклуци да влязат вместо ВМРО.Не си струва Направо отврат.
    Е защо ВМРО да не влязат,вършат си работата,не цепят басма,най вече спрямо прислугите на олигарсите ,като въпросния,само манипулации и интриги.Като си хвърлял яйца и домати срещу институции ,какво ще правиш там?
    Къде ви е програмата,освен да плюете другите,друго не се забелязва.
  • 102 tulup

    6 10 Отговор
    Ауу гербаджийските боклуци пак с опорните точки ама този е такъв онзи онакъв а пък толупа и кофата са много хубави айде у лево и на борсата крадци
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Руснат

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Милев":

    Сам себе не вериш !
  • 105 ЕЛЕМЕНТАРИ

    12 4 Отговор
    НЕ ЩЕМ ЖЪЛТИ ТОРБИЧКИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ
  • 106 Не се чеши - къпи се!

    11 0 Отговор
    Мани ги тия лакърдии, вие сте ясни, че няма да влезете, ами вземи кажи Мастикян кога ще се изкъпе? То верно мина високосната година ама тъй от кумува срама?
  • 107 WENKO4444

    16 1 Отговор
    ГРОЗДЕТО е КИСЕЛО адв. хаджигенов !...
  • 108 Анонимен

    1 9 Отговор
    Хаджигенов е като брошка на ревера, красавец, мая също, и триото също, цветанов също, визия и нахъсани за работа.
  • 109 Питай ми пу та

    5 9 Отговор
    герп СА УБ'ИЙ'ЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!
  • 110 ДА ГЛАСУВАШ ЗА КУ:РВ:АТА НА ЕЛ ЧАПО--

    10 2 Отговор
    --АДЖИгейНОВ, Тримцата Пед'али, Мая Пиянгура-Галева, Ренета Жадното, Копейки пед'АЛа, Румбата Водната Пръчка,...ТРЯБВС ДА СУ..СЕРТИФИЦИРАН ШИЗО'ФРЕНИК И ОЛИ ГОФРЕН!
    Тази сбирщина от МУТРИ, ГЕ'ЙО'ВЕ МИЛИОНЕРКИ, ДС ДОНОСНИЦИ И АЙ'ДУЦИ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ,..са..."СТЪЛБИЧКАТА" НА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ, РЕЗИДЕНТА-ДЕ'БИЛ... ФАТМАКА КЪМ... ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ!!!
    НИКОГА ВЕЧЕ КОМ-ПЕ'ДЕ'РАСЕ И БЪЛГАРОМРАЗЦИ
  • 111 въшкар

    14 3 Отговор
    Къв е тоя смешник Хаджимутрагенчо да дава мнение
  • 112 Вуте

    10 1 Отговор
    ВМРО са ясни. По-нтересно е защо Факти не дават да се коментира под чутовните глупости на Божков? В МВР и сега получават достойни заплати за неособено достоен труд. Божков интересувал ли се е колко от тях са завършили математическли гимназии като него? Ами 0.001%. Колко да им плащат? Колкото той плаща на сайтовете за да го споменават? Няма начин!

    Коментиран от #117

  • 113 Герб на

    4 5 Отговор
    4 Април Трябва да ги натупаме с тояги и че да забравят думата Крадящ Политик и подкупващ Гласо Подаващите
  • 114 Абе

    3 5 Отговор

    До коментар #84 от "ИСТИНАТА":

    Може и да влезнат.
  • 115 Анти трол

    8 1 Отговор
    Бъдете здрави и все така ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНИ!!!

    Коментиран от #123

  • 116 konservator

    3 2 Отговор
    Е, ти за какво се пънеш като ГЕРБ всичко са нагласили!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Истината

    1 5 Отговор
    Обществена тайна е че ГЕРБ купува гласове. .Затова на. ,4 април масово гласуване

    Коментиран от #131

  • 119 Да дааа

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Салито ще раздаде по 50 лв на сичкото сиган да гласува за бати.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 чумата герб

    3 8 Отговор
    Много си заблуден . Всички мои познати и приятели ще гласуваме за Мутри вън
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ибрикчии вън

    3 5 Отговор

    До коментар #115 от "Анти трол":

