Last news in Fakti

1 Август, 2021 07:16 12 825 94

„Има такъв народ“ съвършено правилно ошамари политическия умнокрасивитет

  • петър волгин-
  • има такъв народ-
  • демократична българия-
  • избори-
  • правителство

Всяка жаба трябва да си знае гьола

„Има такъв народ“ съвършено правилно ошамари политическия умнокрасивитет - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нека, ако обичат, тези претенциозни политически лица първо да спечелят някакви избори и едва след това да поставят изисквания, така започна коментарът на Петър Волгин по БНР.

Ето защо от „Има такъв народ“ съвършено правилно ошамариха политическия умнокрасивитет. Всяка жаба трябва да си знае гьола. В нашия случай - изборния резултат. И ако жабата вземе, че забрави, колко хора са гласували за нея, трябва да ѝ бъде напомняно. Понякога дори с по-остър тон.

Предсрочните парламентарни избори бяха спечелени от „Има такъв народ“. Ето защо това е партията, която ще казва кой да бъде премиер и кои да са министрите. Партиите, заели четвърто или пето или шесто място на изборите, разбира се, имат право на мнение, но нямат право на тропане по масата. Откъде накъде електорални джуджета ще налагат мнението си и по няколко пъти на ден ще повтарят – ама, не, ще вземете тези трима министри или даже по-добре тези четирима, или я най-добре тези 7-8 вземете. Защитниците на джуджетата казват, че без тях нямало да има правителство. Възможно е. Само че отговорността за липсата на кабинет и за нови предсрочни избори ще падне именно върху тези с големите претенции и нахалните изисквания.

Ако наистина сме обективни, сме длъжни за признаем, че от партиите, които в момента водят преговори с „Има такъв народ“, най-адекватно се държи БСП. Да, те също казаха, че искат да видят персоналния състав на бъдещия кабинет, преди да дадат подкрепата си за него. И това е напълно нормално. Няма как да гласуваш в подкрепа на нещо, което не познаваш. Пък и първият вариант за кабинет, който ИТН предложи, беше толкова нескопосан, че е естествено сега всички да искат да чуят предварително кои ще са следващите министри и, особено важното, кой ще бъде предложен за премиер. Защото именно министър-председателят е този, който определя посоката. Този човек трябва да има модерно виждане за развитието на страната, а не идеите му да са взети от наръчниците за пазарни фундаменталисти, издадени в края на 70-те години. Предстои да видим каква е визията на кандидат-премиера Пламен Николов. Засега само знаем, че трябва малко повече да чете за международна политика. Тогава няма да бърка Договора за добросъседство, подписан между България и Македония през 2017 г., с Преспанското споразумение, подписано между Гърция и Македония година по-късно, коментира още той.

Защо е естествено основните политически сили в бъдещото правителство да бъдат „Има такъв народ“ и БСП? Първо, партията на Слави Трифонов спечели изборите. Второ, самият Трифонов, както и цялото му предаване в продължение на дълги години критикуваха яростно ГЕРБ. Трето, БСП пък беше единствената парламентарно представена партия, която беше принципна опозиция на партията на Бойко Борисов в продължение на години. Членове на социалистическата партия нито са били министри на Борисов, нито са ставали омбудсмани с негова подкрепа. Има и още една причина, поради която БСП трябва да играе основна роля в бъдещото правителство. Това ще бъде гаранция, че този кабинет ще води социална политика. Именно БСП ще бъде онази преграда пред либералния икономически екстремизъм, който доминира в публичните дискусии през последните три десетилетия. Важен е единствено пазарът, държавата да се маха, всичко да се приватизира – това е мантрата, която не само повтарят, ами и прокарват в действителността вече трийсет години. В резултат на този тип мислене сме на последно място по доходи в Евросъюза. БСП може да помогне на ИТН да се отърве от либералните клишета и да възприеме една много по-социална политика.

