Last news in Fakti

21 Октомври, 2023 09:00 2 504 33

Инструктаж

  • емил йотовски-
  • полиция-
  • инструктаж

В никакъв случай не отвръщайте на насилието с насилие

Инструктаж - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Полицейски инструктаж за процедура при залавяне на престъпници за 2025г. (годината на боди позитивния розов еднорог според европейското либерално летоброене).

Уважаеми полицаи, полицайки, хомоцаи, флуидцаи, полице, полицо, полицвък, полицайпасивни вие -полицайнеутрални. При залавяне на престъпник е необходимо да извършите следните действия в указания ред:

Първо. Убедете се, че заподозряното лице е престъпник. За целта установете вербален контакт с него и учтиво го попитайте (така че да не го засегнете) дали е престъпник или склонен към извършване на престъпление. При отрицателен отговор сте задължени да прекратите процедурата по задържане.

Второ. При утвърдителен отговор помолете лицето да размисли и само да се откаже от извършване на престъпление. (В случаите, в които престъплението е извършено помолете лицето искрено да се разкае и ако няма нищо против да се предаде.)

Трето. Ако лицето откаже да се разкае и предаде и побегне е необходимо да извикате след него три пъти: „Уважаеми господине – госпожо – то (съобразете се с наличния му пол), моля ви спрете и се обърнете с лице към мен за да имаме реален шанс да продължим с процедурата по вашето задържане по сертифицирания от необходимите органи процедура.“ След третото повторение се уверете дали лицето още бяга или проявява признаци на обществена зрялост и се подчинява.

Четвърто. Ако лицето продължи да се отдалечава имате право да извикате три пъти: „Стой ще стрелям!“ но не с прекалено заплашителен тон за да не стресирате нарушителя. ВНИМАНИЕ! След третото извикване вие нямате право да стреляте!

Пето. Ако призивът за стрелба накара лицето да спре имате задължението да го хидратирате, защото в такива стресови ситуация нивото на кръвната захар се вдига и съответно човек изпитва жажда. След хидратацията сте задължени да предложите и нещо за хапване поради същия метаболитен стрес. Разбира се, вие сте задължен да предложите нещо безглутеново, без консерванти и с точно указани алергени. При неспазване на процедурата носите отговорност.

Шесто. Ако задържания спонтанно поиска да прави секс с ваш роднина посрещнете ситуацията с разбиране. Обадете се на посочения ваш роднина и го попитайте дали би искал да прави секс със задържаното лице. При утвърдителен отговор сте задължени да предоставите подходящо помещение, в което вашият роднина и извършителят да могат да реализират желанието си.

Седмо. В никакъв случай не отвръщайте на насилието с насилие. Помнете, че вие сте полицай и служите на обществото, което в тесни граници значи, че предполагаемият престъпник като член на обществото ви се явява работодател. Следователно може да ви уволни.

Осмо. Помнете, че за неспазване на точните инструкции вие подлежите на наказание.

Приятно дежурство и нека боди позитивния розов еднорог да бди над вас.

Европа 2025

Допис: Всеки служител на реда при повече от три смени на пола в рамките на една календарна година има право да участва в томбола за кухненски миксер с безплатна тефлонова приставка за моркови.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    13 49 Отговор
    Йотовски толкова се старае да бъде оригинален, че ще скъса някой менискус от напэване.

    Коментиран от #4, #5, #31

  • 2 Няма оправдание за ничие насилие!

    20 13 Отговор
    Нищо не оправдава полицейското насилие, породено от самозабравяне и превишаване на правомощия!
  • 3 Край

    10 13 Отговор
    Това ще да е нещо смешно, май?

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дупничанин

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Тц, друг е по тва да кине менискуси. Оно, оня си е за зандана, де, да не кажем, требва да го бастисат час по-скоро.
  • 6 Хаха

    7 15 Отговор
    Комунист

    Коментиран от #33

  • 7 ТИР

    16 6 Отговор
    А беше време когато с палка милиционера налагаше престъпника а той казваше разни извършени от него престъпления,боя продължаваше докато не спомене и последното,,,,
  • 8 Майна

    10 31 Отговор
    Никога не е късно да изперкаш до степен йотовски . Колко му плати едричката другарка мутуфада за тази пошла фасада ?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 запознат

    24 9 Отговор
    Еххх ,не го обичат облечените с цветовете на дъгата евро-либералчета Йотовски ,не го обичат ! Що така ?! Сигурно защото те истината , не само не я обичат - мразят я . Защото само през техните розови очила родната действителност е розова ,ПП/ДБ не са крадливи дебили , а "академик" Денков е истински академик .

