Last news in Fakti

30 Септември, 2023 13:00 3 690 23

Иво Инджев: Предлагам направо да бъда номиниран за нов Бойко Борисов от Бойко Борисов

  • хекимян-
  • кмет

Втори ден не ме лови сън откакто разбрах от Хекимян, че е задавал най-острите въпроси на Бойко Борисов и явно по тази причина е издигнат от него за кмет на София

Иво Инджев: Предлагам направо да бъда номиниран за нов Бойко Борисов от Бойко Борисов - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Втори ден не ме лови сън откакто разбрах от Хекимян, че е задавал най-острите въпроси на Бойко Борисов и явно по тази причина е издигнат от него за кмет на София.

Излиза, че не съм бил достатъчно остър в критиките си към същия. Ако съм знаел, че остротата ми ще бъде толкова високо оценена, за да заслужа негова номинация за висок пост в държавата, щях да я заостря още повече. Тъпо е, че чак сега научавам.

Може би още не е късно да се вредя. Не знам Хекимян какви документални доказателства е предоставил за своята бивша острота срещу Борисов, но аз мога да приложа една книга и стотици публикации в ivo.bg.

Собственикът на ГЕРБ е казвал публично поне веднъж, че “някои си пишат книгите” на неговия гръб. Аз определено съм сред катерачите по гърбината му, която Берлускони мереше с педи, което предизвика острата ми реакция.

Нещо повече, любителят на критиките срещу себе си специално се обади в Нова телевизия, за да ме нарече в мое отсъствие идиот.

Значи отпада вариантът, че той не е запознат с моята острота в критиките си срещу него. Защо тогава ме пренебрегва? Поне да ме беше споменал като един от онези, които е обсъждал.

Че е имало обсъждане пък разбрахме от неговата Теменужка, според която Хекимян е бил номиниран от голяма част от структурите на партията в София.

Вервам ѝ и се опитвам да си представя как е протичало това обсъждане.

“ Какво ще кажете да издигнем Антон Хекимян, този враждебен на ГЕРБ критикар, доказан враг. Той се скъсваше да задава най-острите въпроси на нашия партиен лидер, който, както знаете от собствен богат опит, най-много от всичко обича да го критикуват остро”.

Нещо такова ще да се е случвало на партийните събрания. На тях с овации наум, за да не се вдига шум и в обстановка на пълна секретност ( за да не разберат дори и от “агенцията”, в която винаги знаят споделените тайни на ГЕРБ) е избран най-големият критик на шефа да тръгне по неговите стъпки в кариерата си-първо кмет на София, а после и премиер. Направо прероден Бойко.

Време е любителят на острите критики да обърне внимание и на мен. Хайде, кметските избори съм ги пропуснал. Прередил ме е по критикарство Хекимян. Но обещавам да наваксам бързо.

Във всеки момент властта може да се разглоби и да избухнат нови парламентарни избори. Не заслужавам ли като старателен критик на Бойко поне един водач на листа на ГЕРБ да бъда? Току виж, след като помогна по този начин да спечелим верващи, че заради критика срещу него той награждава с номинации за високи постове, после мога да се окажа и премиер.

Добре, де, за премиер е малко по-сложно, освен ако не спечелим собствено мнозинство. Не спечелим ли такова, ще се наложи разни други партии и вождове, които пък съвсем малко съм критикувал, да ми гласуват доверие. Ами ако и те се окажат влюбени в критиците си? Спукана ми е работата тогава.

Ето защо предлагам направо да бъда номиниран за нов Бойко Борисов от Бойко Борисов. Ако трябва и самокритика ще си направя, за да заема най-критично важния пост в държавата и да номинирам колкото си искам мои остри критици да водят партийните редици.

Идат и президентски избори след някоя и друга година, ако ме разбирате правилно… (слагам многоточие защото няма как да намигна съучастнически).

(Текстът е от сайта на автора ivo.bg)


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    12 29 Отговор
    Ходи при хейевете от ДС ! За там си !

    Коментиран от #17

  • 2 Боко

    21 3 Отговор
    с нова прическа на брадата , нали стана "политик" !
  • 3 Асдф

    41 2 Отговор
    Тоя Кекимян не стана ясно как шеф го направиха, а сега кмет може и за президент да го гласат 🤡

    Коментиран от #4

  • 4 Мамин

    38 0 Отговор

    До коментар #3 от "Асдф":

    Гъргалчо ! Майка му каза , че всяка сутрин го будела в 5 , за да не се успи за телевизията ! Кмет ще ставал , моля ти се ?!
  • 5 Хаха

    44 0 Отговор
    Представи си другите гербаджии що за стока са щом вадят Кекимян от шапката 🤔
  • 6 Град Симитли

    18 12 Отговор
    Най-после и тоя дърт лешояд да напише нещо читаво!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ха Ха ХА

