Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 16:00 4 703 139

Григор Лилов: Хленчът на президента на велика държава

  • путин-
  • интервю

Видяхме крайно нескопосан ПиАр, представян за журналистика

Григор Лилов: Хленчът на президента на велика държава  - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Историческото интервю на Путин се оказа исторически автогол.

В профила на Тъкър Карлсон в Туитър гледанията са 132,7 милиона!

Харесванията обаче са 0,006088 от тези гледания – 808 хиляди.

Препостванията са над 3 пъти по-малко спрямо харесванията.

Коментарите са само 58 000 бр. –съвсем мизерна величина спрямо гледанията. До тях обаче няма достъп освен за абонати на профила и както разбрах от моя опит, не се публикуват директно, а се пращат някъде – вероятно за преглед.

В профила на Тъкър Карлсон в Ютуб гледанията са 6,8 млн., Одобренията са 0,0787825 от тях - 541 000 бр., а коментарите са 145 000.

Т.е. сумарно значително под 1 % от зрителите са изразили одобрение. При това от данните не знаем каква част от тях са ботове и тролове. Не знаем и каква част от тях са дело на омаяното от пропагандата руско население. Но можем да предполагаме, че мнозинството руснаци са му хвърлили поглед. И мнозинството украинци са му хвърлили око и слух, понеже това е човекът, който е разпоредил да ги бомбардират и убиват и държавата им да бъде изтрита от картата. Без тях огромните числа за интерес рязко се стопяват.

Интервюто не е жанр „журналистическо интервю”, а монолог във формат ПиАр.

Обяснявам защо.

Тази „беседа” съдържа 78 отговори на Путин и 79 „въпроси” на Тъкър Карлсон.

Слагам „въпроси” иронично в кавички, понеже от тези 79 въпроса 21,79% от тях не са въпроси, а са, хм, не знам как да ги нарека - продумвания от моят колега, например:

• благодаря ви много;

• това е прекрасен цитат;

• да, аз имам историческо образование;

• моля, разбира се;

• кога е била, в какви години;

• в 1654 година ли…;

• не, не мисля, че си измисляте нещо;

• не, тя (историческата справка) не е скучна;

• всичко е правилно (за оценки на Путин);

• вие сте с енциклопедични знания;

• кога това беше, в коя година (за разговори между Путин и Буш старши ????! Буш старши управлява до 1993 г., когато Путин е само бос по търговията в общинския съвет в Санкт Петербург. Но Тъкър не попита нищо повече, не разви тази вербална грешка или пък сензационна истина в тирадата на Путин);

• разбира се, че няма да се обидя;

• в 2014 година;

• да;

• аз бях зает в този ден. Аз не съм взривил Северен поток;

• мисля, че това е справедлива оценка;

• това е всичко, благодаря ви

ПУТИН ОПРАВДАВА ХИТЛЕР

Потресен съм от лъжите в това интервю.

Например, че Полша предизвикала Хитлер да я нападне, понеже не отстъпила така наречения Данцигски коридор на хитлеристите и това довело до световната война!

Нямам думи за тази безочливост, която Тъкър не само премълча, но и охотно я изслуша

Какъв парадокс – претендиращият да извършва „денацификация” се солидализира с хитлеризма и нацистките му следовници за причините за Втората световна война!

Или лъжата, че Полша е виновна за срамната и унизителна история от миналото – Мюнхенското споразумение за подялбата на Чехословакия и подаряването ѝ на Германия (29/30 септември 1938)! Представете си, тя била виновната, макар че нито е участвала в тези преговори, нито е подписвала каквото и да е.

Не били виновни Хитлер в съпровода на Мусолини, Чембърлейн (Великобритания) и Даладие (Франция), които преговаряха. Само те без Чехословакия, без да я поканят и само те парафираха Споразумението, послужило за фитил към голямата Световна война.

Или лъжата, че Киев бомбардирал своя си Донбас – тогава част от украинската територия, без никакви въоръжени сблъсъци там и това наложило първата агресия от 2014 г. на Кремъл срещу Украйна.

И от други нелепости съм потресен – например от тази, че Индонезия имала 600 милиона население! Та дори от нелепост и за президентите на Украйна – Виктор Янукович се бил борил за поста с Леонид Кучма (противници на Кучма бяха комунистически лидер и отровения по-късно Виктор Ющенко)

СЪЩЕСТВЕНОТО И ПЛАШЕЩОТО

В интервюто - Пи-Ар обаче имаше един съществен момент. В историята на Русия, която разказва, надълго и нашироко обяснява как са се променяли границите през вековете в Европа. Путин не си призна, че насърчава преразглеждането на границите в Европа ( украински, унгарски, полски , немски, чешки). Но надълго и нашироко се спря на това кой какви земи е получил и загубил от Втората световна война, посочвайки, че е нормално народите да не са доволни.

И Тъкър се съгласи с него!?

Единственият по-стойностен въпрос на Тъкър Карслон беше „Готови ли сте да кажете например на НАТО: поздравления, победихте, нека запазим ситуацията, каквато е сега.”

И последва пълното съгласие на Путин с такъв подход.

Явно той си дава сметка за възможностите на Русия, но продължава да храни глупави илюзии или тъпо да шантажира. Защото стигне ли се до преговори за мир, всеки ще трябва да прави отстъпки.

Запазването на сегашната фронтова линия означава създаване на демаркационна линия като в Северна Корея, текущо замразяване на горещата война в Украйна с възможност всеки момент да експлодира пак и дълга студена война с всичките ѝ атрибути и дългосрочни последствия.

