Last news in Fakti

25 Декември, 2022 13:00 3 906 131

Ако заговориш за 100-те милиона жертви на комунизма се превръщаш в...

  • любомир канов-
  • комунизъм-
  • жертви-
  • голодомор

В противен случай всички колективно отиваме в пещерата на комунизма, от която няма излизане

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на д-р Любомир Канов във "Фейсбук"

Доста и обилно се говори и даже се крещи за расизъм, нацизъм, за бандеровци, фашисти, хитлерофашисти, монархофашисти и крайно десни екстремисти. Прави го дори плъхоподобният Путин с грандиозната поза на идеологически праведник и борец срещу “нацистка” Украйна, която единствено настоява и се сражава да има своя държава и националност. Лесно и удобно е да се качиш върху този левичарски вагон. Зад тебе ще застанат почти всички влиятелни световни медии, елитни университети и даже Холивуд.

Ако заговориш обаче за болшевизма, за 100-те милиона жертви на комунизма, за Голодомор, за рецидивите на тази престъпна идеология навсякъде по света днес, се превръщаш в реакционер, в ретрограден противник на прогреса и в пещерен антикомунист. Ами ако наистина човекът с мислене и умствено развитие на троглодит е природно пещерно явление? Биологичен пещерен комунист?! Ако битката с него е наистина битка с пещерни хора, с мутанти кривнали в друга генетична посока на мозъка, в странична погрешна пътека на еволюцията?

Тогава Да! Пещерен Антикомунизъм срещу пещерни комунисти. Няма как иначе. Налага се!

В противен случай всички колективно отиваме в пещерата на комунизма, от която няма излизане.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да, бе

    103 34 Отговор
    Друго си е пещерният джендъризъм с глобалистки подправки и за основно див капитализъм... Там няма жертви, нали!
  • 2 Много

    38 43 Отговор
    Милеят за онова време защото живееха добре за сметка на други. Тотално издигане на най-долните качества на индивида, за да властва.

    Коментиран от #14, #125

  • 3 Какъв доктор е този?

    90 42 Отговор
    И най-простия знае че украинците със запада принудиха Русия да влезе в Украйна! Голяма грешка е че Хрусчов не напълни Куба с ядрен арсенал! Възрастен човек а не го е срам да говори небивалици!

    Коментиран от #23, #42, #126

  • 4 Перо

    51 8 Отговор
    Остава унтерменша да си обясни идеологията на ционизма,която проповядва и ще разбере и комунизма и фашизма!
  • 5 Христо

    86 20 Отговор
    Хайде стига, д-р Канов. Комунизъм още не е имало на тоя свят, а извращенията при политическите промени след Втората световна война са напълно сравними с тези при всяка политическа и социална криза.

    Много по-страшни неща се случват сега
  • 6 Историчка

    52 29 Отговор
    А кагато по Закона за защита на държавата за палили къщи и рязали глави, какво е било? Затова трябва да бъде приет Закон за обявяване на царските офицери за безотговорни елементи и врагове на народа!

    Коментиран от #127

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Индийски БИВОЛАР

    22 10 Отговор
    Д-Р ЛИ НЕ И НА МАТЕМАТИЧЕСКИТЕ НАУКИ - ДОФТУТА НА НИУКИТЕ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Братята ни ЕС и САЩ

    24 60 Отговор
    Който се е откъснал от руския болшевишко комунистически кървав ботуш не иска да се връща

    Коментиран от #22

  • 11 Антонио Бандера

    54 16 Отговор
    Еее 100 милиона, несериозно бе? Тези Америка ги опуква за десетилетие. Това са аматьорски цифри
  • 12 Комуниста

    28 17 Отговор
    Бегай в Белене бе катриржник
  • 13 Психиатъра

    53 17 Отговор
    Канов пий си редовно хапчетата
  • 14 Дон Курлеоне

    47 10 Отговор

    До коментар #2 от "Много":

    Ти си описал капитализма брачет. Достатъчно е да вземеш Боцо за пример на издигнала се личност
  • 15 ХАХАХА

    54 12 Отговор
    А ако заговориш за 1 милиард жертви на колониализма ставаш църен в очите на такива като този.
  • 16 Карл Маркс

    54 12 Отговор
    Жертвите на капитализма само няколко ститин милиона . В Индия гладомора извършен от Британия 70 000 000 и в Конго 40 000 000 избити от белгийците. В САЩ 55 000 000 негри избити по време на робството и колонизаторите 100 000 000 индианци.
  • 17 Пещерата на юдеи и козяци

    29 11 Отговор
    В нея с вериги прикован от банки,фед,ротшилди ,сороси,билдерберг и други рептили
  • 18 Отряд ",, Чавдар,,"

    50 13 Отговор
    Канов подлого фашиска защо дси още жив щом социализма е бил толкова лош?
  • 19 Професора

    38 11 Отговор
    Това е работа на боклукофилите да наричат развития социализам комунизъм и да си измислят за жертви
  • 20 тука е така...

    12 14 Отговор
    Откакто човечеството води съзнателен живот е стигнало до заключението, че обединението на повече хора е полезно и води до общи облаги. По различни начини се е стремило към обединения, чрез създаване на семейство, чрез създаване на различни различни общности като секища, държави, религия и много други. Това беше довело до подобряване на отношенията между хората, съчувствие и взаимопомощ от всеки към всеки, дори и да е непознат. Естествено няма идеален вариант и винаги ще се намери кой да сложи лъжица катран в кацата с мед, но комунизма унищожи всяко друго обединение и раздели обществото само по един единствен начин, наши и ваши. На нашите щепредоставим достъп до благата създадени от всички, а вашите да се спасяват както могат. Така се появи израза ,,-Ти знаеш ли кой съм аз?", което преведено означава ,,-Знаещ ли какви неприятности съм в състояние да ти създам?" Така храта се настроиха всеки срещу всеки и днешните общественици, независимо дали се наричат комунисти или по друг начин, продължават с пълна сила да прилагат комунистическия метод.
  • 21 пенко

