Last news in Fakti

30 Август, 2021 16:47 21 525 113

Весислава Танчева за ФАКТИ: За втори път Трифонов избягва зрителен контакт. Предишният път на гости му беше Борисов

  • весислава танчева-
  • слави трифонов-
  • интервю-
  • бнр-
  • бойко василев-
  • има такъв народ-
  • итн-
  • контрол на щетите

"Бойко Василев беше гост, домакин беше Слави Трифонов", смята Танчева

Весислава Танчева за ФАКТИ: За втори път Трифонов избягва зрителен контакт. Предишният път на гости му беше Борисов - 1
Весислава Танчева; Снимка: "Денят с Веселин Дремджиев"
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Това се нарича damage control (б.р.: контрол на щетите) в пиарските среди”.

Така Весислава Танчева, комуникационен и пиар експерт и представител на гражданско сдружение “БОЕЦ”, коментира пред ФАКТИ интервюто на Бойко Василев със Слави Трифонов, което Българската национална телевизия излъчи в петък вечер след централната емисия новини.

“Ограничаването на щетите в случая беше от социологическото проучване, което “Маркет Линкс” публикува”, посoчи Tанчева. Припомняме, че според въпросното проучване на нагласите на гласоподавателите, “Има такъв народ” от първа ще се превърне в трета сила, като второто място ще бъде за “Демократична България”, а първото за ГЕРБ.

“Бойко Василев беше гост, домакин беше Слави Трифонов”, каза още Весислава Танчева по повод интервюто.

“Когато говорим за телевизия, езикът на тялото показва много. За втори път, откакто наблюдавам поведението на Слави Трифонов в последните няколко години, го виждам да избягва зрителен контакт. Предишният път, когато не искаше да гледа госта си, на гости му беше Бойко Борисов”, посочи експертът по комуникации.

Целия разговор четете в следващите редове:

- Г-жо Танчева, според Вас това интервю ли беше или пиар акция?

- Това се нарича damage control (б.р.: контрол на щетите) в пиарските среди. Ограничаването на щетите в случая беше от социологическото проучване, което “Маркет Линкс” публикува малко по-рано. Не вярвам да е било изненада за ИТН, че такова социологическо проучване ще има. Беше и ясно, че подкрепата за ИТН пада, и то много драстично. Въпросът беше колко точно и измеримо ли е в проценти. Оказа се измеримо, оказа се, че има и направено проучване по въпроса. Дали е само това или има и други проучвания, знаейки как работят партиите и че обикновено имат агенция, с която работят, смятам, че тяхната агенция вече им е дала числа може би дори преди “Маркет Линкс”.

Оттам нататък, начинът, по който е организирано самото предаване, говори. Бойко Василев може да твърди, че сам е търсил много пъти Слави Трифонов и аз съм напълно убедена, че е така - едва ли има нормален журналист, който да не е търсил Слави Трифонов за интервю, но не е успял досега. Както и никой друг, с изключение на Петър Волгин. Твърдението “ти ме потърси много пъти за интервю и аз най-накрая се реших да ти го дам” е вярно, но въпросът е в подбора на тайминга, на това кога е решил да даде интервю. Не го е решил четири седмици по-рано, когато можеше да го даде във връзка с връчения им мандат. Не го е решил след изборите, за да каже колко добре са се представили. Всъщност решението да го даде точно този петък и точно по този начин, е свързано, разбира се, с факта, че екипът на “Панорама” са във ваканция, че трябва да приберат водещ като Бойко Василев от ваканция, трябва да го приберат в София, за което се изисква разрешение от други фактори в телевизията.

Получава се струпване на обстоятелства - как точно се е случило, кой го е пожелал и начинът, по който след това се структурира самото интервю като формат. Няма нормален журналист, няма нормален пиар, който да каже, че да превърнеш водещия Бойко Василев в гост в собственото му предаване, е нормално от журналистическа гледна точка. Бойко Василев беше гост, домакин беше Слави Трифонов и това се виждаше.

- Възможно ли е с това, че интервюто не се проведе в сградата на БНТ и на живо да е било търсено някакво бягство от евентуални протестни действия?

- Това винаги е възможно. Още повече, че когато гостува някой като Слави Трифонов, да не обявиш факта, че ще има гостуване на лице като него, означава да провалиш рекламодателите. То е ясно, че ако Слави Трифонов гостува в реалната “Панорама”, тя трябва да бъде рекламирана, тоест ще се знае предварително, тоест има известна вероятност да предизвика протест пред сградата на БНТ. В крайна сметка обаче нали Слави Трифонов е победителят на изборите - би трябвало да разчита на любовта на хората към него, а не да се страхува, че може да има хора, които са против него и те да отидат точно в този ден пред телевизията заради него. Други хора отидоха. Дариткова не се изплаши пред всичкия ужас, който се стовари след това на главата ѝ, Корнелия Нинова отиде, други политици също. Бяха освирквани, получиха дозата си народна любов, но това не ги спря да отидат там, не се изплашиха.

- Казахте, че интервюто е било опит за “контрол на щетите”. Успя ли с този опит Трифонов да запази малко от разбягващия се електорат на ИТН?

- Не мисля, че успя и това отново се дължи на цялата тази комбинация от обстоятелства около това интервю - заявено от самия Трифонов, провеждащо се на негова територия, предварително уговорено, което в съзнанието на хората и на всеки журналист означава предварително дадени въпроси и предварително подготвени отговори, евентуално заучени фрази, евентуално заучени отговори.

Когато говорим за телевизия, езикът на тялото показва много. Телевизията това ѝ е хубаво, тя съдържа “визия” - тоест предлага ни образи. Тя не е радио, в което само да чуваш човека и да се доверяваш или не на начина, по който говори, на интонацията му. В телевизията ние виждаме човека, когато говори с нас или с водещия. В телевизията си личи, когато човек избягва зрителен контакт. За втори път, откакто наблюдавам поведението на Слави Трифонов в последните няколко години, го виждам да избягва зрителен контакт. Първият път беше с гост, сега го направи с водещ на друго предаване. Предишният път, когато не искаше да гледа госта си, на гости му беше Бойко Борисов. Сега той самият и беше водещ, и гост - наистина така изглеждаше на моменти. От формата на разговора и от начина, по който двамата с Бойко Василев говореха, човек обърква кой е водещ и кой гост, защото те взаимно си задаваха въпроси.