Ако Тръмп, чийто неофициален говорител е Тъкър, обмисля такъв вариант (лансиран от Хенри Кисинджър), нека се сети какво е сега Северна Корея и какви са заплахите от нея за американската мощ сега. Такъв подход означава не само непрекъснат ангажимент с американски войски в Украйна и в Европа и огромни финанси за тях. Означава и потенциално отделяне на Донбас от Русия по идея на Кремъл, за да остане с чисти ръце, когато го снабди с ядрено оръжие за шантаж (както направи със Северна Корея).

МОЕТО МНЕНИЕ

Надали 2:07 часа излияния и сълзи по минало величие са възможни за гледане, освен от професионалистите от сферата на журналистиката, дипломацията, аналитични центрове и секретни служби.

Очаквах в рамките на най-много двадесетина и нещо минути до тридесет в жив разговор, с много въпроси и журналистическите коментари руският президент да изложи позициите на Русия в конфликта и пътя към евентуално споразумение с Украйна и Запада и да се опита аргументирано да ги защити.

Вместо това чух лъжи и нелепи оправдания.

И жалък хленч на президент на велика държава по предишни славни години, нападки към своите, които разтурили СССР и дали независимост на съюзните републики, хленч колко е бил неблагодарен Запада, как е извивал ръцете на Русия и тя отстъпвала, вкл. и самия Путин.

И хленч защо Запада не накара Зеленски да поиска преговори.

И нещо като апотеоз за руската народностна душа, която е по-стойността от западната, понеже „не е е прагматична”.

За българските възрожденци, бесепари и патриотари ще откроя още един момент в интервюто.

В досадна тирада Путин запозна зрителите с негова версия за историята на Русия (респективно Украйна), започвайки от 800-те години. Без съобразяване с историческите факти.

В тази интерпретация никаква княгиня Олга не съществува, славянска писменост също не съществува,

А покръстването в Киевска Рус е руско дело на руския Новгород, понеже тогава „Русия е имала два (?!) центъра за управление – Новгород и Киев”.

Версията на Путин е основана на Начальная русская летопись «Повесть временных лет».

Няколко думи за същността на тази летописна история.

Основната форма на заглавието в най-добрите му списъци гласи така: „ Това е историята на отминалите години, откъде идва руската земя, кой започна да царува първо в Киев и откъде идва руската земя “.

Известният руски професор и академик Александър Орлов (носител на орден Ленин и др. правителствени награди) посочва, че тя е използвала хрониката на Амартол и е адаптирала библейската история, че тя съдържа фрагменти от проповеди и че един от нейните списъци включва „учението“ на Владимир Мономах. (киевски княз от 1113 до 1125 г.)

Ще го цитирам:

„Тази най-стара оцеляла руска хроника е запазена в началото на летописите като цяло, тоест в маса от летописи, надхвърлящи двеста варианта. Обхватът на истинската руска история в тази хроника обхваща периода от 9 век. до първото десетилетие на 12 век. И така, под различни версии на горното заглавие имаме много списъци на руската хроника, които, съдържащи събитията от 11, 12, 13, 14, 15, 16 и дори 17 век, в първата си част дават приблизително същият текст, наречен в научната литература „първоначалната руска хроника“, „хрониката на Нестор“ или „Повестта за отминалите години“. Достигналият до нас текст на първоначалния руски летопис е претърпял много промени, наслоявания и т.н., в резултат на което се е получила много сложна структура, далеч от първия състав на летописното изложение. Текстът, който е достигнал до нас, разкрива творчеството на много хронисти, които последователно се редуват един друг.”

Цитирам труд от 1937 г. - по времето на Сталин, така че няма как западни пари или лоши НПО-та да са купили мъртвия отдавна академик.

Следователно става дума за значителен обем документи от различно време, проточено столетия, от които всеки може да почерпи своя версия за онези исторически събития. Путин е избрал подборки от няколко версии, за да ги интерпретира.

(Текстът е от фейсбук страницата на автора)


Поставете оценка:
Оценка 3 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    118 24 Отговор
    Пълни неистини.....амин

    Коментиран от #86

  • 2 Реддко редко л а . на

    152 27 Отговор
    Статията и "лицето" г. лилов

    Коментиран от #9

  • 3 горски

    158 22 Отговор
    Като е толкова смотано интервюто,защо ревете ...Оставете Тъкър и Путин да потънат в общественния океан....а вие се радвайте на народната любов.Ама ако има и камъни,да не ревете пак...
  • 4 Гост

    150 34 Отговор
    ФАТКИ - плюете кафяво от злоба, но това не променя истината за действителността, която светът видя в интервюто на Путин.
  • 5 Баш психиатър

    149 34 Отговор
    Стига сте плюли Путин.Човека си е с всичкия ,за разлика от бай Дрън.
  • 6 Българка

    48 127 Отговор
    Хубаво е да се казва истината и оголват лъжите. Подкрепям мнението на автора

    Коментиран от #28, #45, #61

  • 7 Булпсихопатъ

    111 26 Отговор
    Кой си пък ти да коментираш двама велики.
    Нито си на парите им нито на властта. Да не говорим за ума.
  • 8 Макс

    43 123 Отговор
    Извода е , че Тъкър е неграмотник , който разчита единствено този режисиран монолог ,да го направи малко по-известен / с кретенизма си , според мен / . Колкото до путин , много внимание му се обръща , а той това иска .Война е . Не хабете енергията си напразно . Путин в Хага , или на опело , по-добре би било !

    Коментиран от #38

  • 9 Редките

    27 64 Отговор

    До коментар #2 от "Реддко редко л а . на":

    Са журналистчето и събеседника му

    Коментиран от #23, #108

  • 10 Очевидец храбър

    125 22 Отговор
    Има и нещо друго в това интервю - контраста между Путин и Бай Хлопни Дъска. Единият говори два часа без суфльор на всякакви теми с тази акула на журналистиката, другият се ръкува с въздуха и си говори с френския президент Митеран починал през 1996 г. !!! И всичко това на фона на западната пропаганда и най-вече на фона на украинската пропаганда, която твърдеше, че Путин е тежко болен и има много двойници. Интересно, КОЙ ДВОЙНИК ДАДЕ ИНТЕРВЮТО????