    35 10 Отговор
    ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА / КОЙТО НЕ Е БИЛ И СПОРЕД ИДЕОЛОГИЯТА МУ - МОЖЕ И ДА НЕ БЪДЕ / СА ПОВЕЧЕ ОТ 100 М. ПРИМЕРНО- 100 М . + 1 И 1/3 !!!!!! НОО , УБИТИТЕ ОТ КАПИТАЛИЗМА СА МНОГО ---МНОГО ПОВЕЧЕ И ТО МЪЧИТЕЛНО ОТ ГЛАД И НЕДОИМЪК --- В ЖЕСТОКА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ---И В БЕЗИЗХОДИЦАТА НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ ХОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #34

  • 22 Населението на България

    28 9 Отговор

    До коментар #10 от "Братята ни ЕС и САЩ":

    е основно от Славяни. С голямата част от мародерите от ЕС и САЩ нямаме общо. През комунизма се държаха престъпниците изкъсо и не можеха много много да си правят золумите. След като падна комунизма, тия почнаха пак да крадат ... То не разбиха, индустрия, предприятия, окрадоха банки попиляха цялата икономика. Явно ако няма „ботуш“ тия да ги натиска, оправия няма.

    Коментиран от #26

  • 23 Болшевизмът, русофилията и путинизмът са

    12 29 Отговор

    До коментар #3 от "Какъв доктор е този?":

    като черна космическа дупка - паднеш ли веднъж - няма излизане от нея. Особено, ако си приел лъжата за истина, а думите за реалност !

    Коментиран от #36

  • 24 ТръмпЛин

    9 28 Отговор
    Истината винаги боли! Десетки факти и събития показват несъстоятелноста на Режима от който се откъснахме. За някои индивиди това беше равносилно на грабеж, понеже загубиха статута си на привелигировани, на По-Равни с останалите, на политическа каста която се беше приготвила да векува….Ех, свърши се тя! Свиквайте! Жертвите 100 или 100 милиона не можем да ги върнем, лека им пръст. Някои не дочакаха да видят Чудото на 20 век-рухването на една Империя, която държеше в окови половин Европа и половин Азия! Други имахме щастието да сме свидетели на този процес! На печелившите честито, на загубилите-Нашите съболезнования!
  • 25 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    24 3 Отговор
    ДОКАТО СЕ ГОВОРИ ЕДНОЗНАЧНО ЗА ЕДИН ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКИ СТРОЙ НЕЩАТА НЯМА ДА ВЪРВЯТ КЪМ ПО ДОБРО ВЪОБЩЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.Имам в предвид ,че преди комунистическата идеология да се пръкне на бял свят е имало колониализъм ,ранният капитализъм по точно дивият) когато е имало голямо неравенство между хората и то е било причината да се появи комунистическата идеология.. Иначе ако говорим за жертви в глобален мащаб колониализма и капитализма в това отношение няма кой да ги мине.НАПРИМЕР ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ СА ПРОВОКИРАНИ ОТ ГЕРМАНИЯ КОЯТО НЕ Е БИЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА.Аз мисля ,че световните лидери вече трябва да загърбят противоречията от ерата на комунизма и студената война и да се помисли за ОЦЕЛЯВАНЕТО на човечеството с оглед на климатичните промени и заплахата която вещаят за цялата планета,В глобален мащаб на всеки човек на планетат се падали по три патрона от стрелково оръжие без да смятаме снаряди бомби ракети ,ядрено оръжие.ЗА 2021 Г, В СВЕТОВЕН МАШАБ СА ПОХАРЧЕНИ ОКОЛО 2 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ВЪОРЪЖЕНИЕ КАТО САЩ ДЪРЖАТ ПЪРВЕНСТВОТО С 800 МИЛИАРДА(РУСИЯ ОКОЛО 70 МИЛИАРДА ВОЕНЕН БЮДЖЕТ)ПРИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ВОЕНЕН БЮДЖЕТ ЕДВА ЛИ СЕ ГОТВИШ ЗА ОТБРАНА.ПРОСТО ЯДРЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА РУСИЯ СА ПРЕЧКА ЩАТИТЕ ДА ЗАВЛАДЕЯТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ.

    Коментиран от #30

  • 26 ТръмпЛин

    7 13 Отговор

    До коментар #22 от "Населението на България":

    И как от Българи станахме славяни? Това че езика ни се е оплел със славянския как променя гена ни? Недей да си измисляш нова История! По земите от които идваме славяни не е имало!

    Коментиран от #27, #29, #33, #37

  • 27 ТръмпЛин

    5 12 Отговор

    До коментар #26 от "ТръмпЛин":

    ….впрочем знам как! Така те учи Големия брат. Това е неговата Панславянска теория!
  • 28 Адам Хилтън

    29 4 Отговор
    Според индийски академици, 100-те години британско владичество са отнели живота на между 50 милиона, и 150 милиона индийци - това са жертвите на "добрият капитализъм" само в Индия. Ако броим жертвите в Африка и Латинска Америка ще станат около милиард последните 200 години.
  • 29 Всичко

    11 5 Отговор

    До коментар #26 от "ТръмпЛин":

    е Славянско и азбуката ни, и езикът ни, и културата ни ... а за понятие Българи ... по добре проверете за Произхода на прабългарите. Тука явно всеки си измисля някаква история.
  • 30 Демократ

    9 25 Отговор

    До коментар #25 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    Много прав е д-р Кънев. В световното развитие комунизма се е доказал каква пречка е за цивилизования свят.Няма успяла комунистическа държава.Всички успели в икономическото си развитие държави в света са демократични и за жалост на комунистите САЩ СА ПЪРВИ, ЕС е най-успялата и най- голяма общност. ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛЯ ЗА УСПЕХ, НЕ ВОЙНИТЕ. Световните революции са лозунга на Ленин и болшевиките,които за 8 месеца ликвидират 300 годишната Руска империя и започват да тормозят цял свят.България е пострадала най-тежко 140 години от освободителите.