Освен избягването на зрителния контакт, втори белег, че не чуваме истината, независимо какво казва човекът срещу нас, е когато на въпрос се отговаря с друг въпрос. Няколко пъти Слави отговори на въпроса с въпрос. Това практически е избягване на отговора. Както и да го въртим и усукваме, това означава “този въпрос не ми харесва и аз няма да ти дам директен отговор”. “Не ми харесва този въпрос, не съм длъжен да обяснявам” - това е поведението, което видяха зрителите. Според мен дори и привържениците му не видяха срещу себе си уверен лидер, който да казва “не стана първия път, не стана и втория, други са виновни, това е моята теза и аз ще се придържам към нея”, Идват трети избори и четвърти парламент за тази година, в този нов четвърти парламент вече чухме, че ИТН ще бъдат сговорчиви. Това поне се чу във втората половина на разговора, въпросът е защо чак сега. Според мен дори привърженик на партията би трябвало да си зададе този въпрос - защо чак сега.

- В разговора имаше едно многократно позоваване на “суверена” - какво мислите за това?

- Тази дума се превърна в клише, за съжаление, както и много други думи, когато са преекспонирани, когато са изтъркани от употреба от политически лица. Красивата думичка “суверен” също се превърна в клише. Това, което Слави нарича суверен, дори в най-смелите му мечти са онези 2,5 милиона души от българския народ, които гласуваха на референдума и фактически го легитимираха като фактор в политическия живот на България, съвършено основателно. Точно така е - той е фактор в политическия живот на България в момента, но той стана такъв заради референдума и заради доверието на хората, които отидоха да гласуват на референдума.

- С поведението, което демонстрира - и преди време, когато видяхме разговор, воден от Тошко Йорданов, и сега при разговора с Бойко Василев, на кого прави услуга Трифонов с публичното си поведение?

- Крайният резултат доста се различава от реалния резултат според мен, независимо на кого трябва да направи услуга. В първия случай, когато Тошко го интервюира на диванчето - най-вероятно в собствения му дом, Трифонов просто искаше да потвърди своята значимост. Една от целите на интервюто с Бойко Василев също беше тази - да потвърди собствената си значимост, да каже “аз съм голямото куче в тази глутница, мен ще следвате, аз съм важният, изключителният”. За това говори и форматът на цялото предаване - най-гледаното време на БНТ винаги е било петък вечер, часовият пояс на новините и “Панорама”, няма съмнение в това. Утвърждаването на авторитета на партията “Има такъв народ” и намаляването на щетите от социологическото проучване, без съмнение бяха една от целите на това интервю. Това обаче според мен не се получи.

При интервюто с Тошко донякъде му простихме. В такова неформално интервю “служител пита шефа си, той отговоря” хората разбират, че там няма да се получи откровено интервю, няма да се получи дори истинско интервю, защото не можем да възприеме Тошко в ролята на професионален журналист, той не е и професионален журналист. Бойко Василев обаче е професионален журналист. Два пъти една и съща “скука зельоная” и на практика никакво новинарско съдържание. Поне от второто интервю не произтече никакво новинарско съдържание според мен - беше ясно, че ИТН няма да подкрепи правителство, формирано с мандата на БСП, беше предварително ясно, че отиваме на още едни парламентарни избори или поне беше ясно за повечето наблюдатели. У зрителите на телевизията дори да е имало някакви други илюзии, мисля, че подсъзнателно всички знаеха, че това ще бъдат отговорите на въпросите и ако гледаха интервюто, то беше, за да чуят някаква обратна новина, да чуят нещо като “добре, вразумих се, вече ще бъда щедър и национално отговорен и по тази причина ще подкрепя това правителство на Нинова”. Това беше несъответно очакване за мен.

От друга страна, няма никакво съмнение, че самото съществуване на ИТН, начинът, по който се държат отделни нейни членове и самата структура като организация в парламента, доведе до абсолютно ясни резултати, които няма как да бъдат оспорени - те са ноторен факт. От политическото и медийното говорене абсолютно изчезна темата за правителството Борисов, която предизвика протестите в последната една година. Почти изчезна темата за Гешев, за неговата състоятелна или несъстоятелна диплома, за неговия професионализъм или непрофесионализъм, доказан според нас. Този път под “нас” имам предвид сдружение “БОЕЦ”, защото ние подадохме този сигнал за несъстоятелност на Гешев като юрист, като следовател, като прокурор пък съвсем. Всички тези теми, които будеха общественото недоволство цяла година и половина, а и повече за някои от нас, напълно изчезнаха от медийното говорене. В медиите в момента говорим за това канадец ли е Кирил Петков или не, може ли да смята достатъчно бързо наум или просто прави лапсус, като е очевидно за какво става въпрос - за поредния умишлено създаден “скандал”.

Изчезна говоренето за това, което беше важно само преди 3-4 месеца, онова, заради което хората отидоха на избори на 4 април. Не говорим за тези неща, напълно сме ги оставили в страни, те битуват като теми в разговорите, които повдигат само две парламентарни сили - “Демократична България” и “Изправи се.БГ! Ние идваме!”.

В настоящия парламент една от първите комисии, които парламентът гласува, се занимава с незаконната ограда на някой си на “Буджака”. Десет и повече дни преди да имаме постоянни комисии в парламента, цял ден парламентът загуби в обсъждане на темата за “Буджака” - с извинение. Умишлено го казвам това извинение.

Другото, което в момента виждаме - да не кажа умишлено, но вредно забавяне на работата на комисиите, при това точно по важните въпроси, които уж бяха обединителни, включително и за ИТН, говорейки за отношенията им с другите две партии, правилно или не наричани партии на протеста. Факт е, че Ива Митева, която е от ИТН, е единственият човек в българския парламент, който може да разпредели вече входираните в парламента законопроекти, включително и тези за закриването на специализираните съдилища, което за малко не мина в предишния парламент. Никак не е трудно да го направи - тя чисто и просто трябва да разпореди Правна комисия да каже между двете четения на законопроекта дали има нужда нещо да се добавя в него. Вместо това Ива Митева не разпределя нито един от входираните законопроекти, които съдържат каквато и да е наченка на съдебна реформа.

