Last news in Fakti

13 Август, 2022 19:00 5 752 33

Емил Соколов: Миналата година Радев беше в конфликт с ДПС

  • румен радев-
  • дс-
  • дпс-
  • корупция

Това беше конфликт между различните групировки на ДС

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Под шапката на борба с корупцията и свалянето на Борисов Радев работеше за това да защити интересите на хората, които стоят зад него. За гражданите това беше полезно единствено до толкова, че Борисов най-сетне беше свален. ГЕРБ се окопаваше във властта в продължение на години и това трябваше да спре.

Това коментира във "Фейсбук" Емил Соколов.

Войната в Украйна обаче промени ситуацията, защото започна геополитическо пренареждане в цяла Европа. Различните групировки на ДС и БКП видяха, че могат да изгубят контрол над България. Да, Радев, Борисов и Доган представляват различни задкулисни интересни, но общото между тях е, че всички служат на Русия. Когато се почувстваха застрашени, те се обединиха и предприеха общи действия, за да си върнат контрола над управлението на страната.

Войната между Радев и ГЕРБ и ДПС за контрол над различните сфери на влияние завърши в съюз между тях. Няма значение, че не се харесват, защото общата им цел е зададена отвън. Този съюз цели само едно - да продължи да държи България в руската орбита чрез контрол над енергетиката, службите и общите политически и икономически процеси в страната. Оста Радев-Борисов-Доган ще опита да разруши всяка промяна, която застрашава руските интереси.

Служебното правителство е еманация на този пълзящ преврат, който цели да подмени цивилизационният ни и да гарантира на Русия водеща позиция във всяка сфера. Тук не става въпрос за партии и лидери, битката е за душата на България.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радев & Борисов Со

    56 25 Отговор
    Радев и Борисов - и двамата Зодия Близнаци, демек мене гледа, тебе вижда. Единият хариза на Путин 3 милиарда за сръбската тръба, а другият каза, че Крим е руски и беше назначен за прецедент на територията от руският КГБ шпион- Решетников.
  • 2 ГЕРБ

    65 31 Отговор
    Най голямата грешка на България че се избра президент военен и политически неграмотен ..Както се вижда това съсипва България
  • 3 пожелание

    36 38 Отговор
    Не сравнявайте тиква с пилот , защото разликата е от земята до Сатурн !!!

    Коментиран от #28

  • 4 Хипократ

    31 57 Отговор
    Соколов, ти си лъжец. Твърдиш, че Борисов, Доган и Радев са едно???? Единия за 12 години доказа, че е политик, втория е най-умнияи ловък политик в България, а Радев е злобена и само влюбена маша-зачалка на рокли, олигарси и путинофилите. Дали Доган някога ще му прости терора над неговите хора извършен от радевия избраник, Рошков? Или Борисов ще му прости ареста??? Да, ама не!
  • 5 име

    25 28 Отговор
    По-зле от нашата соросня са само македонските историчари! Значи ОПГ ГРОБ-ДПС работи за интересите на Русия, но когато трябва да гласуват с ПП спешни покупки на още 8 чертежа на самолети, когато трябва да предадат историята ни и българите в Македония, тогава са добри. А уж Путин мъти водата в Македония за да отслаби ЕССР. Излиза че Путин им е наредил всичко, което се харесва на козяците. Разберете, че ОПГ ГРОБ-ДПС обслужват всеки, който си плаща. И руснаци, и кравари, и турци, и брюкселски зелки. Частен случай е когаго нечии интереси съвпадат или не с тяхните. И ако за момент интересите на Радев са съвпаднали с интересите на ОПГ ГРОБ-ДПС, това не означа че са комбина, така както и не означава че ППростите са комчина с тях. Но пък последното е в интерес на краварите и работят по въпроса.
  • 6 Българка

    36 35 Отговор
    Пълните глупости на поредното американско мекере
  • 7 име

    27 33 Отговор
    Още един довод в защита на твърдението ми че козячетата дори не могат да скалъпят логически издържана партенка - ако Радев работеше за Русия, дали щеше да лансира миналата година нови краваски подлоги ката ППростите? Или по-скоро Решетников щеше да му посочи удобни за Кремъл лица? Трудно ли е за осмисляне, козячета?! Няма страшно, на мнозинството българи, независещи от америка за България, отвратено общество и Бог знае колко стотици НПОта ни е ясно, че сме от другата страна на завесата и краварската пропаганда дъни яко и работи да задържи територията.
  • 8 Хохо секса

    46 20 Отговор
    Радев е поразен от психотронно оръжие.
    Преди беше друг човек.
    Трябва да го лекуват!
    А ние да имаме друг, нормален президент..
  • 9 Цуца

    47 13 Отговор
    Най-после се разбра, че президента ни е двуликия Янус!
  • 10 тъжната истина

    39 17 Отговор
    Радев е просто един нещастник, объркан от живота. Решетников го хареса защото е от павоверно комунистическо семейство, завършил военно училище и академия в Русия. Мустафа го хареса защото е завършил военна академия в САЩ. А Радев си е едно селянче което е било пробутано на американците защото е било правоверно офицерче вербувано от КГБ.
    Той просто е един слуга, който не съумя да се издигне до положението на което го назначиха да представлява Българите пред света.

