Last news in Fakti

25 Декември, 2023 14:10 4 569 161

Иво Инджев: Новогодишният отчет за ужасната 2023-та на Главномърморещия в аванс

  • президент-
  • новогодишно приветствие

Вече знам какво ще мърмори Главномърморещия ни преzидент в телевизионното си обръщение по БНТ на Нова година

Иво Инджев: Новогодишният отчет за ужасната 2023-та на Главномърморещия в аванс - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нашите другарки и другари не са най-представителните празнувачи на религиозния празник Рождество Христово, но това не пречи на Нинова да се пусне за всеобща умилителна употреба в соцмрежите как меси питка за Бъдни вечер. Отрудена жена-меси, вместо да си купи готова. Нали е за “традиционните ценности”…

Сколаса също и да съжали, че не може да се връща назад във времето, където всъщност пребивава манталитетно. Нямало да издигне Радэв за президент отново, ако можела да се върне в миналото.

Аз пък съм надарен с възможността да гледам в бъдещето, поне в близкото.

Ето защо вече знам какво ще мърмори Главномърморещия ни преzидент в телевизионното си обръщение по БНТ на Нова година.

“ Другарки и другари, драги сънени сънародници, събудете се от приспивната програма на БНТ, чуйте какво имам да ви казвам!

Отиде си една ужасна година, през която лъжците, аматьорите и шарлатаните за втори пореден път ме измамиха. Ако можех да се върна назад, не бих им дал шанс.

През непоносимата 2023 година станахме свидетели на най-вредното за България и света управление на страната, в която чуждестранните инвестиции се увеличиха само с няколко милиарда спрямо предишната оскъдна година. Българите едвам спестиха рекордните един милиард лева от страх, че ги чака още по-тежката 2024 година.

Войнолюбците поощриха и военната индустрия с поръчки за украинските агресори, поради което имаме милитаристичен рекорд по печалби за бюджета. Безмилостно експлоатираните в заводите българи бяха принудени да работят на три смени.

Мнозина войнолюбци у нас забогатяха. В резултат, за срам и позор, в най-бедната страна от ЕС бяха продадени най-много нови автомобили на глава от населението в рамките на Евросъюза.

Нарязаха Паметника на съветските освободители парче по парче, при това с флекс, наричан в братската Русия болгарка, а не със сърп и чук, както биха постъпили в цивилизования руския свят, ако там имаше поне един български паметник.

Притиснаха Лукойл да плаща данъци, което няма как да не навреди на трудещите се в сектора ( почти както в сектора Газа се отразява на бедното население израелската агресия).

Продължи войнолюбивата подкрепа на управляващото евроатлантическо малцинство за агресията на Киев срещу миролюбивата Москва. Дадоха на украинските бивши окупатори на Крим свидни бетеери родно производство, вместо да ги държат още 60 години в складовете за бъдещите поколения да видят какви е чудеса раждала някога миролюбивата ни социалистическа икономика. Поне да ги бяха нарязали за вторични суровини с болгарката, вместо да ги изпращат срещу нашите руски освободители на фронта.

Нарочно направиха така, че да имаме по-евтин природен газ само и само да не се сбъднат предупрежденията ми за неизбежно поскъпване на тази суровина.

Принудиха ме да налагам вето на разни закони, знаейки, че то няма да мине и ще изглеждам смешен в очите дори и на Кремъл.

Със същата цел успяха да убедят Нидерландия да се откаже от възраженията си срещу приемането на България в Шенген и моите предупреждения за липсата на напредък в това отношение ще се окажат дискредитирани.

За радост ние, здравите сили, удържахме и някои победи над шарлатаните. Преди всичко ги накарахме да се откажат от смяната на националния ни празник 3 март с някоя дата, която няма нищо общо с Русия. Спасихме също братските отношения с нашите доброжелатели от Сърбия и Унгария, като принудихме евротлантическата шайка да оттегли безумната си идея България да печели повече от транзитни такси за природния газ.