    Ще му се на Тиквата...Но тоя път ще изяде ГОЛЕМАТА ГЕГА
  • 124 Щастливец1897

    1 1 Отговор
    Ето, тамам сега му е времето, ама на, кураж липсва! Сега да има някой да освободи Македония, догдето е нашата партия на власт, че аз да те науча тебе какво се вика келепир. Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят УПРАВИТЕЛ или ОЦЕНИТЕЛ на МИТНИЦАТА, па ела хортувай ти сетне с мене... Задръстено е с евреи в Солун: петдесет ли, шейсет ли хиляди са, кой ги знае, ама все търговци хора: има да доиш, и да остане — не са като нашата, софийската голотия... СОЛУНСКАТА МИТНИЦА - Калифорния, да я вземе мътната! И иди, че не бъди патриот, иди после това, че не съчувствувай на македонците ...... Ама хубава е, пустата му Македония! Имат право македонците, дето милеят толкова за нея. Еле тази СОЛУНСКА МИТНИЦА — на сърцето ми е израснала, ваджията! Ех, че келепир, майка му мечка!... Да ще султанът да ни даде Македония, че да ти се изтърся аз тебе в Солун, ама догдето е нашата партия на власт, че да ти се курдисам аз тебе на митницата... Тука ли си, сама ли си!... Че да ги пипна аз ония ми ти търговци, две годинки да им обирам каймака — стига ми! Па сетне оттегли се на Охридското езеро, дигни си една вила, па си накриви калпака... Ето, туй се казва патриотизъм. Всичко друго е вятър!... Туй комитети, туй дружества, организация, пропаганда — всичко е болшаф! Добре прави почитаемото правителство, че ги презира тези нехранимайковци. Разбира се!... Еех, да ще султанът да освободи Македония!...
  • 125 И ти

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    се радваш ва това? Ири си платен гербарий, или заблудено подобие на ПКП.

    Коментиран от #128

  • 126 Е то е ясно

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бе гледам":

    на малките деца, но на теб не е! Карай! Все тая!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 И двете

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "И ти":

    дедо попе и двете!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този турчин ще затрие България

    5 0 Отговор
    Говори глупости българите трябва да го спрем
  • 131 Истината на комуниста

    5 3 Отговор

    До коментар #118 от "Истината":

    Обществена тайна е,че БСП купува гласове, цигански и на а дали и клошари.
  • 132 Манол

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Професора":

    Е стига слага се Ямбол и Сливен ми те мургавите с навсякъде в София и Пловдив са най много,иначе е така е една голяма част от тях ще станат воеводи на 4-ти!
  • 133 ФактЕНИЧАР

    1 3 Отговор
    Да не трие на умника че неговата..... -Божко да одере Борисов както одра българските пенсионери с билетчетата дето търкаха за да изкарат 2 лева за хляб ,мале мале Адвокатите ако дойдат на власт ,знаят законите и вратичките в законът и тогава и Борисов ще остане без имоти и без Островът в Гърция и имотът в Испания и ще му запорират Щвейцарската сметка и Бойко ще проси в центъра на София като дрът просяк Алкохолик ако влези в затвора по желание Българите няма да го оставим да умре и ще го храним с боб и сланина

    Коментиран от #134

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 пфу

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Интересно Интересно":

    Е ясно е,ще се коалират с другите,дето не ги отхвърлят
  • 137 вили

    2 4 Отговор
    оставкаа затвоооор да излезем и да изчеластрим шайката на суджуците ограбили държавата
  • 138 Ицо

    3 3 Отговор
    Герб и ДПС копуват якоо гласове
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ИНФЛАЦИЯ

    1 1 Отговор
    Кaртoфи, лук и пo някaквa причинa цвeтя ce прoдaвaт oт кaпaкa нa cтрeч лимузинaтa Linсоln Tоwn Саr.

    Cитуaциятa e cвръхнeoбичaйнa и имeннo зaрaди тoвa cнимкитe имaт тaкъв уcпeх в coциaлнитe мрeжи. Нaй-вeрoятнo зeлeнчуцитe нe ca дoкaрaни c лимузинaтa, зaщoтo тя нямa нoмeрa. Мoжe би прocтo ce изпoлзвa кaтo cклaд зa зeлeнчуци, нo вce пaк cитуaциятa изглeждa мнoгo нeoбичaйнa.