    Коментиран от #19

  • 11 тъжната истина

    27 3 Отговор
    Имало един цар който нямал син който да го наследи. Уредили с царицата да се сдобият с детето на бедни хора които се препитавали с плетене на кошници. Дошло време, момченцето пораснало, царят починал и момчето станало новият цар. Веднъж, отишъл на лов със свитата си. Минавали покрай една река. Царчето се загледало във върбите: "Ей, какви кошници могат да се оплетат от тези върби . . ."
  • 12 Абе

    25 25 Отговор
    къде америка за България ви намира толкова продажни анти българи? Каква полза имаш да вменяваш лъжи за Радев, че се е обединил! Като излъжеш шепа блеещи и си вземеш грантовете, по добре ли ще се чувстваш?! Продажници!
  • 13 Как

    37 16 Отговор
    Президентът е шашкънин.Ловко ни заблуди да гласуваме за него и се демаскира като агент на КГБ. Язък че гласувах за него.
  • 14 е па не так

    18 19 Отговор
    Не само, че се е обединил, ами имат и общ план с Бойко за изборите и управлението после.В Президенството няма политици, има едни отмъстители, а след тях и потоп.
    Ами плана на Радев да разбие протеста и партиите на протеста, чрез овладяване на БСП и отстраняване на Нинова.И кои са в заверата.Добревци, Парговци, Герговци и онези в антуража му, старите чекисти в БКП и повечето открити бойкови фенове.Разбиваме БСП и Нинова и край на възможността да да имаме правителство на реформите и правовата Държава.
  • 15 12340

    8 13 Отговор
    глупости
  • 16 За съжаление

    24 8 Отговор
    Е точно така. Жалко е че има прекалено много хора които не го осъзнават
  • 17 Хаахотт

    21 11 Отговор
    Ами оня авер на Бойко и Радев, бившия на Булгартаз дето 500 мл. даде на Газпром, като отказа газа от Азербейджан.Ами оня Министър на Радев, дето подписа декември м.г. за Евролаб, за златния гьол и наркотиците.Ами играта с Македония на Радев и играта на Бойко като двоен агент на ЕС и Путин.А сегашния Министър на Енергетиката, дето явно е брокер на някого и ни заплашваше от екрана.Фактите са толкова много, че няма нужда като комунист от 1980, да говорим малоумия, ама съда не се бил признесъл.

    Коментиран от #18

  • 18 От скоро ли

    21 16 Отговор

    До коментар #17 от "Хаахотт":

    наричаш ниско интелигентните лъжи, факти? 😂 Защо продажника кирчо, не хване под ръчичка ниско интелигентните глупаци които е наел да вменяват глупава пропаганда и да изчезват от страната! Като е мразите, махнете се! Не е нужно да я продавате!

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 С всяко

    23 5 Отговор
    Следващо поколение ще им е все по-трудно. Надявам се русоробите този път да загубят.
  • 21 Мнение

    16 6 Отговор

    До коментар #18 от "От скоро ли":

    Абсолютно те подкрепям.Тези,които подкрепят Кирливата компания непрекъснато разпространяват пропаганда,в която обиждат българите по всякакъв начин.Като не не си обичат братята и сетрите да не ни продават държавата,а да се махат.Някакви чужденци,които даже не знаят български ни обиждат нон стоп.
  • 22 Ами да

    9 3 Отговор
    Кратко и ясно за непредубедените! Подкрепям!
  • 23 антипромяната

    8 3 Отговор
    Емилчо писал "Оста Радев-Борисов-Доган ще опита да разруши всяка ПРОМЯНА, която застрашава руските интереси"!
    Ако това което видяхме последните 7 месеца е проманата, то повече никога няма да гласувам за нея. Проблемът на България се оказаха перманетгтиге реворюции на всеки 4 години. Всеки който вземе властта си мисли, че сетът започва от него. Но Кирчо надмина всичси "революционели" излюпили се през последните 30 години. След кражбата на няколко миларда, само за няколко дни около Коледа, ни принуди да си броим стотинките за хляб. Потрошихме си колите по кратерите по пътищата. Зимата ще зъзнем от студ като пещерни хора.
    Вече ще гласувам за тези, които не ни заплашват с ПРОМЯНА. Всички знаем приказката за английската ливада - изглежда прекрасно и се поддържа много лесно, но....... преди това 200 години англичаните са се трудили за да се случи това.
    Стига промени, стига революции! Стига Кирчовци, Кокорчовци и други мошенници, приснигнали от май...та си. И след отмъкването на всичко което може да се задигне, укривайки се от "народната любов" отново на май...та си.
  • 24 антипромяната

