Last news in Fakti

1 Август, 2021 07:56 25 616 75

Шоуто на Слави Трифонов продължи с премиерския си спектакъл

  • григор лилов-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ

Сценаристите и режисьорът обаче бъркат много

Шоуто на Слави Трифонов продължи с премиерския си спектакъл - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Шоуто на Слави Трифонов продължи с премиерския си спектакъл. Сценаристите и режисьорът - тези зад Слави Трифонов и неговите сценаристи, обаче бъркат, и то много. Защото продуцирането чрез имитиране на друг успешен продукт в друга държава (Украйна) винаги като подход се проваля с гръм и трясък в политическата реалност на различна страна.

* Защото шоуменът-потомствен интелигент и юрист Володомир Зеленски (президента на Украйна) не е шоумена и късно изкласил висшист Слави Трифонов.
* Защото критичното всякога политическо шоу на Володомир Зеленски –президента на Украйна, не е съобразяващото се, обръщащото се заедно с политическата палачинка шоу на Слави Трифонов.
* И украинската партия „Слуга на народа” е нещо съвсем по-различно от родната партия „Няма/има такъв народ”.
* И украинският милиардер – хищен, но умен олигарх Игор Коломойски, дал пътя в живота на Зеленски, не е българският псевдомилиардер-олигарх и мутроборче Илия Павлов, дал пътя в живота на Слави Трифонов.
* И защото ако политическото явление Зеленски е с корени в един кървав народен Майдан, то електоралното явление Трифонов е поредно листо от тъповат политически инженеринг.

И ... дълго е за изброяване.

Родната имитация е далеч по-некачествен продукт. Но толкова са възможностите на нашето и чуждото Задкулисие.
Каква е същността досега в премиерското шоу, разиграно от шоуто на Слави Трифонов.
1. Потенциално правителство на Антоанета Стефанова (върнала мандата при предишните избори): да се отиде към нови избори с цел повече мандати.
2. Потенциално правителство на Николай Василев (тайна голяма ОФ коалиция на всички без ДБ): ако се случи чудо и мине – чудесно, ако не мине – здраве да е!
3. Потенциално правителство на Петър Илиев (дубъл на голяма тайна ОФ коалиция на всички без ДБ): няма да мине, но да прехвърлим отговорността от нас на останалите.
*** бележка: кантората на Петър Илиев е юридически консултант на БСП, той е зет на шефа на орготдела на БСП Пламен Червеняков, като масон е продукт на олигарха и руски почетен консул Георги Гергов, дели преподавателския си кабинет с Георги Близнашки и Пламен Киров (бившият правен съветник на президента Георги Първанов и конституционен съдия до 2015)
4. Потенциално правителство на Пламен Николов: (дубъл на голяма тайна ОФ коалиция на "Има такъв народ", ДПС, БСП, ГЕРБ, ИМВ): няма да мине, но да прехвърлим отговорността от нас – „Има такъв народ”, на останалите.

Нещо да ви прави впечатление?
Ами да!
Всички предложения за кандидат-премиери са такива, че да не минат и да не получат одобрение!

Следователно изводът може да е един: Слави Трифонов и сценаристите му играят на политическия терен по чужд авторов сценарий и тайна режисура.

Замисълът на тази процедура също е ясна: една част от народа да се отегчи от политическата въртележка от една страна, а друга част да побеснее, че го правят на пет стотинки.

Целта на замисъла е един от следващите мандати на следваща се поред партия, колкото и да е спорен и да е пак тайно ОФ (вкл. с ДПС и ГЕРБ), да мине през цедката на общественото негодувание, която след репетициите ще махне с ръка - да правят каквото си искат . Ако не стане – здраве да е, понеже си има служебно негласно ОФ правителство.

