Last news in Fakti

4 Юни, 2024 10:27 3 072 59

За това ли мечтаете?

  • емил йотовски-
  • украйна-
  • русия

Пичове, наистина ли не разбирате, че този разказ свършва преди първото изречение?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Най-накрая западът осигурява на Украйна първата демократична атомна бомба за да защити мира. Нещата отиват на хубаво. В централата на НАТО се взема решение, че не е хубаво да се бомби директно в сърцето. Хайде, да не е Москва, а да кажем Тула. Прас и Тула е на прах. Отговор няма. Ето, Путин е нещастник и лъже. Страхливец.

Я в такъв случай давайте още една тактическа атомна бомба. Този път малко по-смело. Да кажем над Екатеринбург. Бе, какво ще му се плашим на тоя Путин? Я давай направо Петербург. Прас и Санкт Петербург е под водата. Всичко е на гъз. Толкова на гъз, че гей обществото излиза с нов девиз – Атомът е гей! Открит е нов пол – атомносексуален.

Путин обаче не отговаря. Заврял се е в бункер и си гризе ноктите. Пуска някаква крива ракета, но тя е прихваната едновременно от десет места плюс това е толкова крива, че пада в най-близката детска градина, която граничи с болница. Западните анализатори се разделят на две враждуващи фракции. Едната твърди, че Путин е искал да удари детската градина, а втората че е избомбил болницата. Диспутите се предават директно по всички демократични медии. За да се спре убиеца е взето най-правилното решение - осигурява пет атомни бомби. И се почва – Москва, Воронеж, Саратов и още две в Москва, че тези орки много голяма столица имат.

Всичко ври. Биг фарма започва производството на презервативи с йод. Да си смучете за здраве. Хем кеф, хем помагат срещу радиация. Много се харчат.

Путин не отговаря, защото няма с какво. Чиповете са свършили. Украинците са тарикати и вече не правят пералните си с чипове, а с лампови схеми. Кофти! Путин емигрира на Марс с ракета маскирана като матрьошка, но Мъск изпраща взвод от американски тюлени гейове по петите му с малки електрически тесла совалки. Не, не се заяждам с гейовете. Просто има научно доказателство, че по време на почти двегодишния полет до Марс е добре хората да се обичат. До Марс пътува и едно пале презервативи с йод с рекламна цел, че все някой трябва да плаща бензина. Така де, горивото.

Както и да е. Путин е арестуван на Марс и дори признанието му, че е джендър и иска да го наричате Путинка не го спасява от справедлива присъда, която се произнася в Хага. В случая на Марс е пренесен и монтиран малък шперплатов модел на Хага. Колективният запад решава, че трябва да празнува и вместо фойерверки е по-добре да пусне още десет атомни бомби над Русия, че са ѝ хартисали. Над цялата планета изгрява северното сияние. Народния театър прави втора част на гениалното си представление и на финала на премиерата разтреперен актьор обявява, че този театър вече ще се казва Народен театър Украйна. Залата е на крака и аплодира.

Сега не бъдете идиоти. Порадвайте се на мечтата си, покарайте си тротинетка и изпийте по две безалкохолни бири, които ще ви вдъхнат смелост да целунете най-добрия си приятел по по-особен начин. И до там, моля.

Пичове, наистина ли не разбирате, че този разказ свършва преди първото изречение?


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Кольо

    99 13 Отговор
    Не ги разбирам тия работи,ама ми се струва,че ако окраинците използват американските ракети по цели в Русия ще видят "кон боб яде ли".
    Ще има пустиня в ЕФропа и тя ще се нарича ОСрайна!
  • 2 честен ционист

    10 30 Отговор
    Отдавна има яки бомби без радиация. Все едно сте забравили показното от Бейрут?
  • 3 Ама пичове, нима не разбирате

    22 80 Отговор
    Че аз съм само един фантазьор, симпатизирам на Путин и не искам никой да ми разваля средата, в която се чувствувам така уютно!
  • 4 2559

    25 99 Отговор
    Руски боклук

    Коментиран от #23

  • 5 Пенчо

    95 25 Отговор
    Тая пич пише готино! Жив и здрав да е!

    Коментиран от #40

  • 6 🍊🍋🇧🇬

    59 11 Отговор
    Русия има червени линии които на бива да се нарушават, това е моето лично мнение от това което съм видял досега и това което съм чул и прочел.

    1. Първата червена линия е че на
    (NATO expansion) в Украйна руснаците ще отговорят с Война, което факт, вече две години.