Именно в този контекст трябва да разглеждаме конструктивното предложение на говорителката на руското външно министерство Захарова нашата страна да си плати. Благодарим за напомнянето, че дължим всичко на Русия и поради това трябва да си плащаме, ако искаме и в бъдеще да ни подсещат все така братски да сме им благодарни.

Въпреки тези светли лъчи в тъмното ни минало предстои да видим дали ще ни огрее Шенген, в който шарлатаните не можаха да ни вкарат въпреки дългото си управление от близо половин година. Нека припомня, че моите правителства бяха бойкотирани за Шенген въпреки личните ми усилия да бъде вдигната тази бариера, но се видя, че и управляващото днес малцинство не може да постигне тази цел. Това е доказателство, че сме управлявали по-добре от тях. Ако беше обратното, да бяхме вече в Шенген, след като не управляваме.

Драги сънародници, ако горните мисли ви се виждат малко объркани и нелогични, замислете се над уменията си да се отнасяте с разбиране към мъдростта на един мъжоритарно избран, макар и женоритарно предложен, президент.

Пожелавам ви да има мир, най-вече руски, а шарлатаните да си отидат с мир, за да ни е мирна главата след това, което ни дойде до главата през ужасната 2023-та !”

(Текстът е публикуван в ivo.bg, няма редакторска намеса в пунктуацията на автора)


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 180 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    196 73 Отговор
    Искаш ли да опишеш някакво гнусно мекотело- кажи Иво инджев

    Коментиран от #28, #81, #157

  • 2 Някой

    175 61 Отговор
    Айде и тоя грантаджия се изока.
  • 3 Последния Софиянец

    186 58 Отговор
    Този и на Коледа бълва омраза.Нещастен човек!

    Коментиран от #99, #120

  • 4 КГБ

    191 48 Отговор
    Другарят Инджев, който официално е обявен за доносник на тайните служби на комунистите, май на демократ се прави. Съсипвал човешки съдби с доноси, няма по-гнусно нещо за един човек.

    Коментиран от #60, #153

  • 5 те на това му

    132 41 Отговор
    се вика тежко болен човек.По добре без ръка ,но не и без глава като тоя .
  • 6 ганев

    126 39 Отговор
    АБЕ ТОЗ СОРОСОИДЕН БИФТЕК КОГА ЩЕ СИ НАПРАВИ ЧОВЕЩИНАТА....ДА...ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ СЕБЕ СИ

    Коментиран от #95

  • 7 за този топидиот няма нищо свято

    122 31 Отговор
    Ни празник,ни усмивка.Сърдит до обяд на целия свят,а следобяд на себе си.На 4ти кмима доста по нормални пациенто от тоя кукуригу.

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РЕАЛИСТ

    129 31 Отговор
    Що за гьонсурат трябва да си, за да се показваш , като евроантлантик бе, Инджев. От много червен комунистически род. Стипендиант на Държавна сигурност, за да завърши в Москва. Доносник на ДС с псевдоним " Ивайло . Каква долна душица и му дават думата.След Втората световна няма случай агент на Гестапо да са му давали думата.

    Коментиран от #82

  • 10 закусвал е

    90 23 Отговор
    със змии в бял сос.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Наблюдател

    127 24 Отговор
    Иво Инджев е всъщност Ибрахим по рождение. Отказал се сам от даденото от баща му име и приел Иво, не християнско такова, за да пълзи в соц йерархията. Голямо пълзене ще да е било за да го изпратят да учи в института за Азия и Африка на КГБ в Москва. Още по-голямо пълзене е било за да му поверят да е кореспондент на БТА в Близкия Изток. Където той с комунистически плам громеше американския империализъм от Ливан, Сирия и...Днес той е първи евро-атлантик и русофоб на републиката, такива са всички останали. От Ваньо Костов полит икономиста, през бодогардчето на Тато и дечицата пратени да учат в чужбина с крадени пари та до ДС-то кмет.