Няколко думи за Пламен Николов: Никакъв мениджър не е бил в световни автомобилни концерни дори и на ниските равнища.
Работил е в представителствата им у нас (това са родни фирми – собственост на българи и управлявани от други българи - не от него).
Прочутата американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г.
Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България – Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) За моя изненада Петър Николов никога не е бил и не се е водил като управител – за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес - Джон Артър Микс.
Американската фирма, довтасала у нас, си има и български съдружник в това американско поделение – значително по-голямата фирма „Делфина” ООД, която се занимава с текстил и шивачество. От своя страна съдружниците в „Делфина” ООД се занимават и с пластмаси. Когато изследвах този бизнес, установих, че практически голяма част от производството на изделията му е съсредоточено у нас, а не в САЩ.
Има обяснение защо тази американска фамилия така изненадващо се е прицелило в България. Според хипотезата не са се прицелили, а по-скоро един известен и незнаещ парите си българин навремето, в далечната 1993 г. се е прицелил в него. Но не приемам на пълно доверие тези слухове, защото навлизат в теорията на конспирацията, а нейното поле изисква далеч по-задълбочено и грижливо проучване на фактите, което не съм правил.
Американската компания дължи успеха и на съдружника в нея – Пабло Моралес, който е бивш виден спортист, златен медалист на 100 метра бътерфлай от олимпийските игри през 1992 г. и е спомогнал с контактите си за оцеляването и разрастването на бизнеса.
Кандидат-премиерът Пламен Николов е на граждански договор в компанията (бел.: грубо нарушение – депутатите нямат право на занимания с бизнес). Т.е. той е нещо като неин търговски представител – поне формално.
На фона на фактите изявлението му по телевизията, че „аз съм човек с биография с много успешни мултиконтинентални проекти” е меко казано пресилено.
Твърди се, че е доктор в/на науките, но в родния български регистър името му не присъства. Това е възможно, ако от една страна не е легализирал получена в чужбина научна степен у нас, а от друга страна не е недопустимо и да е гола хвалба.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Финес

    69 108 Отговор
    Пак е по-добре от пожарникар и мутропитек.

    Коментиран от #40, #58

  • 3 Майкооо

    108 14 Отговор
    Ужас!!!
  • 4 Тъп

    88 10 Отговор
    Готино ми става за България с тези капацитети.

    Коментиран от #43

  • 5 Дамян

    58 119 Отговор
    Интересно, как изведнъж се появиха толкова критици срещу ИТН, без дори да са управлявали и енин ден. Предните крадяха и се подиграваха с години с всички, но плюенето беше по-рехаво... Наистина нямаме угодия. Само критикари,мрънкачи и разбирачи!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ахахха

    64 43 Отговор
    Какво всички мрънкате? Колко от вас гласувахте? Колко? Сега млъквайте и да де създава някакво правителство! Винаги може да се сменят министри! Успокойте се вече! Малко спокойствуе в държавата! Стига сте пищяли!
  • 8 РЕАЛИСТ

    69 58 Отговор
    Абе, къде бяхте вие, които сега критикувате Пламен Николов, когато извадиха от една охранителна фирмичка Ипон Бойко. Питайте ли, как от капитан от запаса , стана полковник и после генерал. Мълчахте и одобрявахте . После този Мутрипитек въръя България 15 години на пръста си. Сега само костури намирате.

    Коментиран от #13, #36

  • 9 Пич

    90 25 Отговор
    Лесно става , господине... Народа е предимно прост , и се радва на простаци като него. Смениха работеща и добре смазана машина , която за пръв път започна да вади България от блатото , съ селяндури , създадени от ДС . Егати...
  • 10 Bulgarian BG

    120 18 Отговор
    В качество на какъв експерт Слави прави кастинг на политици ? А тези кандидати завършили престижни университети станали успешни бизнесмени как могат да се подлагат на такова унижение да се явяват на такъв кастинг.Самочуствието на Шоумените че са единствените безгрешни и знаещи как се прави политика не им дава право да се държат надменно с останалите политически сили и ако продължават с това си поведение вината че няма да има правителство ще си е тяхна.
  • 11 Аман от...

    18 41 Отговор
    ...платени АналЛизатори...
  • 12 големия въпрос

    76 22 Отговор
    е защо итн НЕ ХАРЕСВА служебното правителство което на 60-70 % върши работат си отлично-без транспортния и енергийния министър например ?? кой и поради каква причина сменя хора които са се доказали и на които народа ВЯРВА ?? та нали служебното правителство успешно извършва исканата промяна и защо трябва пак да започваме отново с неясен резултат от новоназначените хора...явно защото служебното не е удобно на...кукловодите

    Коментиран от #15

  • 13 Кака Мара

    69 13 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Ние бяхме цяла година на площада, за да не получим същото от олигархията. Говореше се , че проектът на Слави е хибрид на ДПС и след синхрона в нападките към служебните министри го потвърди.

