Last news in Fakti

28 Май, 2023 06:32 9 931 242

В нормална държава лидерите на ПП вече нямаше да са и домоуправители

  • продължаваме промяната-
  • лидери-
  • запис-
  • петър волгин

Не е нормално тези хора да се окажат първи защитници на формацията, която, уж, трябваше завинаги да отстранят от властта

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Във всяка една нормална държава думите и действията на съпредседателите на "Продължаваме промяната", за които научихме вчера /б.р петък/, щяха да доведат до много тежки политически последици. Първо, тази партия би претърпяла огромни репутационни щети и завинаги би се преселила в политическия миманс, а нейните шефове не премиер и министри, домоуправители нямаше да могат да станат. Ето това щеше да се случи, ако България беше нормална държава, ако нейните политици уважаваха законите на собствената си страна и спазваха и на практика онези морални принципи, които непрекъснато рекламират.

Реакциите на замесените в този грандиозен скандал, както и оправданията, които им спретват евроатлантическите говорещи глави по телевизорите, категорично показват абсурдността на нашия политически свят. Е, ча какво толкова се впечатлявате, твърдят адвокатите на ПП-ДБ, че то това е политиката - навън се говори едно, а на партийните сбирки съвсем друго. Да, може и да е гадно, ама така стоят нещата. По-важно е да стане съдебната реформа, да влезем в Шенген и Еврозоната, да изпълняваме едно към едно директивите, идващи от Брюксел и Вашингтон, пък иначе нека си говорят каквото си искат и да лицемерничат, колкото си искат.

Ако и ние, подобно на политиците и анализаторите от умнокрасивата каста, се съгласим, че всичко, което чухме вчера, си е напълно в реда на нещата и че трябва да си налягаме парцалите, за да не отидела властта при Радев, значи извършваме колективно самоубийство. Силно се надявам нормалните българи, за разлика от политиците от ПП-ДБ и техните ментори и защитници, да знаят кое е редно и кое не. Да правят разлика между морално и аморално. Нека ясно бъде казано. Нищо от чутото вчера не е нормално. Първо, не е нормално да синхронизираш имената на шефовете на специалните служби с чужди посолства и да молиш да дойдат експерти отвън, за да пренареждат тези структури. Не знам дали тук има състав на престъпление, дали става дума за национално предателство и, съответно, прокуратурата трябва да се намеси, но знам, че става дума за отказ от суверенитет. За васален манталитет. И опорката, че понеже сме били членове на ЕС и НАТО, такива действия били нормални, е лъжлива. Защото никъде в договорите ни за членство в тези организации не пише, че трябва да синхронизираме имената на шефовете на служби с чужди посолства.

Второ, не е нормално лидерите на партията ПП, която беше създадена, за да "разгради модела ГЕРБ", да се окажат първи защитници на формацията, която, уж, трябваше завинаги да отстранят от властта, да си признават, че всичко това е маркитингов трик, за да се доберат до управлението. Трето, не е нормално съпредседателят на ДБ, който изгради цялата си политическа кариера върху идеята, че законът е над всичко и че ни е нужна съдебна реформа, която веднъж завинаги да утвърди върховенството на правото, сега да се върти като шугава овца само и само да измисли механизъм за опазването на имунитета на Бойко Борисов.

Четвърто, не е нормално да заявяваш, че първата ти работа, когато дойдеш на власт ще бъде да уволняваш хора, без значение дали е законно или не. Пето, не е нормално да пляскаш от щастие, задето следващите местни избори "ще ги правим с нашето МВР". Шесто, не е нормално, когато всичко тези ненормалности излязат на бял свят, да не покажеш поне минимално разкаяние и единственото оправдание, което успява да ти роди глаата е, че виновен за всичко бил лошият Радев. Сигурно и вие сте забелязали, че колкото по-некадърен е един политик, толкова по-ядно критикува президента. Само че Румен Радев няма никаква вина, задето едни политически фигури вместо реалността обитават единствено полетата на собствените си фантазии и безпочвени копнения.

А най-голямата ненормалност ще бъде, ако тези и подобни на тях политици вземат властта. Това безвъзвратно би унищожило всякаква надежда, първо, че България може да бъде суверенна държава и, второ, че все пак някакви базисни морални принципи трябва да бъдат спазвани. В политиката трябва да се правят компромиси, тя не бива да се превръща в арена на фанатични сблъсъци. Обаче едно е да направиш компромис, а съвсем друго - да лъжеш безпардонно не само избирателите си, а и цялото общество. Единственият нормален изход от създалата се ситуация е моментално да бъдат прекратени всякакви коалиционни уйдурми и да вървим час по-скоро на избори. Това е единственият начин, по който нормалните български граждани можем да покажем какво мислим за ставащото.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 261 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    247 37 Отговор
    В нормална държава и Тиквата,нямаше да е джмоуправител,а отдавна щеше да е в затвора...А,не 15г,да ,,дере,, той и Шайката народа

    Коментиран от #18, #67, #71

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Готин американец

    150 26 Отговор
    И като се замисля че се чудех дали да гласувам за тея ...добре че размислих
  • 7 ийаке

    224 18 Отговор
    Ще имаме ли щастието някои ден конгреса на САЩ да отиде и да съгласува шефовете на пентагона и на ЦРУ в Българското посолство? Ще го доживеем ли? Затриха държавата една шепа предатели и платени лакей, а ние българите пишем по форумите, а някои дори се опитват да ги оправдаят. Затриха ви вас, бащите ви и децата ви бре ей!? Какво ги жалите? Затриха ви и освен в затвора всички дето се гавриха с вас друго решение няма. Докато се правите на прости ви продават за без пари.

    Коментиран от #96

  • 8 да де

    166 14 Отговор
    Колониите не са държави и се управляват от спуснати от посолствата готови на всичко слуги.
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    153 25 Отговор
    НАТОДЕ❓❓❓❓
    КИРливанЧО каза в прав текст как са спечелили "гласове" на изборите ❗❗❗
    Кое е по-важно -
    какво казва или кой Ви го показва ❓❓❓❓
  • 10 истина е

    156 29 Отговор
    В нормална държава боко от преди 10 год. щеше , още да е в затвора !!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 сара

    78 16 Отговор
    А бб ? Домоуправител?

    Коментиран от #22

  • 13 Доротея

    47 116 Отговор
    Президента Ви ги натресе! Волгин и той е една шу шу мига!
  • 14 СЛОНА

    100 16 Отговор
    ТОВА СА ПРОДЪЛЖИТЕЛИТЕ НА ЦЕЦО ФИЗКУЛТУРНИКА ,НО ПОНЕЖЕ ЦЕЦО НАПРАВИ ГОЛЯМА ПОРАЗИЯ ,КОЗЯК ГИ ИЗПРАТИ ТЯХ ПОД ДРУГО ИМЕ СЪС СЪЩИТЕ ИНТЕРЕСИ И НАГЛАСИ,НО НЕТРЕБВА ДА СЕ ДОПУСКА УЕСТНИГХАУС НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ДА СТРОИ АТОМНИ МОЩНОСТИ С НЕЯСНИ ПРОЦЕСИ ВОДЕЩИ КЪМ АТОМНИТЕ ОРЪЖИЯ!!!....?
  • 15 ПП май не разбират какво всъщност са?

    118 27 Отговор
    Отиващи си в историята крадци, предатели и шарлатани! Но да не забравяме и вината на фатмака който ги натрапи на обществото!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Tутанкамон

    42 96 Отговор
    Мутрата Борисов беше заменен от мутрата Радев... мутренска държава...
  • 18 Някой

    100 12 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Тиквата баше десет години домоуправител на на един от входовете на територията ЕС. Знае им далаверите на ония от домоуправата на от ЕС. И те знаят, че той знае. И че ще се разприказва, ако го пуснат по пързалката. Така че ще го пазят до последно.