    Коментиран от #41

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Чоко .

    10 2 Отговор

    До коментар #26 от "ТръмпЛин":

    Тогава да не ти пука за украинците.шом не си славян.

    Коментиран от #38

  • 34 Промит мозък

    8 10 Отговор

    До коментар #21 от "пенко":

    Комунист антикапиталист, който не знае нищо.Вкарано му в главата колко е вреден капитала и то от най- големите крадци-комунисти, които богатеят наготово от тези капиталисти,които използват капитала за развитието на държавите си. ЗАТОВА НЯМА РАЗВИТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА - РУСИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ, БЕЛАРУС, КУБА ,ВЕНЕЦУЕЛА. Чакам един комунист да спомене поне една. Русия не е Москва и Петербург, в тази огромна държава ,най-богата на природни ресурси в света цари нечувана мизерия .защото природните богатства обогатяват политическата върхушка,която пет пари не дава за хората и държавата. България се движи по същия руски модел,нищо че сме в ЕС .Затова сме на дъното по развитие ,но първи по кражби на еврофондове.
  • 35 Лепенето на етикети

    9 4 Отговор
    Употребата на прилагателни и етикети е признак за интелектуална немощ и импотентност в разбирането на диалектиката на протичещите процеси в света. Русия неотклонно се отърсва от марксизма и болшевизма и днес е консервативна капиталистическа държава. Болшевизмът го унищожиха самите наследници на болшевизма,защото реалният му вариант беше в огромна девиация спрямо либерас-джендърските постановки и практики на Ленин и Троцки.Всъщност и марксизмът,и нацизмът са родени и избуяли в Западна Европа. Марксизмът по социалинженерингов път беше изкуствено инжектиран в Русия. Центърът на комунизма днес са САЩ и Западна Европа - културен-марксизъм, тунингован,ъпгрейтван и натъкмен за 21-ви век под формата на глобализъм и джендъризъм,тоест връщане към същността. Докторът правилно е забелязал ,че левичарството владее университетите от Бръшлянената лига и Холивуд - този процес беше започнал още при Маккартни и Хувър когато временно разпертушинваха левичарските сборища в Холивуд още през 50-те години. Всъщност ако се чете подробно и внимателно Маркс се вижда,че същият е расист спрямо,руснаците,чехите,хърватите и въобще всички славяни. Маркс е расист спрямо турците,мексиканците и въобще срущу всеки народ борещ се за национална независимост,защото така тези народи пречели на класовата му борба и пролетарската революция. Маркс точно като нацистите предричаше изчезването на непълноценни народи като чехите,хърватите,мексиканците в бъдещите революции и световни войни. И марксиз

    Коментиран от #45

  • 36 Точно така

    7 8 Отговор

    До коментар #23 от "Болшевизмът, русофилията и путинизмът са":

    Точно това казва д-р Канев- кажеш ли истината за комунистите веднага побесняват .Този го доказва. Тези хора не знаят какво е законност,порядък,свобода на словото, развитие на способните хора.Те придават това,което БКП им е вкарала в главите и въпреки че живеят в беззаконие, безправие, безпорядък са доволни го бранят,защото са неспособни на друго.Жалко за хубава България.
  • 37 та така...

    3 6 Отговор

    До коментар #26 от "ТръмпЛин":

    По земите от където сме се върнали първо сме отишли и сме тругнали пак от тук, където сме се върнали. В древността бежанците от войните на Балканите не са били по малко от сегашните мигранти. Нашествията на перси, Александър Велики,римляни и други местни войни обикновено са от юг и най удобните пътища по суша са обикновено на север. Единственото препятствие, което е било не чак толкова трудно преодолимо е било река Дунав. Поне това се разбира от сведенията оставени от древни летописци, за които не се говори в официалната българска история именно заради измислените през XVI век славяни, които с фалшификациите на Петър първи и Екатерина втора се превръщат в етнос на руснаците от където уж се разпространяват по Европа. Преди това са се наричали склавини, словени, но не и славяни, а на всичко отгоре са с местен произход и не са пришълци от Азия с руски произход, като твърдят панславистите.

    Коментиран от #43

  • 38 ТръмпЛин

    6 10 Отговор

    До коментар #33 от "Чоко .":

    Ето от там ви идват всички проблеми, защото ви е сбъркана ценностната система, защото не мислите с мозъка си, а с емоционалните си картуни! Русия е Освободителка-Ерго длъжни сме им цял живот! Русия са славяни-Ние сме славяни-Ерго те са добрите винаги! Морала ви е шуробаджанашки и робски!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Лепенето на етикетите

    8 2 Отговор
    Маркс точно като нацистите предричаше изчезването на непълноценни народи като чехите,хърватите,мексиканците в бъдещите революции и световни войни. И марксизмът,и нацизмът са социалинженерингови проекти предвиждащи изчезването на нациите,християнството и моногамното семейство. Неслучайно нацистите са се подигравали на немските марксисти,че имат общ идеен източник в лицето на Маркс.
  • 41 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    5 2 Отговор

    До коментар #30 от "Демократ":

    В ТОВА ОТНОШЕНИЕ СТЕ НАПЪЛНО ПРАВ,КОМУНИЗМА ДОНЕСЕ ГОЛЕМИ НЕЩАСТИЯ НА НАРОДИТЕ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА НАВРЕМЕТО СВ .СОЦ.СИСТЕМА,НО В МОМЕНТА ТЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА И НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА ДЕМОКРАТИЧНИЯТ СВЯТ.НА ЩАТИТЕ ВИНАГИ НЯКОЙ ИМ ПРЕЧИ ДА СА ХЕГЕМОН В СВЕТА.РУСИЯ САМА СЕ ВКАРА В ТАЗИ БЕЗМИСЛЕНА ВОЙНА СЕГА НАРЕД СА КИТАЙ И ТАЙВАН.КАК БЕШЕ ,,РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.,,
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ТръмпЛин

    1 6 Отговор

    До коментар #37 от "та така...":

    По-объркан постинг не съм чел! Честно! Така и не разбрах, българите славяни ли са или не? Аз казах че нямаме нищо общо с тях, ама твоето мнение така и остана загадка за мен. Нито езика ни е бил славянски, писменост естествено сме нямали….какво ни свързва с тях?

