Last news in Fakti

1 Юли, 2022 16:01 11 268 196

Кирчо Петков вече почти ни е вкарал във война с Русия

  • кирил петков-
  • изгонване-
  • руски дипломати-
  • война-
  • русия

При управлението на  Кирил Петков България беше обявена от Русия за неприятелска държава, и една от причините е, че  неговото правителство с вицепремиер Корнелия Нинова, изнася оръжия чрез трети страни за Украйна, които да убиват руски войници

Кирчо Петков вече почти ни е вкарал във война с Русия - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От Москва дойде изявление, че България е най- агресивната европейска страна към Русия. И че ако от българска територия бъдат предприети враждебни действия срещу руската държава, отговорът ще бъде твърд и безкомпромисен.

Решението на премиера- самозванец, Кирил Петков за изгонване на 70 руски дипломати е уникално и признак на маниакалност. Той е решил, че в провеждането на русофобска политика срещу Русия, няма нужда да се съобразява с никой, и без да се замисля за ефекта от действията му по отношение на националната сигурност на страната ни.

Неговото решение, колкото и да го увърта, че не е лично негово, няма аналог в българската история. Даже в мрачните времена на Втората световна война, когато България стана съюзник на хитлеристка Германия, правителствата при цар Борис и тези след смъртта му, не гонят руски дипломати. Обратно, срещат се с тях, правят всичко възможно да България да не бъде обявена от Москва за неприятелска държава, защото знаят какво би означавало това за националната сигурност на държавата ни.

При управлението на Кирил Петков България беше обявена от Русия за неприятелска държава, и една от причините е, че неговото правителство с вицепремиер Корнелия Нинова, изнася оръжия чрез трети страни за Украйна, които да убиват руски войници.

На жаргонен български език това означава „да се набутваш между шамарите”.

С какво е добра "Сармат"? Няма да иска съгласие за полет от страхливите българи..." , заяви главният директор на руската космическа агенция "Роскосмос" Дмитрий Рогозин във връзка с отказа на София да отвори въздушното си пространство за самолет на Лавров до Белград.

До там я докара Кирил Петков, Русия да ни отправи зловещо предупреждение.

Кирил Петков е взел своето решение без то да е обсъдено в Министерския съвет и в отсъствието на външния министър от страната Генчовска., която не е подписала нотата за изгонването на руските дипломати, Това е направила нейната заместничка Ирена Димитрова, която няма право на това.

Даже Главният прокурор Иван Гешев, този изявен ловец на руски шпиони, изрази изненада от решението на Петков. Не е бил информиран, научил го е от медиите, прокуратурата няма нищо общо с това.

Няма друга страна в Европа, която да е изгонила без никакъв сериозен повод толкова много руски дипломати, а както става известно се гонят не само дипломати но и технически персонал. Руският дипломатически корпус е подложен на злостна сеч, но същото очаква и българският дипломатически корпус в Москва. И в двете държави, опитни дипломати със знание на езика и познание на страната, чиято работа е съществена за поддръжка на нормални отношения в интерес на двете страни, трудно ще бъдат заместени.

В този смисъл решението на нашият заминаващ си, надяваме се и от страната, премиер, нанася тежък удар на отношенията ни с Русия. Той нито разбира, нито се интересува от това че:

- Русия е велика страна, с която не е в интерес на България да се поддържат враждебни отношения.

- Добра или лоша, Русия е огромна страна, чиито пазар е привлекателен за българските стокопроизводители.

- Добра или лоша, Русия разполага и е световен износител на енергоносители- газ, петрол, ядрени реактори. Да захвърлиш като неизползваеми платените руски атомни реактори, да се откажеш от руския газ, с доставките на който не сме имали никакви проблеми от десетилетия и да го замениш с несигурни достави на по- скъп американски втечнен газ е идиотизъм. Да обслужваш чужди национални интерес вместо българските е непростимо и осъдително.

- Добра или лоша, с Русия ни свързват вековни връзки, исторически, религиозни, културни. Русия, както подчерта веднъж бившият премиер Бойко Борисов, ни е освободила от турско робство. И веднъж заяви, че не е такъв ястреб по отношение на Русия, както един от неговите външни министри. Ако сега е променил реториката си, то е защото му е трудно да преглътне, че новият Американски голям брат предпочете Кирил Петков и сега се опитва да се хареса и той с русофобска реторика, без да съзнава, че това няма да му помогне да се върне на власт.

Не е изненадваща подкрепата на „Демократична България” за решението на премиера Петков. Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов заяви от парламентарната трибуна, че решението за изгонване на 70 служители на руското посолство от България било "закъсняло, но правилно". Христо Иванов, който натрупа известен политически капитал по времето на протестите срещу кабинета Борисов, и с акцията срещу сарая на Доган на морето, е на път да пропилее този актив, защото той и сподвижниците му са неспособни да осъзнаят, че в една държава, чиито народ е преобладаващо русофилски настроен, няма никога да стигнат до властта и ще си останат там, където са- една маргинална партия. Би трябвало да се вслушат в призивите на бившият конституционен съдия Георги Марков, който многократно пояснява, че унгарският премиер Орбан, лидер с десни убеждения, поддържа нормални отношения с Русия, защото счита, че това е в националния интерес на неговата страна.

Както може и да се очаква, интернетът е залян с постове на платени соросоиди, доларджии и всякакви русофоби, които подкрепят решението на бившият канадски гражданин и настоящ премиер- пътник.