    Коментиран от #82

  • 19 Зъл трол

    34 97 Отговор
    петър волгин - не мерси.

    Коментиран от #209

  • 20 Бамбука

    13 75 Отговор
    Нормална и очаквана постановка. Набляга се не толкова на какво е казано, а какво не било казано и се започна. Очаквам след дни този вече наспал се субект да пристане и на "Въздухарите".

    Коментиран от #24

  • 21 Ком

    84 13 Отговор
    Все пак доста странно е не съм чул за искане Президента за разследване на ПП за противоконституционна дейност.
  • 22 Той

    67 11 Отговор

    До коментар #12 от "сара":

    с прочетената една едничка книга и с дълга криминална биография , и за домоуправител никой не би го избрал ! Кой поверява пари на крадец ?!

    Коментиран от #73

  • 23 Волгата набира скорост

    35 89 Отговор
    В една нормална държава ти щеше да си с отнета журналистическа диплома

    Коментиран от #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Флин

    91 17 Отговор

    До коментар #16 от "Също и волгин щеше":

    И какво точно предава Волгин ? Омертата на Кирил? Или може би, така модерното и добре платено чуждопоклонничество ? Кое от казаното от него не е вярно?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 То то

    67 14 Отговор
    И в нормална държава няма да ни управлява мутра 12г. Ама в България.
    Не сме народ а роби
  • 28 Фон дер Миндер

    53 7 Отговор

    До коментар #23 от "Волгата набира скорост":

    Опазил ни Господ от тая твоята "нормалност"
  • 29 Прокопий

    29 84 Отговор
    В една нормална държава Волгата нямаше да е и чистач на тоалетни, ама на...

    Коментиран от #62

  • 30 Прокопий

    19 87 Отговор

    До коментар #4 от "Хихихи..":

    Точно така, прав си - и на Запад и на Изток извратенякът Волгин не може да бъде нормален!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Драга редакция

    60 15 Отговор
    Втори ден публикувате мнения срещу Кирчо и Кокорчи. Да разбираме ли че това е официалната позиция на "посолството"

    Коментиран от #34, #47

  • 34 Оне

    13 43 Отговор

    До коментар #33 от "Драга редакция":

    Това е официалната реакция на "пАсольството".
  • 35 Българин

    23 71 Отговор
    В нормална държава руският пропагандист Петър Волгин нямаше да работи в държавна медия.
  • 36 Чума

    34 18 Отговор
    В по нормалните държави отдавна са извършили лустрация и слугите на бившата номенклатура не са завладели нормалната държава! Бойко - атлантик!? Боже! Понеже вие като общество не можете /и явно не желаете/ да промените това, господарите партньори отвън ви назначават канадци за управление! Но, родните местни газари не обичат някой да е по голям газар от тях и ги нападнаха вкупом! Изпратили са децата си на Запад и лаят срещу Запада!
  • 37 ПСР

    36 4 Отговор
    Аз на"спасители",привнесени от някъде,хич не вярвам.Една синя кръв,ме оправи навремето за 800 дни.
    Настъпиха мотиката много яко.Не виждам как,ще се измъкват от тази тотал щета.Нито пък,как Неделчева ще прави уйдурма/кабинет с тях.Значи,Избори,отново.
    Дали е спретнат курткапан,кой се е намесил,чрез Руди,са др.въпроси.Дали останалите политици,си говорят нещо различно...съмнително.Но,тези записи,по същество,на мен хич не ми харесаха.
    В нормална Държава,Главпрок,не би рекламирал чужда партия/САЩ чрез вратовръзката си.ББ нормално щеше да е на топло,а Волгин можеше да развява знамето на РФ само зад оградата на посолството им.

    Коментиран от #39

  • 38 Архангел

    46 7 Отговор
    В нормална държава нямаше да съществуват отвратителни партии, като герб,пп,ДПС,че и всички останали.В нормална държава сегашните политици не би трябвало да бъдат допуснати отново до избори, народът вече им заяви ,че са негодни.
  • 39 Реално

    18 46 Отговор

    До коментар #37 от "ПСР":

    Записа е направен и изтекъл с "любезното" съдействие на службите ни, които са под директния контрол на Румен Радев/ДС/Русия. Няма нищо чудно - съставяне на правителство му взема от ръчичките въможността да си управлява авторитарно и да разрушава прламентаризма в България.

    МНОГО по-скандалното от този запис е, че НИКОЙ не оспорва думите на Петков, че ХОРАТА НА РАДЕВ са НАВСЯКЪДЕ. Ролята на президента на България ПО КОНСТИТУЦИЯ не е да узурпира властта в държавата. Това е престъпление срещу конституционния ред!
  • 40 Българин

    18 57 Отговор
    Не можете постоянно да публикувате материяли от отявлени путинисти с оправданието, че : "ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати". Проявете поне елементарна морална хигиена.

    Коментиран от #43, #54

  • 41 Човек

    20 65 Отговор
    В нормална държава ПП щяха да имат мнозинство, но у нас матряла си иска мутри, руснаци и турци да му го набиват с 200.
  • 42 Начо

    50 7 Отговор
    В нормална държава, толупа щеше ли да управлява 12 години.

    Коментиран от #110

  • 43 Ами

    13 39 Отговор

    До коментар #40 от "Българин":

    Отдавна стана ясно, че в България са ДС (Радев/Путин) срещу отрочетата им - мутрите (Борисов), но и двете са срещу България. Защо те учудва това, че промутренски аутлети работят с путинисти, когато им е удобно?

    Коментиран от #78

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Сега

    65 12 Отговор
    Цялата опорка за руските агенти се срина. Вижда се, че от 30 г политиците се назначават от американски НПО и от ЦРУ Козяк. А изборите се фалшифицират в полза на един или друг техен клан. Но в резултат идват на власт все васални на Америка предатели. Киро и кокорчи са поредното им творение!

    Единственото спасение е не нови избори (пак ще бъдат фалшифицирани), а масови демонстрации пред американското посолство и НС, докато не бъде изрината тази нагла политическа пасмина,

    Коментиран от #50, #65

  • 47 Сандо

    29 3 Отговор

    До коментар #33 от "Драга редакция":

    А ти няма ли да се замислиш какво правят с държавата ти?Или са ти изпилили мозъка и са те лишили от възможностите му да мисли?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Вие добре ли сте?

    69 11 Отговор
    Абе хора, от ковида ли изтрещяхте или сте си луди по рождение. Нито Руди, нито Радев ги е карал тия аферисти, да плещят тези простотии, които са за прокурор. Няма ли един поне, който да ги подпука. Защо се гаврят с българския народ и неговото търпение. До кога?

    Коментиран от #52

  • 50 Реално

    15 34 Отговор

    До коментар #46 от "Сега":

    Напротив, затвърди се. Радев доведе тия двамата. Това, че се обърнаха срещу него, та се наложи да се намесват службите със записи, показва докъде ни е докарал тоталния руски контрол над държавата.
  • 51 армията

    41 9 Отговор
    Гражданската война е неизбежна, ако тези престъпници направят правителство и решат да управляват. Тогава на Борисов най-малкият му проблем ще е имунитета, който в тези условия ще бъде премахнат с един изстрел.

    Коментиран от #57

  • 52 Хммм

    9 33 Отговор

    До коментар #49 от "Вие добре ли сте?":

    Я кажи, кое от казаното е "за прокурор".