    Коментиран от #19, #63, #74

  • 14 тъй де

    30 53 Отговор
    по добър е от простак от банкя !
  • 15 РЕАЛИСТ

    28 16 Отговор

    До коментар #12 от "големия въпрос":

    Може да да е добро служебното правителство, но то си има на ясни цели , да подготви изборите. И Ренета Инджова бе много добра , като министър председател, но колко гласувахте после за нея на президентските избори?

    Коментиран от #20

  • 16 По добре ли бе

    30 21 Отговор
    При СИКАДЖИЯТА-ДЕРИБЕЙ?
    Прост,тъп,нагъл,алчен...за ЗАТВОР!
  • 17 Българка

    53 15 Отговор
    Надявам се, продължавам да се надявам, че в БСП има почтени депутати и няма да подкрепят правителство , начело с търговец на граждански договор, а не управител на фирма. Надявам се служебното правителство да продължи работата си с третия мандат.
    Но се страхувам, че задкулисието вече се е разбрало да мине правителство на подмяната. Страховете ми са от синхронизирана между ИТН и ДПС атака срещу ДБ и президента и афишираните от БСП много допирни точки между политиките на БСП и ИТМ. Само, че от БСП да се вгледат в начина , по който се държат лидерите на ИТН
  • 18 СТАВА

    71 11 Отговор
    ДОБРО СИ Е МОМЧЕТО , УХИЛЕН САМОДОВОЛЕН ПРОСТАК КАТО БОЙКО !ПЪК И ВСИЧКО ЗНАЕ КАТО НЕГО !
  • 19 РЕАЛИСТ

    88 11 Отговор

    До коментар #13 от "Кака Мара":

    Слави, дори не се показваше , ама абдалите гласуват за него. Той какво е виновен човека. Питай ги тези малоумници, дето гласуват за ИТН, какво са очаквали
  • 20 аз не

    32 13 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛИСТ":

    казвам да се запази цялото служебно правителство а само успешните 4-5 човека...например сегашния мин.претседател не ми харесва защото виздайки , че транспортния и енергиен министър НЕ СИ вършат работата не ги сменя а ги остави да замитат а не да реформират !! а инджова е ок НО Е ВАЖЕН екипа защото политиката се провежда от министрите а мин.претседателя е само наблюдаващ коректив
  • 21 Баба Тиша

    22 1 Отговор
    Ами сега?
  • 22 Gowo

    74 2 Отговор
    Аз казвам само това което виждам.Слави и компания от една година от началото на протестите и промените , не са си мръднали пръста .Само се кикотят по тяхната телевизия и водят безплодни коментари.Които никой не слуша защото не водят нищо след себе си.

    Коментиран от #57

  • 23 Фен

    44 15 Отговор
    Бе нали разкарахте Бойко, сега почвайте да се карате кой е по - голяма измет - Слави, Ристе или Мая! И това ако е крачка напред....

    Коментиран от #24

  • 24 а бе ейй

    53 8 Отговор

    До коментар #23 от "Фен":

    идеята е да разкараме последните 30 години а не само боко !! и когато народа вижда , че слави НЕ ХАРЕСВА част от служебното правителство което извършва НУЖНИТЕ промени то той народа започва да става подозрителен ,раздразнен усещайки , че само подменят фасадата
  • 25 Е как може

    21 16 Отговор
    Разследващ журналист да не знае къде да разследва. Григорчо Лилов, отваряш регистъра на защитилите докторати по философия в страната и се натъкваш на следния запис за 2004 г.

    Пламен Николаев НИКОЛОВ, тема - Философско-антропологична рефлексия върху времето, специалност
    05.01.13 Философия на културата, политиката, правото и икономиката, редовна аспирантура в СУ, катедра „Философия”, с научен ръководител проф. Валери Динев; оф. рецензенти проф. Иван Калчев и доц. Валентин Канавров.