"Премиерът в оставка Кирил Петков трябва да бъде поставен под запрещение и спешно да бъде задържан, заяви конституционалистът проф. Пламен Киров, който допълни, че решението на Петков за изгонването на руските дипломати е грубо погазване на Конституцията.

И вижте как го увърта Корнелия Нинова, пред която възникна реалната опасност да се лиши от заветният вицепремиерски пост. Поради невероятният русофобски гаф на премиера, БСП нямало да преговаря с ПП за съставяне на ново правителство, ако Петков бъде посочен за премиер. А ако бъде посочен неговият близнак Асен Василев, ще Нинова ще преговаря. Само и само, ако може тя да остане във властта.

Имаме си премиер, който, както има една българска пословица, е „луд за връзване”. Измами българските избиратели, представи се за агънце, а се оказа, че е вълк, навлякъл агнешка кожа.

Най- добре е, в интерес на страната ни, да се върне там, откъдето е дошъл


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 302 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига

    99 191 Отговор
    с тези пропагандни раздувки !
  • 2 Жоро

    156 60 Отговор
    Този се мисли за Зеленски ли?
  • 3 Подлоги

    239 63 Отговор
    Кирчо и Кокорчо си свършиха работата, за това дойдоха! Очаквайте още промени в страни от продажна ЕС!!!

    Коментиран от #10

  • 4 Монгола

    238 80 Отговор
    Всеки който е влезнал срещу Русия с ботонките после е страдал.

    Коментиран от #9, #17, #114

  • 5 Голем смех

    89 204 Отговор
    И от кой е това изложение? Май е писано в опустялото рашистко посолство. Закривай и се изнасяй!
  • 6 копейката

    73 165 Отговор
    Бързай Деде, че скоро може да няма как да си вземеш копейките - ще затворят гишето!
  • 7 Софиянец

    69 165 Отговор
    Ватниците ривът, няма на кой да снасят и копейките спряха. И шат на ватника главата.
  • 8 Ганьо

    73 156 Отговор
    Ако имаше смелчаги като него преди 77 години, днес нямаше да е така, но все пак излезе поне един и първата промяна дойде....
  • 9 Например?

    48 138 Отговор

    До коментар #4 от "Монгола":

    Не се сещам за пострадали. А виж, мизерната Москувия винаги го е отнасяла ..

    Коментиран от #25, #170

  • 10 Госあ

    72 38 Отговор

    До коментар #3 от "Подлоги":

    Фатмака има не малка роля е целата схема
  • 11 Просто човек

    42 112 Отговор
    Ако не е Чеков днес, ей тоя ще е...Аре стига вече с тея путинофили!

    Коментиран от #52

  • 12 тикви американски

    148 24 Отговор
    За 30 години преход колко много продажници в БГ-робска нация!
  • 13 Този

    110 21 Отговор
    Направо ни сасипа
  • 14 Гица

    60 132 Отговор
    Какви дипломати са тия бре ,това са руските шпиони взривяващи складовете с бояприпаси в Бг Чехия и др
  • 15 Уууууууууу

    133 22 Отговор
    ТОЗИ ГОРЕ ОТ СНИМКАТА Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ЛИЦЕМЕР ,ЛЪЖЕЦ И СЛУГА НА КОЗЯК
  • 16 ТаУмВзе

    88 27 Отговор
    Пак ви обяснявам, че до 6 месеца Приключваме и тва е!

    Коментиран от #85

  • 17 Тома

    151 37 Отговор

    До коментар #4 от "Монгола":

    Няма кой в тази държава да спре един луд, психопат, който въвежда България във война ?!

    Коментиран от #27, #92

  • 18 Разбрал

    117 32 Отговор
    От Москва са казали, че София ще яде к... ра очаквайте подробности в следващите часове.

    Коментиран от #30

  • 19 Госあ

    99 19 Отговор
    Нема страшно, ако пуснат два сармата у бг’то, евроатлантиците ще наложат санкции 😂
  • 20 Гица

    27 72 Отговор
    Рубли за последно ще ви дават ли или ще минеш към козяк сега
  • 21 анонимен

    52 126 Отговор
    Всеки, който толкова харесва русия, нека да ходи да живее там. Ние от русия нищо не сме видели, докато ЕС ни затрупват с Европейски пари. Да живее Демокрацията и правата на хората!

    Коментиран от #107

  • 22 Радостен

    52 106 Отговор
    Авторът на написаното да отива в Москва и да си получи Ленинската награда! Марш от България на всички врагове!
  • 23 Илиев

    46 98 Отговор
    Колко пъти трябва да повтаряме на ватниците, че не сме Задунайска губерния? Колко пъти? А ако не им изнася, си е техен проблем. Да си обират крушите...
  • 24 не само Киро е прост и народа също

    109 18 Отговор
    Точно пък българският народ оцелявал, ми той се топи с най-бърз темп в света. И да, заслужава си го заради тъпотията и мижитурството.

    Коментиран от #95, #97

  • 25 Припомнил

    87 18 Отговор

    До коментар #9 от "Например?":

    Виж Грузия и Окрайна какво стана виж инфлацията в Германия, Гърция, Испания, Италия. В САЩ има вече 9 долар галона бензин.

    Коментиран от #137

  • 26 МирО

    119 14 Отговор
    Абе всякакви малоумни оправници сме имали (мислех,
    че Боко - тиквата държи приза), но канадчето е черешката на тортата.
  • 27 Госあ

    53 7 Отговор

    До коментар #17 от "Тома":

    крушовската селянка е на преговори.
  • 28 Автора

    34 87 Отговор
    Защо не отидеш да живееш в любимата си Русия, а се изевяваш тук, като нейн защитник!?