    Коментиран от #63, #69

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 С0юзмультфильм

    12 30 Отговор
    Държавата е такава благодарение на спонсорите на волгин и на цялата ДС.
  • 56 Българин

    12 35 Отговор
    А защо руската болонка Волгин и останалите пропутински слуги забравят да споменат кой изведе Кирчо и Кокорчо на политическата сцена, в чие правителство бяха министри, кой промотираше партията им, кой като Матросов бранеше Петков заради канадското му гражданство? Защо критиките срещу тях започнаха едва когато те се изплъзнаха от контрола на руският слуга Радев?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Еми да,

    7 18 Отговор
    Да се върнат ББ и Пеевски и да ни довършат.
  • 59 А неговият

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    коефициент на интелигентност колко е ? От своята камбанария ли изчислява процента на интелигентните в България?
  • 60 В нормална държава,

    11 20 Отговор
    Нямаше да има Копейкин,ББ,Пеевски,Сл.Трифонов и т.н.
  • 61 Димо

    29 3 Отговор
    А с Ало Ваньо има място ,така ли?Всички са за трепане ,ама и такива си ги избираме.
  • 62 Хайде

    13 5 Отговор

    До коментар #29 от "Прокопий":

    ако можеш дай обективно определение за нормална държава
  • 63 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    37 6 Отговор

    До коментар #52 от "Хммм":

    Що❗❓
    Ти сам не можеш ли да мислиш ❗❓
    За фалшиви гласове на избори❗
    За незаконна смяна на директори❗
    За съгласуване с ЧУЖДИ посланици на шефове в НАЦИОНАЛНИ служби за сигурност ❗
    За ИЗПОРАНЕ на престъпници ❗
    За какво още искаш ❗❓

    Или дори не знаеш , че освен за деяния има наказание и за намерения ❗

    Коментиран от #86

  • 64 Ахххх

    10 32 Отговор
    Ахххх. Като видях “автора” всичко ми стана ясно. Волгин…..русофил и продажник, даже руски име си избрал
  • 65 Българин

    13 43 Отговор

    До коментар #46 от "Сега":

    Ако България се управляваше от САЩ, армията ни нямаше досега да е въоръжена с музейни експонати от съветско време. Нямаше да има руски яж нти по високите етажи на властта и в службите за сигурност. И откровени проруски агенти като Волгин нямаше да са на държавна ясла.

    Коментиран от #90

  • 66 Софийски

    11 38 Отговор
    Руската пАдлога, подигравката журналистическа си позволя да надига глас. А как беше по онова време което мечтаеш да се върне?! Измет журналистическа.

    Коментиран от #144

  • 67 България

    7 19 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Е като теб и такива като теб България е на това дередже Сигурно Борисов с лъжи ги направи министри /ами Борисов от три години е без имунитет /зеления каун да си поели отговорноста / политическа /
  • 68 Име

    10 20 Отговор
    За съжаление е прав - прекалено е цинично да се говори така, можеха да си го мислят насаме - те направо - едно към едно си обсъждат нещата, не са учили за дискретност явно. То се мълчи.

    Много ясно - че ще съкратят администрации, освен това и службите са гола вода, все тая, че ще ги пренареждат.

    Хубаво е да поработят стабилно - да се види реално резултат.

    Няма всъщност друга партия да свърши някаква работа.
  • 69 Как кое

    29 10 Отговор

    До коментар #52 от "Хммм":

    Това,че трябва службите да ловят шпиони,а те се назначават от чужди посолства.Ние суверенна страна ли сме,или колония.Въобще...Мисли,бе човек.Законно или незаконно--как ти звучи това.Тези е явно,че изпълняват заповеди и не им пука за България. При Борисов поне се строеше в България. Строеше се.Мислиш ли,че е някой на запад е загрижен за нас.

    Коментиран от #83, #87

  • 70 трапер

    16 4 Отговор
    Отново сме в капана на гордостта, успешният изход от който, все още не се задава!
  • 71 Народа казва

    5 12 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Които е прост е прост за цял живот /Щом сега се живее по хубаво що се оплакващ от Борисов / Искаш да прехвълещ « от болната на здравата глава» вината
  • 72 Тези двамата имат Морала и

    24 6 Отговор
    ценностите на прасе
  • 73 Агроном

    18 5 Отговор

    До коментар #22 от "Той":

    Ха ха ха като вземеш зелено семе не става за нищо Вече три години се вижда от къде е семето Затова некъдърните търсят пречината другаде Но каквото семето такъв е и този които ги засади
  • 74 Хаха

    11 18 Отговор
    Ако бяхме в нормална държава лидерите от ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане и много други трябваше да са по затворите !
    Глупава статия …
  • 75 Навалний

    11 23 Отговор
    В Нормална държава ти руски агенте и 4000ик щеше да си в затвора.
  • 76 Абсурдистан

    10 24 Отговор
    Ето за това говоря. Тези двамата са пълни измамници, но да бъдат коментирани от подложки, като Волгин е ПЪЛЕН АБСУРД!
  • 77 Панов

    28 6 Отговор
    А Бойко Борисов така се бореше срещу американците.....подари им 4 млрд за снимки на дронове....

    Коментиран от #79

  • 78 да попитам

    12 0 Отговор

    До коментар #43 от "Ами":

    какво значи "промутренски аутлети"?И най вече думата "аутлет"?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Някои

    6 16 Отговор

    До коментар #18 от "Някой":

    Едно си знае баба едно си баи Тук не става въпрос за Борисоа «а за умния зелен чорап които ги сложи»колкото ида пишете вината се вида Народа гласува за кадърните политици
  • 83 Хммм

    10 13 Отговор

    До коментар #69 от "Как кое":

    "Мисли,бе човек.Законно или незаконно--как ти звучи това." Звучи ми точно както Радев си назначава негови хора. На теб как ти звучи това?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Бесен

    10 12 Отговор
    В нормална държава такива като теб отдавна щяха да са в затвора, а не по студията!
  • 86 Хммм

    10 14 Отговор

    До коментар #63 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Незконната смяна на директори я направи Румен Радев. Я кажи , "измисли" ли какво да го правим?
  • 87 Отговор

    18 4 Отговор

    До коментар #69 от "Как кое":

    При Борисов се крадеше.

    Коментиран от #154

  • 88 Анонимен

    27 0 Отговор
    Трябва да бъде възстановен моралът в политиката. Не бива да търпим абсолютно неморални личности да оглавяват държавата ни! Докога така?
  • 89 Дааа

    24 4 Отговор
    Тия отново доказаха, че са огромни бклци. За манталитета и интелекта им няма смисъл да говорим.
  • 90 Явно

    23 6 Отговор

    До коментар #65 от "Българин":

    си мн глупав, за да разбереш думите на Киро простото откъде се управлява България. И кой фалшифицира изборите... Козяк...

    Коментиран от #91

  • 91 Хммм

    12 25 Отговор

    До коментар #90 от "Явно":

    "откъде се управлява България." България се управлява от службите/ДС, което значи Кремъл. Точно тези служби, които извадиха записа.

    Коментиран от #95, #97, #101, #122, #237

  • 92 Народе заспал

    24 4 Отговор
    Взимай тоягите и бой по тиквите на тези национални предатели и мръсници

    Коментиран от #98

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Всъщност

    23 6 Отговор
    Нови избори пак ще бъдат фалшифицирани от Козяк и марионетките им. Само ще доведат друг техен клан на власт. Затова - масови протести пред Козяк и НС, докато не бъде изрината тази политическа мафия.

    Коментиран от #105

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 и какво се чудите

    9 19 Отговор

    До коментар #7 от "ийаке":

    да не сте паднали от небето - ВИНАГИ чужди държави са се месили с управлението и службите, такава е същата на малките държави разположени на геостратегически места! преди Русия ни нареждаше кой и как да ни управлява, сега новите ни партньори - никой не иска троянски поне и гледа да се застрахова! Много бързо забравяте как Корнера договори с КГБ и Решетников избора на президент и даже се похвали с това, а сега е най-отпред в борбата срещу чужда намеса - значи руската не е намеса, а помощ??!! Някой вярва линче Радев води независима политика, а не доминирана от назначилите го служи? но явно не е удобно да се каже сега или го преизбираме и приемаме тази намеса! Тогава?
  • 97 Простото киро

    25 4 Отговор

    До коментар #91 от "Хммм":

    Каза откъде се управлява България. Или се правиш на неразбран....