    7 1 Отговор
    Емилчо писал "Оста Радев-Борисов-Доган ще опита да разруши всяка ПРОМЯНА, която застрашава руските интереси"!
    Ако това което видяхме последните 7 месеца е промяната, то повече никога няма да гласувам за нея. Проблемът на България се оказаха перманентните революции на всеки 4 години. Всеки който вземе властта си мисли, че сетът започва от него. Но Кирчо надмина всички "революционери", излюпили се през последните 30 години. След кражбата на няколко милиарда, само за няколко дни около Коледа, ни принуди да си броим стотинките за хляб. Потрошихме си колите по кратерите по пътищата. Зимата ще зъзнем от студ като пещерни хора.
    Вече ще гласувам за тези, които не ни заплашват с ПРОМЯНА. Всички знаем приказката за английската ливада - изглежда прекрасно и се поддържа много лесно, но....... преди това 200 години англичаните са се трудили за да се случи това.
    Стига промени, стига революции! Стига Кирчовци, Кокорчовци и други мошеници, пристигнали от май...та си. И след отмъкването на всичко което може да се задигне, укривайки се от "народната любов" отново на май...та си.
  • 25 САТЪРА НА ХАНА

    6 8 Отговор
    ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ ГЕРБ , БСП , ДПС , ДБ И ПП ЗАЕДНО АТАКУВАТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ
    ...
    ЯВНО ИМ Е БРЪКНАЛ ДЪЛБОКО ПО ДУПКИТЕ :))

    Коментиран от #32

  • 26 Лея13

    10 3 Отговор
    Хайде сега руската орбита! Изобщо не обичам руснаците и нечистите им влияния в България последните осемдесет години, които ни доведоха до днешната мизерия.Направо си ги мразя.Безплатно.Обаче!Да ни говориш ти, който и да си,за това колко е лошо руското влияние у нас,а да не споменеш, че и американското е също толкова пагубно за държавата,си е чисто и просто манипулация!От най противните.Я кажи,авторче,видя ли грантовете на Америка за България колко години,в какви количества, за кои български институции са раздавани? Страшно е направо как и тези се бъркат с мръсни ръченица в политическите процеси в България!А,кажи нещо и за прекрасните нови " политици", които ни натресоха същите тези прекрасни Херо та!Я виж колко добре беше управлявана държавата последните седем месеца! Адекватно,професионално,от абсолютни експерти.Я бягай оттук!
  • 27 Сжг

    9 3 Отговор
    Доста повърхностен и неверен коментар.
  • 28 Ъгле

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "пожелание":

    Не вече Няма разлика
  • 29 хлебар

    5 0 Отговор
    Съгласно конституцията на страната, силовите ведомства, като Армията и Полицията са ДЕПОЛИТИЗИРАНИ институции и е съвсем нелогично хора от тях, да бъдат издигани на най отговорните за страната позии! Позиции, които изискват, опит, знания, навици и умения за ръководство на вътрешната и външната политика на страната, но предоставени на хора, на които до тогава им е било забранено да се занимават с политика!
    " Едно кило брашно да имаш, дай го на майстор да ти го направи, защото ти ще го развалиш"- народна поговорка.
  • 30 Кочан

    7 1 Отговор
    Най-корумпирания политик в България е Румен Радев. Трябва импийчмънт и ефективна присъда за национално предателство.
  • 31 радев е шестак

    6 2 Отговор
    Без да има достъп до секретни документи, за мен е кристално ясно че Кирчо е издънка на шестаците които БКП изпрати на Запад с различни задачи. Очевидно Радев получи задача да върне част от тях и като нови лица да реставрират комунизма в България. От нас зависи това да не му се размине.
  • 32 Това са

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "САТЪРА НА ХАНА":

    партиите обслужващи задкулисие и двата олигархични кръга на прокопиев и доган! С тези си напъни, ясно показаха,че Радев е достоен човек, мислещ за България! Не бих се учудил, заедно да му гласуват импийчмънт! Мафията търси начин, да се очиства от хора които не може да купи!
  • 33 Алооооооо

    1 0 Отговор
    Емилчо мамин нескопосан ами колкото и да пискаш колкото и да мажеш ПП в канала заедно с такива лиолиовци кат тебе Сорос май спря да плаща или Кирчо крадна кинтите