    Коментиран от #49

  • 44 И в КИТАЙ е КОМУНИЗЪМ

    14 2 Отговор
    И са НОМЕР 1 ! Значи , Комунизма не е ВИНОВЕН а ГНИДИТЕ нагнездени във властта . Рибата мирише от главата и първа тя трябва да се ОТДЕЛИ !

    Коментиран от #48

  • 45 Тцъ...

    4 6 Отговор

    До коментар #35 от "Лепенето на етикети":

    ,, Всъщност и марксизмът,и нацизмът са родени и избуяли в Западна Европа. "

    Те може да са родени там, но защо там не се развиват, а в Русия намират идеална почва за прогрес? Това само по себе си говори за интелекта и съзнанието на хората от съответните територии. Тази разлика виждаме прекрасно и днес.

    Коментиран от #111

  • 46 При СОЦА с Черен ХЛАБ хранехме прасета

    13 7 Отговор
    Тока беше 2 стотинки кWata и със храни беше пълна всекимо мазата !

    Коментиран от #52

  • 47 При Комунизма да се НАЗОВЕШ българин

    16 5 Отговор
    Звучеше ГОРДО ! Аднес Срамно, Жалко , Унизително и Позорно !
  • 48 ТръмпЛин

    7 8 Отговор

    До коментар #44 от "И в КИТАЙ е КОМУНИЗЪМ":

    А бе вие утре ще кажете, че и в Катар е комунизъм, и в Дубай, и в Абудаби…..Не дай си Боже Китайски комунизъм да те налази! Ще виеш като линейка!
  • 49 Да, ама не...

    5 6 Отговор

    До коментар #43 от "ТръмпЛин":

    Това, че не си разбрал нищо говори единствено, че ти не знаеш нищо от историята освен комунистическите фалшификации в учебниците, а изобщо не подозираш за съществуването на истината и за теб не важат сведенията от гръцки, римски, сирийски, арабски, арменски и други хронисти от времената преди Аспарухова България

    Коментиран от #54

  • 50 Ка събори бай Тошо и даде ДОЖИВОТНА ?

    13 2 Отговор
    Та той имаше само АПАРТАМЕНТ ! ГНИДИТЕ около него , заграбили днес властта и ще се изядът помеждуси , кой да е КРУПИЕТО на държавната Рулетка и КАЗИНО !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Айде бе...

    7 13 Отговор

    До коментар #46 от "При СОЦА с Черен ХЛАБ хранехме прасета":

    Добре помним тия времена и прекрасно знаем какви заплати получавахме и какви сметки плащахме. Докато цените бяха каквито ги цитираш най масовите заплати бяха по 80 лева. От тук личи, че нямаш представа за съотношението заплати - цени, а смо си чувал по нещо оттук - оттам.

    Коментиран от #55, #57, #67

  • 53 България е ГАНГРЕНЯСАЛА и се нуждае

    10 0 Отговор
    От Спешна Операционна Интервенция и ОБРЯЗВАНЕ на всичко ГНИЛО !
  • 54 ТръмпЛин

    2 3 Отговор

    До коментар #49 от "Да, ама не...":

    Хептен се загуби в превода, щом ми приписваш комунистически знания!

    Коментиран от #60

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тоя деменциялен дядо

    14 4 Отговор
    от къде го изкопахте? И много нечистоплътен изглежда.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 123

    14 3 Отговор
    Този плъх да отвори укро учебник и да се запознае с нацистката същност на образованието в укрия! Евтините лъжи и пропаганда не минават...
  • 59 За протокола

    11 2 Отговор
    Умишлено или не в статията се слага знак на равенство между комунизма и тоталитаризма, който беше обявен и за престъплението на 20 век. Комунизъм никога и никъде не е имало и както се отбеляза, нито една страна в която има тоталитарно управление, обявявано за социалистическо, комунистическо и т.н., не е прокопсала. Това е така, защото управляващите върхушки (номенклатури) използваха комунистическата идеология за параван зад който да прикриват истинската си антинародна и дори античовешка същност. И измислиха Сталинизма, Ленинизма и всякакви други -изми за да нагодят идеологията към това, което вършеха.
    Накратко, проблемът не е в конкретния строй - капитализъм, социализъм, комунизъм и т.н., а в начините, по които се прилага. Не може по насилствен път да се постигне хуманно и справедливо общество, както не може и по демократичен път да се стигне до насилническо и престъпно такова.

    Коментиран от #64, #84

  • 60 Да, ама не...

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "ТръмпЛин":

    Аз не ти ги приписвам, а ти сам ги демонстрираш. Изглежда обаче и тяк толкова владееш.

    Коментиран от #65

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 123

    7 3 Отговор
    Ага режеха глави на деца беше харашо нали фашеджи
  • 63 безпартиен

    8 2 Отговор
    И като е толкова голям анти комунист какво предлага?Някой разбра ли?Толкова е просто да каже само-необходим е "закон за декомунизация и лустрация"!Като се съберат такива анти комунисти направо се чудя как една БКП е езкарала 45 години на власт + още 33 на наследниците и!
  • 64 ТръмпЛин

    5 10 Отговор

    До коментар #59 от "За протокола":

    Умишлено или не, във всяка една държава тръгнала по пътя на комунизма/каквото и да значи това/, всичко е завършвало с трагедия! Когато свършат глупаците хранещи шепата шарлатани наричащи себе си комунисти, когато парите свършат, когато Запада спре да дава заеми и технологии, всичко отива по дяволите!

    Коментиран от #69

  • 65 ТръмпЛин

    5 7 Отговор

    До коментар #60 от "Да, ама не...":

    Стремял съм се и съм успял да се опазя от отровата на комунизма! Ти не можеш да кажеш същото за себе си!