В крайна сметка много по-добре за обикновените българи ще бъде, ако в едно бъдеще правителство присъства партия със сериозна социална програма, а не политическото крило на кръга „Капитал“. Най-малкото защото през годините този кръжец е доказал, че винаги е на страната на милионерите и на силните на деня. Само да ви припомня, че през различните години тази финансово-медийна група подкрепяше Костов, после НДСВ, а по-късно работеше за превръщането на Бойко Борисов в народен герой. Ключовите министри в първия кабинет на ГЕРБ бяха осигурени тъкмо от въпросния кръг. А сега политическото крило на тази компания се прави на активен борец срещу Борисов. Никак не е възпитано това. Също толкова невъзпитано е да искаш да определяш министрите в бъдещия кабинет, при положение че си четвърта политическа сила. Очевидно политическият умнокрасивитет има проблеми с възпитанието, заключи Волгин.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    97 41 Отговор
    Волгин
  • 2 Петров

    56 110 Отговор
    Тази статия смърди,ама много.

    Коментиран от #8, #20, #37, #61

  • 3 Давид

    50 69 Отговор
    Чалгара го държат с пари и той иска да избяга. Трябва ни президентска република
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Наблюдател

    61 10 Отговор
    Новият кандидат за премиер трябвало повече да чете за международна политика. Той не трябва да чете повече А трябва да е разбирах защото това е залог за успешното развитие на България
  • 6 Макс

    42 86 Отговор
    Оооо Подлогин, така ли ти каза да напишеш кака Къри???
  • 7 Въйй

    27 66 Отговор
    Копейкин пак се изтропка, ами ти се въртиш по-бързо и от кръга капитал бе пумпал червен
  • 8 Петров ти

    51 21 Отговор

    До коментар #2 от "Петров":

    Смърдиш под всяка статия В която се споменава БСП без злоба
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Човек народен

    55 19 Отговор
    Дано има правителство и дано пооправят малко нещата, че ако няма още по-зле ще стане. Аз съм да им се даде шанс, това са нови лица повечето, не участвали в схемите.

    Коментиран от #51

  • 11 Софиянеца

    18 3 Отговор

    До коментар #4 от "Софиянец":

    Престани да се изтропваш навсякъде
  • 12 ГЕРП

    16 68 Отговор
    червените пикантропи треска ги тресе от нови избори.а заедно с тях и хаскойския каунь смрадефф.знаят че Б.Б. иде с 200 и ще ги еве наред 😆

    Коментиран от #16, #18, #23

  • 13 Becker

    18 41 Отговор
    Типичен Волгин. Колко ли й е трудно на Силвия Великова с подобни колеги, тя си знае.

    Коментиран от #76

  • 14 И от мен +

    67 20 Отговор
    Статията е добра, написана е така че лесно да се разбере и най- вече отразява обективно процеса.
    Ако искаш да управляваш спечели си изборите,или поне челните места.
  • 15 Славчо

    20 5 Отговор
    Дребосъците под тебе са всичките червенушки .Внимавай много!
  • 16 ГЕРБ

    18 6 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРП":

    Мирише на пръст
  • 17 Бамбука

    31 0 Отговор
    За момента имаме котка в чувал. Ще я извадят, ще я види народа и после ще прецени по действията и дали ще лови мишки, или ще се излежава на резултатите от спечелените изборни резултати. Котката не трябва да забравя че негово величество суверена е този който заказва музиката, този който плаща.

    Коментиран от #43

  • 18 ББорисов

    15 9 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРП":

    Друго не може да прави освен да Е В Е
  • 19 БОЕЦ

    22 8 Отговор
    Осъди Каскетурата
  • 20 мдаааа

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Петров":

    ГАРГАМЕЛитета трябва да се държи изкъсо и с известна карантна щото малко са вирусоносители....
  • 21 БСП на Бунището

    19 38 Отговор
    Трябва да си прекалено Извратен,за да виждаш нещо Положително в партията Съсипала България 45 години Преди и 30 след това....Или прекалено Платен,за да не искаш Лустрация на обявените за Престъпни комунистически Партии и техните Правоприемници....Нали другарю Петров - Волгин!!