    Вероятно и другите факти са ти толкова проверени, колкото и умението ти да слагаш пълен член на подлог в мъжки род. Подобно незнание е недопустимо за професионален журналист.

    Коментиран от #35, #49

  • 26 Джипко Бибитков

    19 20 Отговор
    В затвора. Долу ГЕРБ
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 КуКу Къш

    38 4 Отговор
    И този, Николов, не става!
    И май вече не могат да го подменят.
  • 29 Истината

    12 19 Отговор
    Уж промяна с нови нови хора, но като я гледам няма да я бъде. Ще си се върнем на същия хал. Все пак олигарсите(мафията), както се вижда, няма да дадът власта. Оплюхте ги ИТН по най-безобразен начин, по медии, сайтове, а дали се личеше, че е платено и умишлено? От Юпитер се вижда че е така.

    Коментиран от #32

  • 30 Хирургче

    11 14 Отговор
    Браво! Написано точно и правилно. Само плюят човека и пишат, но предишния си го обичат. Странна работа е това. Всеки, който не е ок е време да поема отговорност. Алчни и бедни човечета не са ок. Аз съм оптимист и нещата ще тръгнат правилно.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 истината

    28 4 Отговор

    До коментар #29 от "Истината":

    е , че слави се опита да пробута на народа претоплена манджа от корумпирани ндсв кадри . просто народа му показа жълт картон и господарите на слави се уплашиха и му казаха да даде крачка назад . харода НЕ ИСКА втори боко който само спуска заповеди по веригата и слави няма ка да се задържи ако се опита да ръководи непрозрачно ,еднолично предлагайки невзрачни или стари кадри. необяснимо е защо не остави половината служебно правителство...освен ако НЕ ИСКА РЕФОРМИ
  • 33 Има и други измамници

    22 1 Отговор
    Нека автора да се загледа и в друга фигура, която бе предложена за министър на туризма, който също никога не е бил генерален директор на верига хотели и чиито уж успешен бизнес има декларирани 56 долара оборот за 2019. Тоест или лъже, че е успешна или укрива оборот. И двете неща са лоши. З
  • 34 Кико

    34 4 Отговор
    Шоуто, цирка, пак отвара! Уж забраниха животни в цирка,пък пуснаха Тошко Африкански да подскача!
  • 35 Има Такъв Регистър

    4 5 Отговор

    До коментар #25 от "Е как може":

    Отваряте сайта на Института за Българска Философска Култура и на страницата Защитени дисертации /category/college/dissertations/ проверявате съответния регистър за доктори по философия, преди 96-та кандидати на философските науки, и съответно доктори на философските науки у нас и в чужбина. Единствената неточност е годината на защита на дисертации в чужбина, вместо която е дадена годината на легализация в България.
  • 36 Ортега и Гасет

    20 1 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Много тъпо заключение,значи щом е било така с Боце,може така и с тоя шнорхел.
  • 37 Хммм

    7 5 Отговор
    Трием а? Господа редактори под платените статии, казвайте какво може да се коментира и какво не.
  • 38 element 05

    12 14 Отговор
    Може ли някои да обясни как ще има министри от служебното правителство в редовното такова когато трябва да се правят президентски избори в които участва президентът назначил служебното правителство??? Нещо май не се връзва а ???
  • 39 😂😂😂😂👏

    42 2 Отговор
    Подозренията се появиха още от първите думи на кандидат премиера пред камерите, аз съм такъв, онакъв, работил съм в най-големите мултинационални компани, философ, ерудит, три езика, и с нечувана за България експертиза, веднага се разбра че това е поредният въздухар и селски тарикат които драпа да се докопа до жълтите павета. Кой уважаващ себеси мениджър от висок ранг и експертиза ще отиде да се унижава на кастинг пред учиндолският въшльо, Тошко и Филип???🙈, просто никой, освен аутсайдери като този новоизлюпен кандидат за премиер. Най-накрая на хората ще им писне от маймуджълъците на Слави, Тошко и Филип, ще влязат в телевизията му и ще ги изхвърлят през прозорците.
  • 40 Оракула