    Коментиран от #50

  • 29 ИВАН

    108 30 Отговор
    Ще дойде един кел-еш от някъде си и ще ни вкара във война с една от великите сили в света, да не говорим, че русите са ни братя православни славяни, и че на тях дължим Освобождението си от турско робство

    Коментиран от #35, #36

  • 30 Ти, тавариш

    21 68 Отговор

    До коментар #18 от "Разбрал":

    На мусква ли верваш или на София? Май си си объркал държавата...
  • 31 Никой

    20 73 Отговор
    Гицов , Антоне ,знаем,че в СБЖ / съюз на българските журналисти / е пълно с путинофили,преданни люде на 5 тата колона.За това не ме учудва предателския ти пасквил,съчинен под кремълското ти облъчване. Руски подлоги винаги е имало и ще има.Да се надяваме,че след днешния ден ще намаля бройката ви.Трябва да се разтури това гнездо на " независими СБЖ " журналисти . Трябва да се прекръстите на СРЖ / съюз на руските журналисти /.Казвам го със съжаление защото има и достойни мъже и жени на журналистическото поле.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 коментатор

    64 7 Отговор
    ТОЗИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА...
  • 34 !!!?

    27 53 Отговор
    Кремълските проксита виждат във всяко действие и противодействие което не е в интерес на Москва - война ! И с това за сетен път доказват, че "братушкането" е игра на "Руска рулетка" !!!?

  • 35 Воеводата

    25 63 Отговор

    До коментар #29 от "ИВАН":

    По какво са ни братя? Можеш ли да отговориш?

    Коментиран от #47

  • 36 иван

    21 66 Отговор

    До коментар #29 от "ИВАН":

    Щом са ни толкова големи братя, защо са чакали 500 години да ни освободят ?

    Коментиран от #41, #78

  • 37 нещастници

    86 21 Отговор
    Българите не разбират какво е да се дървиш на една империя но ще го разберат . За тях сме мравка на широкия прашен път .
    А ако баха знаели какви сме подлизурковци , още 500 години щяхме да живеем като турска околия .

    Коментиран от #51, #88, #104

  • 38 КОНТРАТА

    79 22 Отговор
    В България бензина е по евтин защото Лукойл продава по евтино и Шел се съобразява . Лукойл като се изтегли сега Шел ще изравни цените с Гърция което прави между 2.50 - 3 евро за литър. Хляба 5 лв от Понеделник знаете името на виновника. Халал да са приятелите от САЩ Халал

    Коментиран от #44, #45

  • 39 Гицо

    19 78 Отговор
    Чемодан вокзал Москва. Митрофанова, гадна руска пача.
  • 40 Бездарник премиер

    76 15 Отговор
    Самата истина е написана. Премиер самозванец. Очаквам го на 4-ти с Американското знаме да празнува пред президентството.....
  • 41 ама си умник

    35 8 Отговор

    До коментар #36 от "иван":

    Защото никой не е чувал за нас . Да не мислиш че тогава е имало интернет ?
  • 42 КИРО ОТДАВНА НАДМИНА БОЙКО ПО ПРОСТОТИЯ

    78 11 Отговор
    И НЕКАДЪРИЕ ЧЕ ДОРИ И БАЩА СИ ВКАРА ВЪТРЕ В НУЖНИКА !
  • 43 Питане

    73 11 Отговор
    Задължителенпсихо тест за тия наглеци. Дадохме си държавата в ръцете на едни луди хора.
  • 44 Какво си мислят

    14 15 Отговор

    До коментар #38 от "КОНТРАТА":

    и Тях ще изгоним.
  • 45 споко

    36 9 Отговор

    До коментар #38 от "КОНТРАТА":

    То и сега бензина на Шел 4 лева .
  • 46 БПФ

    55 11 Отговор
    Какво - да се връща откъдето е дошъл? 5ков и генчовска трябва да бъдат осъдени по ЧЛ. 98 от НК - за ПРЕДАТЕЛСТВО и да ИЗГНИЯТ в затвора !!! Жалко, че заради лигавите ни закони не могат да бъдат наказани подобаващо - с разcтрел !!!
  • 47 каква е религията в краварника

    20 12 Отговор

    До коментар #35 от "Воеводата":

    По православие .
  • 48 Айдааа... от болната на здравата глава

    21 9 Отговор
    Зорлем набутват БСП и Нинова при РУСОФОБИТЕ и жълтопаветняците... НЕ НАМ!!!
  • 49 Унизителна ситуация

    56 8 Отговор
    Безлични политици и харвардски яничари се подиграват с вековната българска ценност - традиционно добрите отношения между българския и руския народ. Това няма как да мине.
  • 50 охлюв

    20 4 Отговор

    До коментар #28 от "Автора":

    А ти от обора ли пишеш ?
  • 51 Ам,чи

    16 51 Отговор

    До коментар #37 от "нещастници":

    То и украинците им бяха мравка, ама от 5 месеца гледаме все една и съща карта. Колкото влязоха първите 3 дни и това е. Почти не са мръднали. Виж да нямаш мравки в главътъ...

    Коментиран от #71

  • 52 ...

    56 7 Отговор

    До коментар #11 от "Просто човек":

    И на мен ми писна от краварски боклуци по форуми и медии, ама ща не ща , ви чета глупостите .