    Коментиран от #25, #84, #85

  • 22 Who you bol 2

    29 8 Отговор
    Истината БОЛИ, КОГА ТИ Я КАЖАТ ДИРЕКТНО. ХЕЙТЪРИ И ТРОЛОВЕ ВАШ РЕД Е.....
  • 23 ТИ ДА ВИДИШ

    38 10 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРП":

    Радев в момента пере баце с 300....без масло и грес!!!!
  • 24 От къде на къде

    13 29 Отговор
    Ще е БСП в управлението с тези 300 000 гласа ?
    Курнела отдавна трябваше да е в затвора,а и Станишев.

    Коментиран от #26, #31

  • 25 Какво друго

    22 10 Отговор

    До коментар #21 от "БСП на Бунището":

    Можем да очакваме от наследниците на фашистите освен подобни изявления
  • 26 Такива като тебе

    11 7 Отговор

    До коментар #24 от "От къде на къде":

    Клеветници трябва скоро Да влязат в затвора
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ташо

    29 10 Отговор
    Не съм фен на другаря Волгин но случая е прав.
  • 29 Волгин

    36 15 Отговор
    За пореден път им каза истината на умнокрадливите, които 12 години подкрепяха крадеца Борисов, създавайки му образ на национален герой в медите си.

    Коментиран от #33

  • 30 Мислещ

    9 9 Отговор
    Както тиквата едно време го направи ли? И като стана дума за тиквата, не беше ли обещано, че "ошамарването" ще е точно на тиквата и модела? Сега нямало да има изчегъртване на модела, а само на "факти".

    И платените мисирки пак ще си прокарвате същите опорки както обикновено. Сменяме вдна тиква с друга.

    Коментиран от #32

  • 31 Подкрепа за Борисов

    23 13 Отговор

    До коментар #24 от "От къде на къде":

    А Маята Колко гласоподаватели има че Реве като Луда и постоянно си въобразява че зависи нещо от нея Дърта КОМУНДЕЛКА а Дай България тези от Капитал Искат Паричните потоци само за себе си Все Формации с малък брой гласоподаватели но с Огромни Претенции България е на Всички Българи
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ЪгЪлЪт

    13 4 Отговор
    Връзки и зависимости, зависимости и връзки. Трети парламентарни избори, с временното правителство между тях, ще накарат всички кръгове горе да си изгрезат вратовете. За радост и катарзис на народа.
  • 35 Гандалф

    11 15 Отговор
    Нормално е бсп да подкрепя Слави...или по точно Корнелия...при следващи избори, подкрепата да нея, ще падне още...друго е 4 години да взема депутатска заплата и от трибуната да се показва, колко мисли за народа...а за мутрите и дсб, на кои не е ясно, че искат парче от баницата...избори до дупка, на политиците им изнася, пари от спонсори, пари от държавната хранилка им стигат...да му мисли обикновения човек...
  • 36 бушприт

    14 0 Отговор
    Всеки гьол трябва да си знае жабата. Включмително и "златния гьол" на митницата.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 оня с коня

    16 18 Отговор
    Волгин ВИНАГИ е бил на Хранилка при БСП.В момента БСП си прави тънката Сметка да управлява чрез Партията на Слави,затова и се водят активни преговори между двете партии,като непрекъснато Позициите им се "сближават".Да,обаче ИТН + Мая+ БСП = 114 гласа и без подкрепата на Демокр. България Правителство НЕ БУДЕТ.Затова е и строгия Тон на Волгин придружен с Размахване на Пръст към ДБ,защото от тях Зависи и Управлението на БСП,макар и частично чрез Зам. Министри.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Читател