    27 2 Отговор

    До коментар #2 от "Финес":

    Ами, прав е писателя на статията!
    Пламен Николов не разбира,
    от материята "собствен бизнес","В2В"
    явно е ,че е назначен !
    Съдя по времето, с което "Шнорхела",
    разполага, за да развие, собствения си бизнес,
    всички ние ,които сме развивали собствен бизнес, знаем че
    най-важния ресурс е парите ,
    времето и личния опит от управление!
    За да е "студирал" и тук и там ,
    трябва и да е работил и събрал капитал,
    за да го инвестира в този бизнес?
    Капитала винаги има свойството,
    да не е достатъчен ,когато разщираваш ,
    или разнообразяваш бизнеса си!
    Този човек има ли кредити на тази фирма,
    ипи са му дали пари на юнашко доверие?
    Коя банка го обслужва, счетоводителя кой е?
    Той, едва ли не се изкара ,
    и счетоводител на фирмата си?
    Не, че неможе , но времето което това отнема,
    със преводите на стихосбирката на жена му ,
    прави тази версия , със Широкомащабния" В2В",
    непоносима за вярвяне?
    На мен лично, за всеки започнат бизнес,
    от сегмента В2В, което просто означава,
    От бизнес към бизнес, търговия с
    фирми, като крайни клиенти!
    Като бизнесмен вече ,35 години в националната мрежа,
    на дистибуцията в междунанароден бизнес, ми е ясно, че
    Пламен Николов, не е могъл да има време и пари,
    да развие сам този бизнес, а "етичността", която показва ,
    не е във негова полза, в държавата на Хунтата!
  • 41 element 05

    7 26 Отговор
    Не ми е ясно как се дават оценки за човек /Пл. Николов/ за когото нямате никаква представа какъв е ? Направо ме кефите!!!! Като дойде пожарникаря немаше проблем нали!!!!

    Коментиран от #45

  • 42 Тони

    4 15 Отговор
    То ясно че хората на хранилка не са никак малко!! Ясно е че няма да пуснат кокала и за тва защитават яростно Боко !! Ама техните деца ще плуват във боклука от Италия техните деца ще излизат неграмотни ,,ще се трепят по евтините ,,Магистрали"" Значи преди 10 години пожарникарят шоферчето беше много подготвен опитен мъдростта му беше велика ???

    Коментиран от #48

  • 43 Лайфгард

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тъп":

    С " Бизнеса - платформата В2В",
    бизнеса ,
    се изроди тотално,
    покрай бизнесмени,
    като кандидат- бизнесмена за Премиер,
    Пламен Николов "Дъ дайвинг мен"!?
    Който само със плавници , циклоп , и шнорхел,
    няма да се оправи?
    Попадна в ужасното течение на Мариянските дълбини ,
    много трудно нещо, за преодоляване!
    Бойко Борисов, и Ахмед Доган, и Царчето Симеон,
    да носят кислопродните бутилки от Пожарната,
    и да спасяват , удавника ,
    нали това им е работата в Шоуто на слави Трифонов?
    Шоуто не само продължава , на и загрубява?
  • 44 Данчо Ментата

    23 1 Отговор
    И образованието му е съмнително. Няма такава магистърска програма във Философския факултет на СУ. Трябва да се види каква е бакалавърската му степен на този Сламен Николов, също- каква е тази докторантура, казва в Клагенфурт. Там има един университет, но дали е от университета или от някакъв колеж ? И по каква тема , има ли диплома за това? Тия неща трябва да се проверят задължително, да не се окаже този някакъв ментарджия.
  • 45 Не ти е ясно ли????

    25 2 Отговор

    До коментар #41 от "element 05":

    Наистина ли не си наясно какво става???, ти от луната ли падаш??? Не виждаш ли че и двамата им досега кандидати Н. Василев и П. Илиев бяха представени да не могат да минат, с този аутсайдер е същото. Пожарникаря беше следствие на проблема..а проблема е друг, можеш да го откриеш по назад във времето, и сега също, досещаш се че говоря за задкулисието, Росенец, библиотекарите, руските подлоги от столетницата, и всички бандити които грабеха и грабят в момента България...и не се кефи, защото в един момент може работата да избие на рев. А за този Пламен забрави, кукла на конци, и нищо повече.