    Коментиран от #100

  • 98 напротив

    7 6 Отговор

    До коментар #92 от "Народе заспал":

    - бий собствената си проста глава ! и гласувай трезвен!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Хммм

    14 5 Отговор

    До коментар #97 от "Простото киро":

    Просто Киро иска да смени тези, които управляват в момента България, та се чудя, кой стои зад тях? Хммм, ти сещаш ли се?
  • 101 точно

    4 19 Отговор

    До коментар #91 от "Хммм":

    и които с посредничеството на Корнера и ген.Решетников ни натресоха техния избор за президент во веки - ако се бяха намесили посолствата, както се твърди, това нямаше да се случи

    Коментиран от #103, #107

  • 102 сега кво

    22 3 Отговор
    пак някой ви къка в гащите?!? радев ви виновен, волгин ви виновен, за путин няма да говорим, а вие херувимчета-серафимчета! лъжци и измамници сте вие! предпочитам да ме управляват от факултето, вместо онези двамате от харвард!

    Коментиран от #104

  • 103 Хммм

    10 10 Отговор

    До коментар #101 от "точно":

    Те КГБфилите нарочно се правят на неразбрали, но в цялата работа Чорапа стърчи и осмърдява политическия пейзаж, без възможност за "незабелязването" му.

    Коментиран от #116

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Кви протести,бе.

    9 4 Отговор

    До коментар #94 от "Всъщност":

    Като не може да съберете1000 парчета с ченета.
  • 106 превратаджии

    22 3 Отговор
    Във всяка нормална държава те вече щяха да дават обяснения в прокуратурата и да търкат наровете в ареста! А защо никой не смее да говори за "посолството", с което те съгласуват държавния преврат? Някой питал ли е Посланика, дали е вярно?
  • 107 и на тебе ли

    20 4 Отговор

    До коментар #101 от "точно":

    някой ти къка в гащите?!? радев е единствения избран мажоритарно и то с повече грасове от пп-дб и герб взети заедно и то с машините ,които пп-дб признават на 100%, ква корнела, къф решетников, това му е втория мандат! тъпи опорки пп-ейски!

    Коментиран от #123

  • 108 Пьотр Волгин

    6 12 Отговор
    Но коментс.
    Даже не съм чел.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 в нормална държава

    21 4 Отговор

    До коментар #42 от "Начо":

    Кирчо и Кокорчо,които съсипаха икономиката на държавата щяха да са отдавна в панделата за злоупотреби и търговия с влияние заради назначенията им и газенето/непознаването на Конституцията
  • 111 Продължаваме Порнографията

    23 6 Отговор
    Ето ви го отборът на добрите, честните, моралните, умните и красивите в целият му блясък.
    Доказаха за пореден път, че са по-долни дори от гербавите.
    Доказаха, че защитават чужди интереси, а не нашите.
    Доказаха, че нито знаят какво става у нас, нито им пука за реалните проблеми на хората.
    Доказаха, че не може да им се повери дори кочина, какво остава за държавата.
    Ало Гешев, спиш ли? А останалата прокуратура няма ли да се самосезира?
  • 112 абе,

    20 8 Отговор
    да попитам умнокрасивите, германия и тя е член на ес и на нато, те, германците, консултират ли се с нашето посолство в берлин за назначения в службите или не?!? май не, а?!? и тогава нашето какво се казва?!? васалност се казва, умнокрасивите ми!
  • 113 Прав е автора

    21 4 Отговор
    Браво на Петър волгин. Той казва истината. А ние като българи ще покажем дали сме нормални, или си заслужава ме робската съдба. Това ще стане ясно, ако ПП и Дб не върнат празен втория мандат. Ние българите на маса, на салата и ракия сме най силни,...и до там сме.
  • 114 Васил

    9 5 Отговор
    Айде бе така ли смята Гербджийската пропаганда която ни грабеше 12 години а те за къде стават освен за затвора. Колкото и да вдигат шум на следващите избори пак ще са със същият резултат.

    Коментиран от #117

  • 115 следващите избори

    15 5 Отговор
    умнокрасивите пп-дб-ейци и трета сила няма да бъдат

    Коментиран от #201

  • 116 Стига с тоя

    18 5 Отговор

    До коментар #103 от "Хммм":

    Кремъл. Факт е че България се управлява от Брюксел и Вашингтон. Каквото кажат тия, това правят голямата част от продажните политици в България. Според мен политическата система е основно сбъркана. В парламента отиват 240 човека, които не правят нищо освен да натискат копчето за гласуване както е заповядала партията. На практика управляват няколко човека, а ролята на този парламент е безсмислена. Радев също действа в полза на евро-атлантиците. Но нещо сметките на всички взеха да се объркват и както излиза доста солено ще ни струва този евро-атлантизъм.

    Коментиран от #132

  • 117 и кво василе,

    14 2 Отговор

    До коментар #114 от "Васил":

    даже и същия да е, това са по-малко от 10% избиратери, това ли е прехваленото ви представителство?!? че и коалиция, ако сте разделени и това няма да имате! смешковци!
  • 118 Напреднала работа

    10 17 Отговор
    30 години след падането на СССР държавата се управлява от руски тролове
    Само партизанските отряди липсват

    Коментиран от #121, #126

  • 119 Един не-трол

    5 15 Отговор
    Всеки говори за 12те години на ББ ама никой май не си спомня тройната коалиция преди него. Никой не си спомня разграбването по време на приватизацията, никой не си спомня за Жан Виденов заради който стана тази приватизация. Е аз си спомням и колкото и да не ви се иска напред тръгнахме като започна да управлява Бойко. Смяната на хора я видяхме още преди две години явно патента е на резидентна. Бойко прекъсна за една година и фалираха КТБ. Добре че Дянков преди това премести държавните пари да не са само в КТБ. За последните две години заловените количества наркотици на митниците са на най-ниските ниво, а аз си спомням че имаше запис с един бивш шеф на митниците как дава една чанта. Ние се забатачваме яко и пак ББ ви е виновен. Спускат ви тука едни измамници и всеки лапва като шаран. ИТН бяха толкова изненадани като взеха първото място преди година, че направиха всичко възможно да не управляват с управителя на склад от Шумен. Риба се лови най-лесно в мътна вода. Преzzидента се прави, че не ги познава ама той си е "фигурант" както казаха и сега хората които са зад ПП Възраждане ДПС БСП пак управляват от сенките. А тези които говорят за излизане от НАТО или им е платено от Русия или толкова им е акъла. Аз затова си мисля, че трябва да има няколко елементарни въпроса да кажем 5, на които като отговориш тогава да отидеш да гласуваш, а не тотални олигофрени да имат правото на глас. И някой правилно отбеляза, че за целия запис един не говореше за бюджет как да изл

    Коментиран от #125

  • 120 Чичак

    11 1 Отговор
    Тиха лятна нощ. Гешеф сладко спи и сънува Америка.
  • 121 усети ли се

    6 1 Отговор

    До коментар #118 от "Напреднала работа":

    какво казваш?!? ако е така, ами такава ви е демокрацията и политиците, троловете не са ви виновни! ама на „чистия“ българин все някой друг му е виновен!
  • 122 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 1 Отговор

    До коментар #91 от "Хммм":

    Какви служби, какви пет лева , рано сутрин ❗❓❗❓
    Поне да беше проверил кой как е направил и извадил записа ❗
    А дали е важно кой пусна записа или какво има на записа ❗❗❗
    Кой кара про.100.то кире да пелещи тия про.100.тии ❗❗❗

    Коментиран от #124

  • 123 Поздравления👍!