    Коментиран от #35, #110

  • 13 Последния Софиянец

    84 28 Отговор

    До коментар #7 от "за този топидиот няма нищо свято":

    Соросоидите са много нещастни хора.Нямат приятели и злобата ги разяжда.Ако бях като тях щях да се гръмна
  • 14 Град Симитли

    62 21 Отговор
    Тъпо.

    Коментиран от #20

  • 15 И този е един

    68 19 Отговор
    От Факти , като искат да ни покажат някой за достойно оплюване и му пуснат просташкото изявление и резултатът е убедителен..
  • 16 Аз съм веган

    51 87 Отговор
    Кое не е верно в текста бре фенове на мунчо?

    Коментиран от #32

  • 17 Иво Инджев, Вечния Хамелеон!!

    94 22 Отговор
    Не го показвайте по Празниците тоя Б. О. К. Л. У. К!!
  • 18 Мдаааа

    34 9 Отговор
    Обърквам се вече, днес Исус Йосифов ли е роден, или дядо Коледа ?
  • 19 Браво

    48 88 Отговор
    Иво, продължавай да усмиваш нещастните русороби. Това им бърка в........, Само им виж жалките им коментари, и си представям изкривените им физиономии от проктоболката която им причиняваш

    Коментиран от #44, #53

  • 20 Иванчо

    38 18 Отговор

    До коментар #14 от "Град Симитли":

    Тъпото ама истина.А от това най боли.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Емил

    56 24 Отговор
    Ибрахим -Ивайли пак се появи да бълва змии и гущери срещу благодетелите си.
  • 23 КовидманЯк

    49 20 Отговор
    Баба Инджевица пак са я претоплили за Коледа.😂
  • 24 Ивоооо ГА зимаше по 1000 ЛВ заплата

    60 16 Отговор
    ПРИ бай Тошо ДОКЪТО
    Другите по 100 лева беше ХУБУУ НАЛИ... ЕЙ ЗА ТВА Е имало Белене и си бил за там АМА В ОНЯ ЖИВОТ ТЕ ША ОО ПРАЯТ...
  • 25 ХАХАХА

    69 24 Отговор
    Поредния пасквил на Поредния русофоб и българофоб! Не си заслужава да се чете . Заработва за жалки центове пред новогодишно! Какво да му коментирам!
  • 26 Все тая

    55 20 Отговор
    Иво ти си чист дебил
  • 27 озлобено човече

    54 22 Отговор
    докога ще ни го натрисате
  • 28 МИ АСЕН АГОВ

    47 17 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    И. ТОЙ Е ОТ СЪЩОТО КОТИЛО....
  • 29 !!!?

    38 46 Отговор
    За путинофилите днес не е Рождество Христово, ден в който Путин награждава главорези които вилнеят из Украйна вече втора година, а Радев е тяхното Гуру на терен !!!?

    Коментиран от #55

  • 30 МА МНОГО ТЪП БЕ?

    17 12 Отговор
    ЦЯЛ ЖИВОТ В КАЗАРМАТА - МИРНО, НА ЛЯЯВО, НА ДЯЯСНО, ЗАЛЕТНИ, БЕГОМ, ОСТАВИ, ЗАПЕЙ, СЛУШАМ, ТЪЙ ВЯРНО, РАЗРЕШЕТЕ ДА ДОЛОЖА, СТРОЙ СЕ, ХОДОМ МАРШ....!!! ААА, ТРЯБВА ДА СИ ГЕНИЙ ЗА ДА СЕ ОПРАВЯШ С ТОЗИ РЕЧНИК И ОЩЕ ДЕСЕТ ДУМИ И ИЗРАЗИ ОТ ТОЗИ СОРТ ?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Въх

    15 11 Отговор

    До коментар #16 от "Аз съм веган":

    Държавата на милиардите,на 2/3 щастливци,на върха на сладоледа и на завърналите се умници и безсрамни доносници,и още и още...