- Можем ли да говорим за целенасочени действия при това забавяне на законопроекти и при замитането на темите, свързани с Борисов и Гешев?

- Остава впечатление, че е точно такова. Аз не съм чак толкова добре информирана като Татяна Дончева, но следя публикациите в сайтове, които публично или не са свързани с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Това, което пише там, съм склонна да призная, че са неща, които сме забелязвали в миналото и познаваме като факти. Очевидно е, че дългата ръка на Доган, на ДПС, която Слави Трифонов толкова неубедително отхвърли многократно в последното интервю, дори и да не съществува, тя съществува под формата на дългата ръка на Орлин Алексиев. Орлин Алексиев не е Доган, той е ГЕРБ - дългогодишен политик от ГЕРБ, дългогодишен общински съветник от ГЕРБ, свързан в миналото с какво ли не, в това число с подозрения за трафик на кокаин и прочие неща. Можем да допуснем, че има и такава връзка. Финансирането на партията е наистина много важно.

Вие сте професионален журналист. Ако слави Трифонов Ви каже, че са върнали субсидията си до стотинка, няма ли да го попитате след това как се издържа партията? Аз бих искала да чуя този въпрос, но не го чух. Бойко Василев не го зададе.

- Същото важи и за издържането на телевизията ⅞ TV.

- Изцяло съм съгласна, да. При една такава телевизия говорим за милиони на година.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЕТ666

    141 36 Отговор
    Славуца е вампир, той избягва контакта със светлината.
  • 2 Всякакви

    45 232 Отговор
    Гниди излезнаха и почнаха да дават мнения, ИТН пак ще са първи.....

    Коментиран от #23, #26, #33, #67

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ...😊😊😊😊😊😊😊😊😊

    38 6 Отговор
    ПРИ ТОЯ КАПУЧИНО В ЗАГАР КОЙТО ГО ИМАШЕ БОЙКО ВАСИЛЕВ,КАК ОФТАЛМОЛОГ КАТО ТРИФОНОВ МОЖЕ ДА ЗАДЪРЖИ ПОГЛЕД ВЪРХУ ФЕЙСА НА БОЙКО И БОЙКО🙇🙇🙇🙇🙇🙇
  • 6 Гост

    110 4 Отговор
    Другата тъпня освен суверен е да наричат телевизионните предавания формат. Едно време без тая дума как са си говорили в телевизията не знам
  • 7 Антитрол

    40 142 Отговор
    Коя поред е тази статия оплюваща Слави и ИТН.

    Как пък Слави стана виновен на всички - от герб през дпс та до ДБ.

    Май някой е бръкнал в шкафчето - нещо Ристю и Мая спряха да плюят тиквата и той вече не е виновен за нищо - защо ли?

    Коментиран от #56

  • 8 Сатъра на Хана

    104 20 Отговор
    Славуцата има много да обединява как без интервю е назначил Любомир КарИмански , изпълнителен директор на Доган банк и Маджо банк за "Революционер" от ИТН
  • 9 Чук и Гек

    110 19 Отговор
    Ръководството на ИТН са патриотарска дружинка в състав - Киряк Стефчов, господин Фратю и Рачко Пръдлето! Вижте поведението им в ,,Чичовци" и ,,Под игото" - никаква разлика от ИТН и пълно падение! Фратю пее революционни песни и държи буйни речи за свята свобода и когато дошло едно заптие да повика даскал Гатя по някаква работа в конака, отпрашил през тръните, бостаните и хорските бахчи, добрал се до вкъщи, унищожил всички песнопойки, ,,компромати" и картината ,,Окованата България" и се скрил в килера! Пратил бабичката слугиня из чаршията да види има ли някаква опасност!
  • 10 LOSHIA

    34 135 Отговор
    Щом всички ляво десни креатури на БКП
    се нахвърлиха срещу Слави,
    значи на изборите правилният избор
    е ИТН!

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мъка мъка

    42 92 Отговор
    Трифонов бил опростачил нацията с чалгата!? Аз ли карам простаците да му слушат песните - да слушат Моцарт, Хайдн, Верди!
    Ама още нямаше куку бенд, а половин България слушаше сръбско - но то не опростачи племето. Или пък хисарският поп? Аре одете пеши, като зяете много! Томиславе, на прост човек какво се набива?

    Коментиран от #38

  • 13 Добрият

    13 33 Отговор

    До коментар #10 от "LOSHIA":

    Много правилно разсъждаваш.
  • 14 ИТН

    69 35 Отговор
    Има Такива Наивници трябва да изчезва.Не ми харесва тона фамилиарничине :Слави......все едно Бойко....Не простей народе. Шоумена няма ни семейство ни деца.Един егоист и не много образован човек. Туй нещо дори няма смелост да застане начело на групата си а се крие.Не в парламента. Не иска да е министър председател.Ама чакайте...това ли ще ви дърпа конците на съдбата. Да си пее и дрънка в 7/8 .....По добре гроб да се връща (без Тиквата естествено).И ГЕРБ ако са умни сега е момента да отлюспят и махнат от всички постове Тиквата.И още няколко компрометирани престъпника.
  • 15 Айде

    33 53 Отговор
    поредната мисирка! Ужас! То вече се оляха целодневно да ни облъчват с манипулативните си глупости на знайни и незнайни мисирки и мисири! За капак и по форумите платен отпадък! Само простотия, лъжи и помия! За какво се борите с тези помии и лъжи бре? Прост народ!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сенки в сумрака

    105 15 Отговор
    Реалният образ на Трифонов уби медийният му такъв. Най-бързо приключилият проект на задкулисието.
  • 18 47 годишен

    23 38 Отговор
    Стига се си чесали езиците, не виждате ли ,че Слави е един болен човек- ако не знаете- болен е от МС(множествена склероза)- много лошо заболяване- дегенеративно и с много лоша прогноза. Човека едвам ходи.Простотията българска няма край.