    Cтрeч лимузинaтa нa Linсоln ce прoизвeждa прeз пeриoдa oт 1990 дo 1997 г. и e oбoрудвaнa V8 двигaтeли c oбeм 4.6 и 5.0 литрa, кoитo ca c мoщнocт 150 и 210 кoнcки cили, cъoтвeтнo. Тeзи бeнзинoви лимузини ce хaрaктeризирaт и c ocoбeнo виcoк рaзхoд нa гoривo.


    Мeжду другoтo, тoвa нe e първaтa лимузинa, изпoлзвaнa oт укрaинcки търгoвци. Мecтни мeдии припoмнят, чe в Брoвaри cлaдкитe ce дocтaвят в рядкo удължeнo Vоlvо, a в Житoмир кaртoфитe ce прoдaвaтa oт Rоlls-Rоyсе Phаntоm. В Киeв пък мeдът ce търгувa дирeктнo oт нaй-лукcoзнaтa Tеslа Mоdеl S.
  • 141 ЖАМБАЗКИ

    4 2 Отговор
    Влaдo Кузoв
    Влaдo Кузoв oбяcнявa зaщo влизa в избoритe зa прeзидeнт
    Aз cъм цивилизaциoнeн избoр. Зa пръв път дa имaмe гeй зa прeзидeнт - тoвa щe пocтaви Бългaрия нa cвeтoвнaтa кaртa. "
  • 142 Рачко Пръдлето

    8 3 Отговор
    Всичко е ясно, ГЕРБ дръпна и вече прави около 8% пред БСП. Другите ще дишат прахоляка на джипката на Боко.
  • 143 Х@джигенов

    3 4 Отговор
    Е М@наф и Изедник и яде боб и няма 2 лева в джоба е Хаджигенов ХаХаХа ------- Божко дето го иб@
    по множко да одере Борисов както одра българските пенсионери с билетчетата дето търкаха за да изкарат 2 лева за хляб ,мале мале Адвокатите ако дойдат на власт ,знаят законите и вратичките в законът и тогава и Борисов ще остане без имоти и без Островът в Гърция и имотът в Испания и ще му запорират Щвейцарската сметка и Бойко ще проси в центъра на София като дрът просяк Алкохолик ако влези в затвора по желание Българите няма да го оставим да умре и ще го храним с боб и сланина
  • 144 Иван

    9 4 Отговор
    На кривата такета космоса й пречи. Ще гласувам напук за ГЕРБ точно срещу този гей активист Хаджигенов!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 ponti

    4 6 Отговор
    Редовно пресичам България по диагонал и навсякъде ИЗРОДИТЕ са зад храстите и в шанеца, опънали триногата на прав път, и ограничение 40 или 60 - пълна ИДИОТЩИНА! Така ли борая "войната по пътищата"?! Там, където са необходими да регулират движението никакви ги няма, защото трябва да са "на терен", а тях им е студено, дъждовно и т.н. Даже като те проверяват те викат до патрулката, за да не излиазт навън. ИЗРОДИИИИИИИИИИИИИИИИ
  • 147 ponti

    3 2 Отговор
    За щастие, съвременните технологии ги побеждават. Вн-Сф под 4ч. без глоби, без камери и всички нещастници ги виждам от наколко километра преди това...
  • 148 ponti

    5 8 Отговор
    Аз ще гласуеам за всеки, който ще свали БмБ от власт! Този ни върна не 30, а 70г. назад! ПЪЛЕН ИДИОТ!
  • 149 Не си хаджи

    8 1 Отговор
    Не може да си "Хаджи "и да се съюзиш с джендърите за пари,само за пари без да се интересуваш от последствията.Позориш фамилията си!Тайни явки с " пликчета"!Позор!И понеже са продажни ще изтъргуват и отношенията ни със СМ/Бойкикиев е в съюз с Омо Илинден и приказва нелепици за рускосръбско влияние ако не ги пуснем,щото сърбите веднага ще" избягат"/,но и тези са готови ,щом има сухо ония да мачкат македонските българи и българската история.Лятото кой им плаща мизериите и говняните постановки?.Продажници не ни трябват.Патриотите им пречат,но няма да стане тяхната!
  • 150 БОЧКО

    7 3 Отговор
    Значи за това беше големия зор цяла година, за да се намърдате на голямата, сладка държавна хранилка! Подлъгахте толкова хора, а и един честен и достоен човек - професор Минеков. Ще влезете в Парламента, ама друг път.