    16 4 Отговор
    "Новият премиер трябвало да чете повече за международна политика." Та от телевизия 7/8 го представят като външнополитически експерт и направиха множество предавания с него като такъв - погледнете в YouTube. Ако е такъв "експерт" и в останалите сфери, жална ни майка.
  • 41 а бе защо

    17 5 Отговор
    всички някак си удобно забравиха , че нараода иска промяна не само за последните 12 бокови години а ЦЯЛОСТНА за последните 30 години като дпс,бсп и начина им на управление са част от проблема а не решение !! относно социалната политика ами от къде идват парите за социални помощи....ами от данъците на същите които ги получават !! защо не казват нищо за увеличение на корпоративните данъци и за стъпаловидни такива за работещите??
  • 42 ХАН КРУМ

    19 3 Отговор
    волгин, кой, кого най –вече защо, е ошамарил ще се види при гласуването на правителството.и какво стана с изчегъртването?и през 90г навлязоха млади, с амбиция политици да променят страната към по– добро. онова ,което обаче видяхме е,че същите тези бързо се научи ха ,не да крадат ,а да грабят и основно схемите за това ги натвори дпс.резултатите са на лице волгин.и сега есъщата наглост и арогантност и простащина.говориш за проценти .на герб %е с0,5 по малък ,но никой не ги иска,а слави усилено върви на там.партиите на протеста и в предния парламент и сега показват гнусен егоизъм,селендурска простащина и нагло поведение. ако така разбират промяната –не са за там.за два месеца се видя как трябва да се управлява държаватаи 60%от хората го одобряват.дойдоха партиите и се оплескаха още преди да са почнали.итн атакуват служебните министри преди да са съставили кабинет–ами хайде да ви видим,колко сте по–добри пък тогава плюйте.да не окаже ,че купчината камъни ще я отнесете вие.

    Коментиран от #50

  • 43 карамфила

    16 3 Отговор

    До коментар #17 от "Бамбука":

    Нито котка,нито мишки ще видим.Цялото това котило ще е топ секретно и ще се действа изцяло под пердето на конспирацията.Да не си мислите че там,по върховете,има достойни хора?Ако някой е заплаха за задкулисието няма да бъде въобще допуснат до върха и сега там са само плужеци и меки китки с зависимости.

    Коментиран от #48

  • 44 Румен Москвичин

    9 14 Отговор
    Ееех, Петре, Петре... Волго недоправена... Електоралното джудже БСП се държи най-адекватно, а? Откъде изпълзяхте пак бе, червенотиквеничковчета червени чичкови? Я марш обратно към Бузлуджа, Альоша и Масква!

    Коментиран от #53

  • 45 Румен Москвичин

    5 14 Отговор
    Ееех, Петре, Петре... Волго недоправена... Електоралното джудже БСП се държи най-адекватно, а? Откъде изпълзяхте пак бе, червенотиквеничковчета червени чичкови? Я марш обратно към Бузлуджа, Альоша и Масква!
  • 46 666666

    11 2 Отговор
    Напомнят ми как говори Тиквата : Аз спечелих,Аз искам да управлявам,Аз искам да нося отговорност....Направо копие на ГРОБ.
  • 47 Волгин,

    13 5 Отговор
    За какво ошамарване дрънкаш, за какви пет лева? То говорим за бъдещето на България, което сега има реален шанс да приключи с прехода и влезе в модерния свят. Сега се решава дали ще сме бананова република или модерна страна с бъдеще.И не, трудно е да видим, че ИТН имат желанието и капацитета да поведат страната в битка срещу октопода на мафията, нахранен със стотици милиарди маши пари. Защото с първото предложение за кабинет в състав НДСВ и ДС нещата станаха очевидни, а с предложението на един НИКОЙ, философ, шеф на фирма за бански и шнорхели, трябваше вече и слепите да прогледнат. Слави излъга гласувалите за него. Прогледни го Волгин и ти подлого и гласувай на есен този път за умните и красивите, такива като Петков и Рашков, които имат "топки" да направят промяната и животът ни по-добър.
  • 48 Бамбука