    22 1 Отговор
    МАЙМУНЯН-БАНКИНЯН !
  • 9 Ветеран от Протеста

    24 15 Отговор
    Трябва да има някакъв Морал все пак..Ами Иво Инджев получава Висше образование в Москва по времето на СССР.,В Московския държавен институт...Заминава да следва там след гимназия и след вербуването му от ДС ( Решение № 50/ 08.10.2008 г.потвърждава съобщеното от Инджев, като допълва, че той бил действал под псевдонима „Ивайло“ като секретен сътрудник към Първо главно управление на ДС – разузнаване.) Оглавява БТА преди 10 ноември...Следва категорична Метаморфоза след 10 ноември ,както всички подобни нему агенти на ДС...Трябва да има някакъв Морал,все пак...Гледай си пенсията,Иво...Можеш да спиш или да не спиш..Разхождай се в парка с пенсионерите..Няма Лустрация Никой не ви Наказа,че обслужвахте руския Окупатор...все още..и въпреки Всичко!!

    Коментиран от #13

  • 10 вай вай

    18 1 Отговор
    На Хекимянчо въпросите са били остри като гумичка на молив и некомфортни като пухена възглавничка.
    А самият той е играл ролята на едни подробности в женски род, амортизирани от редовна мутренска злоупотреба.

    Сега ще трябва да получи някой лев и лансиране ала Митов, Сачев и прочее.


    Обаче батко се е объркал - в случая арменския хитрец е по-голяма имиджова котва за ГЕРБ, отколкото ГЕРБ за арменския хитрец :)
    Та, в София се очертава сериозен погром и доминация на други партии. Дано келепира по герберските цитадели - Варна. Бургас и Стара Загора да им е достатъчен, че софийския келепшир
    ще бъде загубен на 99%.
  • 11 Срам и позор!

    19 1 Отговор
    Добра ирония! Истината вероятно е, че Хекимян си е бил човек на Бойко Борисов, макарче като журналист е трябвало да е деполштизиран! Срам за btv!
  • 12 скоро ще е

    15 1 Отговор
    Ще му излезе име:
    Антон Провалян с прякор Котвата :)
  • 13 да де

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ветеран от Протеста":

    После следва задълбаване в новата роля и от тогава насам не е правил грешна стъпка.
    А тези които критикува са оклепани отвсякъде.

    Дали метаморфозата му е с меркантилна цел, не знаем. Знаем, че не е мърднал и на йота от правата атлантическа линия с праволинеейн продемопкратичен уклон.
  • 14 Шехерезад

    11 1 Отговор
    Инджев имал чувство за хумор, бравос!
  • 15 комедианти

    9 1 Отговор
    Бабикян срещнал Хекимян на жълтите павета:

    - О-о, Хекимяне! Тъкмо за тебе си мислех - да ти се намират 100 лева?
    - Ба! Намират ми се -как да не ми се намират - отговорил Хекимян -цял ден се зверя ама не мога и 5 стотинки да намеря...
  • 16 пери

    7 0 Отговор
    Много добро.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Фибата

    6 6 Отговор
    Ей този тъпанар е българско острие срещу Путин, което автоматично означава, че Путин ще иляди! Означава още, че е плюл и храчил срещу Бойко, за да бъде забелязан!!! Което означава още, че е професионален злобар! Ивчо, от ДС-то, бе!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 И СЕГА КВО

    2 1 Отговор
    ИНДЖЕВ Е В ДЕПРЕСИЯ ТОЛКОЗ ПЛЮЛ ТОЛКОЗ МАНИПУЛИРАЛ СЪН НЕ СПАЛ ДА ИЗМИСЛЯ ФАЛШИВИ НОВИНИ И САМО ЗА ЕДНИ ГРАНТОВЕ КОЛКОТО ЗА ЦИГАРИ И РАКИЯ АМА ЧЕ НЕБЛАГОДАРНИК Е ТОЯ СОРОС АМА ПЪК ЕВРЕИН КО ДА ГО ПРАЙШ
  • 22 ТЪЖНА Е СЪДБАТА

    1 2 Отговор
    НА ЗАСТАРЯВАЩИТЕ ТРУЖЕНИЧКИ
  • 23 Анонимен

    0 0 Отговор
    Късмет имал Инджов. Умен е. Но една учителка от квартала е завършила в Москва по времето, но бе съкратена или млада я изкараха в пенсия. Умна учителка, но е на години на бб, а едвам ходи. Пълно е с унищожени животи. Синът им е над 40 и не е семеен, а бил голям красавец и в Пд на квартира живеел. Честен човек, кога и видял хубаво и възпитан, никога, а сега непосредствени упители и то до 12 клас и техникуми. Нищо, че учители от дпс, майките им бяха с бащите спал, аз съм го посадил това дърво и първи трябва аз да откъсна плода и в съдебната зала майката защитаваше мъжа си, толкова й е мозъка и накрая ги гледаше на старини дъщеря им, а бащата бе осъден ефективно, а внучката им бе в елитна английска гимназия учител по английски и избяга далеч в бургас и я уредили дпс на сладка служда, каза майка й, която е жива и живее в моят роден край не в квартала, а до автогарата, криейки се от съседите в квартала, пеевски, и те използват, а зад гърба гроб копаят ти.