Last news in Fakti

9 Януари, 2022 22:43 33 387 127

Румен Ралчев: В парламента има четирима тамплиери и близо 70 масони

  • румен ралчев-
  • политици-
  • масони-
  • тамплиери

Има изключени политици назад във времето, ние се разграничаваме от хора, които не държат на думата си, заяви един от първите масони в България и Велик приор на Ордена на Рицарите Тамплиери

Румен Ралчев: В парламента има четирима тамплиери и близо 70 масони - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Академик Румен Ралчев е един от първите масони в България. Достигнал е до най-високата 33-та степен. Той е и Велик приор на Ордена на Рицарите Тамплиери. Автор е на 16 книги, професор и преподавател по езотерика. По време на работата си в службите за сигурност получава чин генерал-майор. Бил е началник на охраната на Тодор Живков, Петър Младенов и Желю Желев. Занимавал се е с политика, а днес е успешен бизнесмен.

Румен Ралчев даде обширно интервю за Българската национална телевизия.

БНТ: Каква е мисията на масоните и на тамплиерите в България?

Акад. Ралчев: Те са колкото близки, толкова и различни. Основната цел на масоните е самоусъвършенстването. Успоредно с това, поемайки светлината, истината или познанието, по масонски е светлината, да се опитат чрез действията си в обществото да прехвърлят тази светлина към хората, които са около тях, за да направят живота по-добър. Хората по-добри. Докато при тамплиерите самоусъвършенстването е факт, но също се говори за светлина. Но тук ние сме по-отворени към обществото. Ние се опитваме да прехвърляме мостове към други вероизповедания, като по този начин да се намали напрежението, ако съществува такова на верска основа от една страна и от друга страна се борим основно, единствената организация, която работи в тази посока е борба за екуменизъм - разширен диалог между църквите. Без значение католици, протестанти и т.н. Това е една мисия, която ООН е одобрила, подкрепя и основното трето правило е да помагаме на християнските общности в и около Ерусалим.

БНТ: Колко са тамплиерите в новия парламент?

Акад. Ралчев: Имаме 4 човека, за щастие няма в една и съща партийна формация. Това е съвсем нормално, защото ние сме представителна извадка от обществото, нашите членове са много активни. Включително и по политическа линия, но вътре в Ордена ние за политика не говорим. Не се проповядват политически възгледи. Ние работим по основните цели, които си поставя Ордена.

БНТ: Може ли да Ви попитам кои са те?

Акад. Ралчев: Не. Не съм оторизиран да ги покажа.

БНТ: А колко са масоните?

Акад. Ралчев: Масоните са много повече, тъй като масонството е много по-масово в България. Ние като тамплиери сме едва 500 души, докато масоните са няколко хиляди. И не съм преглеждал да водя точна справка, но мисля, че са повече от 70. Това са едни умерени хора, които би трябвало, ако са истински масони да отстояват своите обещания от една страна и възгледи докрай.

БНТ: На президентските избори колко кандидати бяха масони?

Акад. Ралчев: То имаше двама кандидати за президентските избори.

БНТ: Двама стигнаха до балотаж.

Акад. Ралчев: Да. Тези, които спечелиха. Ами на практика бих казал, че надали има. Може би някои са били някога масони, но през масонството са минали много хора. Това, че по един или по друг начин те са се отказали от движението не значи, че те още са действащи. Това е просто минало.

БНТ: А за партиите, там сред лидерите има ли хора, които се отличават?

Акад. Ралчев: Първо масоните нямат право да показват, да посочват - този е брат. Този и този, това е задължително, след това сте изключен от масонството и заклеймен. В политическите партии и в ръководствата на политическите партии има много масони. Което е съвсем разбираемо. Отделен въпрос е дали те стигат до нивото примерно председател на дадена партия, представител в парламента или административната власт, примерно министър. Много често това става, но при тези бързи ротации надали биха могли да покажат своята истинска същност и възможности.

БНТ: За какво биха се борили те. Има ли нещо общо като цел?

Акад. Ралчев: Това, че са масони не значи, че те трябва задължително да застанат и да се обявят като масони. Тъй като все още не е узряло обществото и това ще бъде един компромат едва ли не срещу тях и второто, което е, че те влизат като политически лица с определена доктрина и план за работа. Това, което много пъти съм казвал - масоните ще ги различите по умерения израз, по умерения начин, по който се изразяват, когато се изказват и липсата на изненади в тяхното държание. Те са праволинейни като цяло.

БНТ: Думите "Почтени" и "светлина" характерни ли са за този изказ?

Акад. Ралчев: Да. Да не забравяме, че и масоните, и тамплиерите не престават във времето, когато са депутати да се срещат със своите братя. А при тамплиерите и сестри. И за да ги гледат в очите, те действително трябва да стоят на истинска позиция. Тази, която те са заявили. Компромиси - имало е, които правят. Това възмущава не само обществеността, а и малките общества, които са тамплиери, масони. Да не забравяме, че има много организации - зонта, ... и т.н. които също по един или по друг начин присъстват в Парламента. Това е един допълнителен контрол върху тези депутати, в кавички да кажем контрол, върху тяхното държание и спазването на техните обещания.