    Коментиран от #106

  • 19 Дааа

    29 64 Отговор
    Още една платена пачa...Аман от измислена демокрация, съдят хора дето нямат вина за състоянието на държавата, нито има право да търси сметка на ИТН и на Трифонов. Били с тия с уния, а накрая им биха шута на всички шутове, за последните 31 год..... докарали държавата до последно място, но за тях нито дума, все едно сме били до пролетта Швеция... Колко сте малоyми, даже и страна взимате, като хокате грешните хора, вместо всичките освен ИТН.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кочо

    63 12 Отговор
    Който се опита да регистрира партия и участва в избори, да мине медицински, морален и психо тест! Виждате какво посмешище е Бай Дън! Израелеца му говори за световните работи, той заспа! Нашия юнак нападна Христо Иванов, че бил се срещал с него в покоите му!Ами, къде да те срещне Христо Иванов, след като си се залостил там и да не казвам по нататък......
  • 22 Триещ трол

    19 31 Отговор
    Извинявам се, че си позволих да пиша срещу подлеците от дб и подлогата христо иванов! Пристрастия ли имаш или финансова изгода, все тая! Отпадък се нарича това!
  • 23 Ще ти се

    36 10 Отговор

    До коментар #2 от "Всякакви":

    Ще са първи колкото ще са първи Бойкича и Костов - нивга повече
  • 24 Чук и Гек

    47 18 Отговор
    Изборите ще имат някакъв смисъл, ако на тях изчегъркате ИТН от политическото пространство! Слави ако не е в час, ония над 60 калпазанина някакви калпави роботи ли са? Един не се намери да опонира, да каже, че така не може! Ива И тя се оказа една по загубена пуйка от Караканчева! Роса Кирова имала повече акъл да се махне от това извратено безволево сборище.

    Коментиран от #27, #87, #89

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хан Сол

    55 15 Отговор

    До коментар #2 от "Всякакви":

    Чакай ти чакай да са първи. Изживяха си 5-те минути слава. Сега ще си дойдат на мечтаната позиция да са само дразнители и нищоправци и да си вземат субсидии и заплати
  • 27 Що бре

    21 34 Отговор

    До коментар #24 от "Чук и Гек":

    Много ли ИТН пречи на прокопиев да овладее държавата?

    Коментиран от #29

  • 28 Макробиолог

    29 5 Отговор
    Ами ясно е ,че журналята ,както и полит опоненти/уж паргньори ще зададат правилните въпроси на слафчу и ко,чак когато процентите подкрепа паднат на ниво последна дупка на кавала.Което е грешка,нови 10 години ли ни трябват за да видим очевидното?Защо не питат--мутрите ,откровени бандити,още ли за него са достойни българи и треа ли да плачем кат се изпозастрелят?хубаво ли е да работиш /препираш мръсни пари?доган ли е политика най достоен за уважение?офшорните гимнастики част от заниманията ли са на меркел,макрон,орбан,куртц......?мажорит избори,дето ще бетонират навеки ДПС и ГЕРБ стават ли за БГто?Без парт субсидии откъде нормалните партии да ги вземат/да сподели опита на ИТН/?На кой му дреме за космоса?Частни магистрали,енергетика,ББР туй що е?
  • 29 Сърп и чук

    20 9 Отговор

    До коментар #27 от "Що бре":

    Хайде да върнем държавата на Беевски, за да не я овладее Прокопиев!

    Коментиран от #32

  • 30 Много ми хареса въпроса

    42 13 Отговор
    Казахте, че интервюто е било опит за “контрол на щетите”. Успя ли с този опит Трифонов да запази малко от разбягващия се електорат на ИТН?

    - Не мисля, че успя и това отново се дължи на цялата тази комбинация от обстоятелства около това интервю - заявено от самия Трифонов, провеждащо се на негова територия, предварително уговорено, което в съзнанието на хората и на всеки журналист означава предварително дадени въпроси и предварително подготвени отговори, евентуално заучени фрази, евентуално заучени отговори.

    Коментиран от #34

  • 31 Тошко Йорданов

    22 46 Отговор
    ТВ на Слави има приходи от такса и от реклами. Лелката грантаджийка от БОЕЦ откъде се финансира?

    Коментиран от #55

  • 32 Аз питам

    15 3 Отговор

    До коментар #29 от "Сърп и чук":

    сериозно! Игнорирай един път монетите за храчене на лъжи! Все ще преглътне христо иванов един път някой да напише истината!

    Коментиран от #46

  • 33 оня

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "Всякакви":

    Блажени са вярващите:))
  • 34 ИСТИНАТА

    37 15 Отговор

    До коментар #30 от "Много ми хареса въпроса":

    Много точен въпрос " масово разбягващия се електорат на ИТН". ПРЕДИ седмица един писа че чалгаря пак ще бъдеш първи. Предложих облог за 10 хилки и онзи ИЗБЯГА. Сега предлагам нов?!? Кой ще се обзaложи с мен ? Аз твърдя че чалгаря няма да е в тройката , а до изборите пред него ще е и ментора им ДПС

    Коментиран от #39, #41

  • 35 Коментар на бивш депутат

    40 18 Отговор
    Още през април започна да понамирисва, че Слави се е договорил с Баце. Няколко пъти го писах, но мнозина не ми вярваха. Сега вече е ясно на всички. Въпреки праха в очите със закачки за здравословно състояние. Мисията на ИТН е била да спасява политическия задник на главния мутроченгесар. А ако може - да го върне на власт. Почти изпълниха и тази задача. Нарекох го най-голямата политическа измама в БГ след 1878 г. Май пак ще се окажа прав.