    Коментиран от #47

  • 46 JEFF

    7 0 Отговор
    И колко бърСат ? Една буква понякога променя смисъла на изречението. Какъв е смисълът от информация, променяща информацията ? Проверете си калинките .
  • 47 element 05

    8 14 Отговор

    До коментар #45 от "Не ти е ясно ли????":

    Нямам спомен някой да е представял Петър Илиев за кандидат. Това че медиите го номинираха , оплюха и свалиха си е техен проблем. Станаха за смях. Кабинета на Ники Василев беше хубав сценарии на което големите разбирачи се вързаха като шарани. Ако не ти е ясно Слави просто ги води на каишка и ги отстрелва от упор с проверки за лоялност и отговорност. Ето ДБ вече са в нокаут.

    Коментиран от #50, #51

  • 48 Айде бе

    18 3 Отговор

    До коментар #42 от "Тони":

    Толкова ли си млад, или се правиш? Преди 10 години Бойко беше кмет на София. Той си е извървял пътя в йерархията ( не казвам, че не го е напътствала някоя ДС ръчица), но не му дадоха държавата както на Станишев с дисертацията за шинела и без ден стаж. Все пак трябва малко да се знае, когато си "образуваш" мнение и го оповестяваш на света!
  • 49 доктор

    19 1 Отговор

    До коментар #25 от "Е как може":

    Питайте най-добре научния ръководител Валери Динев, единият рецензент- проф. Иван Калчев , за съжаление, почина .Но чалгарите представиха магистратурата му по подобна тема, а за докторантура говорят от Клагенфурт, а тук става дума за докторантура в България. Има нещо съмнително....
  • 50 Оракула

    18 1 Отговор

    До коментар #47 от "element 05":

    Ти, още малко и ще изкараш ,
    Слави Трифонов ,
    че е българския "Робин Хууд"?
    А Данаил Кирилов- Ръбала,
    е герой от романа " Граф Монте Кристо"?
    Отсрелва си Слави милионите ,
    от нашите джобове в сметката си,
    ай прогледнете , поне малко де?
    Ако му дадат и рушвет , ще е "гилди кяр"?

    Сега вече с новия , Кандидат -бизнесмен за Премиер ,
    "Циклопа" , ще стане всичко мед и масло,
    да гласуват всички , без да гледат и мислят?
    Слави Трифонов , стана мутра с охрана и черни джипки,
    постигна мечтата на бедното селско дете ,
    които мечти , в 99.9 %,
    завършват по" Мулти-групов сценарий?

    И всичко това с нашите пари и на нашия гръб!

    Дийй воле, дийй...
  • 51 Не..не..

    19 1 Отговор

    До коментар #47 от "element 05":

    Слави никой не води на каишка, него го водят на каишка, той за това се включи в този цирк, и никой не отстрелва и ороверява за лоялност, за каква лоялност пишеш?, още ли не можеш да разбереш за какво иде реч. След тридест години башибозушко грабене, беззаконие и каквото ти дойде на ум, нещата стигнаха до точката на кипене. Сега този целият цирк е за запазване на модела, само че с нови играчи на политическата сцена, а зад миманса остават същите..с малки промени. Слави е точно затова активиран, запазване на старият модел в новите геополитически и икономически реалности. Нищо ново под слънцето..игра стара колкото света. Какво ще излезе накрая не се знае..може само да гадаем.

    Коментиран от #53

  • 52 Добро утро

    25 1 Отговор
    Не забравяйте, че Слави е кукла на конци а конците се държат от Големия брат чрез Херо мустафа. И останалата политическа пасмина участва в този цирк. А Слави в интервю във френския вестник. Le Monde направо заличи България като държава. Отвратен съм.