БНТ: Конкретно Ви питам за думите "почтени" и "светлина", защото ги чухме в предизборната кампания многократно.

Акад. Ралчев: Светлината е познанието и именно затова казах, че тяхното умерено държание и изказвания е опит да се покаже стандарт как трябва просто да се държи един почтен депутат примерно. Те се опитват да възпитават със своето държание. Не искам да идеализирам нещата, има много изкривявания и между наши представители. Това обаче в повечето случаи струва изключване от ордените.

БНТ: Има ли вече такива изключени политици?

Акад. Ралчев: Назад във времето да. Ние се разграничаваме от хора, които не държат на думата си.

БНТ: Защо е необходимо да има такива движения?

Акад. Ралчев: Присъствието на т.нар. тайни общества, а те не са тайни, защото са регистрирани официално, по този начин се измерва демократичността на едно общество. Преди 89-та година те не съществуваха. Започнаха възстановяването примерно на масонството през 91-ва, 92-ра година. Започна 91-а, 92-а година вече беше обявена Великата ложа в България. Преди 14 години навлезе и тамплиерството в България. Вече 14 години съм Велик Приор. На всеки 4 години ме преизбират засега. За тези 14 г. Велик Приорат България стана най-големият Велик Приорат в Европа. Втори в света. Когато става дума за тамплиери, действително в ритуалите има мечове, защото това ние взаимстваме определени ритуали от Средновековието. Но това е гражданска организация, която е приела част от философията на тамплиерския орден преди 900 години, но по никакъв начин не се оприличава и отъждествява като наследник на тамплиерите, пряк наследник. Той е духовен наследник. 33 хил. християнски деноминации съществуват в света. Половината от тях не си говорят с никого. За какво става дума. Ние говорим, че 21 век хората трябва да се обединят по някакъв начин, не да се унищожи идентичността на църквата. Точно обратното, но разширен диалог трябва да има. Християнин с християнин трябва да се срещат. Паралелно с това, все по-належащо е разширеният диалог с хората с друго вероизповедание, ние се намираме с дадени държави във война. Християни с мюсюлмани примерно. По същия начин, само че са по-широкоскроени масоните. Там изобщо е забранено да се пита кой с какво вероизповедание е.

БНТ: Всички намерения, които изброявате и ценности звучат наистина добри, в същото време обаче символите и знаците за разпознаване остават тайна за хората, които не са част от движението. Защо е така?

Акад. Ралчев: Достатъчно е да влезете в интернет и да видите голяма част от знаците. Хора, които са били в масонството. Включително ръкостискането може да покаже и къде се намира в йерархията този масон. Отделните движения се преливат. Човек не е закрепостен. Това, че е масон не значи, че не може да е тамплиер. Това, че е тамплиер, не значи, че не може да членува в рота или на други места. Хората се познават. Размяната на знаци и ръкостискания, ритуални ръкостискания в повечето случаи е за припознаваме. За запознаване с някой, който предполагате, че е член на дадена масонска група, за разпознаване. Но това не е задължително. Може да се носи един миниатюрен знак също. Още веднъж казвам - като цяло хората се познават.

БНТ: Разделени ли са обаче масоните в България?

Акад. Ралчев: За съжаление това е факт. Съществуват шест масонски ложи само за мъже, за които се казва, че са регулярни и има 7 смесени. Жени и мъже. Има една чисто женска, има и две - три ложи, които са към Велики ложи в други държави. Масонските ложи не воюват помежду си.

БНТ: Срещаме се няколко дни след като отличихте генерал Мутафчийски за Рицар на годината. Какво означава това звание?

Акад. Ралчев: Считаме, че рицарят на годината най-точно удовлетворява изискванията за активност в обществото. Личен пример и рицарско държание.

БНТ: С какво генерал Мутафчийски се отличи и заслужи това звание?

Акад. Ралчев: Първо, няма безспорни личности. Второ в най-трудните моменти, генерал Мутафчийски всеки ден се появяваше, симпатичен или не, казваше истината в очите на хората. Всички правим грешки, той също правеше грешки, но се поправяше в движение. Тези грешки се правеха в световен мащаб. Не са български патент. Мутафчийски беше лицето на борбата срещу Ковид-19. Независимо дали те одобряват или не, когато ти си приел една кауза, я движиш до край.

БНТ: Той Ваш член ли е?

Акад. Ралчев: Не. Той не може да бъде наш член, но той вече е почетен член на Ордена на тамплиерите, което върви с тази титла, която ние му дадохме.

БНТ: Оглавявал сте личната охрана на Тодор Живков, Желю Желев, Петър Младенов.

Акад. Ралчев: Не се срамувам, нищо лошо не съм направил. Във всяка държава съществува такава служба. Такава е била политическата уредба в България, така сме работили. След 89-та година продължих за известно време, прецених, че това е достатъчно и преминах в частния бизнес.