    Коментиран от #40, #42

  • 36 Фаро

    20 13 Отговор
    Познавам хора които много държат на зрителния контакт,за да създават постоянно впечатление,че са честни а на практика са супер лъжци и големи артисти.Бил съм достатъчно време в бизнеса и още съм,за да преценя,че зрителния контакт не означава нищо а само дадената дума,която трябва да бъде изпълнена.Познавам и хора,които избягват зрителния контакт а всеки,който не им е приятен и на тези хора може да се разчита на 100%.Така,че не баламосвайте хората с тези погледи те не струват нищо.Когато усещаш,че човека срещу теб е с мръсна аура няма какво да го гледаш влюбено в очите по-скоро ти идва да го убиеш
  • 37 Весислава Танчева!! НЕЕ ли Съпруга на

    4 7 Отговор
    Радослав Каратанчев, бащата На тенисиската Сесил!! Имат прилика, беше заминала преди години в САЩ, бивша журналистка във Вестник?? МОЖЕ ДАЕ СЪВПАДЕНИЕ??
  • 38 чалгар

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Мъка мъка":

    браво
  • 39 Фаро

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "ИСТИНАТА":

    Ти от кои си?
  • 40 Хуарбуса

    29 13 Отговор

    До коментар #35 от "Коментар на бивш депутат":

    Учиндолския чалга месия е ясно че е разгромен и неутрализиран! Но може би това му е и била целта? Да спаси тиквун и Гешев, ако може и да реанимира Борисов. Без съмнение постъпките и действията му са отлично възмездени. Свърши това за което бе проектиран . Вижте хейта, обидите и омразата към него дори в собствените му постове. Но за съжаление проекта му изигра своята роля и вече може спокойно да бъде пратен в историята!

    Коментиран от #43

  • 41 Първо

    12 22 Отговор

    До коментар #34 от "ИСТИНАТА":

    платен умник е виждал 10 000 само на картинка! И второ, само глупак се обзалага! А на кое място ще е итн, ще кажат хората на изборите, а не подлеците като христо иванов, копейкин, борисов, божков, хаджименов и т.н.!

    Коментиран от #50

  • 42 Та от

    3 6 Отговор

    До коментар #35 от "Коментар на бивш депутат":

    кога има депутати деца, та и бивши та и драскащи за жълти монети? 😂
  • 43 Като

    5 6 Отговор

    До коментар #40 от "Хуарбуса":

    не ти се отдава, защо не помолиш някой батко да напише нещо по смислено, че да не ти се смеем и да вземат да не ти дадат монета!
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 8 Отговор
    СЛАВИ е
    ЕНЕРГИЕН
    ДУХОВЕН
    ВАМПИР

    Коментиран от #48, #66

  • 45 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 22 Отговор
    Излиза някой,или Някоя си и казва гръмогласно....Този е по добър от онзи със......7класи....Излиза тази умница и казва не не е 7класи,а е точно7,3класи....Чакайте,имаше съзтезание първи бе ИТН!Ще има ново Съзтезание и тогава ще се види!Аз смятам точно!Първи пак ще бъде ИТН,а демократите и гроб щепретърпят големи загуби!Няма да влезе хаджигенов и мечтата му за министерско кресло ще си остане мечта!Ще влезе Възраждане и Божков!Хората не са Гласували за СЛави,те са гласували за това,което им предложи СЛАВИ на Референдума и за желанието да видят толупа и компания в раиран костюм в карето на ЦСЗ!!!Желанието на ДЯвол бг е същото,като на гласувалите за ИТН,то най вероятно ще позная!

    Коментиран от #59

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Азазел

    29 5 Отговор
    Бойко Василев винаги е бил удобно наведен журналист. Иначе нямаше да просъществува толкова време в "Панорама". Там е за да лъска имидж. И лъска здраво.

    Коментиран от #65

  • 48 оня с коня

    10 20 Отговор

    До коментар #44 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти в ред ли си? Освен инсулт , шизофрения , слепота , глухота и ням, да не си получил и психично разстройствo? Слави и Бойко не са вампири , а истински лидери които заедно изиграха малоумниците

    Коментиран от #53

  • 49 КРОКОДИЛА

    10 2 Отговор
    Започва психическото притискане на народа - пуснаха вирусите ................СПАСЯВАЙТЕ СЕ ...............
  • 50 ИСТИНАТА

    21 10 Отговор

    До коментар #41 от "Първо":

    Разбира се че до броени месеци народа ще си каже думата! И тази дума ще е такава че от партията на чалгаря няма да остане нищо и от телевизията му също. Не е далече времето ....Нищо вече не може да реанимира подлия и двуличен чалгар подплатен финансово от олигархията и задкулисието

    Коментиран от #52

  • 51 гошо

    6 3 Отговор
    Бременен е.Не трябва да излиза.
  • 52 Подлите

    5 6 Отговор

    До коментар #50 от "ИСТИНАТА":

    мераци и врачувания, не са волята на народа! Разбирам мерака за монета, ама поне накарай някой батко да го напише малко по като за големи! 😃
  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 4 Отговор

    До коментар #48 от "оня с коня":

    ти не си ИСТИНСКИЯ ОНЯ с КОНЯ копираш му ника ти не си ЧОВЕК
    ХОРА и
    ЧОВЕЦИ
    бяхме преди 89 ГОДИНА
    а сега
    ЧОВЕК за ЧОВЕКА
    ВЪЛК
    БЛАГОДАРЯ
    завниманието

    Коментиран от #60

  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    в БЪЛГАРИЯ на власт са олигарси капиталисти мутри
    олигархия
    есливане
    ПОЛИТИКАТА
    и БИЗНЕСА
  • 55 Хан Сол

    15 7 Отговор

    До коментар #31 от "Тошко Йорданов":

    Хаха какви такси какви реклами!?! Някой въобще гледа ли я вече тази пародия и трагикомедия? Рекламодателите трябва да са му роднини на Слави и другите че да рекламират там
  • 56 Люси

    0 5 Отговор

    До коментар #7 от "Антитрол":

    Лъжеш!

    Коментиран от #58

  • 57 Навалний

    1 1 Отговор
    Ти си оня без мозъка!
  • 58 Е как

    6 6 Отговор

    До коментар #56 от "Люси":

    ще лъже! Я погледни статиите! Иска ти се, ама на черното бяло ли да кажем, че да пасне на лъжите на дб?!

    Коментиран от #61

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Алфа Вълкът

    9 7 Отговор

    До коментар #53 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И аз мисля че този не е истинския колега от Герб "коня" а е единствения трол тук на Славуца който никога няма аргументи а на всички които разкриват същността на Славун отговаря за някакви "монетки" хахаха. Само той е единствения трол тук на Славун

    Коментиран от #62, #71

  • 61 Люси

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "Е как":

    Много си неграмотен!