    Коментиран от #112

  • 66 При СОЦА бяхме 26-ти в СВЕТА !

    11 6 Отговор
    Икомомиката ни носеше БРУТЕН ПРОДУКТ по-голям от същият на Гърция и Турция взети ЗАЕДНО ! А държавата имаше ФИНАНСОВИ РЕЗЕРВИ и никакъв ДЕФИЦИТ !

    Коментиран от #75, #108

  • 67 Глупости

    10 4 Отговор

    До коментар #52 от "Айде бе...":

    Я не лъжи. Никъде не е имало заплата по 80 лв. Започнах с първоначална заплата 165лв и бях на 22г. Отделно имаше премии, изравнения на отпуската, проектиране по ТНТМ и НТС, а бях техник. После, като завърших висшето си образование, стигнах 340лв. заплата. Бяха много пари, а и вдигнаха съответно премиите, и другите възнаграждения. В производството и строителството парите бяха много повече. Имах приятел печатар със заплата 800 лева, без премиите.

    Коментиран от #71

  • 68 Аз същият

    10 4 Отговор
    Канов,стига с тази пропаганда.Защо не пишеш,че жертвите от фашизма-хитлеризма само в Русия са 110 милиона души.Отделно още толкова в цяла Европа.Престани да се кланяш на евроатлантиците ненормали.
    Видя се,че дори Европарламента са ако корумпирани,жалко за голямите им заплати.В Бълария Русия е на почит и въпреки пропагандата българина не може да си промени това мнение.
    Русия е велика империя.
  • 69 За протокола

    7 0 Отговор

    До коментар #64 от "ТръмпЛин":

    Политиците са като футболистите - разделили са се на отбори и си играят играта. А тя е една и съща за всички. В политиката е пряко или косвено облагодетелстване и омайване, манипулиране и водене за носа на народа, а всички приказки за патриотизъм, свобода, демокрация, справедливост и бла-бла, са само опаковка.

    Коментиран от #70

  • 70 ТръпЛин

    4 5 Отговор

    До коментар #69 от "За протокола":

    Щом е За протокола, ще направя и аз подобно сравнение. По времето на комунизма футболното ни първенство се състоеше от два отбора и 14 статисти! По подобен начин, ако не и по-зле изглеждаше и управлението на Държавата ни, Една Партия и 8 милиона статисти! Победителя в бутафорните избори беше ясен-99.9% БКП!!!
  • 71 ТръмпЛин

    8 9 Отговор

    До коментар #67 от "Глупости":

    Явно си много млад за да помниш времената с по 80 лв. заплата! 165 лв. вече говорим за началото на 80-те! Но да, съгласен съм че нямаше бездомни и гладни хора, но ако човешките потребности се свеждаха само до стомах и задник, значи всичко е било ток и жица.

    Коментиран от #81

  • 72 д ъъъ

    5 4 Отговор
    Това.е като бгпутлерастията като ги слушаш и им четеш глупостите излиза, че не Путлер нападна Украйна а украинците нападнаха вероломно Путерландия.и сега Петър-Путлер I я защитава.

    Коментиран от #74

  • 73 Евроатлантически шарлатанин

    4 3 Отговор
    Една елементарна справка за население на СССР-Демографски показатели по години, показва, че населението по времето на СССР от 95 000 000 да края му през 1990 стават 147 000 000. Това е увеличение на 50 000 000.

    В задачката се пита - КЪДЕ, КОГА И КАК се получават 100 000 000 жертви на комунизма ???

    Коментиран от #80, #87

  • 74 Украинка

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "д ъъъ":

    Точно така преди 8 г украинска хунта започна всичко това и продължава. Бог да ги убие.

    Коментиран от #76, #77

  • 75 История

    6 7 Отговор

    До коментар #66 от "При СОЦА бяхме 26-ти в СВЕТА !":

    Този, който чете само история на БКП може да пише подобни глупости.Икономиката беше напълно фалирала, банковата система сринат а,затова Луканов обяви мораториум върху плащането на 11 млд.долара външен дълг.Живков беше дял на Москва банковия ни резерв, магазините бяха празни,приживяхме на тъмно и на воден режим.Това знае всеки,който е преживял този период.

    Коментиран от #78

  • 76 Пропаганда

    6 5 Отговор

    До коментар #74 от "Украинка":

    Руската пропаганда в България никога не е спала,защото има много промити съветски мозъци,не виждат,не чуват, не четат,каквото им каже путлер, това е.Ако вечер каже,че грее слънце,грее.

    Коментиран от #90

  • 77 така

    4 3 Отговор

    До коментар #74 от "Украинка":

    Ама не е така. Кой вкара там бурятите да съдействат на сепаратистите, това ми звучи, като да дойде някой във вас и да заяви, че този дом е негов и ти да си събереш багажа и да се изнесеш. Много ти е несккпосана опорката. ФСБ знае най-добре.
  • 78 ТръмпЛин

    3 7 Отговор

    До коментар #75 от "История":

    Тази “стъкмистика” че сме били 26 в света ми е толкоз позната и слушана…..Точно като Олимпиадата която си спретнаха преди седмица Китай и Русия. Обраха всички златни и сребърни медали! Бронз не се е раздавал, по понятни причини!
  • 79 хахаха

    6 3 Отговор
    тоя смешник е изрекъл куп лъжи в две-три изречения...за да го обориш, ти трябват 2-3 страници...но те на това разчитат такива като него, че никой няма да тръгне да ги опровергава...и лъжите се множат...и стават истина...жалко.