    Коментиран от #90

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Коки

    22 10 Отговор
    До този момент ние имаме вербална нота от г-жа Митрофанова.
    Всеки разбира, че това е нота, казана с думи, зад която не стои никакъв документ.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ПУТИН ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ИЗТЕГЛИ ПОСОЛ

    40 13 Отговор
    СТВОТО СИ И ДА ЗАБРАНИ ВСЯКАКВИ ВРЪЗКИ С БЪЛГАРИЯ ТА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПРЕДАТЕЛИ САМО ДО МЕСЕЦ !

    Коментиран от #68, #81

  • 57 Сух

    39 6 Отговор
    Не! Трябва да бъде съден за това, което причини на нас българите! Никакво да си ходи къде си иска!!
  • 58 ПУТИН

    27 9 Отговор

    До коментар #53 от "БПФ":

    СКОРО ЩЕМ ВИЕШ НА ОМЛЯЛО
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Циба

    14 23 Отговор
    Тез кво на нас ни се репчат и се подмазват на Швеция и Финландия..ясно е че разбират само от шамар и ритник..братята православни
  • 61 Ели

    13 35 Отговор
    Карето свърш чудеса от храброст! ТОВА ТРЯБВАШЕ МНОГО ОТДАВНА ДА СТАНЕ! ТРЯБВАШЕ ЛУД ЗА ДА ГО НАПРАВИ!ББ МЪЛЧЕШЕ ЗА ДА НЕ ПРЕДИЗВИКВА ПЕТАТА КОЛОНА !НАРОДА ЩАСТЛИВ от предложението на РЕШЕТНИКОВ ЗА РАДЕВ! В ДРУГА ДЪРЖАВА ЩЕ ИЗПОЧУПЯТ ПРОЗОРЦИТЕ НА ПОСОЛСТВО ПОЗВОЛИЛО СИ ДА ПРЕДЛАГА ПРЕЗИДЕНТ!ТРЯБВАШЕ ЛУД ЗА ДА измие срама който понесоха от МИТРОФАНОВА!ДА СИ СПОМНИМ КИРИЛ ПАТРИАРХА КА ТРОПАШЕ НА РАДЕВ И КАК ЙОТОВА МЕ ЛУГНА ДА ЦЕЛУВА ОБУВКИТЕ! ЛУД НО ИЗМИ СРАМА НА ЛАКЕЙТЕ!
  • 62 Матей преображенски

    46 7 Отговор
    Никакво връщане,на каторга в рудниците.!Да ги нямаме такива,каква е тая традиция,всеки по-из-пе-деп-цан кара-гьоз-чия си натоварва колата с ман-гизи и духва по света необезпокоявано.Сега и киро ще си стегне куфарите,натъпкани със зелено и ще из-фи-ряса- за Канада,затова не сме държава.
  • 63 666

    4 8 Отговор

    До коментар #53 от "БПФ":

    Руснаците ги знаят ще пратят адресите те ползват евтини проксита безплатно свалени лесни са за проследяване!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Искрен

    12 21 Отговор
    Г-н Гицов.
    Ако не ви плащат да пишете неистини,с вашата
    Пенсия след 15 число на месеца ще бъдете по кофите за боклук.
    Защо в България са най-ниски пенсиите си отговорете сам.
    Съмнявам се,че ще успеете.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Нищо няма да им се случи.

    10 36 Отговор

    До коментар #56 от "ПУТИН ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ИЗТЕГЛИ ПОСОЛ":

    Спокойно ще минем и без кремълското джудже.
  • 69 ДС служител

    9 27 Отговор
    Агент Петров, активираха ли ви от матушката?! :))
  • 70 кирето свърши своето

    38 5 Отговор
    Са остава само Деменцията да почне да насрочва датите и да разправя , че това не е работа на САЩ и те няма да се месят и сме готови .
  • 71 ба ти охлюва дето си

    39 5 Отговор

    До коментар #51 от "Ам,чи":

    ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ УКРАИНЦИТЕ .КРЪСТИ СЕ С ДВЕ РЪЦЕ ДА НЕ СМЕ НА ТЯХНО МЯСТО .
  • 72 Един

    52 15 Отговор
    Хипотетичен въпрос към всички РУСОФОБЧЕТА: Ако не дай си Боже някое ранно утро българското черноморие се окаже окупирано от руски войски ВИЕ мили мои къде ще бъдете? Дали ще отидете на фронтовата линия за да защитите България, себе си и семействата си (ако изобщо имате такива) и идеолозите си, или ще се покриете в миша дупка...Голям го вадите, но още по- голям ще поемете ..

    Коментиран от #76, #77, #89

  • 73 червените орки скимтят на умрело

    7 29 Отговор
    скоро няма и това да правят ☺
  • 74 Мики Маус

    6 27 Отговор
    Професора да ходи в тайгата. В Европа такива не ги сакаме.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Щсдд

    20 2 Отговор

    До коментар #72 от "Един":

    Не те ще се хванат за палците на краката за по дълбоко нашествие 😄😄😄
  • 77 С тая болна фантазия,

    4 12 Отговор

    До коментар #72 от "Един":

    Май си за лекар...

    Коментиран от #91

  • 78 не може,

    7 2 Отговор

    До коментар #36 от "иван":

    защото няма да разбереш
  • 79 ......

    41 8 Отговор
    Украинци,това ви беше целта нали?Да ни въвлечете във войната си.Съсипахте държавата си и дойдохте да разрушите нашата.Пишете по бг сайтове на български да разделяте хората на русофили и русофоби,а самите вие сте руснаци,говорите руски и имате роднини руснаци.Вие сте подучили Кирчо да изгони дипломатите,за да има ТСВ.
  • 80 Голем кеф

    12 39 Отговор
    Вече трети ден родните путлерасти вият на умряло. Браво на Петков! Право в целта!
  • 81 Глупаци

    3 11 Отговор

    До коментар #56 от "ПУТИН ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ИЗТЕГЛИ ПОСОЛ":

    Ще умрат от глад .
  • 82 Киру Бориславов

    27 7 Отговор
    Долно нашмъркано псе на говежда каишка.Ще си платиш,еничарин такъв.