    9 0 Отговор

    До коментар #43 от "карамфила":

    Колко да е "топ сикрет" като започнаха с стрелба срещу служебните министри ? Засега са в положение на полу самоубийство. Ще представят кабинета, ще получат подкрепа от тези дето са налели пари и .....ще завършат ритуала.
  • 49 Българка

    10 14 Отговор
    ДБ е истинската партия на реформите, бореща се за върховенство на закона и наказание за виновниците за разрухата. За това са и масираните атаки основно срещу ДБ и Христо Иванов, а не срещу Борисов, Гешев, Цацаров, Пеевски. Явно Слави е към техния отбор .Питам ИТН за колко пари се продадоха или по-лошо -"Защо лъгахте стотици хиляди избиратели, че сте за върховенство на закона?

    Коментиран от #63, #92

  • 50 някой

    9 4 Отговор

    До коментар #42 от "ХАН КРУМ":

    Прекрасен коментар! Самата истина.
  • 51 Мафията нищо не дава без бой

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Човек народен":

    Чегъртах, Народе!!!
  • 52 Зрител

    7 7 Отговор
    Волгин, Вулева, Велева, Мастагаркова...
  • 53 мдаааа .... и пак

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Румен Москвичин":

    ГАРГАМЕЛитета трябва да се държи изкъсо и с известна карантна щото малко са вирусоносители....
  • 54 111

    3 6 Отговор
    Волгин сигурно не знае, че стабилността на всяко правителство зависи от аритметичен сбор. Какви жаби, какви джуджета?
  • 55 Съвест ли

    3 9 Отговор
    Много си миризлив,бе другарю Волгин!Що не си ходите в любимия Сибир,че да си отдъхнем малко!Моля ви!
  • 56 Васил

    7 4 Отговор
    ДБ са като клонинги на ДПС както се обърнеш и ти забиват ножа.
  • 57 феннапутио

    3 9 Отговор
    ето едно момче но което определено демокрацията не му понася..но пък се възползва от всички нейни екстри за да ни просветлява с меродавното си мнение..
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Петров

    5 7 Отговор
    Не разбирам защо мнение на БСП, които са с 36 мандата в парламента трябва да е толкова по-важно от мнението на ДБ, които са с почти същата електорална тежест - 34 мандата ....
  • 60 Сорос вън

    9 3 Отговор
    Браво, соросовите джендъри не трябва да имат власт, че става страшно. Най-вече за децата ни.
  • 61 Сссс

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Петров":

    Струва ми се, че прашките ти смърдят,а се заблуждаваш, че е статията.
  • 62 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 1 Отговор
    УМНО-КРАСИВИЯ ЗООПРИМАТ И ГЕНЕРАЛА ЖАБА , ТОВА КОЕТО ТЪРСЕХА СИ ГО НАМЕРИХА..... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ И (СОПОЛИ)..... ВЪН ! ! !
  • 63 Тра ла ла

    10 4 Отговор

    До коментар #49 от "Българка":

    Христо Иванов има НПО с годишна субсидия към 1 500 000 лв. Смяташ ли, че е чист и независим?
  • 64 JEFF

    6 1 Отговор
    Волгин от самото начало подкрепя ИТН и работи в тяхна полза.
  • 65 абг

    8 3 Отговор
    Чалгаджийският рокер пази пълна мистерия по позицията си за важни политики, но от ДБ преобладават субекти, които са за твърдия локдаун, за задължителната ваксинация, за джендъризма, такива ли искате да ви управляват, само защото правят PR акции против доган, от трън та на глог.
  • 66 Цитат :