    Коментиран от #12

  • 12 Опааа

    12 15 Отговор

    До коментар #11 от "запознат":

    Никой нормален и поне средно интелигентен не обича путинисти комабайнеро-интеУектуалци, които отгоре на всичкото си боядисват косата докато коментират "евролибералите".

    Коментиран от #28

  • 13 Бамбука

    8 17 Отговор
    П ..е..д...а..л !.
  • 14 Объркано Атлантиче

    26 6 Отговор
    Цикълът:
    Тежките времена създават силни мъже⤵️
    Силните мъже създават добри времена⤵️
    Добрите времена създават слаби мъже⤵️
    Слабите мъже създават тежки времена🔄
    .... сега сме точно тук
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Българин

    11 28 Отговор

    До коментар #15 от "злободневно":

    Такива като Йотовски унищожават България с техното поклонничество пред руските фашисти, с тяхното престорено "мъжкарство", с тяхната лицемерна "загриженост" за "българите", с тяхната подмяна на българското със северноазиатски стереотипи и т.н.

    Впрочем, покрай парадирането на такива като тоя с "твърдост" и "мъжкарство" е редно да си зададем въпроса какъв "мъж" е диктаторчето в Кремъл, който напада и избива по-слаби, който се крие като мишка от света, включително използвайки двойници, който лъже наред, и който има повече ботокс в лицето от някои бабички на 70 години?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мдаа

    10 19 Отговор

    До коментар #17 от "деб или сте":

    Това, че му дават трибуна е показателно, но всъщност това е признак на слабост. Когато четеш наблъсканите му с руски опорки и "метафори" статии и си даваш сметка, че позицията на господарите му е слаба, иначе нямаше да се налага да я прокарват по такива начини.

    Това е като западния начин на живот: той говори сам за себе си. Всички диктаторчета, за които Запада е "прогнил и ненужен" не могат без неговите достижения и резултати. Буквално всяко диктаторче се къпе в западен лукс и привилегии, докато пробутва на хората под ботуша му басни за това как трябва да се "борят" срещу него.

    И тоя другар се възползва от свободата на словото, но в комунистическа България за "алетрнативни" мнения щеше да чука камъни в някоя кариера.
  • 19 ХАХАХА

    6 12 Отговор
    Ти майтап си правиш ,но това е инструктажа на полицаите във ФАЩ. Приказките за това че посягането на полицай може да предизвика въоръжена отбрана отдавна са в историята.

    Коментиран от #21

  • 20 Тъжно, но факт

    17 7 Отговор
    Много точно е написано. Упадък настъпва по тези земи, причинен от отпадъците, които западни ветрове носят към територията ни.

    Коментиран от #24

  • 21 Реалността?

    11 7 Отговор

    До коментар #19 от "ХАХАХА":

    "но това е инструктажа на полицаите във ФАЩ."

    Всъщност реалността е точно обратната, затова и от време на време някой полицай си превишава правата и се стига до екстремни случаи.

    Но путинистите живеят във своите фантазии, не в реалността.

    Коментиран от #27

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Макс

    7 14 Отговор
    Същият този екземпляр твърдеше , че в ЕС не се къпем и стоим на тъмно и студено . Бих го поканил на гости , за да се изкъпе , че като гледам мазната му коса май отдавна не е ползувал шампоан . Всъщност ме е гнус ,няма да го поканя .
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ХАХАХА

    2 3 Отговор
    Вервай си ! Както казваше царО, заблудените живеят във фантазиите си .
  • 27 ХАХАХА

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Реалността?":

    Вервай си ! Както казваше царО заблудените живеят във фантазиите си!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Майор Майор

    2 0 Отговор
    У нас и бандитите ни са селски.За САЩ не знам,но съм живял в Южна Африка(шест години)Там ако знаете какви са бандитите?!Нашата полиция ще започне да работи,когато бандитите започнат да стрелят.За сега все още се работи малко на шега.....
  • 31 Верно 😆

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Много е прос тоя 😆😆😆😆😆
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.