    Коментиран от #99

  • 83 Тома

    8 20 Отговор
    Защо сульо и пульо ни плашат все с война с Русия.
  • 84 ........

    36 4 Отговор
    "Кеф"?Ей така в телеграм викаха украинците как щяло да им е кеф да метнат по София три бомби да сме усетили със "страхливите си кожи" какво е война.Радвате ли се,украинчета?Проклетници!
  • 85 Друг

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "ТаУмВзе":

    И кой си ти ,та все да ни обясняваш? Ни е да не сме малоумни? Аман от всезнайковци!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ШЕФЕ БАТЕ,☝

    5 18 Отговор
    АБЕ КАК ВСИЧКИ ПУ.РУ.ФИЛИ САМО ЗА ..ВОЙНА ОТ СУТРИН ДО СУТРИН ГОВОРИТЕ
  • 88 Ганьо

    8 27 Отговор

    До коментар #37 от "нещастници":

    Щом си доволен от 77 години руска губерния хващай пътя към Москва...

    Коментиран от #109

  • 89 Уелкоме то Бългерия

    27 4 Отговор

    До коментар #72 от "Един":

    Ще ти отговоря хипотетично..няма да има окупация щото тука ги чака топло посрещане

    Коментиран от #93, #188

  • 90 нееееееее

    3 22 Отговор

    До коментар #52 от "...":

    И кой го казва? Супер кремълския боклук ли?
  • 91 Прав си,

    14 0 Отговор

    До коментар #77 от "С тая болна фантазия,":

    Доктор съм - имам докторска степен. А това, което хипотетично предположих е напълно възможно..но малко вероятно. Защо сме им, ние и така се самоизяждаме.
  • 92 нееееееее

    7 15 Отговор

    До коментар #17 от "Тома":

    Хайде комуне ,обувай памперса и чакай да започне войната??
  • 93 Ти да видиш

    15 2 Отговор

    До коментар #89 от "Уелкоме то Бългерия":

    От 2 милиона пенсионери...и още толкова дето не са ходили в казарма, плюс милион неграмотни цигани и други етноси. Или сте готови да се продадете на другите ни братя????
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 даааааааа

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "не само Киро е прост и народа също":

    Помни и не забравяй, че ти си най яркия представител на последните две!
  • 96 троянския кон

    6 3 Отговор
    сега кой шш плаща?
  • 97 нееееееее

    4 12 Отговор

    До коментар #24 от "не само Киро е прост и народа също":

    Значи народа прост ,а ти си умния?!? Я чупката комуне .......м......д...............м...........
  • 98 камък

    7 22 Отговор
    русия била голяма, русия била велика, русия била...бла-бла-бла. Аз пък съм едно малко камъче, което обръща големи каруци. Много империи се помислиха за велики и одавна вече ги няма, коя ще е следващата времето ще покаже. А аз съм просто малък камък и си стоя.
  • 99 нееееееее

    0 3 Отговор

    До коментар #82 от "Киру Бориславов":

    И как ще си плати бре?
  • 100 Не трябва да се свързва Петков

    22 5 Отговор
    С българския народ, защото той не е български премиер а поставен от САЩ, той служи на САЩ не на България, щеше да бъде добре такъв антибългарин и предател изобщо да не се е ражда и занапред да не се ражда
  • 101 ИНЖ

    7 25 Отговор
    Кирил Петков дойде на власт след избори, и то честни. Изгонването на 70-те "дипломати" отговаря на желанието на мнозинството българи за скъсване зависимостите от РФ.
  • 102 България няма да воюва с Русия,

    24 4 Отговор
    Просто ако дойдат, без значение какво са казали министрите или други, тези които могат да носят и знаят да използват оръжие ще им отворят вратите за добре дошли, това е от ясно по ясно и е закономерност

    Коментиран от #105

  • 103 Много страхливци в тая държавичка

    7 25 Отговор
    Айде да го видим путлер - какво ще направи? Ще нападне НАТОВСКА държава?
    Най-много да се спре заплатките на руските тролчета.

    Кирил Петков е избран на честни и свободни избори! Който го нарича самозванец - да си се прибира в русията. Там "самозванци" няма, само самодържци. Да им е честито!

    Коментиран от #123, #193

  • 104 хайдутин

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "нещастници":

    Ние ли незнаем?! Знаем и сме го правили, за разлика от вас :)
  • 105 скинар

    6 7 Отговор

    До коментар #102 от "България няма да воюва с Русия,":

    Надявай се! Бия го и тва е. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО. Другото са подробности.
  • 106 Божидар

    25 5 Отговор
    Наистина по подъл политик от Кирил не помня, и накрая кой е той че да решава, той е по-гаден от Живков например, съизмерим по подлост със Хитлер!!!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 МИНА

    24 2 Отговор
    КЪДЕ СА ПАТРИОТИТЕ ВМРО ВЪЗРАЖДАНЕ СИМИОНОВ МАРЕШКИ КАТО МИШКИ МЪЛЧИТЕ А НАРОДА БЪЛГАРСКИ ГО НЯМА СЪВСЕМ НИТО ЕДНА ВОЙНА НЕ СЕ ВОДИ НА ТЕРЕТОРИЯТА НА АМЕРИКА СЕГА ТЕ ЩЕ ЗАПАЛЯТ И БАЛКАНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Аргатин