    2. Втората червена линия е атака на на Военна и цивилна инфраструктура в дълбочина в Руската Федерация.
  • 7 Мдаа

    28 78 Отговор
    Дотам ли стигнахме, руските опорки при това най-жалките фантасмагории да се пробутват като "мнение" по страниците тук?
  • 8 Топло е внимавай

    24 71 Отговор
    Тоя взима много силни наркотици завалията
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сила

    24 72 Отговор
    ЗЛОБЕН ЗЛОБЧО ЗЛОБНО ЗЛОБЕЕ.... ЗЛОБЕЙ, ЗЛОБЧО, ЗЛОБЕЙ ЗА ШЕПА КОПЕЙКИ...... народно творчество 2024 година БГ
  • 12 Леле Мале

    85 18 Отговор
    Няма нужда да симпатизираш на някого, а да мислиш. Няма да коментирам написаното по-горе, понеже трябва доста акъл да го разбереш, а не да реагираш първосигнално.
    Само прочетете какви ги пише Денис Джамбазов за червените линии. Според него "демократичния свят" може да дразни руската мечка колкото си иска без каквито и да е последствия. Ей за това ме е страх от Путин. Заради това, че някой ден може и да му свърши търпението и тогава жална й майка на Европа, щото и щатите и Сибир са далече, а ние сме тук и смело и безотговорно дърпаме котката за опашката.

    Коментиран от #15, #16, #36

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пурко

    44 5 Отговор

    До коментар #12 от "Леле Мале":

    Да, ама нали виждаш, колко от по-нагоре писалите са сигурни в сигурността си под "демократичния" чадър.
    Хайде почвайте плювните, че окъсняхте.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Агнето

    17 3 Отговор
    След като прочетох тази ..., си мисля, че до сега неправилно съм го обвинявал, че е т ъ п ...
  • 18 Ако има пушка на стената

    10 5 Отговор
    Войните, започват я на есен, я на пролет. Пролетта мина ...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 едсазе

    57 17 Отговор
    Браво на автора. Браво. Розовите умове и лилавите перуки дето са налапали грантовете на Шорос, нека знаят че няма да има де да си ги харчат. "После меня, толька тишина" такъв е надписа на ракетите.
  • 21 Леле Мале

    35 4 Отговор

    До коментар #16 от "Сила":

    Ето пример за пъвосигнален отговор. Вместо да опонираш с тези и мнения нападаш опонента на лична основа.

    Коментиран от #28

  • 22 Госあ

    36 12 Отговор
    ахахаха това не са мечти Йотовски. Тия не могат да мечтаят и не знаят какво означава мечта. Това са просто ментални отклонения от наркотици и/или пропаганда и недостатъчно възпитание. Надявам се, че природата на българина не е такава. Тези са опаковки от запада.
  • 23 Укронацистки

    14 5 Отговор

    До коментар #4 от "2559":

    Боклук.

    Коментиран от #47

  • 24 факуса

    14 3 Отговор

    До коментар #14 от "Тиква":

    явноси радостен,че и гащи не ти оставят в западния мир,и си все наведен да не нарушиш кефа на великите с ценностите
  • 25 Вие се

    20 7 Отговор
    шегувате, че Путин емигрирал на Марс, но нищо чудно "бункерът" да е на някоя орбитална станция. А иначе Англосаксия толкова да драпат за ТСВ, сигурно са намерили планета за заселване, и то заради една Одеса.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тонката

    27 4 Отговор

    До коментар #21 от "Леле Мале":

    "Вместо да опонираш с тези и мнения нападаш опонента на лична основа."

    Как да опонира, като идея си няма какво е написано?🤣

    Коментиран от #31

  • 29 Филко Русофилков.....

    8 20 Отговор
    Колега кога те пуснаха?, мене утре ме изписват, аз моите хапчета ги хвърлям в тоалетната, и ти вероятно така правиш щом си прописъл, сега да те питам.... Кога ще победим Украйна?
  • 30 ССС

    15 29 Отговор
    Пич, а Путлер утре като почука на твоята, демек на нашата врата, защото иска РБ вече да не членува в НАТО и ЕС ти какво ще направиш? За да няма война ще си събуеш гащите, ще се намажеш и ще му кажеш заповядай - влез все едно не си излизал (както пеят едни пичове от Бургас)?