    Коментиран от #39

  • 11 Еми

    57 12 Отговор
    Той рИве, за да не рИвете после вие, като загрубеят нещата...
    Само не знам, как на тая стъкмистика си повярвахте, ако не, след пас, прочетете коментарите тук.
  • 12 мдаа

    26 86 Отговор
    Краят на руските нацисти няма да по-различен от този на германските.
  • 13 Григор Лилов

    61 24 Отговор
    Самый смелый президент нашей эпохи. Горжусь, что родился и живу в епохи Владимиром Владимировичем Путиным!! Горжусь Вашим президентом и его поступками. С Вами Бог, Ваш президент, Ваша Армия, аплодисменти !!!
  • 14 Краси

    111 21 Отговор
    Сто милиона гледания за 13 часа.
    На това нескопосано интервю ли казваш бе Лилов.
    Не виждаш ли накъде духа вятърът.
  • 15 Владо

    91 16 Отговор
    Жалко БГ “журналистче” слага етикети??!!! Защо не вземеш да млъкнеш и да се скриеш дълбоко или трябва да си вземеш стотинките от НПО-то?

    Коментиран от #114

  • 16 голяма излагация

    26 79 Отговор
    на путин.

    А това, че изкара Полша виновна за ВСВ е супер наглост и цинизъм

    На хитлер нищо друго не му оставало, освен да нападне Полша"

    путин е Хитлер на 21 век.

    Коментиран от #87

  • 17 Хоп, троп, карай да е весело!

    83 23 Отговор
    Българи, помнете предсказанията на великата Ванга! Р,усия в бъдеще ще стане мощна държава с огромни природни и интелектуални ресурси. Не се поддавайте на платени публикации. И помнете, че ние сме най-големите хамелеони на света. Ако утре отново ни върнат (нас винаги ни слагат някъде, ние нищо не определяме) в руската зона на влияние, същите тези журналисти, които сега плюят по Русия, ще започнат да я възхваляват. Да не забравяме, че известните сега русофоби Евгений Дайнов, Ленче Кремче, Пасито и стотици други, само преди 30 години бяха впили устни в задните части на руснаците, без никой да ги кара да вършат това. После се преметнаха. Такива сме си ние. Добре е, да не се приемаме насериозно! И да залагаме повече на песните, танците и доброто настроение.
  • 18 Мисля

    69 13 Отговор
    Легендарният журналист Красимир носител на ,,Пулицър"(в ума си) анализира Тъкър Карлсън в интервюто си с Путин и им брои гледанията.До тук Красимир има 11 гледания и се бори за 12-то.Браво Краси,ти си истински евроатлантик,който ще остане скоро само "евро"защото зад Атлантика палачинката се обръща.
  • 19 Пенко

    40 12 Отговор
    Г. Л---Мишок

    Коментиран от #34

  • 20 НАПРОТИВ...!

    67 18 Отговор
    Путин ви разби!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Начо

    20 58 Отговор
    ,,великата държава,, проси помощ от Северна Корея, а гномчето беше бегало по прашки от готвача тръгнал с 2000 човека към москва
  • 23 Ро Дътти

    1 8 Отговор

    До коментар #9 от "Редките":

    Също така
  • 24 Реалност

    23 57 Отговор
    Самият Карлсън си измоли опозоряване срещу заплащане. Американската аудитория никога не го е виждала така примирен, както в това злополучно за него интервю. Както и да се оправдава сега за автогола, няма да може да скрие факта, че лакомията му го е подвела да се изложи. Същевременно всички, които гледат излагацията му, разбраха, че парадът на крайно десните в днешно време се командва от Червения площад. А това поне е полезен резултат от самонадценяването на един полезен за Москва идиот (по Ленин).
  • 25 Факт

    65 13 Отговор
    Кътлър в експозето си казва-"Америка финансира тази война със 111 млр долара и американците имат право да чуят и другата страна,за да разберат за какво отиват парите им"..кое е грешното тук?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 РЕАЛИСТ

    65 15 Отговор
    Гледам в тубата коментарите под видеото за интервюто. Всички са положителни и то от западни зрители. Доволни са, че са видяли и другата гледна точка. Така, че този Лилов, да си принтира тъпото мнение и да си го сложи в тоалетната за задни цели.

    Коментиран от #50, #52

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Пусин е пpoZ милиционер

    26 52 Отговор
    Хотели как лучше, а получилось как всегда

    Изгледайте видеото, което Карлсън разпространи в X преди няколко часа.
    Самия той разбира за провала си. Превъзбуден, след като беше унизен в ролята на покорен слушател, американецът влезе в роля, за да преразкаже с гримаси и възклицания емоционалната атмосфера от прекараните часове в компанията на Путлер.
    Гледайте.
    After The Vladimir Putin Interview

    TuckerCarlson

    Коментиран от #82

  • 30 💠🔆♻️

    25 6 Отговор
    За Лилов Григор,

    Разбор на Интервюто на Тъкър Карлсон и Владимир Путин от Андрю Наполитано, Лари Джонсън, Рей Макгавърн.

    “Кръгла маса, Джонсън и Макгавърн: клането в Газа; животоподдържащи системи в Киев.”