    Коментиран от #64

  • 62 Пак ли

    0 8 Отговор

    До коментар #60 от "Алфа Вълкът":

    гледаме да прехвърлим собствените неволи върху друг? По добре ли се чувстваш? Щото принципно, нищо не си променил като излъжеш! 😃

    Коментиран от #73

  • 63 Цецо

    6 5 Отговор
    И онзи ден се питах тези от боец са роднини на този сайт,или пък както отбеляза един форумец си плащат,вие какво мислите?
  • 64 Е не

    0 3 Отговор

    До коментар #61 от "Люси":

    те питах дали си грамотна, та седна да ми се хвалиш! Но щом те влече! 😃
  • 65 КанавА

    11 5 Отговор

    До коментар #47 от "Азазел":

    Славчо е еманация на чалга поколението което отсвири рокендролското поколение което като протестно през 60-тегодини на Запад, в България се превърна в синоним на слагачество,реституция и разграбване на държавата. Всъщност ГЕРБ,Дай България и Славчо са либерасти с различни нюанси - Дай България си заплю умнокрасивите бивши седерасти и изтърсаци на червената буржоазия,Боко си заплю наглите парвениюта от средния ешелон на БКП,а Славчо залъга наританите като улични псета от съкращенията по Костово и Царедворско време бивши бачкатори и наследниците им. Славчо просто канализира в безопасна канава най-излъганите и ощетените от приватизацията и демокрацията останали в пръст в устата и напъдени на Запад да слугуват.

    Коментиран от #69, #86

  • 66 Първо

    7 17 Отговор

    До коментар #44 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Слави не е вампир а истински държавник и ръководител. Народа ще си каже думата на изборите , а не платени подлеци като тебе за някоя монета.

    Коментиран от #70

  • 67 Читател

    9 15 Отговор

    До коментар #2 от "Всякакви":

    ИТН пак ще са Първа опозиционна партия!!!
  • 68 АЙДЕ НИЦ

    21 7 Отговор
    ТОВА "ИНТЕРВЮ" С БОЙКО ВАСИЛЕВ БЕШЕ ПЪЛНА ПОРНОСЦЕНА, НЕ БИЛИ СЕ ДОГОВАРЯЛИ И АЛА ,БАЛА ЗА ПРЕД .....НАИВНИЯ И ВЕРВАЩ "СУВЕРЕН" !!!!! БОЙКО НЕ МУ ЗАДАВА ВЪПРОСИ , А МУ ПОДСКАЗВА ....ОТГОВОРИ ,....ЧАЛГАТА СЕ ПРАВИ НА ....ПРЕНЕБРЕГНАТ , АМА ДРУГИЯ ПЪТ ЩЯЛО ДА БЪДЕ .....РАЗЛИЧНО !
  • 69 Абе

    7 9 Отговор

    До коментар #65 от "КанавА":

    че си сътворил голяма боза, типична за дб "интелигенция" е видно, но шизофрения ли е това!? Да пишеш едно, а показваш друго! 😃 Да не говорим колко са "интелигентни" избирателите на дб, щом ги излъгаха като шарани да си дадат гласа за едни подлеци и задкулисници! 😃
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 6 Отговор

    До коментар #66 от "Първо":

    ПЪРВО без обиди ВТОРО вие герб сте подлеци
    трето не ве мразя защото омразата е разрушителна господин ПОДЛЕЦ
    защо те нарекох така отговори си сам
    КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО
    ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #72, #74

  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "Алфа Вълкът":

    БЛАГОДАРЯ ник
    АЛФА
  • 72 Ами

    4 4 Отговор

    До коментар #70 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ти на истината обиди ли наричаш? Щото човека ти е написал истини! Да повторим, ИСТИНИ! А истината не е обида! Но да лъжеш, е някак си долно! Обидно е меко казано! Иначе епитетите, показват само как се чувстваш! И искрено мога да те съжаля от това което виждам!

    Коментиран от #75

  • 73 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор

    До коментар #62 от "Пак ли":

    госпдине а хубаво ли е да копирате никове и обиждате ХОРАТА
    ПАК ЛИ
    гледа ли интервюто на СЛАВИ
    оля се
    тотално
    и защо СЛАВИ
    никога не е на
    ЕСТЕСТВЕНО на живо

    Коментиран от #77, #79

  • 74 Първо

    6 9 Отговор

    До коментар #70 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ГЕРБ са подлеци и дб и христо иванов и мая и божков и хаджименов и кoпeйката и не пиши за Слави че е вампир защото си подлец и тролиш за жълта монетка от христо или от божков или от мая или от xaджиментата. Слави пак ще е първи подлец за монетка♧

    Коментиран от #76

  • 75 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #72 от "Ами":

    АМИ виж какво господин
    АМИ
    с твойте камъни по твоята глава
    и не гради
    ВЪЗДУШНИЗАМЪЦИ
    те са
    БЛЯН ИЛЮЗИЯ а от сън спомен няма
    ДОВИЖДАНЕ
    АМИ
  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #74 от "Първо":

    ПЪРВО никой не миплаща ДОВИЖДАНЕ
  • 77 Виж сега

    1 6 Отговор

    До коментар #73 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз няма как да ти копирам ника! Не ми е в кръвта да падна толкова и затова се подигравам с лъжите ви! Че ти беше откраднат иначе, си прав! И аз видях! А за глупостите за Слави за някоя монета от хаджиментов, ако искаш, да пропуснем! А? Ко ши кажеш? Че нали знаеш колко обичам лъжите и платената простотия! 😃
  • 78 Кую

    1 1 Отговор
    Посран рептил. Няма слушалки у дупките.
  • 79 Алфа Вълкът

    7 6 Отговор

    До коментар #73 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хареса ми коментара ти в които с факти питаш и ние всички като теб чакаме отговори . Умен си наистина. С право питаш единствения трол тук на чалгата защо никога не отговаря на въпроси на живо които са непринудени и естествени ! Защо винаги е на запис с предварителен сценарий и наистина се оля тотално и стана за смях.