    6 1 Отговор

    До коментар #107 от "и на тебе ли":

    За точният коментар!
  • 124 Хммм

    3 9 Отговор

    До коментар #122 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    "Какви служби," Еее, а така призоваваше другите да "мислят". "Изведнъж" взе да не "разбираш" за какво става дума. Защо така, другарю?

    Коментиран от #130

  • 125 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 3 Отговор

    До коментар #119 от "Един не-трол":

    Кога беше приватизацоята и кога Жан Виденов ❓❓❓❓
    Поне да беше попитал дядо си ❗❗❗❗❗

    Коментиран от #127

  • 126 Хммм

    6 12 Отговор

    До коментар #118 от "Напреднала работа":

    "30 години след падането на СССР държавата се управлява от руски тролове. Само партизанските отряди липсва" Факт. И като гледам коментарите на КГБфилите, всички са наясно с това.
  • 127 Хммм

    3 11 Отговор

    До коментар #125 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    И приватизацията и управлението на Жан Виденов ги правиха на едно и също място, другарю. Или и това не си "разбрал".

    Коментиран от #137

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Енчев

    18 2 Отговор
    За нашенските ЛГБТ еврЕоатлантици, Русия им е (виновна)за всичко.Разбираем им е страха от Православната Руска империя,защото ако тя за техен ужас измести влиянието за запада в България,няма да има ни грантове от шорошките НПОта и Америка (за)България ,ни гей паради на които да дефилират.Те това е кошмара на евроатлантическите жълтопаветни тротинетки у нас.
  • 130 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    18 1 Отговор

    До коментар #124 от "Хммм":

    Напротив !
    МНОГО ДОБРЕ РАЗБИРАМ ‼️❗‼️
    Ама явно ти нищо не разбираш от това което се случва в момента в България‼️
    Та кои служби са записали и извадили според теб ,
    РАЗБИРАЩИЯ,
    тези записи❓
    А кой накара записвания да ръси тези ОТКРОВЕНИЯ за
    ПРЕСТЪПНИ НАМЕРЕНИЯ -
    пак ли службите и рашките‼️

    Коментиран от #133

  • 131 абе, умнокрасивите,

    15 3 Отговор
    къде е изчезнал днеска лидерът ви простокиро?!? някъде в странство по спешност се е покрил, та да ви питам, къде ще го инструктират?!?

    Коментиран от #174

  • 132 Хммм

    3 15 Отговор

    До коментар #116 от "Стига с тоя":

    "Кремъл." Е как "стига с тоя Кремъл, като пионките им продължават да ни управляват оттам, докато се опитват да се представят за "проевропейски" другарю? Няма по-добър пример за това хамелеонстване от Чорапа в президентството. Крим е руЗЗки, какъв да е? Иначе е "натовски" генерал, нали така?

    Коментиран от #134, #149

  • 133 Хммм

    1 10 Отговор

    До коментар #130 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Е, как "разбираш" като се правиш, че не разбираш за какви "служби" говоря, другарю? Или мислиш, че такива записи ги правя аз?

    Коментиран от #140, #150, #184

  • 134 абе то

    5 1 Отговор

    До коментар #132 от "Хммм":

    и косово е сръбско, или не е, а?!?
  • 135 бай Иван

    16 3 Отговор
    В нормална държава тия не домоуправители, а с образувани досъдебни производства следваше да са вече. Службите в РБ са ДЕПОЛИТИЗИРАНИ и това е закрепено в съответните ЗАКОНИ. А тия шарлатани искат да ги овладеят политически .Който в България нарушава закони е престъпник. Вие бихте ли си взели домоуправител престъпник?И не само. Чужди посолства /реално и правителства/ да одобряват ръководителите на най-важните служби в страната. Говори се за ала-бала при изборите. Да се сешате за едни "ключове" дето държал Кирил Петков. А влиянието на ЕНП в страната чрез кумството на Жирафа Габриел. Още много може да се пише за незаконни уволнения и тем подобни. Това ли е промяната ? ТОВА Е ТОТАЛНА ПОДМЯНА НА ЖЕЛАНИЯТА НА ХОРАТА ОТ ПЛОЩАДА. Това не са шарлатани. Това са измамници които се опитват да се съберат с крадци , като измамниците се опитват да измамят крадците и от изманици да станат елегантно "крадци измамници"
  • 136 Г-н Волгин

    6 10 Отговор
    В нормална държава не служат на чужди интереси и не се управлява от мутри!
    Престанете с вашата пропаганда!
  • 137 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 1 Отговор

    До коментар #127 от "Хммм":

    Да бе, все в България ги правиха‼️
    А кой си ПРИВАТИЗИРА България и кой СВАЛИ несъгласния България да плаща на НПО-та срещу България , е друг въпрос❗ Ама ти явно не схващаш разликата ❗
  • 138 Само да попитам

    14 2 Отговор
    И какво прави при тях Денков? Уж умен човек.
  • 139 Го4о

    15 1 Отговор
    А знаете ли защо Кокорчо никога не МИГА а?.... Ами защото ако мигне, веднага могат да го сменят от поста "финансов министър"!?!?!?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ссс

    3 13 Отговор
    Прав си.

    Но в нормална държава ти отдаване нямаше да си на работа в общественото радио.
  • 142 Макс

    7 13 Отговор
    В нормална държава Волгин нямаше да манипулира дори бабите на село.

    Коментиран от #146

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Българин

    3 16 Отговор
    Цялата пета колона на Москва от национални предатели и българофоби е активизирана за да предотврати формирането на редовно правителство. За Русия е изгодно руската болонка Радев да продължава да управлява а в българското общество да има разделение и хаос.

    Коментиран от #148, #151, #166

  • 146 Сана Марин

    5 2 Отговор

    До коментар #142 от "Макс":

    В нормална държава моето куче болонка се казва Макс.Въпреки,че съм строга господарка,то е доста разглезено.
  • 147 М3 голд

    19 3 Отговор
    Голямо БРАВО на Факти! Пуснаха статия защитаваща суверенитета на България! Значи все още тук има здрави сили, мислещи за страната ни. Надявам се, че това не е случаен пробив. Време е да тропнем с крак. Както не беше нормално ББ да прави оперативки на крайпътни пънчета, така и сегашните изявления и намерения на ПП са брутално ненормални.
    Поздравления за Факти!
  • 148 Баро

    10 2 Отговор

    До коментар #145 от "Българин":

    Къв българин се бе укромассстиййоо?
  • 149 Румен Р

    2 9 Отговор

    До коментар #132 от "Хммм":

    Зеления чорап е типичната извадка на днешния български военен..интригант за който само командната верига е важна..никаква инициатива никаква стратегическа мисъл за развитието на страната..ходещ позор в действие

    Коментиран от #155

  • 150 Кюмюра от Драгалевци

    10 1 Отговор

    До коментар #133 от "Хммм":

    Господин Бойкикиев,Ристьооо,ти ли си бе?
  • 151 ти си бил

    15 1 Отговор

    До коментар #145 от "Българин":

    голям комунист бе! цензура ли въвеждаш?!? или те е шубе, че се казва на царя, че е гол?!? сомо такива като тебе, умнокрасиви считат, че народът е прост и те са единствените дето могат да му дават наклон в живота! е не сте и народът не е прост! навремето комунистите заглушаваха западните станции, сега вие затворихте руските, някаква разлика между тях и вас?!? никаква, ерго....
  • 152 Демократ

    5 15 Отговор
    След този пореден запис, се чудя не прави ли впечатление на никой защо това се случва винаги в критични за България моменти? Преди 1 година такъв запис имаше на заседание на ДБ и то пред правна комисия в Парламента, за да се спре обсъждането на закона за правосъдната реформа. Пуска се запис и край. Никой не се интересува дали няма монтаж и манипулация и че е незаконно действие. Защо никога не се пусна запис на тайните сбирки на Герб и израждане и на сценаристите на статуквото? Гешевци също работят на този принцип. Значи фабриката за записване и пускане е една и съща, но когато се чуе какво казва мутрата Борисов започват разсъждения за манипулации и нищо не следва, най-много да има неочаквана смърт - Мишо бирата и жена му, Ваньо Танов и другите.Никой не протестираше публично, когато Борисов превърна България във феодална държава и назначи навсякъде послушни безгласни необразовани Калинки и така мафията завладя всичко. Сега колко възмутително е, че шефовете на службите за нац.сигурност трябвало да бъдат сменени.Трябва, защото са пробити от агенти на Кремъл, както и държавното ръководство и президента Румен решетников и затова България е на дъното.Боже Пази България!