  • 31 ЕВРОНЮЗ

    46 9 Отговор
    😂 😂 😂 Триполов ГАНЧО на амбразурата в защита на потъващия ТИТАНИК...... така би се коментирало реакцията по нашите земи.
  • 32 Мисля

    49 13 Отговор
    Тюфлека се обръща и никой вече не търси Зеленски за видеообръщения,откривания на филмови фестивали и печелене на Евровизия.Мачът се доиграва,само нашите още ходят да дремят по бункерите за селфи с един провален комик.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Гого

    12 10 Отговор

    До коментар #19 от "Пенко":

    Г.Л.-Голямо...Л..но!
  • 35 Реалист

    19 55 Отговор
    Монологът на Путин, в съучастие с ТК ще бъде включен като доказателствен материал в документите на Международния наказателен съд в Хага и ще стане част от медицинското и криминалното досие на кремълския геополитически лудит. Ехото от паралелите, които прави с оправдаването на Хитлер за нахлуването му в Полша, което е признато за военно престъпление срещу човечеството, инкриминират и неговата перверзна логика зад нахлуването му в Украйна !?! Цялата му тирада е исторически бис за прегръдката на Хитлер и Сталин, когато разделяха Полша. Накрая, Зеленски бил нацист !?! Интервюто не остава и грам съмнение, че е патологичен лъжец, търсещ убежище в собствената си мрежа от илюзии и лъжи. която продава на народа си като висша мъдрост. Визията за света на Путин не предполага общ терен за разум и нормалност сред неговите мании и обцесии, и определено говори за пряката заплаха, която той представлява, с ресурсите под негов контрол, за глобалния мир и сигурност, далеч отвъд териториалните рамки на войната в Украйна.
    В крайна сметка излезлият от контрол брутален цинизъм в казаното от Путин ще отрезви и най-заблудените, ще разсее илюзиите на много колебаещи се хора, които още хранят илюзията че нещата могат да се уредят с преговори, да се намери "дипломатическо" решение и заеме неутрална или изчакватена позиция. Новият Хитлер трябва да бъде спрян и натикан в своя бункер.

    Коментиран от #49

  • 36 лошо красимирчо,

    42 10 Отговор
    Двойка, или както казват руснаците - незачет!Значи викаш колко го харесали?!? А колко не са го харесали що не кажеш?!? Щото май такива няма?!? А по история не се и мъчи да се правиш на капацитет, там пък въобще те няма! Щото ще ти задам само един въпрос и ще мечиш и ще се чудиш как да отговориш! А той е прост, защо ако, както твърдите евроатлантиците, Полша са нападнали и Хитлер и Сталин, война е обявена от съюзниците само на Хитлер?!?

    Коментиран от #76

  • 37 Кауфланд

    23 6 Отговор
    Това е като да плюеш по Стоичков за рекламите му- той си взема парите и това не го прави нито по- малко известен, нито по-умен.
  • 38 РЕАЛИСТ

    44 12 Отговор

    До коментар #8 от "Макс":

    Карлсон си е бил достатъчно известен и досега, щото не върви по течението, като нашите мисирки. Щом от журналистика досега е направил 370 милиона, значи си достатъчно известен със или без това интервю.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Кир

    39 10 Отговор
    Кой е Лилов?

    Коментиран от #97

  • 41 Ква тази свиня

    38 9 Отговор
    лилов? Някой я познава?
  • 42 соломон напасания

    26 9 Отговор
    Хипернеизестни журналисти говорят за такива които са известни в цял свят . Защо ли долавям нотки на завист (което въобще не е рядкост по нашите географски ширини) ? Ако Григор Лилов не напише нещо за толкова известен журналист кой въобще ще се сети за него ?
    А отностно Путин ,ами и той като вас г-н Лилов е пребоядисан ......... ! Какво има повече да се коментира !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Кресна

    42 8 Отговор
    Ако знаехте кой е Григор Лилов,не бихте си правили труда да четете глупостите му.
  • 45 Ром

    15 6 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Како, ти като знайш истината на ръката или на кафето ша ми гледаш, како?
    Да познаваш къде да търсим джелязо, како.
  • 46 мале, мале,

    46 11 Отговор
    Това интервю ви бръкна отзад с боксова ръкавица! Голям квич, голямо чудо! Вие му направихте по-голяма реклама от руснаците ако бяхя решили да го рекламират!
  • 47 Тома

    36 11 Отговор
    Този интервюто май не го е гледал.Просто си пише за да вземе соросовите долари.
  • 48 шааа

    41 11 Отговор
    Дългите писания са признак на немощ. Едно итервю на Путин и целият свят жужи. Едно интервю на Байдън и целият свят се хили. Едно интервю на еугленски и целият свят превключва с досада канала.

    Радвам се, че не познавам душицата, която е произвела материала по-горе ... колко ли съсредоточено е броила думите, изреченията и жестовете.
  • 49 кюмюра от Драгалевци

    12 3 Отговор

    До коментар #35 от "Реалист":

    Тебе забравиха да питат !
  • 50 Лъжи и манипулации

    14 43 Отговор

    До коментар #27 от "РЕАЛИСТ":

    Вие гледахте ли тн интервю? Карлсон задава въпрос: гн Путин, защо нападнахте съседна Украйна преди две години? Путин започва да разказва за Рюрик, хан Батий... Карлсон му казва: Извинете, аз малко се загубих. Кога е това. Това е 13ти век. И какво общо има с вашето нахлуване? Сега ще ви обясня. И започва да разказва и показва някакви писма на Богдан Хмельницкий. И завършва с това, че Адолф Хитлер бил принуден да нападне Полша. Което пък е чисто нацистка теза. Вместо Великият Всемогъщ Путин на сцената излезе един комплексиран старец, който разказва една и съща някаква историйка без връзка с реалността.
    Путинска Русия вече е добре оформено копие по устройство, идеология, политика и държане на Адолф Хитлерова Германия. Да оправдаваш агресията си с Рюрик, Хан Батий и Богдан Хмелницкий е глупаво. Както и в останалото 80% от времето на интервюто си да се оправдаваш как всички те били излъгали означава, че ти-Путин не си умен, щом всички те лъжат, както си искат. Умен или не, Путин е страхлив, както се видя при Вагнеровия метеж, поради което Путин ще лежи в килия в Хаага. Хитлер поне имаше смелостта да си дръпне спусъка.