    Коментиран от #34

  • 33 Олиглот

    42 15 Отговор
    Поне на Коледа не си ли изми косата този гнъсар
  • 34 Предпоследният Софиянец

    24 31 Отговор

    До коментар #32 от "Въх":

    Е то за наркофенчата на диктатора Путин и това е много !!!?
  • 35 я по спокойно

    20 38 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Не съм му секретар, не знам дали е имал друго име по рождение и какво е било, но по фамилия е наследник на Индже войвода.

    Коментиран от #59, #119

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 !!!?

    39 35 Отговор
    На българсият Народ отдавна омръзнаха новогодишните погребални литургии на кремълския парашутист Радев !!!?

    Коментиран от #146

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    30 14 Отговор
    Господин МиндZев си заработи $$$тотинките за Коледа...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Бесен-_ Язовец

    36 16 Отговор
    Турчето Индже което се изхранва от години с колабороционизъм
  • 42 Българин

    30 44 Отговор
    Страхотен текст!
    Адмирации, господин Инджев!
  • 43 Ден

    27 15 Отговор
    Този по добре да се скрие!
  • 44 Бонев

    46 17 Отговор

    До коментар #19 от "Браво":

    Не знам дали знаеш,но твоя Иво беше един правоверен дс агент, който в моето детство правеше репортажи от арабските страни възхвалявайки соц режимите там.

    Коментиран от #47, #48

  • 45 Румен Решетников

    27 40 Отговор
    Браво на Инджев!
    Сега остава Иван Костов и Плевнелиев да кажат нещо и болниците ще се напълнят с петолъчници в прединфарктно състояние... 😂
  • 46 Един там

    32 17 Отговор
    Много долно човече е Инджев! Преди 10 години го бях видял да паркира на тротоара като пълен простак!

    Коментиран от #74

  • 47 Румен Решетников

    15 10 Отговор

    До коментар #44 от "Бонев":

    Пропускаш първия съпруг на другарката Бокова и Гарелов. Тоже агенти на ДС, тоже правещи репортажи във възхвала на арабите!
  • 48 Аз съм млад

    16 22 Отговор

    До коментар #44 от "Бонев":

    На 52 съм. И сигурно е било така както казваш. Но ме кефи сега какво прави!

    Коментиран от #54

  • 49 Журналисти на лизинг

    17 7 Отговор
    Товарищь Ивайло, заткнись!
  • 50 Соломон Еленкин

    29 15 Отговор
    АГЕНТЪТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ Е ВЕЧЕ АГЕНТ НА АТЛАНТИЧЕСКАТА ХРАНИЛКА.СЛАВА НА АГЕНТУРАТА.
  • 51 Анджо

    22 29 Отговор
    Супер го е написал, БРАВО.
    Сега ще почита малко коментари , да видя интелекта на някой другари.
  • 52 Порно

    28 19 Отговор
    Какъв е смисълът в празничен ден да публикувате статия от баш злобаря на Републиката?

    Коментиран от #63

  • 53 Анджо

    4 7 Отговор

    До коментар #19 от "Браво":

    👍👍👍👍
  • 54 Бонев

    29 11 Отговор

    До коментар #48 от "Аз съм млад":

    Почувствах се млад, защото и аз съм на тези години. Инджев, Василев, Дремджиев и тн. Всички са дс агенти. Така че не им вярвай много какво приказват.
  • 55 Анджо

    9 7 Отговор

    До коментар #29 от "!!!?":

    Това е истината
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Респект

    28 34 Отговор
    Чест и почитания г-н Инджев !
    Отново успяхте да опъните вратните жили на безродните копейки.
    Джендър Дърева много ще хареса написаното.
  • 58 !!!?

    15 11 Отговор
    Новогодишна реч на РР !!!?

  • 59 РЕАЛИСТ

    14 7 Отговор

    До коментар #35 от "я по спокойно":

    То и оня , дето го знаехме, като Алексей Петров се оказа, че е роден с името Асан Ибримов Омеров.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Tётя Mитрофановна

    12 12 Отговор
    Лошо копеек! Пак станахме за смях.
  • 62 Факт

    17 12 Отговор
    Това каза Иво Инджев-московския възпитаник,агент на ДС в многогодишен опит да се пребоядиса.Пак не му се получи!
  • 63 Хахаха

    11 7 Отговор

    До коментар #52 от "Порно":

    Ти какво празнуваш днес бе комунде?