    13 0 Отговор
    Тоз насмъркан образ още ли в страната?
  • 111 82114

    18 4 Отговор
    Не правителство, а мафия, марионетки, редатели и слуги на краварите!
  • 112 82115

    13 3 Отговор
    Не правителство, а мафия, марионетки, предатели и слуги на краварите!
  • 113 Наблюдател

    20 2 Отговор
    Бългрските политици демонстрирайки традиционно пълна некадърност да направят България просперираща страна за сметка на това са изключително талантливи да и създават врагове!
  • 114 Сори, ама колко държави става Нато

    3 14 Отговор

    До коментар #4 от "Монгола":

    с новите две. А колко са им общо бутонките. Дали няма да наритат хубаво домакина в з.д.н.ка, тая тарапана. А че е и 10 пъти по подготвена и модерна, го оставяме даже настрани от темата. Dont forget. We are NATO! This is not a joke! Понял другарю?

    Коментиран от #125

  • 115 Урюрвкос

    18 1 Отговор
    няма ли начин да извикаме Орбан да ни управлява, че нашите все от един дол дренки. Яйца в профил и анфас.
  • 116 Правда

    5 12 Отговор
    Не пишете статии, че едва ли не сме във война с Русия с кото се цели сплашване на българския народ. Русия много отдавна се меси в нашите интереси и диктува политическия ни живот. " Този който ни освободи, той ще ни пороби" - Васил Левски
  • 117 СЗО

    3 12 Отговор
    Още един пропагандор на кремълска хранилка със "мнение с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати".
  • 118 Диамантената ръка

    7 20 Отговор
    Русия била велика страна... И какво й е великото, че може да влезе в съседна държава и да убива и да плаши с ядрени ракети, това ли й е великото? Или да те третира като задунайска губерния и местните роби да й ръкопляскат?

    Коментиран от #121, #122, #194

  • 119 Само

    24 2 Отговор
    Белене за американските пудели водещи страната към пропаста

    Коментиран от #134

  • 120 Манатарков

    6 12 Отговор
    Уверявам ви,ако в бг падне ракета,де що има русофил и рускоговорящ ще бъде виждан от мен,като ходеща манатарка........

    Коментиран от #181

  • 121 Златния крак

    11 2 Отговор

    До коментар #118 от "Диамантената ръка":

    Ми тва прави и сащ. И тя ли не е велика страна?
  • 122 РУСИЯ Е ДЪРЖАВА - УКРАЙНА НЕ Е , ТЯ Е

    16 5 Отговор

    До коментар #118 от "Диамантената ръка":

    ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ВСИЧКО БЕЗ МОСКВА Е НЕЗАКОННО КАТО НАПРИМЕР ЧЕ ЗЕЛЕНСКИ Е ПРЕЗИДЕНТ НА УКРАЙНА -------- ТОГАВА ПУТИН ДА СИ ХОДИ , А !?
  • 123 Лешпера

    13 1 Отговор

    До коментар #103 от "Много страхливци в тая държавичка":

    се надява НАТО да го спаси. А къде е българската армия? Да почива в мир, натовците я погребаха.
  • 124 ДОШЛО Е ВРЕМЕ ПП ДБ И ГЕРБ ДА НАПРАВЯТ

    18 2 Отговор
    ЕДИН БАТАЛЬОН И ДА ОТИДАТ ДА ПОМОГНАТ НА УКРАЙНА НА ПЪРВА ЛИНИЯ ЗА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ БЪРЗО С ТЯХ ......... КИРО НЕКА ЗЕМЕ И БАЩА СИ !
  • 125 Кристофър Робин

    17 2 Отговор

    До коментар #114 от "Сори, ама колко държави става Нато":

    Виж сега, другарю. За Сармат е без значение,колко "модерен" е Алианса и колко държави членуват в него. Колкото повече, толкова повече. Понимал?
  • 126 соросоид моросоид

    8 3 Отговор
    КИРЧО ТЕ Е ВКАРАЛ НА МвП

    Коментиран от #186

  • 127 Тити

    7 13 Отговор
    Ква война кви пет лева за никой не е тайна че Рашистите никога не са ни харесвали за тях сме поредната бананова република.
  • 128 Иван

    1 13 Отговор
    Антоне, хранилката свърши. Ама ти си много прост, и затова си нервен. Ти даже и името на Премиера не знаеш. Казва се Кирил, Кирчо може да казваш на майка си на ….

    Коментиран от #174

  • 129 Всеки знае

    3 14 Отговор
    Този е национален предател и да се изнася за Русия, Русия няма да напада никой, не и стиска
  • 130 абв

    13 4 Отговор
    киро тъпото , много каши забърка - кой ли ще ги сърба ????
  • 131 Дядо

    12 4 Отговор
    Такива статии днешно време стават все по-рядко явление. Не са в синхрон със наложения сценарии и модерна пропаганда. Браво на автора!
  • 132 ууу

    4 1 Отговор
    рирооооо , много си тъп !!!!
  • 133 Ши Ани журналисти

    3 4 Отговор
    Аман от платени бездарници.
  • 134 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 16 Отговор

    До коментар #119 от "Само":

    Преди 1877г. руският ботуш за 3 века 11 пъти преорава земята на Българите с надеждата да ни затрие физически. Чувал ли си за Одринския мирен договор, за Кайнарджашкия? За Тракийското въстание 1828г. и ареста на организаторите и предводителя кап. Г. Мамарчев от....внимание! руските казаци??? А да си чувал за руския генерал Дибич, дето искал да избие Българите с топове, а...?
    През Априлското въстание 1876г. излизаме с дървено топче и кремъклийки срещу войските на Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете си хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти... Само от търговецът Николай Миронов са закупени 8 000 пушки Уинчестър, които са ръждясали в одеските складове...
    ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ!
    А, прочети и защо Българите-опълченци се бият "с камънье и дърве" вместо с пушки...