    Коментиран от #82

  • 80 ами

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Евроатлантически шарлатанин":

    ако говориш за СССР, то в края на 90-то години са 280 милиона...ако е за РСФСР - така е

    Коментиран от #83, #92

  • 81 ами

    7 2 Отговор

    До коментар #71 от "ТръмпЛин":

    сигурно си на 100 години...заплати от 80 лв е имало 60-те години...баща ми, лека му пръст, взимаше заплата от 450 лв и не беше началник, а работник...тъстът ми беше шлосер и взимаше средно 500 лв, виждал съм му фиш със 700 лв...аз започнах със 180 лв като млад специалист по разпределение и това в началото на 80-те...така че...не лъжи

    Коментиран от #85

  • 82 ТръмпЛин

    5 6 Отговор

    До коментар #79 от "хахаха":

    Защо ли не се учудвам!!! За да обориш някого който е казал 2-3 реда, ще изпишеш 2-3 листа…..Типично по комунистически. Това е закалката от АОНСУ и кръжока по политически локуми Г.Кирков! Ами да, и от девет кладенеца вода ще донесеш, ама истината не можеш да заглушиш!

    Коментиран от #86

  • 83 ТръмпЛин

    3 4 Отговор

    До коментар #80 от "ами":

    И той не знае какво говори! Кого защитава! В акъла му СССР и Русия са едно и също нещо, но в действителност понякога го е срам ту от единия период, ту от другия…..Паприкаш ти казвам! Същата работа е и с комунизма, тоталитаризма, Сталинизма….
  • 84 Ъхъ

    6 0 Отговор

    До коментар #59 от "За протокола":

    Хитлер идва на власт по демократичен начин, т.е. с избори...не го ли знаеше?
  • 85 ТръмпЛин

    3 6 Отговор

    До коментар #81 от "ами":

    Щом баща ти е взимал 450 лева без да е бил началник!!? Значи си още малолетен! Тъста ти шлосер за 500-700….хайде нЕма нужда!

    Коментиран от #89

  • 86 хахаха

    4 3 Отговор

    До коментар #82 от "ТръмпЛин":

    Тръмпи или глъмпи...има една арабска поговорка/не е комунистическа/: един глупак може да зададе такъв въпрос, че 100 мъдреци да не могат да отговорят на него...и за гладомора и за 100-те милиона избити от комунизма и куп други глупости е изрекъл тоз беловлас г., че не си струва да му се отговаря...
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 простопутлераст

    3 7 Отговор
    Елементарни копейкаджийски сметки. Човека ти говори за всички комунистически режими в световен мащаб.
  • 89 ами

    8 1 Отговор

    До коментар #85 от "ТръмпЛин":

    е да ти си на 1001 години...аз като прост работник през 1979 година, таман бях завършил средно и трябваше да работя 8 месеца в една фабрика, взимах средно над 200 лв, а нямах никаква квалификация...работниците 6-7 разряд взимаха 400+ лв...така че не ми говори за неща, които ЗНАМ...

    Коментиран от #94, #101

  • 90 За протокола

    5 5 Отговор

    До коментар #76 от "Пропаганда":

    Доктрината за "Световна комунистическа революция" целеше създаване на тоталитарни "социалистически" държави по целия свят, начело на които да бъдат "комунистически" партии, под пълния контрол на Кремъл, които да работят единствено за интересите на Москва. По този начин руснаците искаха да постигнат тотален контрол над целия свят. Кадри от "братските" държави бяха обучавани, тренирани и вербувани в СССР и после по места работеха в полза на Москва. Отделно бяха направени много организации, клубове за приятелство и какви ли още не измишльотини за прокарване на руското влияние в другите държави и поставянето им под контрол. Като един от най-верните им съюзници, България може да се "похвали" с изключително много такива кадри, които днес са навсякъде в държавата и продължават да работят за Москва. Крайно време е това да бъде разбрано и тези хора да бъдат третирани като предатели и чужди агенти.

    Коментиран от #91

  • 91 Ъхъ

    1 2 Отговор

    До коментар #90 от "За протокола":

    за проктолога си...да ти кажа. Да провери откъде ги вадиш тез мисли.
  • 92 Евроатлантически шарлатанин

    4 2 Отговор

    До коментар #80 от "ами":

    Прав си, моя грешка, но това няма значение, даже е още по-лошо - РСФСР за същия период увеличението е още по- голямо около 130 000 000 души.

    И още никой не е обяснил - ОТ КЪДЕ, КОГА И КАК се получават тия 100 000 000 жертви на комунизма ???

    Коментиран от #93

  • 93 Рико

    4 1 Отговор

    До коментар #92 от "Евроатлантически шарлатанин":

    Само в една година (средата на 60-те), само в китайското село, от глад умират 40 000 000 . Самите китайци неотдавна сами го признаха.

    Коментиран от #97

  • 94 За протокола

    10 2 Отговор

    До коментар #89 от "ами":

    Ами това е проблема, че хора без образование взимаха повече пари от лекари, инженери, учители, преподаватели и т.н. Таксиметраджиите и келнерите бяха сред най-заможните хора у нас. Унищожаването на интелигенцията чрез физическо премахване, преследване, материално подтискане и по всякакъв друг начин доведе до опростачването на нацията ни и до тоталната простотия и разруха на обществото и държавата ни.
    Беднотията е най-точното наказание за простите народи.

    Коментиран от #98, #99

  • 95 Рико

    3 2 Отговор
    Съвсем логично, за да има "пещерен антикомунизъм", значи има пещерен комунизъм.
  • 96 Алооооооо

    6 3 Отговор
    Канов в главата ти е голяма боза 1/ що само 100 000 000 а не милиард 2/ кво общо има комунизма с Путин с Русия в момента и с войната в Украйна нищо общо 3/ ОБАЧЕ под парцаленото знаме на пещерният антикомунизъм ни крадат повече от 30 години а умника Зеленски закопа 100 000 украинци и размаза държавата Ами браво бе Канов и питам ти къде се бори против комунизма в Либия Сирия Сърбия или в Украйна Никъде Що бе Канов ами щот си л,...........о
  • 97 Евроатлантически шарлатанин

    3 1 Отговор

    До коментар #93 от "Рико":

    Аха, добре, а па американците признаха за 50 000 000 жертви при голямата депресия.
  • 98 Рико

    11 3 Отговор

    До коментар #94 от "За протокола":

    Това което наричаха комунизъм беше държавен капитализъм. Собствеността беше 100% държавна и управляващите държавата правеха каквото си искат. Разликата е че при класическите капиталистически държави можеш през закони, правила, регламент; съд; синдикати ... да защитиш правата си. При комунизма нямаш права, правят каквото си искат с теб.... за твое добро!