    Коментиран от #68

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Б.Б

    9 9 Отговор
    Нагъл евангелист !
  • 66 Вражалец

    23 11 Отговор
    Този близо 70 годишен възпитаник на Московския държавен университет,първо да си каже ,как и кои по времето на социализма учиха там?
    След това кореспондент в Ливан, и това как става,ако не си верен на Партията и сега на тези години тръгнал умни мисли да реди! Дали ,ако се яви на мажоритарни избори и един трабант,като на Паси,хора ще гласуват за него! Поне сега да се смири,че са светло празници!
  • 67 Някой

    14 10 Отговор
    Тъп слуга на краварите. Давайте повечко интервюта с този, та повече хора да се отвратят от лицето на американската политика и васалите й.
  • 68 РЕАЛИСТ

    3 7 Отговор

    До коментар #63 от "Хахаха":

    А ти кво празнуваш днес? Щото според Библията Исус е роден лятото и овчарите са нощували с овцете на открито. На 25 декември римляните са имали празник и някои езически народи също. Взаимствали са датата за удобство.

    Коментиран от #70

  • 69 #идиоти вън

    17 7 Отговор
    Преди(по времето когато Инджев беше доносник), комунистите отричаха черкавата, но се страхуваха от Бога, сега(когато Инджев е либерал и демократ), ,,демократите" се черкуват, но страх от Бога нямат! Доказателстео е съвремения Содом и Гомор, а и много други примери.
  • 70 Баба ти

    10 9 Отговор

    До коментар #68 от "РЕАЛИСТ":

    Зимата драги във Витлеем е много студено. - +18 градуса по Целзий! Русор.обе, ти да не мислиш че, Витлеем е в Сибир, където бягат твойте мисли и мечтания?

    Коментиран от #75, #80

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 На този

    13 10 Отговор
    ЖалъкПродаженМиндилИнджев да му отрежат ушите и хвърлят на кучетата.
  • 74 Дедо Пене

    3 7 Отговор

    До коментар #46 от "Един там":

    В Изток тогава се паркираше и по тротоарите, защото селяни като теб напълниха София с трошки за по 2-3хил.лв.
  • 75 РЕАЛИСТ

    2 4 Отговор

    До коментар #70 от "Баба ти":

    Вчера имаше статия от етнограф , който описваше що го празнуваме на 25 декември. Нищо общо с раждането на Исус. Не аз, а много изучавали Библията, твърдят, че Исус е роден през лятото. Та днес празнуваш някакъв празник на Слънцето, дето човеко вчера описваше.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Муньо рад.... Еф...

    6 4 Отговор
    Мдаааа.. Ако ни приемат в Шенген това ще е удар против държавността....
  • 78 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    9 6 Отговор
    Ивчо, ако си мъж, премери тезите си с Румен Радев на следващите президентски избори!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 РЕАЛИСТ

    1 2 Отговор

    До коментар #70 от "Баба ти":

    Копирай ти нещо на език, който не се говори в Сибир.
    The holiday, which commemorates the birth of Jesus, is observed on Dec. 25 in the Gregorian calendar, but no one knows which date Jesus was actually born, according to Britannica. The Bible does not mention Jesus exact birthday, so there are only clues to go off of.24 Dec 2022
  • 81 Ахмаковски

    16 13 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Иво Инджев е човек заслужаващ уважение. Това, че не пише каквото искате да прочетете, си е повече ваш проблем. Много ми хареса речта на президента. Напипал е начина на мислене на фатмака - русофилистик. С интерес ще чака в 12.00 часа да видя това мрънкало какво ще измисли. Важното е, че му подрязаха крилцата каото на кокошка в отворен курник.
  • 82 Мунчо от село Бузовград