БНТ: В интернет пространството се появи информация, че имате обща фирма със съпредседателя на "Продължаваме промяната" Асен Василев. Може ли да потвърдите или да отречете това?

Акад. Ралчев: Обща фирма никога не сме имали, имали сме допирни точки, но това е по съвсем друг повод.

БНТ: Какво е посланието, с което, което искате да отправите за финал?

Акад. Ралчев: Действително трябва да се издигне национален идеал. Цел. Ние сме една от малко нации, които нямат такава цел. И това ни прави разнопосочни. Много лесно манипулируеми и много лесно всяко следващо правителство да променя посоката на развитие. Ако действително определим стратегическата цел на България, то тогава нещата ще си дойдат на мястото. Само че тази цел не е да си я изсмучеш от пръстите, а действително да е необходима на България. Многообразието е солта на живота, но нека това многообразие все пак да е обърнато в една и съща посока. Тогава действително обществото ще бъде по-добро. А щом е по-добро, всички ние ще получим повече облаги.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Philippe IV le Bel

    189 10 Отговор
    Тамплиери..май пазят банкянския храм...
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    202 12 Отговор
    Тези са големи свешковци, нещо като пеееRASTите, много държат да покажат, че са различни...
  • 3 Surko

    238 8 Отговор
    АБЕ СЕЛЯНДУР ГАНЬО КАКЪВ ТАМПЛИЕР СИ ТИ,СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА БЕ МАРСИАНЕЦ ФАНТАЗЬОР.

    Коментиран от #67

  • 4 И. Иванов

    210 9 Отговор
    Станат все по- нагли и нагли и отдавна са задминали "Наглите"!
  • 5 Зззз

    178 7 Отговор
    И всичките с путури и цървули!

    Коментиран от #12

  • 6 ДА СЕ ИЗГОНЯТ САТАНИСИТЕ ОТ НС

    237 6 Отговор
    ТАМПЛЕРИЕРИ И МАСОНИ- ГРАБИТЕЛИ НА ЧУЖДИ БЛАГА! ПАРИ,ЦЕННОСТИ, ИЗКУСТВО. ПЛАДНЕШКИ ГРАБИТЕЛИ УНИЩОЖИЛИ ВИЗАНТИЯ И ЦАРИГРАД. УЖ ВОЮВАЛИ ЗА БОЖИ ГРОБ А ГРАБИЛИ И УБИВАЛИ ПО ПЪТЯ ВСИЧКО ЖИВО. САТАНИСТИ СЪС СВЕЩЕНИЧЕСКИ РАСА.
  • 7 Бойко Б.

    69 7 Отговор
    ... Скоро,ша ги опна тез обштсва... Хи хи
  • 8 666

    252 12 Отговор
    Охранител на бай Тошо с осми клас станал академик. По смешен виц не съм чел. Налазиха ни ченгета от УБО и ДС. Били масони пълен цирк. Това са банда измамници и пияници.

    Коментиран от #26

  • 9 MAN

    144 5 Отговор
    ТОЗИ ДОРИ И ЗА КОЛКОЗНИК НЕ СТАВА,ОСВЕН ЗА ПЛАШИЛО НА НЕЧИЯ ПУСТА НИВА.
  • 10 Хахаха...

    186 4 Отговор
    Абе те нашите са от крадливите масони.Масонството са го превърнали във мафиотска секта.
  • 11 Behemoth

    96 6 Отговор
    Детска градина!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Илюминати

    194 3 Отговор
    Ето отговорът за всички злини които се случват на българския народ от години. Управляват ни лоши хора.
  • 15 Киро Жарта

    90 4 Отговор
    И 240 хомосекшъла !
  • 16 Дед Мороз

    69 5 Отговор

    До коментар #13 от "ФАКТ Е":

    Бягай на фронта с "могъщия" нато само да не виеш после.Запаси се с памперси ,че ще са кът.
  • 17 Луд

    88 2 Отговор
    Детски игрички от хора с много парички.
  • 18 Мръсна

    137 6 Отговор
    еврейска и измет. Навсякъде са по света и си вършат злодеянията. Получава им се за жалост. Горка БЪЛГАРИЯ - продадена.
  • 19 оня

    152 3 Отговор
    незабавно вън от парламента тамплиерите,масоните и ционистите
  • 20 колев

    77 3 Отговор
    ШУТ ,но и крадне когато има мегдан
  • 21 Hoho Boho

    122 3 Отговор
    "Академик Румен Ралчев е професор и преподавател по езотерика"
    Може ли малко по-подробно!

    Коментиран от #115

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Дядо Йоцо

    115 12 Отговор
    Доколкото разбрах от прочетеното настоящият ни президент е масон! Цитирам: "То имаше двама кандидати за президентските избори.
    БНТ: Двама стигнаха до балотаж.
    Акад. Ралчев: Да. Тези, които спечелиха."
    Как е възможно президента на България да е член на тайна организация?! Това е потресаващо!