    Коментиран от #158, #163, #168

  • 153 Виктор Черноземски

    12 1 Отговор
    А в нормална Русия досега щяха да са в Сибир или разстреляни
  • 154 Тошко

    5 1 Отговор

    До коментар #87 от "Отговор":

    Факти, факти кога ще представиш! ! !?????
  • 155 ало, заблудения

    14 1 Отговор

    До коментар #149 от "Румен Р":

    радев е избран мажоритарно с два пъти повече от вашите гласове за „магарето марко“ в листите, като му стигнете гласовете, тогава дрънкай!
  • 156 Хммм

    1 10 Отговор

    До коментар #140 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Пак се отвличаш в дребни тролействания, вместо да се придържаш към темата, но как да се придържаш към темата, когато петолъчката се подава от джоба?

    Коментиран от #193

  • 157 мустафа

    17 3 Отговор
    ПП - примитиви и парцали, тея са ясни.Но кои са дебилите,които гласуват за тях.Факта ,че има такива е доказателство за нашето падение

    Коментиран от #189

  • 158 Кюмюра от Драгалевци

    17 3 Отговор

    До коментар #152 от "Демократ":

    Абе да ти имам и лицемерната демокрация,въртите както ви е удобно.Значи проблема не е в това което е казано,ами в това,че някой го бил записал и изнесъл.Откъде ви копат такива кухи лицемерни лейки?
  • 159 Българин

    6 17 Отговор
    Представяте ли си по време на ВСВ медиите на СССР, Великобритания и САЩ да публикуваха статии на Гьобелс. А в случая Волгин е българският Гьобелс, защото винаги е защитавал имперските амбиции на Русия.

    Коментиран от #164, #181

  • 160 НЯКОЙ

    5 9 Отговор
    Волгин и Калинка - "... ой калинка, калинка моя ..." - изразители на злото !
  • 161 Пха ха ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЛГБТ":

    Пха ха ха ха
  • 162 Пха ха ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Факти":

    Трябва в затвора и краставицата на кокорцата да е нарязана
  • 163 Хахаха

    15 3 Отговор

    До коментар #152 от "Демократ":

    Ех тия лоши агенти на Кремъл бре, насила са накарали ПП и ДБ да се подложат на Козяк, а после пак насила са накарали Кирчо да си признае за държавната измяна:) А относно въпроса ти защо не излизат записи от заседания на ГЕРБ отговора е елементарен - защо Боко се оказа в пъти по умен от Киро:)

    Коментиран от #214

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Зависи

    7 1 Отговор
    Къде ще ги назначи Бай Ставри.
  • 166 Истински българин

    14 1 Отговор

    До коментар #145 от "Българин":

    Не искам да ти развалям фантазиите, но вече на цяла България /че и на целия свят/ им стана ясно кои националните предатели и кои са господарите им!
  • 167 бай Иван

    15 5 Отговор

    До коментар #109 от "бях":

    Преди десетина години бях в Москва за около десет дни. Какво мога да кажа. Москва е най-чистият град, който съм видял от посетени над 20 страни в света. Изключителна поддръжка на парковете, миене ежедневно на улиците. За метрото какво да говорим? Гледайте станциите им и ги сравнете с тези в Брюксел, Рим , Рио де Жанейро? За магазините им .Наскоро имаше много клипове качени за магазините от англичанка какъв е ефекта от санкциите . Ми гледайте и сравнявайте. Очи поне вместо демагогия имате. Москва е най -скъпият град в който съм бил. Там за един обикновен обяд на четирима души сумата ни беше около 450 долара. В България това нямаше да ни струва повече от 150-200 лв в такъв ресторант. В Москва по това време през седмица бяха всички световни групи с концерти. Това да сте го прочели някъде? По това време имаше и статия как "Металика" решили ,че са били измамени, тъй като за една вечеря били дали нещо от рода на 650 долара което им се видяло фантастично.Говорим за Металика. Самсунг е закупил най-скъпият офис в Москва с цена от 450 000 долара на КВАДРАТЕН МЕТЪР. Четете, ходете, гледайте и попълвайте празнините от внушенията .Не разчитайте на демагогията.

    Коментиран от #194

  • 168 Защо

    4 11 Отговор

    До коментар #152 от "Демократ":

    Ето въпроса е как така са допуснали да ги записват след като и децата знаят че масово ги следи скритата власт.И дали са такива инфантили или нарочно го правят и са част от играта на Русия срещу Запад като им пробутва свои хора за прозападни.Щото не можеш да обсъждаш такива неща в народното събрание.А и като се има в предвид че и онези от запад отдавна са се оплели с нашите бивши и свободата я забравиха.И медиите не са прозападни да не говорим за явните руски начело с държавната.Да не се окаже че и зад новите и старите стоят все руско - западни капитали щото онези от запад отдавна не ги интересуваме.
  • 169 Фъшо фъшиста

    16 4 Отговор
    Какво чакаш Гешев арестувай ги тия предателите
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 абе, умнокрасивите

    18 3 Отговор
    я речете защо от 4 часа запис няма коментари за това как да се справим с инфлацията, бюджета и растящите цени.

    Коментиран от #177

  • 172 Име

    2 6 Отговор
    ГЕРБ няма да стане по-симпатичен от това, че има слаби противници.

    Изобщо се свърши с мафията, няма значение ПП какво става. Бойко Борисов прави сметки, ама - на съвсем обедняло население едва ли ще се върже вече някой.

    По принцип не би трябвало да има значение кой е на власт, а в България има.

    Така или иначе хората избраха нещо ново, независимо от "детските болести", трябва да се изчистят старите неща.
  • 173 Гост

    12 4 Отговор
    А ще има ли и някое друго клипче с някой от тях? Кат онва с парапета. Искам да гледам
  • 174 бай Иван

    13 4 Отговор

    До коментар #131 от "абе, умнокрасивите,":

    Кирето е отишъл в евроатантическото странство да му набиват канчето и да се извинява за разказите за Урсула
  • 175 Коментар

    15 4 Отговор
    Кирчо и Асенчо разбиха класациите по лицемерие.Такива политици никога не сме имали.Тези са отврат!Записите са скандални точно,защото са лицемери.Сами са се издънили и ще се самоизядат.
  • 176 Студопор

    15 3 Отговор
    Защо подобни статии се изплъзват само в събота и неделя?
    Интересно ми е какво мислят гласувалите за ПП, които казваха, че така ще премахнем Боко. А сега? Какво ви е управданието?
  • 177 Йонко

    13 3 Отговор

    До коментар #171 от "абе, умнокрасивите":

    Абе ти и ти кви ги говориш? На кой му пука за инфлацията. Важно е със службите и послолствата да е ок раотата и ако може ако стане схемата (те нали по схеми там) да операт Бацо! Ама той сега Бацо така ще им сипне да апнат, че власт ще видат през крив макарон, не на 30 а на 53 февруари, га цълнат налъмите.
  • 178 Защо

    9 3 Отговор
    Скритата власт ги записва всичките и те го знаят.Даже ги водят под строй при девойките на онази.Та и тези сега дали са инфантили или са част от играта не се знае.И децата биха се опазили от такива гафове.
  • 179 нн..ццц

    6 10 Отговор
    Няма как, със всеки изминал ден ще става от ясно от по ясно, че руското посолство управлява в момента Б-я и спретва метеж над Парламентарната Република.Национално предателство било според президенството, БНТ, Б-я да е във военния съюз НАТО и ЕС.Тука пък едни копейковци, плашат с въоръжена борба.Браво на факти, че им дават гласност на Волгинци,БУЧИСТИ и терористи, за да могат партньорските служби и НАТО най после да се заемат сериозно с казуса путинска България и агентите на влияние на Кремъл по медии и в Президенството.Да им благодариме и на службите, че записаха ПП за да чуем ИСТИНАТА за това доколко е завладяна Държавата от руско-българския ИДИЛ.