    Коментиран от #100

  • 99 ами

    5 1 Отговор

    До коментар #94 от "За протокола":

    не знам какво общо имат парите със съвестно изпълнение на работата, но тогава тия лекари, които взимали по-малко от прост бачкатор , ме излекуваха от болест, която днес новите лекари, дето си не знаят парите, не са и чували...да не говорим, че тогава всичкото лечение ми струваше НУЛА лева, а сега сигурно ще трябва просто да се примиря и умра, защото няма да мога да си платя...не ми хвали сегашното, и тогава имаше глупости, но оная държава беше по-справедлива и хората бяха по-нормални...

    Коментиран от #102, #119

  • 100 За протокола

    5 1 Отговор

    До коментар #98 от "Рико":

    Именно това е разликата между демократичната правова държава и тоталитарната такава, където една партия, начело с вожд има пълната власт и управлява и контролира всичко.
  • 101 ТръмпЛин

    2 3 Отговор

    До коментар #89 от "ами":

    Ами просто лъжеш бе момче! Не се обиждай, ама лъжеш! Ако си взимал 200 лева без никаква специалност, значи си бил син на директора или партийния секретар! Заклевам се!

    Коментиран от #104

  • 102 ТръмпЛин

    1 1 Отговор

    До коментар #99 от "ами":

    А така, типично по Георги Кирковски преместваме темата за квалификацията на докторите! А мене едни доктори за малко да ме сложат в инвалидна количка, а един друг ми каза, че като ми атрофира ръката на 100% ще ми предложи лечение!!

    Коментиран от #103

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 ами

    3 1 Отговор

    До коментар #101 от "ТръмпЛин":

    не знам дали съм момче на 64 години, но нали разбрахме, че ти си на 1001...отидох да работя като шлосер, но понеже нямах разряд, дадоха ми втори и работих на бормашина... баща ми беше обикновен работник, никога не е бил нито началник, нито директор на каквото и да било...пак ти казвам, не ми говори за неща, които ЗНАМ по-добре от теб
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 ами

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "ТръмпЛин":

    като ти гледам правописа, нито си бил учител, нито инженер....:) но иначе си ТръмпЛин....:)

    Коментиран от #110

  • 108 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    2 4 Отговор

    До коментар #66 от "При СОЦА бяхме 26-ти в СВЕТА !":

    Икомомиката ни носеше БРУТЕН ПРОДУКТ по-голям от същият на Гърция и Турция взети ЗАЕДНО ! А държавата имаше ФИНАНСОВИ РЕЗЕРВИ и никакъв ДЕФИЦИТ !
    Коментиран от 75========================================================================= ================================================================================================Сигурно си чел някоя от речите на др Т, ЖИВКОВ пред някой от конгресите на любимото ти БКП.
  • 109 ТръмпЛин

    2 5 Отговор
    Плюл съм на комунистическото ти образование, като не можеш връзките на обувките да си вържеш! Само защото е било за беС пари, значи е било най-доброто?!? Що за логика? И пак ти казвам, образованието в България не ти осигуряваше достоен живот! Връзките в Балкантурист и в МВР-Да!
  • 110 ТръмпЛин

    2 4 Отговор

    До коментар #107 от "ами":

    И като гледам начина по който водиш спора, най-много Школата Георги Кирков да си завършил! Може и някоя годинка в университет колкото да ти напълнят главата с История на БКП, и История на КПСС. На мене и едната година Основи на Комунизма ми беше предостатъчно!
  • 111 Пръкнати и приложени

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Тцъ...":

    Комунизмът и марксизмът не само са родени в Германия,Франция и Британия,но и там са първите му практически приложения - лорд-канцлерът на Англия Томас Мор и книгата му "Утопия",Робърт Оуен и комуните му в Ланрак в Англия и Ню Хармъни в Индиана, якобинската диктатура на Марат и Робеспиер,Парижката комуна... Майданът от 1917г. в Русия е 3-4-ти опит за комунизъм. И не е вярно,че комунизмът не е въвеждан практически. Във всички гореизложени опити немедлено е въвеждан. В Русия още Февруарската революция от 1917г. въвежда комунистически практики. При Ленин и Троцки комунизмът в културата,политиката,науката,семейството е въведен веднага - веднага са узаконени гейовете и пидерастите,отменен е църковният брак,въведени са комсомолските секс комуни и съжителството без брак,фермите за деца, а в много общини жените са обявявани за общонародна собственост,по улици и учреждения се шматкат чисто голи хора,фройдизмът е въведен веднага като теория и практика... Съвременните либерасти все още дишат прахта на сексуалната вакханалия от времената на Ленин и Троцки. Сталин посече и пресече тая либерастна вакханалия и към 1989/90г. комунизмът вече беше придобил много консервативни,девиантни,патриотчески черти с противоречеви и несмели опити за въвеждане на пазарни механизми. Точно затова самите му създатели го счупиха щото вече не отговоряше на марксистката и болшевишката теория. От 30-те години на 20-ти век теоретичният център на марксизма,болшевизма и троцкизма се премест
  • 112 Щеше ... ако

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "ТръмпЛин":

    Щеше да се опазиш от отровата на комунизма,ако го беше изучавал съвестно,критично и така да стигнеш до прозрението де е ключът на палатката. Комунизмът,както и социализмът,марксизмът,анархизмът,болшевизмът нацизмът,фашизмът са все от котилото на либерализма. Самите марксисти изрично подчертават,че ползват всички достижения на философите и икономистите от времената на Просвещението,Френската революция,Парижката комуна. Нацистите пък се ползват от расистките писаници на Маркс за реакционните народи и напълноценността на турци,китайци и мексиканци. А сега и днес те варят като жаба в тенджера лека-полека докато те вкарат във фермата на Оруел.. с методиката на прозореца на Овертон.