    Коментиран от #98

  • 26 Войникът

    36 14 Отговор

    До коментар #8 от "666":

    За всичко съм съгласен с теб,но с това,че според теб IQ то на всеки охранител е нула не се съгласявам и не е така😀
  • 27 тома

    76 3 Отговор
    При нас титлите ги раздават на килограм.Батко кажи сега колко цървула и овчари има
  • 28 Браво на момчето

    75 2 Отговор
    ... и комсомолец и отличник и спортист!
  • 29 Алооо

    112 2 Отговор
    Трябва да ги забранят със закон, тази напаст..

    Коментиран от #113

  • 30 мдаааа

    114 3 Отговор
    България се напълни с - Тамплиери , Масони , Русороби , Русофоби , Кравари , Русофили , Харвардски Оченици , Чалгари , Абе - българи останаа ли ?

    Коментиран от #105

  • 31 Доктор

    81 4 Отговор
    Нещастен и комплексиран цървул!
  • 32 Бламаж

    101 1 Отговор
    От майор от 1987 г. Сега генерал майор! Нито подполковник, нито полковник та камо ли генерал. Масон поръчков от ДС. ЗАВЪРШИЛ в Завода за Кулокранове, Симеоново. А по какво е академик, защото никъде не пише?
  • 33 Днешните масони

    108 3 Отговор
    нямат нищо общо с истинските масони. Тия са доностници, нагаздачи и сатанисти
  • 34 Бламаж

    92 1 Отговор
    2015 г диплома от калифорнийския университет? Кой от 20 университета? По Езотеротика няма катедра в нормален университет в Щатите. Професор се става: първо асистент, после преподавател, старши преподавател итн. Ауторизиран сертификат няма, а за академика? въпрос в коя академия, на Лумпените?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Безсмъртен

    75 0 Отговор
    А нинджи, има ли?

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Допълнение

    52 0 Отговор

    До коментар #38 от "Анималпланет":

    Изпуснал си чалгарските рептили - както сами се самоопределиха!
  • 40 Още един

    91 0 Отговор
    От великите успешни охранители на Живков. Ееех ако бях навремето шофьор на бай ти Тошо, сега я премиер, я тамплиер, я милиардер щях да бъда. Пфу егати късмета имам. Ни УБО, ни ДС, ни ВКР и явно нямам шанс за успех в тази държава!!! Ще ми плащат колко да си платя сметките и данъците, като не искам да лъжа, да продавам дрога и крада или да се кланя и прислужвам на втория ешелон на БКП.
  • 41 Серж от Париж

    88 0 Отговор
    Тоя селяндур Ралчев е толкова тамплиер масон колкото академик.Просто ченге охранител от селото на баба му
  • 42 Радослав Петров

    68 1 Отговор
    Стига сте се подигравали на хората с такива ненормални историй за темплиери ,масони и разни глупави измислени от нищото титли.
    Срамота е да демонстрирате сила чрез това ченге Ралчев.
  • 43 Александър Богориди

    81 5 Отговор
    Масонството има за цел да унищожи църквата! Масонските ложи спонсорират комунизма по целия свят. Ленин и Троцки, Сталин и Чърчил и Рузвелт са били масони 33 степен.
  • 44 Сашко

    70 3 Отговор
    Хайде Ралчев взимай си каручката и магарето и си отивай във вашето село.Не се мъчи да ставаш гражданин смешно е защото дори да пишеш не можеш!!!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Гост

    75 3 Отговор
    Вие сте просто едни ДС отпадъци и нищо друго.
  • 48 Все

    69 1 Отговор
    от котилото на БКП , ДС и милиционери ! Алчни и продажни !
  • 49 Мнение

    67 6 Отговор
    Мутафчийски е един злобен и лош човек, който служи на престъпници и когато влезе в затвора ще е късно. Ако иска да се мисли и за Исус Христос. А този сектант да обясни, как се наливат всеки уикенд без жените им да ги знаят
  • 50 Мишлинг

    49 0 Отговор
    Мешал се с евреи, затова е такъв...
  • 51 Механик

    67 1 Отговор
    Абе, какви са тия тамплиери и масони, бе? Това не са ли някакви организации с неясно финансиране и неясни желания? Ми те утре и талибаните могат да решат да участват в БГ правителството. Какво отличава талибаните от масоните в такъв случай?

    Коментиран от #81

  • 52 Хари

    49 1 Отговор
    Този престъпник Ралчев обира парите на уж масоните и си прави каквото си иска?
  • 53 Край

    68 0 Отговор
    Що задоволявате мегаломанията на инфантилния “академик” Ралчев. Човека си играе на рицари ама академик кога и къде стана като е слабограмотен.
  • 54 Още

    56 2 Отговор
    един охранител на правешкия цървул , и той генерал !
  • 55 тикви

    53 2 Отговор
    Тия сдружения на неуки хора ли са или болни от деменция?
  • 56 секурити

    55 1 Отговор
    Тези хорица си мислят за нещо велико че са или избиват комплекси!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ложи

    64 2 Отговор
    Ето защо страната ни е зависима от външни интереси и сили страна!
  • 59 Турнамент