    7 1 Отговор
    Петър Волгин-журналист :
    "От доста време насам глобалните елити налагат една нова господстваща идеологема. Тя включва следните неща. Първо, отказ от националната държава. Второ, допълнително овластяване на
    наднационалните институции, които, апропо, никой не е избирал. Трето, допълнително атомизиране на обществото, посредством разрушаването на всякаква групова принадлежност. Когато си самостоен индивид, без принадлежност към родина, класа, религия, пол, ти си изключително лесно манипулируем.
    Истинската цел на Истанбулската конвенция, например, не е защита на жените, а размиване границите на пола, тоест унищожението на още една силна групова принадлежност. Точно такава е целта на
    глобалните елити – да няма вече силни общности, да няма общества, а само атомизирани индивиди, които да правят това, което им бъде казано. Класическите десни и леви партии отдавна са включени в тази схема. А всяка една политическа сила, която претендира да е на страната на обикновените хора, а не на елитите, е длъжна да се противопостави на подобни идеологеми."
  • 67 А Ми

    1 4 Отговор
    МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ИМА .БОРИСОВ ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ КАТО АНГЕЛ СЛЕД ТЕЗИ ,НОВИТЕ ШМЕКЕРИ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Госта

    5 5 Отговор
    Волгине,разбираш ги нещата,толкова колкото разбира свинкя от кладенчова вода!
  • 70 Казуар

    5 1 Отговор
    Ако някой смята, че Славчовците ще оправят България няма да стане.
  • 71 Ха ха

    3 3 Отговор
    Безпочвено самочувствие на Волгин - електоралното предимство на бсп не е кой знае колко пред ДБ. Измама е да се твърди, че бсп е социална партия, няма социалистическа партия в БГ а трендът им е надолу.
  • 72 Стефан

    3 1 Отговор
    eкa, aкo oбичaт, тeзи прeтeнциoзни пoлитичecки лицa първo дa cпeчeлят някaкви избoри и eдвa cлeд тoвa дa пocтaвят изиcквaния, тaкa зaпoчнa кoмeнтaрът нa Пeтър Вoлгин пo БНР. Абе червено кхмерче когато Сакскобурга спечели изборите ЗАЩО ДПС поставиха условия като бяха 4 сила в парламента, имаха и министри, после нали се сещаш как вашето нещо Съанишев направи правителство, формулата 3-5-8 и никой не можеше да смени министър, какви пазарлъци бяха, за областни, за чиновници, за съветници, след това мутрата нали назначи Калфин, Христо Иванов, Москов, после Каракачанов и една група лешояди, не можело да имат претенции КАК ПЪК НЕ, на брифинга след разговорите с ДПС - мъжката секретарка на Доган каза - БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА НЯМА, защо петата сила може да има претенции, а четвъртата да не може, просто ти личи колко си закърнял отгоре, или гьонсурата ти няма граници.
  • 73 Казуар

    2 5 Отговор
    Жабата Волгин трябва да си знае гьола БСП. Там се е родил и първо мляко засукал.
  • 74 Диамантената ръка

    0 4 Отговор
    Работата отива на Орешарски 2, това е положението...
  • 75 100

    0 3 Отговор
    А Волгин не е ли умен и красив? Може би е само умен или само красив или нито едното.
  • 76 Всъщност

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Becker":

    Силвия Великова има късмет, че Волгин е лоялен и етичен дори и към свои колеги, които са на хранилката на Сорос...
  • 77 kraliat

    1 2 Отговор
    Как може да четем този кпадлив к*учи син. Нека никой те се съобразява с тъпите му словобрудства. Ако някой се съобразява с този престъпник къде ще му видим края. Точка. Яут мръсни.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Гошо

    4 0 Отговор
    Браво на Волгин
  • 80 1234

    1 1 Отговор
    А Моделът герб си седи, как ще го разградят, хората са си същите, само някои смени отгоре, методите им също. Айде, действайте бързо и не се баните!
  • 81 Янаки

    3 1 Отговор
    Много коректен коментар на Петър Волгин.
  • 82 Мисисипин

    2 0 Отговор
    Каква държава?! Какъв народ?!
    От тикви,черепи,хамстери,каскети,дайрета,
    шнорхели,пкпета,барнита,стъкита, мозъци,
    Бареци, шкембе войводи, Митьо Пищова,
    Радо шишарката,Мата Хари.... Боже мой !
  • 83 А дано ама надали !?