    Коментиран от #82, #93

  • 80 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Люси":

    За такива ,като теб го написах!Все пак осмисляш!
  • 81 ivan

    7 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Когато говорим за телевизия, езикът на тялото показва много.....така е,Слав4о излъга най малко 3-4пъти и това го казвам без да съм специалист,особено когато питаха негова ли е ИТН и за доган и ДПС,интервюто го има всеки може да види и да се обеди,затваря6е си о4ите и размахва6е с ръце,явен бе6е
  • 82 Пак ли

    3 6 Отговор

    До коментар #79 от "Алфа Вълкът":

    се напрегна, че се наложи да си прехвърлиш душевните проблеми? Ади успокоявай се с простотията на баце тогава! 😃
  • 83 Томов

    11 4 Отговор
    В следващият парламент герб-дпс-итн ще имат по-малко от 50%. Това ужасява доган, пеефски и борисоф, за да активират всичкото бок лук в БГ.

    Коментиран от #84

  • 84 Е сега

    1 4 Отговор

    До коментар #83 от "Томов":

    седна и да се обиждаш какво активирали! 😂
  • 85 Петър

    8 7 Отговор
    Слави си свърши задачата дадена му от Задкулисието-ДС, за да се потули и да забрави всичко за 12 години управление на Борисов, Доган, Гешев, Цацаров и др. Нито един път Слави или някой друг от ИТН не ги критикуваха, а критикуваха и говориха неверни неща и клевети за ДБ,ИБГНИ и за служебните министри и президента Радев.Cлaви прoвaли не caмo трeтия мaндaт, прoвaли първия мaндaт след изборите oт 04.04. прoвaли и втория мaндaт ceгa, зaяви, чe щe прoвaли и трeтия мaндaт. Oплю cлужeбното прaвитeлcтвo, oплю пaртиитe нa прoтecтa и вcичкo тoвa нe го направи,зaщoтo тaкaвa зaдaчa му e пocтaвeнa oт куклoвoдa почетният председател на Закулисието Доган. Нямa cмeли и почтени рaзcлeдвaщи журнaлиcти и прокуратура, кoитo дa рaзкрият cхeмaтa, модела на алчните и лакоми за власт Доган и Борисов.
  • 86 LOSHIA

    2 4 Отговор

    До коментар #65 от "КанавА":

    Имаш манталитета и не........ на ДБ избирател!!
  • 87 LOSHIA

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Чук и Гек":

    Когато едно нищо коментира нещо,резултата е отново нищо!!!
  • 88 Социолог без пари на влог

    7 8 Отговор
    Изследване сред хора, живеещи в района на
    Студентски град, проведено в периода от 28 до
    30 август,2021 г.2063 души отговарят на въпроса: За кого ще гласувате ?, така -
    1. ДБ 32 % 2. ИБГНИ 20% 3.БСП 11% 4.ДПС 10 %
    5.ИТН10 % 6. Герб 7% 7.БЛято 6% 8.Възраждане
    4%.

    Коментиран от #90, #91

  • 89 изрод от ГЕРБ

    7 9 Отговор

    До коментар #24 от "Чук и Гек":

    На следващите избори ИТН не само няма да бъдат изчегъркани, ами ще ви го поднесат и с 800
  • 90 Дерзай дечко

    3 4 Отговор

    До коментар #88 от "Социолог без пари на влог":

    Мечтите са безплатни! 😂
  • 91 LOSHIA

    4 6 Отговор

    До коментар #88 от "Социолог без пари на влог":

    Защо мислиш че, всички останали са по прости от тебе? Кой ще повярва на тези измислици??
  • 92 Читател

    8 1 Отговор
    Попитали Радио Ереван, дали Слави Дивана е следващия "Велик Водач" на "суверена". Последвал незабавен отговор: "Нито едното нито другото!".
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Алфа Вълкът":

    БЛАГОДАРЯ НИК АЛФА
  • 94 ганев

    4 8 Отговор
    И ТАКА преди 4 .5 години ЛЕЛЯ весислава танчева ПРОДАВАШЕ НА ЖЕНСКИЯТ ПАЗАР ЧУШКИ КРАСТАВИЦИ ДОМАТИ и мръзнеше като куче от носа и течеше с ...ли да я ожалиш аСЕГА ГООООЛЯМ ПИПЕР ЕКСПЕРТ И ТАКА 2 DAMAGE KONTROL се използва ЕДИНСТВЕННО В СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОНАТ ВЪВ ФОРМУЛА 1 МОТОЦИКЛЕТНИТЕ СПОРТОВЕ И ВСИЧКО ДРУГО Е НЕИНА ИЗМИСЛИЦА ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА МНОГО ВАЖНА
  • 95 ле ле

    5 14 Отговор
    Пак ще грасувам зя ИТН...Много плюене..само заради това че не направи коалиция с соросоидни кърлежи..Софиянци искат правителство с много голяма коалиция..много работни места в парламента ,всеки депутат и министър с 5 секретарки,преводачи,чистачки,ще уредят лели,майки,братчеди..А като няма правителство редовно много хара свирепи..не от липса на храна а от това че няма от къде да гепят..

    Коментиран от #100, #107

  • 96 Член на партията на Кирил Петков

    10 6 Отговор
    Тръгваме към първо място на изборите.
    Зад нас са стотици хиляди честни българи !
    С нас е и Канада ! Да горят гроб и итн в ада !

    Коментиран от #99

  • 97 Интервю с вампир

    6 4 Отговор
    В 7/8 ефир.Тъпота безспир.
  • 98 С Василев и Петков! НАРОДА е готов!

    6 4 Отговор
    А за БИБИТКО и СЛАВИ - суров картоф 🥔 !
  • 99 Хахаха

    10 1 Отговор

    До коментар #96 от "Член на партията на Кирил Петков":

    А мартеници? Мартеници да е продавала госпожата или един дълъг господин и отне занаята!?
  • 100 Дава ли си

    5 3 Отговор

    До коментар #95 от "ле ле":

    Принципно си прав но кажи на Славчо да не се мазни на Херото за либераст защото електоратът му е на бачкаторите дето се припотяват от работа и у няс,и в чужбина, а не протестърски мекеренца от скъпарските офиси в Бизнеспарка или пък реститутки и червени номенклатурчета. Дава ли си сметка,че истинският му душманин е Дай България и изпърдяните рокаджии от седерастките митинги?