    16 6 Отговор
    Стратегическата цел е обединени Балкани, което зависи само от нас самите. Една България с два народа у нас и в Сев. Македония да се хванат и да го турят на ЕС.
  • 60 Калоян

    75 2 Отговор
    Цар Калоян едно време добре разказа играта на тамплиерите при Одрин. Изобщо всички тия псевдо масони и тамплиери са антидържавна организация на бившите ченгета от ДС с антибългарски, предателски елемент.
  • 61 безпартиен

    68 2 Отговор
    Този "академик" ако прочете коментарите за себе си тук и има поне малко честност и почтеност,ще хвърли тези циркаджийски дрехи и ще си иде на село да си пасе патките и козите!Ама това е само ако е честен и почтен!!!!!!
  • 62 Анонимен

    21 2 Отговор
    Румен Ралчев- 11

    47- 11

    Кирил Петков- 11

    Асен Василев- 11
  • 63 Ха ха ха

    57 1 Отговор
    Цървули с мания за аристократи!
  • 64 Дочо

    50 1 Отговор
    Такива лъжци и мошеници като Румен Ралчев с пари и оръжие ще докарат България до варианта в Казахстан!!!
  • 65 Кочо

    50 2 Отговор
    От изложеното в статията оставам с впечатление, че целият ни политически елит и мъжете на високи държавни постове са масони! Братя зидари! Ама били от различни партии, но са братя зидари! Коя обвързаност е по-силна, партийната или братско-зидарската? Ако е втората излиза, че играят някакъв цирк на партии и партийни убеждения! Може би играят този цирк за пред непосветените, докато в тайна вършат делата на "светлината" в името на "доброто", хванати братски за ръце!

    Коментиран от #76

  • 66 Факт

    54 1 Отговор
    Що не е жив Калоян, щяхте да видите рицари!

    Коментиран от #83

  • 67 Crown 👑

    36 2 Отговор

    До коментар #3 от "Surko":

    Мазен сектант!
  • 68 Crown 👑

    43 2 Отговор
    МАЗЕН СЕКТАНТ !
    ГНУСЕН НАГАЖДАЧ!
    СРАМ И ПОЗОР!
    ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ТАКИВА ТЪРТЕИ!!!
  • 69 Харесвам 🎃, само сготвени

    45 2 Отговор
    Този "академик", Рапона и каскета "доктор" на нАуките... Каквито ни академиците и докторите, такова ни е образованието и държавата... Палячовци!
  • 70 Българин

    52 1 Отговор
    Тамплиери, масони и какви ли не но това са секти на запада - познайте колко от тия милеят за България

    Коментиран от #80

  • 71 Перо

    51 1 Отговор
    Вчера е подписвал клетвена декларация за вярна служба на БКП, днес е дал клетва за вярна служба на ционизма и техните подизпълнители, масоните! Това са задкулисни организации,привличащи лица с обществено положение и ръководни функции за да изпълняват политиките на ционизма,чрез различните ложи. Винаги дейността им е насочена против интересите на страната и голяма част от финансирането идва от вън! Това са тайни организации, които нямат нищо общо с “демократичната зрялост” на обществото, а основната функция им е задкулисната власт. Само в тоталитарните режими разбират деструктивното действие върху обществото и там масонските ложи са забранени!!! Официалната регистрация на масонските ложи не ги прави легитимни, открити и законни!
  • 72 Ягуар

    58 2 Отговор
    Тези масони са сбирщина комплексирани малоумници. Познавам един гербаджия, който стана и масон, а е обикновен общински служител. Размахва едни саби, едни плащове, така съм се смял него!
  • 73 Перо

    46 2 Отговор
    Не го ли е срам на тези години да се прави на палячо! Всички знаят акъла на “академика”, който две думи на кръст не може да каже! Общото от работата му в миналото и сега е слугинажа!
  • 74 Шайба

    13 5 Отговор
    Матей 21:42:
    Исус им каза: Никога ли не сте чели в Писанията тези думи:
    "Камъкът, който отхвърлиха зидарите,
    Той стана глава на ъгъла.
    От Господа е това.
    И чудно е в нашите очи"?

    Коментиран от #77

  • 75 Целокупния Български народ е много

    20 3 Отговор
    Щастлив, че има много Масони и Темплиери, Все народни празници, целогодишно!!
  • 76 Перо

    28 1 Отговор

    До коментар #65 от "Кочо":

    Обвързаността е приоритетна само за ложата, разнообразното членство в партии и други обществени организации е налагано за нуждите на всеобхватната задкулистна власт. Най-важни са им лицата в съдебната система и органите за сигурност!
  • 77 Шайба

    26 1 Отговор

    До коментар #74 от "Шайба":

    Да кажат нещо по въпроса зидарите(масоните)защо отхвърлят Христос.Излиза ,че цялата им благотворителност,светлина и прочие нищо не струват,а са само маска,с която прикриват истинската си същност и техния истински господар Луцифер(Сатана) е този,от когото идва "светлината",но черното няма как да стане бяло или светлина,а всиките им там ритуали са просто едни пълни безмислици.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 българин