    Коментиран от #182, #183

  • 180 умнокрасивите

    12 2 Отговор
    продължават да коментират що са извадили записа, а не какво са си хортували на срещата?!?
  • 181 Демократ

    8 2 Отговор

    До коментар #159 от "Българин":

    Абе хохохолска мастиййооо,чемодан,вокзал,Зоокрайна!

    Коментиран от #220

  • 182 абе образ,

    10 4 Отговор

    До коментар #179 от "нн..ццц":

    ти като си лягаш, проверяваш ли дали путин не ти крои курткапан под кревата?!? какво руско посолство те гони, ами те кирококорчовците си казаха от кои посолства се командват, не беше руското! ти си бил голям смешник бре!
  • 183 Ветеран от Протеста

    7 3 Отговор

    До коментар #179 от "нн..ццц":

    Имаш резервиран президентски ВИП апартамент в Белене с изглед към свинарника,за гледаш и свикваш какво ги очаква предателите.
  • 184 Той разбира

    11 2 Отговор

    До коментар #133 от "Хммм":

    за какви служби говориш. И ние също разбрахме. Но, защо ти не разбираш, че НЕ ЕВАЖНО кой е направил записа, а КАКВО СЪДЪРЖА записа ? Пиша с главни букви онова, което не искаш да видиш и чуеш, така както в училище се използваше червения молив

    Коментиран от #186

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Кюмюра от Драгалевци

    10 2 Отговор

    До коментар #184 от "Той разбира":

    В неговото училище спонсорирано от С0р0снята,червени подчертани линии няма.Там слушкаш и говориш каквото ти се спусне и папкашшш.
  • 187 Факти

    17 3 Отговор
    Факт №1: Преди изборите в Италия италианските политици направиха на пух и прах Урсула защото се меси във вътрешните им работи, наш Кирчо ежедневно получава и изпълнява заповеди от Урсула, а родните джендъри му ръкопляскат.
    Факт №2: В любимите на избирателите на ПП/ДБ САЩ арестуваха незабавно и осъдиха за държавна измяна тийнеджър изнесъл някакви си държавни тайни, наш Кирчо не само своевременно докладва всяка държавна тайна на Козяк, но и с гордост заявява, че от там ни назначават шефовете, а родните джендъри искат паметник да му издигнат.
    И за да съм в тон с избирателите на ПП/ДБ ще завърша в джендърски стил: За реакцията на италианските политици и за ареста на американеца са виновни Русия, Путин и лошите руски агенти:)
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Ще ти кажа

    11 3 Отговор

    До коментар #157 от "мустафа":

    кои гласуват за тях - тези, които нищо не правят, цел ден киснат по пейките, смучат бира и цигари и чакат някой да ги достави сладък живот
  • 190 Наблюдател

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "ЛГБТ":

    Тоз Кокорчо ненаситен бре. Хаха. Ще е интересно кога ще се покажат пред избирателя, ще фърчат едни яйца и домате. Хаха.
  • 191 Профайлър

    1 2 Отговор
    Това- мисленето, на мен го остави. Ти си пий каЙфето.
  • 192 умнокрасивите

    13 3 Отговор
    „Аз мисля - казва Василев, че този срок (при вариант правителство с ротация, б. м.) може да се бутне и до 12 месеца. Това ще ни позволи фундаментално да изчистим службите, да изгоним кадрите на ГЕРБ и на президентството по места и да свършим някаква работа с еврозоната и Шенген, нали, и с плана за възстановяване... С доста голяма доза на сигурност, че еврозоната, и Шенген ще се случат, чистката е говорена с всички, които искат да става министри, че законно-незаконно трябва да изгонят всички директори на дирекции и шефове на регионални структури и на агенции - първите две седмици. Което ще затапи, че ние сме правили коалиция с ГЕРБ.“

    Това изказване е диагноза. Това е ултра-нео-болшевизъм. И нека никой да не ме убеждава, че демокрация може да се изгражда с болшевишки методи.

    Коментиран от #196

  • 193 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 3 Отговор

    До коментар #156 от "Хммм":

    Ами ти само коментираш мен и кой записал ,
    А НЕ ИСКАШ ИЛИ НЕ МОЖЕШ
    ДА КОМЕНТИРАШ ДУМИТЕ в записа.

    Коментиран от #203

  • 194 Имаме

    11 4 Отговор

    До коментар #167 от "бай Иван":

    познати, които от години работят в Москва и още не са върнали. Но много българи се връщат от САЩ и Канада...
    Кво им пречи да се чудиш ?
  • 195 щяха да са веднага зад решетките

    13 1 Отговор
    за държавна измяна, още докато тече пресконференцията на Гела. А хората да са напълнили площадите.
    А тези просто официално "замразяват" преговорите за 3 дни, докато забравим. Неофициално преговорите си продължават. Този път няма да забравим!
  • 196 ббрр

    5 5 Отговор

    До коментар #192 от "умнокрасивите":

    Що бе, нямахме ли избори?600 000 това ли поискаха.
    Това поискаха.
    Има ли неверни факти в това, което казаха Кирил и Асен.
    НЯМА.
  • 197 30 години US колония

    13 5 Отговор
    В нормална държава ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна.
    Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите…
  • 198 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 3 Отговор
    ЦЯЛАТА ШАЙКА ШАРЛАТАНИ С ......... КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА В ........ ЗАТВОРА .....
  • 199 Без милост

    2 1 Отговор
    Еми в нормалната държава дето щяли да направят така та бойко има сигорнл 10 записа от преди и каде ви бяха тези статии
  • 200 Червенски

    11 1 Отговор
    Ако тези думи бяха изречени от лидерите на Възраждане какъв ли шум щяха да вдигнат продалите се на чужди държави медии.
  • 201 с ала-бала ще бъдат

    6 1 Отговор

    До коментар #115 от "следващите избори":

    винаги 1 или 2-ра политическа сила. Oсвен ако чорапът не се уплаши след тези разкрития и не оттегли ала-бала подкрепата с машинките. Но те тогава ще го издадат, че е фалшифицирал балотажа на президентските избори. Така че, гледаме ... За сега - тишина, родителят ми от Д2 мълчи и едва ли ще се еманципира.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Тежък случай

    3 4 Отговор

    До коментар #193 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    е този "хммм", нито чува, нито вижда, че мнозина това му го обясняват. Но е зациклил на опорката и ако се пусне от нея може и да му потръгне "мисленето". А това за такива като него е опасно...
  • 204 4-5%

    9 4 Отговор
    беше реалният процент на ПППП. Заедно с ДБ са около 5-7%. 10% е много. Не може на предизборните срещи да има 5 човека на кръст и да са втора политическа сила.
    Вижте броят на последователите им във фейсбук: Костадинов имаше около 260.000 последователи - около изборите, а ПППП-та около 100.000, малко повече от Нинова. За Костадинов масово гласуват семейно.
    Да не са окаже, че на следващите избори ДПС са първа политическа сила.
  • 205 Мнение

    7 2 Отговор
    Интересни щяха да са записите от преди поискването на оставката : "сготвянето" на Иван Гешев и "изпирането" на Бойко Борисов . Сега май и двете партии се правят на ощипани домакини.
  • 206 лицемерие

    9 0 Отговор
    А кой направи държавата ненормална? И защо?
  • 207 Чоко

    5 11 Отговор
    Волгин, Волгин колко си прозрачен! Колко те е страх да не бъде пресечено руското влияние в България! Колко си смешен палячо! Всички знаем, че всеки руски 4-ри хилядник не обича България, а обича само парите. Смешни сте. Никой не иска и не може да изпере Борисов. Процесите се задвижиха България ще се освободи от руското влияние.