    Коментиран от #56, #66, #70, #72

  • 51 Живанши

    43 11 Отговор
    Хленч, не хленч - резултатите са на лице. Като видиш коментарите на западната публика във всеки един репортаж от която и да било главна западна медия, се вижда, че хората са отвратени от Лиловци и прочие лъжливи свраки и са във възторг от Путин. Просто прегледайте и ще разберете. Опити да се правят отрезки от интервюто за да се изкара нещо негативно са абсолютно негативно приети от публиката. Путин нанесе много тежък удар на пропагандисткия фронт. Няма да се оправят от него фашурлята. Хората са го казали - който се смее последен се смее най-добре.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Кресна

    34 10 Отговор
    Лилов,защо в Китай ,Африка ,Латинска Америка не са на твоето мнение? Може би си по голям анализатор от тях? Чувал съм те с ушите си на 7.11.1989 какво каза срещу Сащ и Германия ,спомняш ли си думите? Сега плюваш тези които пламенно защитаваше ???
  • 54 е..........

    5 1 Отговор
    Истерично..
  • 55 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    38 13 Отговор
    Жалък опит за злепоставяте на Путин и омаловажаване на ИСТИНАТА,
    която най-сетне достигна до милиони зрители в САЩ...
  • 56 Живанши

    20 4 Отговор

    До коментар #50 от "Лъжи и манипулации":

    Досадник, не се прави на умен. Никога през живота ти не се е получавало, но продължавай да се излагаш. То е полезно. Ксенофобите ще се изтровите от жлъч.
  • 57 Хасковски каунь

    35 8 Отговор
    Щом стигнаха до там да публикуват Григор Лилов .....ясна работата
  • 58 Хаха

    13 8 Отговор
    Не мисля, че е от значение колко гледания и лайкове има видеото с интервюто.
    По-важно е колко ракети и танкове ще надупчат кравария като швейцарско сирене като Путинката откачи :)
  • 59 Яне Сандански

    31 9 Отговор
    Някой видял ли е интервю с Байдън до сега ? Някой видял ли е повече от един въпрос към Байдън ? Не защото при втори въпрос вече самия не знае кой е той и жив ли ,защото все преразказва снощните си разговори я с първия президент на САЩ, я с Митеран ,я с някой който го няма между живеете от десетки години .Болния от всички видове ракови заболявания ,Путин ,който запада очаква 3 година вече да умира ,говори в това интервю 82 минути .
  • 60 Гост

    9 32 Отговор
    Еми ,нямаше го уау ефекта.Диктатора де разказа приказката,платената жрица му осигури трибуна ,и те така.Нашите ватенки,си го лъснаха радостно вечерта и това е.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Смях от блатото

    10 23 Отговор
    Кремъл допусна една фундаментална грешка. И тя е, че не отчетоха, че интервюто е за американската, а не за руската облъчвана с години публика. Представям си как американците с радост научават, че и те всъщност са някаква измислена държава. Били са британска територия, говорят английски. И си мисля и как консервативните гласоподаватели на Тръмп от полската общност се радват на Путин, а и на Тъкър Карлсън.
  • 64 Сандо

    22 7 Отговор
    Айде и тоя,тотално провалил се като журналист,писател и експерт със своите налудничави теории,се включи в "Хора на клеветата"!Иначе ще отпадне от ведомостта,а там местата са кът и траншовете намаляват.Само едно не мога да разбера:не се ли усещат тия хора,че колкото повече шум вдигат,толкова повече реклама правят на това интервю,което впрочем не е нещо кой знае какво?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 РЕАЛИСТ

    25 11 Отговор

    До коментар #50 от "Лъжи и манипулации":

    Явно си гледал различно интервю от това, което Светът видя. Свали си розовите евроантлантическа очила и го изгледах отново. Може нещо пък да научиш.
  • 67 Град Симитли

    18 7 Отговор
    Григор Велчовата Завера Ментето се иZsр@ и той, да не остане назад!
  • 68 🇧🇬🇷🇺

    25 11 Отговор
    Путин е велик
  • 69 Край

    18 9 Отговор
    Сигурно си прав но Путин на фона на Бай Дементий е гений така че излишно си изписал цяла страница
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Аййййй

    21 9 Отговор
    Голем рев на козяшките глашатаи
  • 72 Сандо

    20 9 Отговор

    До коментар #50 от "Лъжи и манипулации":

    Защо Путин разказа всичко това ли?Ами за да може и вие невежите нещо да научите,пък дано после сами да си обясните някои неща.Макар аз да смятам,а и ти си доказателство за това,че разказа му няма да помогне,вие сте нелечими.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Бесен-_ Язовец

    13 9 Отговор
    Сороски k.урви4ки хлебите ли?

    Коментиран от #78

  • 75 лильо

    18 6 Отговор
    Гриша дурачок! Казва ти,че се е срещал с Буш старши,когато сина му буш младши е бил президент.Глупак!
  • 76 хахаха

    17 5 Отговор

    До коментар #36 от "лошо красимирчо,":

    глигор дори не е чувал за Базил Харт и неговата книга "Втората световна война".
  • 77 Рашън ЛейдиБой

    7 24 Отговор
    Ама как може някой да е очаквал нещо по друго
    От Обосрация .

    2 години едни и същи буламачи
    Какво друго може да каже Изтрещелият Педофил .