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Да беше само той щеше да е дори забавно,но те са много като хилядите партизани станали такива на 09.09.1944 г...
    ДОЛНИ ВРЪТКАЛНИЦИ.
  • 83 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    9 6 Отговор

    До коментар #79 от "666":

    Не! Не съм виждал по-злобно същество!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 За грант продавам майка си

    18 7 Отговор
    Иво Инджев и Асен Генов се срещнали на по бира, след поредния усвоен грант от "Америка за България".
    - Асене, заслужих си грантчето! - Започнал да се хвали сина на видния партиец, възпитаник в Москва, понастоящем пръв русофоб и евроатлантик.
    - Какво направи бе, Иво? - С интерес попитал професионалния протестър и блогър Асен.
    - И,са,х се насред Червения площад, да видят гадните руснаци! - заразказал подвига си Инджев.
    - Брей! - ахнал Генов - и какво стана като те хванаха руснаците, какво ти направиха?
    - Нищо, Асенчо... не ме хванаха!
    - Е, как, това е центъра на Москва, сърцето на империята на злото. Как не те хванаха?!
    - Лесно! Са,х тихо, без да си свалям гащите!
  • 87 Грипена

    6 5 Отговор
    Изнасилиха ме...с "промяната" .... на Конституцията!
  • 88 Иван Иванов

    17 7 Отговор
    Не Ви ли е срам Бе агент на ДС при това по собствено желание????
    Четете ли си отзивите глупостите простотиите и тн е нямам думи за Вас и Вашето държане??????
  • 89 666

    12 3 Отговор
    ха ха ха нямам никаква възможност този индивид да го попитам хипотетично ако властта не беше се променила
    на какви височини щеше да скочи и какви речи тогава щеше да бълнува
  • 90 Грипена по ТВ

    4 5 Отговор
    Изнаси...лиха ме...с "промяната" .... на Конституцията!
  • 91 Макробиолог

    5 1 Отговор
    В аванс разбира се,на агентите това им е работата ,да събират информация в аванс.
  • 92 Дидо

    12 7 Отговор
    Каза хАмериканската хлебарка и подлога Инджев..
  • 93 Биволъ

    8 3 Отговор
    Четете коментари и оценете интелекта на нашите другари.
  • 94 Русофилски прокариот обяснява:

    13 6 Отговор
    Оле колко боли истината дрогари и дрогарки,давайте смело вперьод товариши да вървим към матушка рус че нашите дрогари на фронта мрът кат мухи.

    Коментиран от #121

  • 95 Шопо

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "ганев":

    И да каже на родата коги го копат ,да не турат името му на камик ,оти че е се опикан
  • 96 бягай бе

    7 4 Отговор
    ухо...
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Първия Софиянец

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Абе последния ти да не повръщаш случайно. хаха
  • 100 Хаха

    20 12 Отговор
    Хаха доносника от най-долните завършил в Москва, Факти срам сте , че давате и публикувате изказвания и пропаганда от един доносник.
  • 101 Иво

    11 13 Отговор
    Стига сте писали за др. Крадев и др. Курни. Само осквернявате светлия празник с тези мрачни комунистически лица.
  • 102 Мила Рила

    2 2 Отговор
    Ха-ха-ха...
  • 103 ХА…ХА…ХА

    15 9 Отговор
    Чудесен текст, БРАВО!
  • 104 Емил боев

    14 12 Отговор
    Голям ама голям боклук.
  • 105 Азз

    14 11 Отговор
    Я да млъкваш изкуфял алкохолик....
  • 106 Перо

    19 10 Отговор
    Тоя агент от комунистическо време, понастоящем пенсионер от външни доходи, без да излиза от БГ, не се спря да дращи глупости! И сега се опитва да спечели някое кокалче от тези $900,000 на Държавния департамент за анти-руска пропаганда! Маса унтерменши в БГ живеят от такива подаяния!
  • 107 БРАВО!