    Коментиран от #155, #156, #195

  • 135 Божидар

    13 1 Отговор
    Никога няма да легна в окопа срещу руснак заради на някой тъпото решение или заради Путин - поредната братоубийствена война.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 да си знаеш

    4 13 Отговор

    До коментар #25 от "Припомнил":

    Галона в САЩ е 4-5$.Кой ти ги говори тея глупости ? Мислиш ли ,че някаква държава ,като Русия която е икономическо джудже може да промени нещо или въобще нещо може да зависи от нея ? Всичко което се случва е изкуствено и без причина.Русия разполага с един газ който краде от природата и с него се опитва да се прави на играч,ама когато си една мижитурка във всяко отношение ,това няма да продължи дълго.Виж Венецуела и ще разбереш каква е съдбата която очаква Русия.
  • 138 Българка

    16 4 Отговор
    Поздравления към г-н Гицов за добре написаната статия.Жалкото е,че нищо не.можем да направим и да върнем времето назад.Кирил Петков от5г.е заминал за Канада,той не е врял и кипял с България и нейните приятелски отношениа с Русия.Децата от 1ви клас учехме руски език.За нас Русия беше втора майка,всичко добро е дошло от нея.Дойде този незнам как да го нарека повече и разказа играта на България,всели между двата народа омраза.Сигурно обаче в НАТО Аи ЕС сега му ръкопляскат,а ние ще си получим заслуженото,то тепърва предстои.
  • 139 Моарейн

    10 2 Отговор
    Казвате, че почти ни е вкарал във война. Това "почти" за какво е? За благозвучие? Ние вече сме във война.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Баба

    8 2 Отговор
    Мили хора нека Не позволяваме на страха да ни погуби Не бъдете наивни и лековерни Безсилни сме пред Истината Огледалото на държавата е съдебна система а Огледалното отражение са медииик Докога народа ще е лъган и жестоко ограбван Национализация Без служебни коли и огромни заплати За народа трохите за политиците парите
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Фариарт

    4 11 Отговор
    Браво на господин Кирил Питков
    Мойте адмирации. Поклон пред вашата
    смислена и осъзната саможертва.
    Адмирации и за Митрофанова. Тя ще
    Довърши до край това което К.П. започна
    Новото начало най накрая дойде
  • 155 Само

    16 6 Отговор

    До коментар #134 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Това преди 150 години какво общо има със ставащото днес??
    Руснаците ги няма от 30 г.
    От 30 г. американеца командва тук, той ни води към пропастта, не руснакът

    Коментиран от #169, #189

  • 156 Асен Милев

    8 4 Отговор

    До коментар #134 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Стига сте ги копирали тия извадки които са пълни глупости от нета и публикувате, без да разбирате и прочели и една книга
  • 157 Пратил от съветски ботуш

    2 13 Отговор
    Крушка си има опашка. Истината ще излезе наяве. Достатъчно дълго сме се навеждали на БАТЮШКА

    Коментиран от #158

  • 158 Хи их хи

    10 3 Отговор

    До коментар #157 от "Пратил от съветски ботуш":

    Е сега нали се навеждаш в другата посока, кво квичиш?
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Боян

    13 2 Отговор
    К. Петков танцува на пилон в американското посолство.
  • 161 Колоян

    10 2 Отговор
    Пе...ал. си ти не до кл....тен. Марш в американското посолство.
  • 162 Борис

    4 2 Отговор
    Не се прави така бе селяче просто.....
  • 163 Шаран БГ

    10 1 Отговор
    Че какво е това "национален интерес" за хората от ПП ?? И техният опира до държавната хазна !!!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Спасов

    3 1 Отговор
    И аз не знам вече! Обърках се...
  • 166 Георги

    7 1 Отговор
    Така е като си мислим, че е младо момче и има яки топки. Но найти често се оказва и историята многократно го е подвърдила, млад и глупав. Докато поумнее, тяжко и горко народеца.
  • 167 я червената плесен

    2 6 Отговор
    се "разбушувала" 😆малко антибиотик ще я оправи
  • 168 Именно

    3 7 Отговор
    Вече плащате на руските троли и да пишат статии пълни с лъжи ли?
    Що за медия сте!
  • 169 Глупашенко

    1 5 Отговор

    До коментар #155 от "Само":

    бкп кгб просто се е саморазпуснало и понеже са толкова добронамерени са се изтеглили напълно от губернята и от любов към демокрация са оставили пост соц държавите напълно независими да си избират управлението

    Дпс кой го направи бе копейки възрожденски

    Червени бкплуци прости

    Коментиран от #171

  • 170 Циник

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "Например?":

    Чети история, колега, чети история и ще се сетиш.
  • 171 Само

    5 1 Отговор

    До коментар #169 от "Глупашенко":

    Как кой ? ДПС го създадоха САЩ чрез американските марионетки в СДС.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Той

    3 1 Отговор

    До коментар #128 от "Иван":

    Още взривява влакове ,интересно колко им плащат за тоз буламач продажен
  • 175 3332