    Е поне добави и реабилитацията
    Нацизма и Фашизма
    Като се опита да излъска имиджа на
    Своя Баща Хитлер .

    После кой бил Фашист и нацист .
    Как кой , самият Путлер .
  • 78 Червен

    5 9 Отговор

    До коментар #74 от "Бесен-_ Язовец":

    Отпадък , миришеш пак на умрели Скунксове.
  • 79 Верно

    25 8 Отговор
    Григорчо, ти нещо вярно да си написал последните 20 години? И не се праскай, че Тъкър Карлсон ти е колега. Ти нямаш нищо общо с журналистиката, придурок поръчков!
  • 80 На търкалета

    26 6 Отговор
    Щом се е стигнало до там да броят коментари и харесвания и да не могат да отговорят по същество на това което Путин каза, значи юроатлантиците наистина копат дъното. Не знам за тия 58хил коментара, но само в тубата коментарите са 217хил, до момента! И като започне да ги чете човек, са все в подкрепа на Путин. А тука някой си лилав пръцнал срещу него, че и доколкото разбирам, този лилав е с тежко номенклатурно минало, пребоядисан в юроатлантик, точно както е модерно в момента
  • 81 БеГемот

    26 6 Отговор
    Поредният глупак ...казва колко са харесванията ама не казва колко са нехаресванията...типична манипулация...многото гледания са пример за интерес...хората искат да чуят и другата страна а не само пропаганда тип бесарабски фронт...
  • 82 Жалки наведени копейки

    11 22 Отговор

    До коментар #29 от "Пусин е пpoZ милиционер":

    Копейки, изгледахте ли видеото, което №29 е препоръчал. На самия Карлсон. Не е дълго, малко повече от 9 мин.
    Гледайте го за да разберете какво е неговото мнение за интервюто му с побъркания Путлер. :))))))
  • 83 В.В.П.

    15 9 Отговор
    Путя ,хленчейки преби НАТО и Киеф ..Гаврата е тотална ..Ахахаха ..
  • 84 Очевидец храбър

    7 4 Отговор

    До коментар #39 от "Дедо":

    Дедо, макар и да си ДЪРТ, акъла не ти е преоритет !!!
  • 85 💠🔆♻️

    17 5 Отговор
    Рей Макгавърн отбелязва че Путин не е отбелязъл кога и при какви условия се появява Писменото Слово и Библията?
    Интервюто не трябва да се подценява, в същноста си, от страна на Владимир Путин бяха изпуснати много спорни моменти в конфликта м/у Украйна и Юго Източните Русо Украински Области, след Майданът, като забрана за Руският Език в полза на Украинска Мова, също изгорените до смърт в Профсъюзният Дом в Одеса м/у които има и Етнически Българи.
    Бомбардирането на Донецк и Луганск от страна на ВСУ?
    Винаги съм казвал че Войната в Украйна има всички условия да бъде наречена Гражданска и че е абсолютно безмислена война която трябва да бъде прекратена веднага.

    Интервюто на Тъкър Карлсон е Историческо в стремежът си да спре Русо Украинската Месомелачка.

    Фактите са следните повече от
    1 125 000 се водят убити, тежко ранени и изчезнали от ВСУ, със сигурност за Руската страна числото надминава 100 000 , емигриралите от Украйна са близо 10 000 000.

    Украйна от страна с близо 49/51 милиона жители след като напуска Съветският Съюз е страна която в момента наброява не повече от 23/25 милиона жители.

    Войната която ще раздели отново Европейският континент за следващите сто години е факт и само след десетки години ще може със сигурност да се направят изводи за значението на безсмислената война в Европа.
  • 86 Про3д

    30 5 Отговор

    До коментар #1 от "зрител":

    Едно интервю от 2 часа, което не е задължително да бъде гледано и вече 2 дни знайни и незнайни се надпреварват да обясняват на хората, че това което виждат са неистини....Джулиан Асандж говори истини и още е в затвора....Нека всеки сам да прецени
  • 87 Излагащия се!

    28 9 Отговор

    До коментар #16 от "голяма излагация":

    Чети историята,истинската история,и тогава ще разбереш че Путин е прав!Поляците винаги са вземали грешна страна/като нас/!Тогава,преди започване на ВСВ,англичаните надъхват поляците че са зад тях/както сега с Украйна/,и да се опънат на Хитлер!Знаем после какво се случи, Хитлер ги прегази като слон маймуни!
  • 88 3.14К

    28 7 Отговор
    Григор Лилов, геният на оШворната мисъл, дава оценка на Тъкър Карлсон!?
  • 89 Георги

    24 7 Отговор
    Изгоненият отвсякъде "велик журналист" Лилов обичайно иска да е със силните на деня и все не му се получават текстовете. Кофти, Лилов!
  • 90 Кой си ти бе

    19 6 Отговор
    никой не те познава, едно тъпа насекомо безродно и неграмотно.

    Коментиран от #118

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 123456

    17 6 Отговор
    Професоре, де да можеше Карсън да ти позволи да му разпънеш кабелите , ама ....
  • 93 💠🔆♻️

    19 6 Отговор
    Към момента за сведениена Лилов Григор, прословутото интервю има 176 милиона гледания в профилът на Тъкър Карлсон в Х (Twitter) , в профилът на Елон Мъск в Х (Twitter) интервюто има 43 милиона гледания.