    19 10 Отговор
    много точно описание на действителността!
  • 108 Тъй рече

    14 14 Отговор
    доносникът на ДС…. Нещастник!
  • 109 арес Z

    20 13 Отговор
    Това е един мръсен и гнусен човек !!!
  • 110 ами

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    затова така добре си ги познава другарите - и не може да му се отрече доброто заиграване със мераците на русофилите
  • 111 Дефекиращият с вълци

    16 12 Отговор
    абе измий си поне косата бе калтак
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 22222

    7 9 Отговор
    Мислиш се за много остроумен,но това е просто едно ,дрън,дрън.Всички знаем какво е положението и тази твоя сатира е просто,,шумим,брат,шумим,,.Да не би да те забравят.
  • 115 Бляк-бляк

    10 16 Отговор
    Пребоядисания комуняга агент Ивайло пак се изповръща.🙆
  • 116 Вуте

    7 17 Отговор
    Иво Инджев, надарен в ренегатство.
  • 117 Мара общата

    14 16 Отговор
    Този от комунист стана пръв евроатлантик, ако тук дойдат индийците например, ще стане заклет хиндуист
  • 118 ТОМОВ

    9 15 Отговор
    Ти жив ли си още бе....
  • 119 Гешевче

    15 1 Отговор

    До коментар #35 от "я по спокойно":

    Хаха, а ти на кой войвода си наследник по фамилия-лай н р войвода ли? Хаха , наследник по фамилия, ами е той и борисов e наследник по фамилия на дедо си, дето комунистите го били...ама не било май точно така
  • 120 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    19 5 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    От кога гнилите копейки почитат Коледа, като до скоро рушеха църкви и трепеха попове‼️
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Последния Софиянец

    8 7 Отговор
    Каквото и да си говарим няма по пошло и пропаднало от пияния ватник и продажния му бегераб не ги рускам в заведението вече.
  • 123 Послушко

    19 6 Отговор
    Типично по тролски повечето коментари се занимават с автора, а не с текста. Текстът не им харесва, не могат да го коментират и затова дай да плюем по автора.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Питам

    8 17 Отговор
    Този ли съветски възпитаник, агент на ДС намерихте за интервю точно на Соледа?

    Коментиран от #129, #144

  • 127 РЕАЛИСТ

    20 10 Отговор
    Само Инджев се опълчи червенине клошари и с негова помощ де събори позора в центъра на София, браво Иво, бъди жив и здрав, а подлогите нека стенат и пъшкат гладни по бунищата!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Гориил

    15 9 Отговор

    До коментар #126 от "Питам":

    От кога на рашподлогите им пука за Коледа!

    Коментиран от #130

  • 130 Ммммм

    4 14 Отговор

    До коментар #129 от "Гориил":

    От кога горилите слязоха от дърветата?
  • 131 ИвоМинджев

    12 18 Отговор
    Безумие е да се дава мозъчната ди..ария на един дегенерат, който вместо ДНК верига - има синджир от ВЦ тоалетна.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    15 4 Отговор

    До коментар #132 от "едно инджевче":

    Тероям Слава!
  • 134 Сиромах

    15 10 Отговор
    Най-нахалният и гаден ренегат отново се изхрачи!Тоя индивид ли,същество ли цоцал в едни времена по които сега плюе,няма спирка в омразата си към ръката давала му хляб и е готов да хапе и къса месо за да се хареса на новите си господари!
  • 135 Просто Ивайло от ДС

    12 12 Отговор
    Еееех Агент доносник на ДС "Ивайло" Иво Инджeв....
    от твоите уста в Божите уши

    "Да бъде мир, а шарлатаните да си отидат"
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 КовидманЯк

    7 8 Отговор

    До коментар #132 от "едно инджевче":

    Ти пък се кефиш на пребоядисан комунист, агент " на ДС "Ивайло" ...много си зле.🤣
  • 138 пиво миньджев

    10 10 Отговор
    е тотално изтрещяла чичка, дето си има безмерно его и се мисли за страшно умен....резиль...
  • 139 Ордер