    Коментиран от #101

  • 101 Ами ако

    1 5 Отговор

    До коментар #100 от "Дава ли си":

    вярваме на твоята глупост и електората му е от бачкатори, то излиза, че те са най умните и прозорливите! 😂 Язък им за учението на останалите! Пък и на мен! За ко учих? 😂 Ей с детски глупости, човек може да се попика от смях!

    Коментиран от #102

  • 102 Даааа

    5 3 Отговор

    До коментар #101 от "Ами ако":

    Ко си учил та не си доучил и имаш този хъшлако-парвенюшки изказ? Мислиш се за умнокрасавец ,ама си личи не няма как да си такъв.
    Даааа.... електоратът на Славчо не е изучен като умнокрасивите,но са хора изкарващи си парите с труд,за разлика от герберските изнудвачи и умнокрасавците грантаджии от Дай България. Сега започват истеричните напъни да прилъжат славчовия електорат към увнокрасавците или към мутраците от ГЕРБ.

    Коментиран от #104

  • 103 хм хм

    8 3 Отговор
    Много добър коментар.И аз забелязах ,че когато го попитаха има ли определени връзки и и тереси зад него,Слави извърна веднага очи нагоре и надясно,което значи,че лъже.Не може да контролира езика на тялото на 100%,колкото и да тропа по масата за повече убедителност.И наистина не засегна никакви важни теми,само се въртяха около "величието" на идеите и прозренията му.Проект,създаден да отвлича внимание,време и електорат,без реално да върши някаква дейност.Освен това Слави е масон,а почти всички от Дпс са масони,естествено е интереса на тази организация да стои над националният интерес .
  • 104 Мноо

    0 1 Отговор

    До коментар #102 от "Даааа":

    глупости ръсиш ваа! И ко си се разпенил?
  • 105 БСТв-пом-операт

    7 5 Отговор
    Акцията е била проведена и записана в стуио на "7/8 ТВ", но е била излъчена на запис от БНТ-1! Поради рязкия и фатален спад в гледаемостта на "7/8 ТВ"! Не е зле да се направи един ТВ-репортаж от с. Учиндол за да може да се види как се отнасят съселямните на Славуца към него! Бай Бай Славуцо чалгарски рептил!
  • 106 Е та

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "47 годишен":

    Сега капачки за лечението ли да му събираме ?Как мисли да командва ИТН бенда (че и държавата)като е за пенсиониране?
  • 107 Ха ха

    3 3 Отговор

    До коментар #95 от "ле ле":

    Дали за Тиквун,дали за Дългун все тая.Файда за България няма .
  • 108 Венев

    3 3 Отговор
    ИТН и ГЕРБ издълбаха пропаст между гражданите и политиците, сега се чудят как да я прескочат и спечелят изборите. Посредствените и глупавите хора знаят как да се преструват на много умни и способни.Наглият и безсрамен човек е постоянен само в едно,в навиците. Управлението на крадците ГЕРБ и тайната им подкрепа от ДПС=Мизерия и смърт. 103-то място здравеопазването и 112-то място по свобода на словото в света.Първи по корупция в ЕС, 1-во място по смъртност в ЕС. Последни по доходи в ЕС. Първото правителство на мафията беше на експертния кабинет с премиер Беров и мандата на ДПС. Доган каза:Иcтoричecки шaнc е дa ce узаконим и cтaнем нaциoнaлнa пaртия и дa нe глacувaмe зa нaшия мaндaт. ДПС глacувaха и cтaнa първoтo прaвитeлcтвo нa мaфиятa, прeз кoeтo ce cъздaдe групирoвката Г-13 и Мултигруп на Илия Павлов нa вхoдa, нa изхoдa нa вcички държaвни прeдприятия. И после всички правителства, без това на Костов, който той каза че Доган е най-голямото зло, другите бяха с участието на ДПС.
  • 109 резервист

    4 2 Отговор
    1. За мен е ясно како че ще съмне ... - Помните ли интервюто на Слави с Борисов? При нормални обстоятелства, това си беше чисто политическо самоубийство!
    2. По делата им ще ги познаете! - Кой направи всичко възможно да се изпокара с потенциалните си съюзници и да напрани невъзможно съставянето на правителство? Така ли се търси подкрепа "за да свърша работа"
    3. Ред в хаоса! - Кой печели от кашата, която къкри в политическото пространство? Какви стъпни са предприети за "изчегъртването" на тиквената мафия - никакви.
    СЛЕДОВАТЕЛНО - Всичко е един добре режисиран спектакъл, целящ завръщането на Тиквата, или в краен случай запазване на статуквото без него. За това се подсмиваше на въпросното интервю. ПОМНИТЕ ЛИ!?

    Коментиран от #110

  • 110 Спонсориран

    2 1 Отговор

    До коментар #109 от "резервист":

    манипулативни лъжи от дб! Това е лицето на дб! Подло и лъжливо!
  • 111 ПЪЛЕН ПРОВАЛ

    5 1 Отговор
    ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО НЕ Е САЗДАЛ СЕМЕЙСТВО, НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ОТГОВОРНОСТ, А ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА... ТАКИВА СТАРИ ЕРГЕНИ СА ЕГОИСТИ МИСЛЕЩИ САМО ЗА СЕБЕ СИ И НЕСЪОБРАЗЯВАЩИ СЕ С НИКОГО... НА ТЯХ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ВЛАСТ... А ТЕЗИ ШУТОВЦИ ОКОЛО НЕГО СА ТОЛКОВА ЖАЛКИ... ПО-ДОБРЕ ОТ СЕГА ДА ПОМИСЛЯТ ЗА СВОЕТО ДОСТОЙНСТВО, АКО ВСЕ ОЩЕ ГО ИМАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!……….
  • 112 краси

    2 0 Отговор
    Славчо е доказателство,че е много висок процентът на простите българи!
  • 113 Пешо

    0 0 Отговор
    Изборът за президент и пришития към него референдум бяха ли задължителни за българските гласоподаватели.