    Цифрите от времето в което моят коментар е публикуван.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Аксиома

    9 28 Отговор
    Нищо ново нямаше в монолога на Путлер в това "интервю". Не виждам какво е попречило на някой да слуша глупостите и фалшификациите на кремълското джудже досега. Всичкото това то го приказва от години. Има го по официозните руски канали, има го и по украинските. В оригинал, на руски. Ютюб отразява джуджето или негов двойник ежедневно.
    Пригожин оцени Путин, убиха го, Гиркин оцени Путин, и е в затвора. Тези двамата започнаха руското нашествие в Донбас. И двамата го признаха в техните канали. Първите окупатори на украинска територия. Джуджето скоро ще го закадафят. И Русия ще се пръсне като дефектен бойлер. И ще започне голямото клане на руснаци от чеченци, башкирци, татари и другите народи от периферията. Ще е забавно.
  • 96 А50

    26 5 Отговор
    Щом Путин се е изложил значи евроатлантиците трябва да наградят Тъкър за изобличаващото интервю. Ама май никой на запад не мисли така. Голяма злоба и то само защото някой е дал думата на опонента, демократи сър.
  • 97 Тоя?!

    2 11 Отговор

    До коментар #40 от "Кир":

    Да не е потомък на една Дърта Комуняга-Лилов...?!
  • 98 !!!?

    8 9 Отговор
    Интервюто на Боян Чуков е много по-интересно. Той твътди, че съветските въzожденци са преки наследници на братушката Чингиз хан, демек татаромонголи...което напълно се покрива с историческите сведения на македонците !!!?
  • 99 💠🔆♻️

    12 4 Отговор
    Встъпване на територии на Украинската Държава, Украинската Съюзна Република
    (днешна Украйна) по години.

    Украинските Националисти, Десен Сектор да бяха помислили преди да докарат Украйна до линията на развал?
  • 100 Тредстоун

    5 18 Отговор
    Плъхчето от бункера олигави ефира с простотиите на рашистите,сатрапа просто трябваше да каже обичам да трепя и украинци и руснаци , аз съм кръволок неадекватен
  • 101 💠🔆♻️

    9 3 Отговор
    Встъпване на територии,

  • 102 Дивата русофобия

    13 4 Отговор
    погубва сащисания свят. И някакво мекотело се включи в хора на хиените...
  • 103 Пригожин

    20 8 Отговор
    Кой е Григор Лилов платен пропагандист от яслата на Сорос
  • 104 az #СВО

    19 7 Отговор
    В общи линии западът е мобилизирал куцо, кьораво и сакато в опит да неутрализира ефекта на атомното интервю-бомба на Карлсън с Путин!
    На барикадата се хвърля всичко, в опит за минимизиране на щетите....
    Нещата много напомнят на действията на Киев в момента, който хвърля живата сила безмилостно на унищожение, в опит да спре руснаците...
    Приликата е обяснима, защото и зад Киев и зад чужди и наши "разбирачи" стои един и същ управленски център!

    Коментиран от #110

  • 105 Това оня ли е

    14 9 Отговор
    Това ли е оня бунтар Лилов, който навремето беше разследващ журналист? Кога е седнал на яслата на Сорос? Щом и тоя падна в капана какво да кажем. Парица - царица! Лилов гледай да не се задавиш!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Алоу

    7 14 Отговор
    копейките, понеже знаем че не сте от най интелигентните разбрахте ли какво пише в статията или само плюете редовните си тъпизми.Поне скоро и партията ви няма да я има.
  • 108 ФИЛ

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Редките":

    Адмирации за най прозорливия коментиращ!!
  • 109 Полша е хиена

    14 4 Отговор
    Аааа... има ли разлика в полския и немския антисемитизъм в навечерието на войната? Лилов е неграмотник,иначе щеше да знае,че Полша също участва в разпарчетосването на Чехия. Полша беше заграбила столицата на Литва Вилнюс,Западна Украйна и немския град Данциг.
  • 110 Откога пръднята е

    3 4 Отговор

    До коментар #104 от "az #СВО":

    атомна бомба?!? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
  • 111 Васил

    3 9 Отговор
    А може би трябваше да разкаже как е живота в бункера и по колко пъти му сменят памперса?
  • 112 Анонимен

    2 4 Отговор
    Така е с много видеа в мрежата. Огромен брой гледания, малко коментари и малко проявено отношение.
  • 113 БЪЛГАРИН

    14 5 Отговор
    ОТ ПРО..СТ ЧОВЕК, ПРО...СТА СТАТИЯ!
    АЗ ОСВЕН, ЧЕ СЛУШАХ ИНТЕРВЮТО, ВЛЯЗОХ В САЙТА НА ПРЕЗИДЕНТ РОССИИ И ПРОЧЕТОХ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ, ДАЖЕ ГО КАЧИХ В ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ, НА ЧАСТИ, ЗАЩОТО Е МНОГО ДЪЛГО И НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ ХЛЕНЧ. ТА НА ГОСПОДИНА ДРАСКАЧ МУ ПРЕПОРЪЧВАМ, ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ, НАЙ ВЕРОЯТНО НЕ Е СЛУШАЛ ДОБРЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕВЕЖДА ИНТЕРВЮТО.
  • 114 Батка,

    5 10 Отговор

    До коментар #15 от "Владо":

    явно си доста далече от професията "журналист", пък като гледам си и доста необосновано злобен! Ще ти кажа само ( без нищо друго), че Григор Лилов е един от МАЛКОТО български журналисти, които не "взимат" от когото и да е!
  • 115 А защо

    13 4 Отговор
    А защо Григор Лилов си въобразява, че не можем да четем на английски,руски или друг език? Коментарите на обикновените американци са убийствени за Байдън и веднага да направили всевъзможни подигравателни сравнения.

    Коментиран от #117

  • 116 Ха-ха-ха...