    9 7 Отговор
    Може ли утре за закуска да публикувате и една статия на Елена Попкремова
  • 140 КовидманЯк

    6 7 Отговор
    рублофатмака трябва
    да виси закачен от моча, коледно
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Ален

    6 4 Отговор
    Ей тоя Иво бе направо с боксовата ръкавицата им е бръкнал
  • 143 ха ха

    4 4 Отговор
    очаквах малко повече от тоя , поне предложение новогодишния поздрав да е първо от посланика после от президента на сащ и накрая от българския президент
  • 144 ГДР

    3 3 Отговор

    До коментар #126 от "Питам":

    За набиране на рекламодатели са публикували празните приказки на това нищо! Колкото повече хора му се набират, толкова повече парички-милички ще постъпят във Фактическата каса!
  • 145 Шахматист

    8 7 Отговор
    "Инджето" добре го е описал пРезидента. Но, че Радев стана неудобен за всички, също е факт. Въртеше се , като ветропоказател и успя да стане неудобен и на леви и на десни, на американци и руснаци. Популист от всякъде, той явно доста добре се ориентира (като за "фуражка") в политическото блато и реши да извади възможно най-големи дивиденти за собствената си персона. Но струва ми се, че се надцени и натрупаният електорален потенциал, започна да се топи с голяма скорост. На тези избори, се видя, че "лявото пространство" е в будна кома и еуфоричните прогнози за някакво "ляво обединение" се оказа, че нямат никаква връзка с реалността. Всичките "бенефициенти" на "пасольството" увесиха нос и се изпокриха, като мишки. И Копейкин и Корнела и Славуца и Янев и Радев, рязко "намалиха децибелите", като дори бутането на МОЧА, не предизвика "революционна тръпка" в любителите на "руският свят". Най-вероятно след края на мандата, Румен ще се отдаде на писането на "мемоари", защото със сигурност няма да остане електорат за още една лявоориентирана партийка.
  • 146 Нема Лошо

    7 4 Отговор

    До коментар #37 от "!!!?":

    Ами пускайте се записа от новогодишната реч на Плевналиев бе г-не, сега поне е лесно. Слушайте и потъвайте в блаженство.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Ивайло

    9 6 Отговор
    Доносник "Ивайло" от ДС добре захлеби тая година. Браво, Иво! Браво, Инджев!
  • 151 Абориген

    8 6 Отговор
    Абе гнусен злобар, и в този свят ден пак ли ръсиш отрова?!
  • 152 КАСАПИН

    9 3 Отговор
    ИНДЖЕВ ЛЪЖЕ СРАВНИТЕЛНО РЯДКО НО НА ЕДРО ЩОТО ЗАХЛЕБИ ОЩЕ НА ВРЕМЕТО
    ЗА РАЗЛИКА ОТ ДАЙНОВ КОЙТО ИЗПИ ПАРИТЕ
    ОЧАКВАМ БЕРЯНУ И КОМПАНИЯ
  • 153 Валери Божинов

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "КГБ":

    Същия е като онези нещастници от сглобката. Народен съд ги чяка всичките, ще свършат пред стената
  • 154 Ббб

    3 2 Отговор
    Инджев ..пияната тараба!
  • 155 абе тарикат

    1 0 Отговор
    За минута,и оп и го лапна...Чики рики....
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Бай Митко

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    ГНУСЕН ФИЗИЧЕСКИ И ДУШЕВНО.
    ГНУСЕН, ПО-ГНУСЕН, НАЙ-ГНУСЕН, ИВО ИНДЖЕВ.

    Коментиран от #158

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 158 159 Бай Митко

    1 0 Отговор
    Триете щото истината която казвам за ДС агент "Ивайло" и Плявналиев са някому неудобни. Ако нещо трябва да триете изтривайте първо вашите бозаджийски статии.
  • 161 Васко делчев

    0 0 Отговор
    Този ли глупак с жабешки мозък ще прави анализ. Такива не са ли се виждали в огледалото