    29 1 Отговор
    Академик?! Ти да видиш, то не бяха ерзац генералчета и професорчета и ето дойде промяната и вече си имаме и академичета - генералчета като този виден академик, "През целия си живот е служил в службите за сигурност.", но е академик парекселанс, защото "Между 1976 и 1977 г. изучава 5 месечен курс за подготовка на ОР-агентуристи в Академията на МВР. В периода 15 септември 1978-октомври 1983 г. завършва задочно „Управление на обществения ред и сигурност в НР България“ в Академията на МВР." Завършваш нещо в МВР академия и ставаш академик, помислете сега колко "академици" все още не са се заявили като такива, пълна простотия и безхаберие цари на територията на червената мафия. bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%A0%D0%B0%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%B2
  • 80 българин

    7 1 Отговор

    До коментар #70 от "Българин":

    И на изтока, и на изтока, потвърждава го този "велик академик"!
  • 81 Ми те участват

    21 1 Отговор

    До коментар #51 от "Механик":

    Под формата на ДъПъСъ. Колко бомби взривиха? Дори и на майките с деца посегнаха
  • 82 Ацо

    30 1 Отговор
    Значи у нас има цели 13 ложи?! Сигурно на глава от населението имаме най много рицари и масони ,пардон агенти ха,ха! И какво печелим от това?!?
  • 83 Ми той Папата

    21 2 Отговор

    До коментар #66 от "Факт":

    не ги ли изкла тамплиерите? Изглежда че са се навъдили някакви ментета

    Коментиран от #97

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Историк

    33 1 Отговор
    Интересно КОЙ В ЛЕТО 2022-ро в Република България се представя за ТЕМПИЛИЕР? Мисля, че това са психически болни хора или крадци под прикритие, които са се сдружили по пътя към КОКЪЛА... Друго обяснение няма.
  • 86 От кАдя на кАдя?

    22 2 Отговор
    Този вероятно не е " уред",а ако и тези в говорилнята са като него, спукана ни е работата на нас - данъкоплатците и електората .Не че до сега сме били ОК.
  • 87 stan40

    36 3 Отговор
    От охрана на Тодор Живков до успешен бизнесмен. Ясно е от къде са парите за бизнес. Съжалявам, но такъв човек да говори за идеали, за чест и достойнство е безпредметно. Задкулисието в България е от негоподобни люде, които са се взели насериозно и резултатите са видими. Човекът говори за облаги, а не за равнопоставеност пред закона.
  • 88 stan40

    26 3 Отговор
    С това интервю се разбра кой дърпа конците в България и че сегашните също са кукли на конци. Кокорчо е по-важен от Кирчо. Партията на Трифонов е моделирана от масона Гергов и като тя не успя се мина на втори вариянт. Щом ген.Мутафчийски е най-рицар и идеал, значи ня ма как в България да се случи желаната от народа промяна. Пеевски и Гешев са потомци на ДС събратя и няма как да им се търси съдебна отговорностБолни мозъци управляват държавата ни!!!!
  • 89 Аз проклетникът

    21 1 Отговор
    Има да.само масони сатанисти ни управляват крадлива дяволска сган
  • 90 14569

    17 1 Отговор
    И като сложим сектите йохана ли бе, идваха от франция и къде ли не, вербуват роми разни. Делянчо и той масон ли е. Дайте им имената от НС. Ти може да си обикновен човек и да помагаш на хора пример, син ми.. Или щерка ми.. Запознаваш, женят се, и ако са от дс едно благодаря не биха ви казали, докато антикомунистите ти благодарят. Именно затова бг е дърво без плодове, българско де, и днес ако не ти е дядо, баща, дс, масон, ти не можеш да се реализираш в живота и хващаш самолета и бягаш да се спасяваш в чуждата джунгла, къде не всеки би се оправил сам. От помагане, затова Бг я затрихте и както казваше симеонов, в бг ще останем малко, но качествен народ, и кое му е качественото в Бг, гнила и пробита бг, и ако знаете започнаха млади младежи да пречакват в тъмното възрастни хора, за да ги оберат, нямам на идея, добре, че по една случайност зад него вървеше група хора, крадеше се много, но тъй като мвр няма, никой не смееше да се оплаче, дано поне, който пипа, да е беден. Жалко за нас, децата ни, дедите ни и нашите мили родители отишли си от дс орез 70,80 г на м. век. Едни и съши палячовци от дс на хранилка от векове.
  • 91 1122

    12 1 Отговор
    Интереса клати феса, както сектите. И кои са в сектите, макар и чистачки. От дс, а там са българи, помаци и за облаги. Получават колети за дрехи, часовници, чанти, мазни гадинки, овъртат се, подмазват се на циганката, а българите ги подминават. Ти може да си мазен и да не си човек с голямо Ч. Просто си слуга секрант за облаги. С масоните и там е същото. А ти учи, чети, и ако не си сектант, масон, ченге на дс, Сорос пост забрави да имаш работа, за която от дете си желал. Хубав ден. Всичко си върви по старому. И масоните станаха бизнеснени, милионери, а другите стоят на студ и чакат светли бъднини, но уви. Отидоха си много хора от този свят с мечти, болни, гладни и изхвърлени от мъже, жени, за да обслужват младоци и младочки. Резили.
  • 92 Очевидец