    Коментиран от #152

  • 151 уфффф

    7 2 Отговор
    Хаджигейов,а вие как ще влезете в парламента ,ми е много интересно ?
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 оня с коня

    5 1 Отговор
    Хаджигенов иска само Неговите хора и Мая М. да влязат в Парламента и да няма други Партии да им се мотаят в Краката.Което е съвсем Реално,щото тия "Други партии" си знаят- а са влезли в Парламента,а ги е подкарал с Дела за "Нагласени резултати"!И изобщо Мъдрите хора са казали че с Адвокат ШЕГА НЕ БИВА.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Пешо

    5 1 Отговор
    За вас изборите ще са манипулирани докато не влезете в парламента.
  • 157 АЙДУЦИИИ

    5 0 Отговор
    И КАТО ВЛЕЗЕТЕ ЗАЕДНО ЩЕ СИ ПИЕТЕ РАКИЯТА И ЩЕ НИ СЕ СМЕЕТЕ КАКВИ ГЛУПАЦИ СМЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС - НАШИТЕ КРАДЦИ ! ВИЖДАЛИ СМЕ ГО ОТ 32 ГОДИНИ БЕ !
  • 158 ужас

    7 3 Отговор
    Чета коментарите и ме хваща срам че има толкова прости българи. Последни сме/сте по всичко от както кърлежите от ГЕПИ са ни налазили, мрат като мухи нашенците и вместо да променят нещо те пак на този крадец и лъжец му харесват простотиите. Ще се само затриете бре. Опомнете се. Всеки друг но не досегашните крадци.
  • 159 РЪПЕЗИ

    5 0 Отговор
    На ГЕРБ нейм трябват да се занимава с недоволна булка(ВМРО) ДА НАТИСНАТ КУПОВАЧИТЕ НА ГЛАСОВЕ И ЧАО ПАРЛААМЕТ ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ВОЙВОДИ КОЙТО НЕ СА БИЛИ ВОЙНИЦИ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ краси ТУМБАКА и Ангел плампалото
  • 160 Решетников

    9 3 Отговор
    Глупости не ми се четат. Хаджи генчо почва с оправданията превантивно. Смешник.
  • 161 5566

    6 1 Отговор
    Този е на бело.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Абе

    6 1 Отговор
    Тоя пак се взе на сериозно. Да припомням ли? Истанбулска конвенция? Книжката "Мравин". За тези, които не знаят: Джендър скандал: Адв. Хаджигенов пробутва детска книжка за еднополови двойки.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 умник

    6 1 Отговор
    Умник и хитрец на дребно си. Май подценяваш факта, че в България има повече патриоти от национални предатели и ако те припознаят ВМРО резултатът ще е много изненадващ.
  • 166 Ясновидец

    8 1 Отговор
    Не виждам кой ще гласува за теб МАРА и арменец.
  • 167 Шопо

    2 6 Отговор
    На изборите гербо че бие, а след изборите народо че бие гербо!
  • 168 Абв

    0 0 Отговор
    Да разбира се.Ши....р мръсен
    .
  • 169 1321321321

    2 1 Отговор
    Ало Комунето, ти ако си значи ЯКО СИ КУПУВАЛ Ромски гласове ....
  • 170 Аре упево

    0 0 Отговор
    Преди година искахте и Македония наложи забрана за вноса и износа на вторични суровини и боклуци. които се контрабандираха през Македония от ДС-МВРо-БНД-читака Коко Кънчев! А сега ДС-чекистите на фатмето-льотчик реват че не им допуснали БКП-пропагандните отпадъци и ДС-боклуци!
  • 171 7789

    1 0 Отговор
    Това не е вярно за ВМРО