    6 10 Отговор
    Много се изложи дядката. Предполагам в кремъл се държат за главите и реват, знаейки, че щабовете на Байдън, Тръмп, Ники Хейли; американските служби, службите на НАТО, Мосад и Цахал ; в Токио и Пекин - всички ще анализират не само всяка дума, но и интонацията, с която е изречена и ще открият дълго пазената тайна, че човечецът се е сдухал и не може да върже една смислена фраза.
    ввп май се е превърнал в Полиграф Полиграфович Шариков и създава проблеми на висшата политическа каста в Москва. Не бих се изненадал, ако в Кремъл пуснат в действие "табакерката".
  • 117 Ха-ха-ха...

    6 6 Отговор

    До коментар #115 от "А защо":

    Защото, по дефолт, бъкгарските русороби, в 99,95 % са монолингвисти, изпитващи затруднение с българската граматика.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 БгТопИдиот🇧🇬

    8 5 Отговор
    Кой е Григор Лилов ?!?


    Намирисва ми на кравешки пари....
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Констатация

    8 4 Отговор
    Това е една от най-мракобесническите и подли статии, които съм чел през живота си. Авторът й със сигурност ще получи хубави парички от евросъюзните служби.
  • 122 Кюсето

    7 4 Отговор
    Този написъл статия по дълга от интервюто. Сигурно се е познал някъде.
  • 123 Бай Минас

    3 4 Отговор
    Пълен бул шит; съвсем скоро други ще ги плещи тоя укрофил:)
  • 124 Демократ

    6 3 Отговор
    Тогава е все едно да се прави интервю с Хитлер. През 1944 г. все пак е имало морал и на никой не му е минало през ум да извърши такова скудоумие. 80 години по-късно човека на Тръмп показа пред света нечувана безпардонност да се среща с терорист 1 в света, това е гавра с жертвите на Украйна и към цивилизования свят. Това е Тръмп. Думата МОРАЛ е неизвестна.
  • 125 читател

    5 5 Отговор
    Очевидно Путин с носталгия си спомня за антихитлеристката коалиция в която Русия получаваше всичко по линия на ЛендЛиза. Сега обаче не получава и това яде Путин отвътре. Затова и на всяка втора дума казва фашизъм, но не му се получава. Колкото до Тръмп, аз не варвам че ще застане на станата на Русия. Това са мокри сънища на Путин и путинофили. Той по-скоро ще спре временно помоща за Украйна, ще се скара на Европейските съюзници че са стиснати, после ще размисли и ще я възстанови.
  • 126 Диди

    3 3 Отговор
    Все едно. Русия беше и ще си остане суровинен заден двор на България.
  • 127 Ква

    4 3 Отговор
    Тъпа и невярна статийка! Платена,явно от.....
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 АБЕ ЛИЛКОВ

    4 3 Отговор
    ЩО ЛЪЖЕШ БЕ МИЛО
    АМА ПЪК СИ СЕ НАУЧИЛ
    КОЛКОТО ПО НАГЛО ТОЛКОЗ ПО ДОБРЕ
    ОДОБРИТЕЛНИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ИНТЕРВЮТО ПО СВЕДЕНИЯ НА БЕСАРАБСКИЯТ ФРОНТ СА 102%
    А СЕГА КВО ШИ КАЙШ
  • 130 Хленчещия Лилов

    5 3 Отговор
    Тъкър Карлсон - гледания 132,7 милиона
    Тъкър Карлсон - харесвания 808 хиляди

    Григор Лилов - гледания 3805
    Григор Лилов - харесвания 10

    Коментара е излишен:)
  • 131 Автогола на Григорчо

    4 3 Отговор
    "В профила на Тъкър Карлсон в Туитър"...неграмотнико, нито Туитър има, нито такова лице Тъкър Карлсон:)))))
    Иначе интервюто на Тъкър Карлсън в Х е гледано от 180 млн души, а харесванията са 1.6 млн, числа за които наш Григорчо дори не може и да си мечтае под своите статийки:)))
  • 132 Йо Несбьо

    4 1 Отговор
    Често избираме политици. На изборите печели този, за когото има повече гласове. Именно тогава се сещаме и че е важно качеството на гласовете - кой ги е дал. Дали са от 10 автобуса роми, купени за 3 кебапчета и 50 лв на глава, или са хора високообразовани и знаещи какво би било полезно да се свърши за държавата.

    Обикновено са избирани тези с 10 автобуса роми.

    Казвам го, защото статия на висшист с опит, знания и умения в областта, за която пише, никога няма да събере толкова харесвания, колкото неграмотния коментар на ром с желание за изява.

    В случая с руския президент е доста подобно - той няма как да събере много харесвания, защото пропагандата работи срещу него от 2014 насам.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Буда Ла

    4 0 Отговор
    Пиши за икономика Лилчо! Не разбираш политиката и политическия начин на говорене !
  • 135 Психилога

    5 1 Отговор
    Драги Лилов ,ти не можеш да си представиш даже ,колко си кух .Ти да определяш журналист като Кларсън и политик като Путин !
    Пиши за Урсула и БайДЪН .По са ти на интелекта ;)
  • 136 да,да

    4 1 Отговор
    Лилов се влошава все повече. А отначало имаше данни да е нормален,но с годините започна да пише като тотално сбъркан.
  • 137 ВИДЯХМЕ , ЧЕ

    4 1 Отговор
    ПУТИН Е ВЕЛИК И Е СИЛА ! НЕ Е ПАМПЕРСА НА САЩ !
  • 138 ИНЖ1

    1 1 Отговор
    А какво очакваха от този треторазреден милиционер-хрантутник от КГБ??? Просто толкова си може...
  • 139 Иван Иванов

    1 0 Отговор
    ТОВА НЕ Е КОМЕНТАР А ТЪПИ КРАВАРОФИЛСКИ БРЪТВЕЖИ И ЗАКЛИНАНИЯ. ЖАЛКИ И СМЕШНИ СТЕ КРАВАРОПОСЛУШНИ И.