    10 2 Отговор
    Хвърлиха Румен Ралчев РАЛОТО за оран и побегнаха от селата в града. Лъжа ли е. Така е било след 9 септември 1944 и продължава до дбес, а гражданите да ходят, къде си пожелаят. Масово изкупуват недвижими имоти, алчни селяни от дс, номенклатурни кадри. Беше си при социализАма, беше и си остава до днес. Вълкът козината си мени, но не и нрава. А антикомунистите ударени от 70 г нищо че от тяй има или имаше много качествени умни, но спънка им бе ДС, че дедите им кулаци, царски офицери, кво знаят младите. Работят за рицарите за 400,500 лева, а при живково за 70,80,100 лева и то истини, а не свободни съчунения.
  • 93 Брат Ралчев

    4 5 Отговор
    Путин има бг корени
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Атаман Кличко

    17 3 Отговор
    Какъв рицар си ти бе, като не можеш да убиеш таралеж с гол гъзззз
  • 96 Трънчанин

    23 1 Отговор
    Тоя "зидар" знае ли от коя страна се държи мистрията?
  • 97 Факт

    11 2 Отговор

    До коментар #83 от "Ми той Папата":

    Тука всичко е менте!
  • 98 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "Дядо Йоцо":

    Дядо старичък си - не си разбрал нещо -не е нито масон нито тамплиер.
  • 99 ганю

    9 1 Отговор
    важното е пари на боклуци и за боклуци да не се дават
    няма нужда от циркаджии
    почвайте ги всички дето продаваха България
    подписите си стоят виновните в затвора
    да видят и те зора
  • 100 Историята

    16 1 Отговор
    Тамплиери и масони - такива не ги е грижа за българския народ!
  • 101 ПРИСЪДА ВЪЖЕ

    16 1 Отговор
    МАСОН=МРЪСНА АНТИ БЪЛГАРСКА ГАД
  • 102 Коко

    23 1 Отговор
    Първите масони са били монаси. Сегашните масони са обратното на това. Знаете ли в какви богове се кълнат масоните и тамплиерите? Поинтересувайте се. Това не е шега работа. В света, невидим за човешкото око, има много зловещи същности. По-горе пише: "Автор е на 16 книги, професор и преподавател по езотерика." Мислите, че това е случайно?
  • 103 Брат Иван Ставрев

    7 1 Отговор
    А сега кой ще пази съпругата ми Румянка от чуждите лапи по посолствата... ;(
  • 104 Бат Пешо

    19 1 Отговор
    Тези "братя" и "сестри" свенливо пропускат да кажат каква им е основната цел. Разровете малко бунището на езотериката и ще видите какво проповядват. Мъжете да станат жени и жените мъже. Да няма полове. Всички са почитатели на култа към Ищар, Изида, Астарта, Кали... има много имена - хермафродитно божество проповядващо единноста или там както е. Или иначе казано, освен с революции, налагане на диктатури и антихристиянска дейност, основното им занимание е премахването на мъжкия и женския пол. С една дума, както го е замислил Господа света, те искат всичко на обратно и изключително се гордеят с това
  • 105 Да.

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "мдаааа":

    И са болшинство.
  • 106 Париоти

    12 1 Отговор
    ПАРИЦА ЦАРИЦА-Зарад тебе дипломати

    работят с лъжи рогати.

    Зарад тебе чорбаджии

    стават страшни ееджии

    и търговците, кярджии,

    стават чудни айнаджии.

    Зарад тебе и попови

    измислеват молби нови.

    Зарад тебе говедари

    (по брадите докторати)

    показват се кат лекари,

    от Европа упознати.

    Зарад теб са принуждени

    и простаци неучени

    философи да собаждат,

    от Европа че дохаждат.

    Зарад тебе моми млади

    земат старци белобради.

    Зарад тебе хубавици

    земат мъже хухловци

    и ергените вдовици.

    Ах, за теб са унижават

    някои вяра да меняват

    и родът си да продават,

    живот и душа затриват,

    само тебе да добиват!

    Други са светци приструват,

    бога ради се хортуват,

    тез са постници показват,

    а онези слово сказват,

    проповядват, поучават,

    само теб да получават.

    Други, виж ги, любородни,

    безкористни и свободни,

    за ученье предстояват

    и газети сочиняват -

    уж парите не обичат

    и за обща полза тичат;

    и то сичко, що са трудят,

    тебе в джобдже как да гудят.