    1 2 Отговор
    Поне да бяха дали парче земя, да садят и ядат някои граждани лук и хляб. Всипки от селата в града, гражданите останаха без работа, а селата кеф ти село, кеф ти държавна работа, уж радев обещаваюе, честно, юмрук, а то стана, както бе ори борисов. Оправиха си техните хора. Всички сте един дол дренки и ви криви младите Кирил и Асен. Верно е, казват, че за 2 години с радев крали, а ония 12 г, но всеки говори, без доказателства. И искате народа да ви гласува ООД сте всички след 1944 до днес
  • 176 Навалний

    1 4 Отговор
    Каква руска пропаганда!
  • 177 И нещо повече-

    2 4 Отговор
    По време на Вт. св. война посланикът ни в русия Стаменов е бил съветски агент. Личен агент на един от шефовете на НКВД генерал Судоплатов. Сигурно авторът много се гордее с това. Пише как Русия щяла да ни накаже. С какво. Флотът й се покри чак оттатък Севастопол. Защото украинците го държат на мушка, и а се е показал, а са го потопили.
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 българин

    3 5 Отговор
    Този кремълски помияр е от 4000-ците, да сяда и да пише - именувам се и т.н. ..., а не подобни пасквили.

    Коментиран от #185

  • 181 дааа

    4 1 Отговор

    До коментар #120 от "Манатарков":

    Ама после внимавай при последващата денацификация да няма и де-наманатаркизация :-)
  • 182 Х1хх

    7 0 Отговор
    Хардвардските измамници вън от България
  • 183 Бат Вальо

    4 1 Отговор
    Трагедията е в това, че БЪЛГАРИЯ ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА СВЕТОВНА ВОЙНА СЕ ОКАЗВА ОТ ГУБЕЩАТА СТРАНА ... благодарение само на "великите ни държавници"!!!
  • 184 Z за Мир

    5 2 Отговор
    Чеченски служби приеха решения за издирване и арестуването на Нацистки поддръжници в България

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 По история имаш 2

    6 1 Отговор

    До коментар #126 от "соросоид моросоид":

    НАТО имат военни наркомани, травестити и страхливи английски кучета и днес ги е страх да се изправят срещу Русия и Китай
  • 187 Такааа

    1 2 Отговор
    Ало, автора ти явно си от тези с 4000 на месец! А ние овцете ще блеем , бееее, беееее!
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Лея13

    0 4 Отговор

    До коментар #155 от "Само":

    Абе къде командва американеца бе,ще Мет!?След 89 та всичката руска агентурна мрежа, всички явни и тайни руски агенти, руски "шофьори" и градинари" си остават тук и продължават да действат за своите си интереси и , всъщност, против българските.Те толкова дълбоко и толкова устойчиво са наместени по всички важни точки на българската политика, икономика и въобще всички важни точки за развитие на страната, че нямат" изчегъртване ".Действат си през всичките тези 30 години,леко, подмолно,с ясни задачи, поставени от Кремъл.Една от задачите е да се спира по всевъзможни начини напредването на България - икономически, политически, финансово.Днешната реалност е резултатът.

    Коментиран от #191

  • 190 Дедо Стоян

    6 0 Отговор
    за да разбираш какво правиш трябва да си умен! не мислех, че харвард дава толкова долнопробно образУвание. за съжаление един друг западняк ще излезе много прав, българите си оставаме тъмни балкански субекти. а България никога няма да има приятели, с такова Hi level образУвание. след тези умопомрачителни действия, вече сме длъжници на русия, а тя умее да си връща дълговете!
  • 191 Дедо Стоян

    6 0 Отговор

    До коментар #189 от "Лея13":

    да имаш да вземаш! през 1998г. правех дипломната си работа в ЗММ-илиенци. тогава в завода дет сега го нема, или работи на ишлеме, бродеха американски специалисти. инженера който водеше дипломната ми работа каза: "тези ще ни закопат", казаха, че българия намала нужда от високо технологии и такова високотехнологично оборудване! това е един малък пример кой разрушаваше вече постороеното и изграденото. а русията това лето господне водеше граждански войни и беше пред разпад! сега е много лесно и още по тъпо да си русомразец! няма да преуспеем с това!
  • 192 ники

    3 0 Отговор
    Срам и позор. "Промените" не познават протокол, етикет, правила и нормиативни актове. Те Конституцията на собствената си държава не са чели, какво остава за международни актове....Такъв резил никога не е бил
  • 193 Северозапад

    1 0 Отговор

    До коментар #103 от "Много страхливци в тая държавичка":

    Тук е моето място в тази държавицата, по добре да не видиш какво може да направи путлер, защото смелия ти памперса може да се препълни, и да смениш цвета на кожата, ще за приличаш на украйнското знаме, хем наакан, и много посинял, колкото до честите избори с мадуровски те машинки, ги разправяй на баба си
  • 194 Така така

    0 0 Отговор

    До коментар #118 от "Диамантената ръка":

    От много чи---ки с, тази ръка си останал без нищо в поцинковата ти глава
  • 195 Слави

    0 0 Отговор

    До коментар #134 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Щото инфлацията им е изяла парите, като сега и не са могли да си купят кремъклийки, мда
  • 196 Яяяяя

    0 0 Отговор
    Убряяяяя! Машала! Да цункаме руския ботуш и да ни погалят по главичката! Който ни освободи, той ще ни пороби! Прав е бил Дякона! Що за народ сме? Страхливо и предателско племе! Плюем украинците, но те са 100 пъти по народ от нас! Ние сме лакеи ту на един, ту на друг! Не народ, а мърша - Петко Скавейков!