    1 0 Отговор
    Чакаме от умрял писмо !....
  • 84 Bella ciao

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "БСП на Бунището":

    Не, не, не се чувстам добре с умно красивите. Двуличие, перфидност, преливане от пусто в празно, кривене на душа, декларативност и помпозност. Желание за власт, желание за налагане. И не намесвайте социализма и последните 70 години, няма как да го достигнете.
  • 85 ира

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "БСП на Бунището":

    БСП на бунището? Щом още говорите за социализъм, е, явно няма какво да му противопоставите. След 30 години "демокрация", и още безчет години "дисидентство" уж, нямате други доводи освен обидния език. Не ви бива, признайте си.
  • 86 Антикомунист

    2 2 Отговор
    С тези баталии вървим смело към диктата на президентска република. С нашата недоузряла демокрация, това е най лошото което може да се случи. Наловихте се като рибки на компромати , платени пиари и журналисти без да мислите и без опит. Така че Борисов след известно време пак ще е панацея.

    Коментиран от #89

  • 87 волен сидеров

    3 0 Отговор
    СЛАВИ+НИНОВА -ЗАЩО ПЪН НЕ-НО НЕ ПИПАЙТЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК-РАБОТЕЩИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПО БЕДНИ БЕЗ НЕГО.УДАРЕТЕ ТЕЗИ НАД 5000 ХИЛЯДИ ЗАПЛАТА
  • 88 бай Даньо

    2 0 Отговор
    Волгин почти си стигнал където си тръгнал ама не си направил последната крачка . Не са БСП който е избрал народа да управляват България и това е разбираемо след редица провали от некадърност и недобронамереност към българския интерес. ... Ако махнем емоциите от процентите на изборите се вижда че българина избра да управляват ИТН и ГЕРБ - две политически формации много подобни в дясно център , популистки , либерални, про европейски ( надяваме се за ИТН), про бизнес, леко националистични . Къде са БСП в тая картина? Ха беснейте още малко комунделите и Мая комсомолката и умно красивите да видиш как ще се прегърнат ГЕРБ и ИТН като отшумят (в празната глава на Ганчо) глупотевините за адската и всепомитаща корупция на ГЕРБ, която никой не доказа и се окаже че "калинките" са вършели добра работа, а чалгарите нямат кадри ... стой и гледай Волгин кога ще дойде БСП на власт!
  • 89 бай Даньо

    3 1 Отговор

    До коментар #86 от "Антикомунист":

    Имаш предвид някой Генерал Борисов , че много претенциозни се оказаха ганчовците към "гражданина" Борисов , нали!? Ша са упраим!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Мартин

    3 0 Отговор
    Политическото крило на кръга „Капитал“ реално беше ДСБ, а сега се ребрандира като "Демократична България"!
  • 92 1468

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Българка":

    Питай ,колкото си искаш другарко.Можеш да си кажеш болката свободно.
  • 93 Ташо

    0 1 Отговор
    Другаря Волгин в случая е прав.Който спечели изборите ,той казва КОЙ да кара влака.
  • 94 питагор

    0 0 Отговор
    Волгин, Волгин ни ти е име българско, но си изучил добре маскарлъка Ганьовски ! От где чедо взе толкова много жлъч и злоба кал да мяташ срещу туй що за добро България доживя да се оттърве, че от зор лакейски хилава си снага на две си превил за пустите 30 сребърника пред Доган-паша и със сърце обречено на матушка ти Рус ?!