    Коментиран от #55, #68

  • 53 element 05

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Не..не..":

    Явно нямате задълбочен анализ на ситуацията
  • 54 Матей

    8 1 Отговор
    Правителственото шоу се явява поредното смокиново листо на родния полит-цинизъм,листо прозирно и ефирно.Много закачки и сериозни критики отнасят,напълно заслужено,ама те са обръгнали на сцената,не им пука,и колкото повече се излагат,толкова повече се издигат.
  • 55 Тудуф тудуф

    11 1 Отговор

    До коментар #52 от "Добро утро":

    И аз съм я заличил! 60% от говедата не гласуваха! Е, за какво да говорим - безхаберие и простотия! 12 г. сикаджия!?
  • 56 Сатана

    11 2 Отговор
    Самият “Проект Трифонов” е 100% Козяк инженеринг.За Учен Долският цървул гласуваха себеподобните му чалгари,маргиналните провинциалисти съзнавайки ,че това е техният шанс да седнат на мястото на ГЕРБавите калинки на държавната софра.Гласовете на ИТН се припокриват с бройката чиновници в държавната администрация.
  • 57 Няма Такава Излагация

    13 0 Отговор

    До коментар #22 от "Gowo":

    Смятай , колко прост народ сме.
  • 58 Хан Сол

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Финес":

    Те поне не лъжат какви са и си ги знаем с този явно е меко казано марионетка.
  • 59 Е дин

    5 1 Отговор
    Браво Лилов! Много добре казано.
  • 60 Боко

    10 2 Отговор
    Единственото за което се питам е Тошко Африкански дали има огледало
    у тях?

    Коментиран от #62

  • 61 гост

    8 1 Отговор
    Скапана държава.
  • 62 898011

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "Боко":

    И баня?
  • 63 Дедо Киро

    14 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кака Мара":

    Вай вай Како Маро!! Гласувах за Дългия,получих Късия / Тошко Тъпото / и Шнорхела!! Идва ред отново на Дебелия! Вай вай!!
  • 64 Тапата

    9 0 Отговор
    Чалгарите никога не са допускали в редиците си друго-мислещи и се изживяваха като супермени в собствения си измислен свят. Сега, когато им се наложи, да се зблъскат с релността, удариха на камък, изпаднаха в паника и не знаят как да се измъкнат от тресавището, което сами сътвориха.
  • 65 волен сидеров

    7 0 Отговор
    СЛАВИ И СЦЕНАРИСТИТЕ МУ ИЗЛЯЗОХА ГОЛЕМИ БОК.ЛУЦИ
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Фонтебло

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Добро утро":

    Чоалмите дърпат конците, но магнита ще дойде с голямата ножица.
  • 69 Николай

    6 2 Отговор
    Аз само да попитам: Тошко няма ли да се обръсне и подстриже, че прилича на разплетена дамаджана в главата.
  • 70 Дада

    4 1 Отговор
    Нали затова направиха безброи секции в чужбина за по лесна неконтролирана измама
  • 71 111

    4 1 Отговор
    Борисов се закани да изведе депутатите си, когато се гласува новото правителство, което е пасивна подкрепа за ИТН. Да има още някой неразбрал каква подмяна ви готвят?
  • 72 Калоян

    3 0 Отговор
    Перфектна статия. Рядкост е във Факти, без лични чувства!
    Това което се случва 1000% (макар и математически невъзможно) прилича на еврейска постановка. В Протоколите на ционистките мъдреци е записа АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ СЦЕНАРИЙ, но за световно правителство. От опит се знае, че началото на големите събития ВИНАГИ започва с тестове на много ниско ниво в малки и бедни държави. Нещо МНОГО, АМА МНОГО не наред!
  • 73 8948

    3 0 Отговор
    Според мен от ИТН се готтвят за нови избори. Или са се уплашили, че няма да победят статуквото и задкулисието и по тази причина разчитат, че на следващите избори дори няма да влязат в парламента; или разчитат народът да се разгневи до толкова, че да им даде толкова гласове, така че да имат пълно мнозинство в парламента. И двата сценария могат да имат крайно обезпокоителен резултат.
  • 74 Свен

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кака Мара":

    И какво получихте за площадната си простотия?? Още по - голяма идиотия! Да ви е честита. Сами си я докарахте!
  • 75 Лустрация

    0 3 Отговор
    Съд и затвор-христо и мая предадоха ИТН
    Предателите не ги обичат нито победителите нито победените!