    Коментиран от #210

  • 208 щосадолнии

    9 2 Отговор
    Тези мушмороци повече да не се надяват на гласове и милост нихната д еева!!!
  • 209 Мухахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Зъл трол":

    Истината боли, приятелю...
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Шердан Българов

    7 8 Отговор
    Да! В нормална държава такива издънки на комунизма като волгата дето не знаят от кой баща са заченати щеше да са на друго ниво след проведена лустрация а не да дават тон за песен от националните медии на разни русофили и то за сметка на данъкоплатците !

    Коментиран от #213

  • 212 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    10 4 Отговор
    ТЕЗИ ВЕЧЕ СА БИТИ КАРТИ.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Демократ

    6 5 Отговор

    До коментар #163 от "Хахаха":

    Слепите и глухите продажници, които живеят в Българияи, но 80 г.не стигат, като им харесва Русия да заминават да живеят там, а не да пращат децата си в Европа и САЩ и да имат влогове в Евро и долари и да пътуват без визи. Не съм чул някой от 3 млн. български бежанци да е заминал за Русия. Др.Путин не е премахнал визите за българите, но използва базата България като задунайска губерния и има собствена черноморска територия и 400,000 руснаци с български паспорти и недвижима собственост. Продажниците това правят, продават Родината си.

    Коментиран от #216

  • 215 Емо

    5 6 Отговор
    Първо, за генерални изводи, трабва да се изслуша целия запис, който е 4.37 ч. Аз още не съм го чул целия. Що се отнася до уволненията, една от причините за проблемите ни са диверсиите, които правят на управлението кадрите на герб. Кой тръгна да повишава цените на тока и водата миналата година? Комисията по енергийно и водно регулиране с кадри на герб. Новото правителство трябва да уволни калинките, които герб храни, и от които получава подкрепа.
    В момента търся в записа репликите за посолствата, за да проверя дали не е манипулиран.
  • 216 Ветеран от Протеста

    4 2 Отговор

    До коментар #214 от "Демократ":

    Ти акъл недей да даваш бе тррравверрссс.Кой те е упълномощил?Между другото и на стари години не е късно да си смениш пола.Капишшш?
  • 217 Вирус

    7 2 Отговор
    То това е ясно как са гласували за тези явно манипулацията е огромна
  • 218 ТЪПИЯТ АКАДЕМИК В ЗАТВОРА

    7 4 Отговор
    ЗА СЪУЧАСТИЕ В ПРЕДАТЕЛСКАТА ЗАВЕРА
  • 219 Искащ нормална държава

    8 1 Отговор
    Да в нормалните държави отдавна главатаря на ГЕРБ щеше да дава обяснения за митническата проверка на Мишо бирата ,за двете каки, ти си го избра , шкафчето с евра и кюлчета , Барселона ,магистрали ,вулгарни разпореждания към брюкселски ръководители и хора от бизнеса в България . Е не сме благодарение на скачените съдове - прокуратура ,съдебна система ,изпълнителна власт ,парламент и президенство
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Гост

    7 5 Отговор
    Волгин...не само ПП...всички са един дол дренки...просто имат късмет че не са записани...Да не мислиш че ГЕРБ или ДПС..или БСП са по различни...същите маскари са....
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 ЦСКА

    6 7 Отговор
    Петър Волгин русофил и защитник на путинката.Защо не ходиш на май.ната си в сибир.
  • 225 Дада

    9 1 Отговор
    Държавата е ненормална,но народа е нормален.Все пак само 40% гласуват за отрепките,които се явяват на избори.
  • 226 мдда

    3 1 Отговор
    Пълна глупост!!!
  • 227 Милиционер

    5 2 Отговор
    Веднага да се задържат единия в Белене другия в ловеч.....комунистически изтърсаци...
  • 228 Ани

    5 5 Отговор
    Тъй като Бойко припозна политиката като сериозно дело и ГЕРБ работи за България, някои сили, не само Русия се разтревожиха и подадоха импулс за отстраняване на ГЕРБ от властта. Политическото инжинерство изискваше да се спечели подкрепа чрез гласове, действителни и фиктивни. Затова, социорогическите агенции представиха извадка според която има повече леви в България. Чрез публикуване във Фейсбука на лицето Румен Радев на чекмеджета, масирано говорене сякаш това е истина, по-неориентираните избиратели бяха овладяни от Дълбоката Държава. Товапо самопризнания на Кирил Петков.
    А целта е ясна: Овладяване МВР, местната власт, съд и прокуратура. И след това, завой на Исток.
    Само провала на Путин в Украйна ни спасява от развръзката.

    Коментиран от #231

  • 229 Българин

    2 2 Отговор
    Аз също съм за избори на които плявата ще бъде отсята и ще останат нормалните български партии които не се синхронизират с чужди посолства.
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Хи их хи

    0 0 Отговор

    До коментар #228 от "Ани":

    "И след това, завой на Исток." Е колко да е на ИСток, да не е на Сапад?
  • 232 Иван

    3 0 Отговор
    в нормална държава,щяха да са арестувани на момента!Държавната измяна е сериозно престъпление!
  • 233 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    А народа???????????КУЧЕТА,ГО ЯЛИ!
  • 234 Ал Тъпоне

    1 0 Отговор
    Какви ти домоуправители, те и чеп за зеле нямаше да са!
  • 235 Факт

    0 0 Отговор
    Кирил на гръцки означава Господар!
  • 236 ССС

    1 0 Отговор
    те и за това нестават жалки уплътления в човешки измерения на вид да а по душа воня
  • 237 ССС

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Хммм":

    и така да е каво от това като цру си нямат да си купят с 4 милиарда рушвет от боко
  • 238 ССС

    1 0 Отговор
    парламент еквивалент на блато с крокодили =образование еквивалент нива с тикви = медицина ексвивален гробища ..събодете се идва и вашия ред еквивален нашия = решение еквивалент твърд юмрук и духовно вдъхновение да се извисим над нещата земни само тия крокодили непотребни да сменим гробищата от болниците да разделим иобразованието с тикви да не садим ако не се справим няма смисл кво да правим стягайте юмрука и да не ви пука народа да ви запука кога от крокодили на запад вече са прогнили от изгнилата мечта да се освободя .Просто киро
  • 239 ССС

    1 0 Отговор
    НАРОДЕ ВСИЧКИ СА КАТО КИРО ПРОСТО НА НЕГО ПО МУ ЛИЧИ РАЗЛИКАТА Е В БАНКОВАТА ИМ СМЕТКА АМА НА ВАШ И НАШ ГРЪБ БЕ ЧЕ И ДАРЯВАТ И ЧЕРПЯТ АМА НЕ ПЛАЩАТ , Я ВАДЕТЕ КОЛА ИЛИ ПЪТЯ ДА ХВАЩАТ
  • 240 Сульо

    1 0 Отговор
    Простотията си е факта а държава... НЯМАААААААААААА.....!
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Поп Дъньо

    1 0 Отговор
    Единствената вина на Радев в случая е , че той ги докара на България тези нещастници! Като не можеш да си подбереш хората не ставаш за ръководител! Точка!