    Други пишат и превеждат,

    гладки стихове нареждат,

    пишат смешни календари,

    трупат лъжи със товари,

    се за тебе, о парице,

    о всесилная царице!
  • 107 Облъчени

    22 0 Отговор
    4 темплиера, 70 масона, 48соросоида, 20 с родина Турция, нормални български парламентаристи има ли?
  • 108 костас

    13 0 Отговор
    Здравейте, Боже накъде върви този свят, академик ,професор , какъв е научния принос на това самовлюбено същество. Ами вземете го направете вселенски рицар па дано в крайна степен да му се начеше........ егото и да вземе да се кротне. Но си мисля за нещо друго , как се нагледахме през тези 30 години от така наречения преход на какви ли не салтоморталета на доста хора самоопределили се като елит от обществено икономическия и политическия живот на България. То не беше тичане от партия в партия, бързане да се натикат в нови политически проекти и да засвидетелстват одобрението на "лидера", то не беше целуване на ръка /ББ/ а може би и на други части , то не беше хвърчене от позиция на позиция във властта и то не къде да е а във висшия ешалон.Нагледахме се на простотии но изговорени ни от хора с непоколебимата увереност в своята незаменимост /ЦЦ/. За да стигнем днес пред национална катастрофа. Да не е пресилено , пред нова национална катастрофа сме, най бързо намаляващата нация с най ниски доходи и най нещастните. И надеждата ми за промяна се изпарява като чух тези четиримата безгръбначни които гърчейки се да ми обясняват как са против зеления сертификат но те са се ваксинирали и са получили такъв но видители те не го ползват, не им трябвал щели да се откажат от него. Не имайте си го но се откажете от народното събрание като депутати. Отидети си в къщи ,гледайте си стария дядо и се радвайте на сертификата си. Лицемери. С такива хора ПРОМЯНАТА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.
  • 109 Аз съм

    9 1 Отговор
    Секта сте вие,нищо повече,що си мислите,че сте по по от другите хора?Смешници.
  • 110 Щ+Щ

    8 0 Отговор
    Комплексари
  • 111 tomito

    10 0 Отговор
    Тамплиери манпиери ,Масони макарони -всички сте за затвора,смешници сте вие и при това много алчни .
  • 112 Хуно Българи

    13 0 Отговор
    Наш Калоян не ги ли изби тези рицари тамплиери едно време те пак се напъват
  • 113 Бежанец

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Алооо":

    Така е в Испания,забранени със закон.
  • 114 Грульо

    8 0 Отговор
    "тяхното умерено държание и изказвания "

    Шиши да не е станал масон? Доста умерено се държи откакто пак се умъкна в парламента. :D Инач от интервюто стана ясно, че са глобалисти и свързани с ковит пандемията, след като одобряват ковит тероритиста Мутафчийски и даже са го направили рицар и свой почетен член.
  • 115 ОСМАНАГИЧ

    8 0 Отговор

    До коментар #21 от "Hoho Boho":

    Шарлатанство.
  • 116 Запозната

    14 0 Отговор
    Масоните са новата мафия.При тях всичко е "ти на мене, аз на тебе".
  • 117 Без ИТН и

    0 5 Отговор
    Възраждане в парламента са само крадци.
  • 118 ванката

    10 0 Отговор
    забележете
    1. първо милиционер от службите държавно сигурност
    2.след това охрана на тодор живков
    3. професор академик
    4.бизнесмен
    5. масон най висока степен
    всичко това дето е минало по край бай тошо става голям човек
    но най важно е първо милиционер
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Криси

    3 0 Отговор
    А Луцифер или Бафомет не могат ли да те " оторизиран" за обявиш директно какви са целите на вашите организации или само ще тешкарееш кви сте стабилни филантропи, а ? Без яснии цели и посоки? Или тряа да чиракуваме тука,да чакаме да ни посветят 33та, че да разберем аджеба за кво става въпрос ?!?!? Ама Мутафчийски спечелил звание рицарско иначе, Начи него да следваме... БРАВО БЕ, БРАВО! КВА НАГЛОСТ КВА НИЗОС! ЗАДАВИ СЕ ОТ ПАРИ, КРАДЕНИ ОТ СОБСТВЕНИЯ ТИ НАРОД!!!
  • 121 Сопол

    2 0 Отговор
    А останалата пасмина са прости пeepaси
  • 122 ИМЕТО НА РОЗАТА

    5 0 Отговор
    РАБОТЯ ПРИ ТОЯ САМОЗВАНЕЦ - ПОСТОЯННО ЗАКЪСНЯВА СЪС ЗАПЛАТИТЕ,ПРЕХВЪРЛЯ ВСЕКИ МЕСЕЦ...
  • 123 ТАПИЦЕР

    5 0 Отговор
    ВСИЧКИ ПРИ ТОЯ ИЗЕДНИК РАБОТЯТ НА МИНИМАЛА,ЧЕ И ЗА ТЯХ СЕ ОСЛУШВА.
  • 124 Какъв академик

    6 0 Отговор
    Е тоя селски тарикат който се прави на рицар. Стигнал до майор изведнъж генерал станал. Успешния му бизнес е охранителна фирма която охранява Симеон когато се връща. Синът му разпространител на хероин. Академик.....майко мила
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 АноН

    0 0 Отговор
    Бягайте от България! Сатанински из///ч\\адия
  • 127 АноН

    0 0 Отговор
    Време е да ги Изхвърлим. Да вървят у ФАЩ! Възраждане