    Коментиран от #114, #115, #131

  • 113 Краварката

    2 1 Отговор
    Тоя да не е реклама на Данон има айрян в главата
  • 114 ТръмпЛин

    1 3 Отговор

    До коментар #112 от "Щеше ... ако":

    И де е ключа на палатката ако мога да попитам? Няма Идеален строй! Има читав мат’рял, който да практикува което и да е учение! Историята показва, че никое диктаторско правителство не е прокопсало! Прекалената власт, преяждането с власт е Вредно!!! Точно това практикуваше Съветския Блок! Това практикуваше и Пол Пот! Това практикуват и днес в Китай и Русия!! Всичко друго са празни приказки!

    Коментиран от #116

  • 115 ТеъмпЛин

    1 2 Отговор

    До коментар #112 от "Щеше ... ако":

    “Щеше да се опазиш от отровата на комунизма,” Аз бях споменал че съм учил Основи на Комунизма, ама ти правилно си го определил-Отрови на Комунизма!😂 Благодяря за съвета, ама всичките ми неизвинени отсъствия са от този предмет. Не искам и с три метров прът да го докосвам! Трагедията на Вапцаров ми стига като пример!

    Коментиран от #123, #124

  • 116 Няма кой

    2 2 Отговор

    До коментар #114 от "ТръмпЛин":

    Щом не виждаш комунделските практики в ЕС и САЩ а и подобните в Китай ... няма кой да ти помогне
    .



    .
    .


    .
    .

    Коментиран от #117

  • 117 ТръмпЛин

    0 2 Отговор

    До коментар #116 от "Няма кой":

    Наистина няма кой да те спре, да видиш това което искаш! Понякога е по-добре да си сляп, отколкото далтонист, или човек виждащ това което иска! Миража в пустинята е толкоз реален, че води жадния право към Смърта! Слепия не е заплаха за никого, но далтониста е огромен риск!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 За протокола

    5 1 Отговор

    До коментар #99 от "ами":

    Виж сега, никой не отрича, че тогава имаше и положителни неща, както и че имаше и идеалисти и отделни добри специалисти. Тук става въпрос за това, че:
    - този строй беше налаган насилствено,
    - на ръководни позиции се поставяха хора предани на партията и "делото", които по правило не бяха добри.
    - поради ниското заплащане и липсата на перспектива, интелектуалните професии бяха непривлекателни.
    - след преврата от 1989г трябваше хубавите неща да се запазят и постепенно да се демократизира страната и живота, но тези, от които зависеше това решиха да разрушат всичко и да заграбят каквото могат за да заменят политическата си власт с икономическа такава. И това са същите хора, които строяха "комунизма" и пазеха "народа и държавата".

    Коментиран от #120, #121

  • 120 ТръмпЛин

    1 2 Отговор

    До коментар #119 от "За протокола":

    И мислиш ли че ще те разбере? Тези хора чуват и виждат само това за което са програмирани!
  • 121 ТръмпЛин

    1 2 Отговор

    До коментар #119 от "За протокола":

    “ след преврата от 1989г трябваше хубавите неща да се запазят и постепенно да се демократизира страната и живота, но тези, от които зависеше това решиха да разрушат всичко и да заграбят каквото могат за да заменят политическата си власт с икономическа такава. И това са същите хора, които строяха "комунизма" и пазеха "народа и държавата".

    Те точно от това искат да се разграничат “гробокопачите на капитализма”! Искат да забравим че се превърнаха и в “Гробокопачи на Социализма”! Тази прослойка, тази пасмина, решила да експлоатира думичката Социализъм чрез Комунистически терор, до каквото се докосне, винаги го докарва до под кривата круша! После обвиняват наследниците на “обрулената от тях държава”, във всички грехове! Това е толкоз гнусен метод използван от тях, че ми иде да по….на!
  • 122 Енгелс

    4 0 Отговор
    Още един неграмотник. Комунизъм, не е имало. Имаше социализъм, не и комунизъм.
  • 123 Енгелс

    5 0 Отговор

    До коментар #115 от "ТеъмпЛин":

    Учил си и нищо не си разбрал. Комунистическото учение, не е за всяка глава.
  • 124 Нямаш лиценз

    3 0 Отговор

    До коментар #115 от "ТеъмпЛин":

    Ееее... тогава защо ръсиш парвенюшки мозък относно същността на комунизма щом си бягал от часовете но този предмет? Нямаш лиценз да се изказваш за нещо което не познаваш защото блъщолевенията ти са смешни. Или може би си изучил марксизма и комунизма в катедрата по марксизъм на Кембриджкия,Оксфордския или Пинстънския унивиерситет?
  • 125 ганев

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много":

    В ГОЛЯМА ЗАБЛУДА СИ СЕГА ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК НАРЕЧЕН БЕСНЕСМЕН ИМА НЕ СЛУЖИТЕЛИ А РОБИ 18 Г РОМЧЕ КАРА ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ МЕРЦЕДЕС ЗАЩОТО Е МНОГО УМНО И Е ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК И ОБИРАТ ПОСЛЕДНИТЕ ЖИВИ ПЕНСИОНЕРИ ТЕЗИ КОИТО НА МЛАДИНИ ИЗГРАДИХА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА МОГАТ УВАЖАВАНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ДА ИМА КАКВО ДА КРАДАТ
  • 126 Този

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Какъв доктор е този?":

    е доктор психиатър...Има един виц за тази специалност, който по-старото поколение знаят
  • 127 Ама како

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Историчка":

    историчке и като се приеме този Закон, кого ще засегне. Царските офицери отдавна не са на този свят. Значи ти имаш друго наум - кого ще обслужи този "Закон"
  • 128 7337

    0 0 Отговор
    Нищо. То си има и специален ден за това-1 февруари
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Перо

    0 0 Отговор
    Тоя е превъртял, като булка в имигрантските лагери, подобно на Кошлуков в старозагорския затвор!
  • 131 Перо

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Щеше ... ако":

    Удобно пропускаш ционистите!