    Никой не иска атомна война, но и никой не иска да живее в руския свят, камо ли насила да му го налагат, даже и измислените русофили не искат, те просто искат парите на путлер, а руския свят е за балъците дето вярват, че русия е водила освободителната война е така без нищо, само защото сме "братски" народи. За същите балъци, които вярват че русия не е искала да ни управлява, както са ни управлявали турците, за тези които вярват, че за русия държавата ни не е просто досадна формалност.

    Коментиран от #56

  • 31 Сила

    6 23 Отговор

    До коментар #28 от "Тонката":

    Ма това словоблудството идея ли има някаква...... Сори, видях само нахвърляни букви и некви словосъчетания на некъв ментално немощен индивид с психосоматични проблеми.... Сори

    Коментиран от #45

  • 32 имил гьотоф

    8 14 Отговор
    яко п@рди za мир.уzcкий мир
  • 33 Сила

    4 7 Отговор

    До коментар #9 от "Вярно е":

    Само там свършва ГОРКОТО, само там....
  • 34 Диамантената ръка

    14 4 Отговор
    Когато си глупав не е добре да се опитваш да оригиналничиш щото глупостта ти започва да личи още повече...
    P.S. Който се разпознава може да цъка минуси на воля.
  • 35 Сандо

    11 6 Отговор
    Как се разбива бетон в главите,а авторе?
  • 36 Сандо

    19 6 Отговор

    До коментар #12 от "Леле Мале":

    Търсиш мисъл в козячетата?Може и да се намери,но тя ще е свързана само с избор на по-голямо плюскане.
  • 37 Рамбо 🇱🇷🇺🇦

    10 29 Отговор
    Четох и не разбрах смисъла на това бла бла бла. Путлер преди каза ако Рашистите ще има трета световна, за какво ни е света без Рашиската империя. Тогава тоя изтърсак не написа, че края е близо, сега Украйна или НАТО нямат ли право на същата реплика, че ако ги няма защо им е света. Защо когато го каже лудото жуже е правилно, но когато цивилизования свят в който уж принадлежим го каже е неправилно. Все пак нали рашистите проляха първа кръв.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 пломйн

    23 7 Отговор

    До коментар #38 от "Рамбо 🇱🇷🇺🇦":

    Четеш и не разбираш? Това наистина е голям проблем. Всички евро атлантици сте така, четете и не разбирате прочетеното. Някои дори не могат и да четат. Такива са ви "ценностите". Христос Воскресе.
  • 40 лоша

    7 20 Отговор

    До коментар #5 от "Пенчо":

    Според мен има фиксация на тема гейове.
    Намирам, че подстрижката му не е особено мъжествена, но може и да греша...

    Коментиран от #43

  • 41 !!!?

    11 17 Отговор
    Западът осигурява на Украйна първата демократична атомна бомба...която се върти в главата на Путин !!!?

  • 42 Некой си

    26 6 Отговор
    Хубава трактовка за идиотизма на Запада.
  • 43 Сила

    2 13 Отговор

    До коментар #40 от "лоша":

    НАЛИ......!?! Там му е мъката, иска а не му стиска... А иначе виж къв" мъжествен " взор е отправил към "дъгата" ..... И громи световния империализъм ежедневно!!!
  • 44 !!!?

    6 17 Отговор
    Този не е с всичкия си...ако го има !
    Или е превишил с пропутинските стимуланти...и бълвочите на Армагедончик, които ги приписва на Запада !!!?
  • 45 А къде тие силата?

    10 2 Отговор

    До коментар #31 от "Сила":

    Сам да твърдиш,че си функционално неграмотен е постижение в самокритиката.Знаеш ли какви физически и психически състояния обхваща термина ,,психосоматика",който в случая употребяваш неподходящо?
  • 46 Тоз

    5 15 Отговор
    е 100% копейка 🤮
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Никой

    3 9 Отговор
    Психично болен човек, пичове.

    Коментиран от #50

  • 49 граф Монте Кристо

    13 2 Отговор
    Все още кулминацията е предстояща,както и развръзката.Наистина руснаците са много предпазливи,ако беше се случило нещо с Китай или С.Корея,щяха да накажат агресора моментално и така здраво,че всичко щеше да приключи за един ден.Съответно Тайван или Ю.Корея,но те си знаят и затова си траят.А зеления се осмели и ето вече трета година война,като добавим и предишните осем и стават повече от 10г..Сега и запада се кани да се включи постепенно,с бойна техника , а пушечното месо ще се осигури от източноевропейците,блестящ план и разчет на пентагона,който само ще координира новата паневропейска война.На Русия ще и писне и в край а краищата ще ги помете,ама кел файда,трябваше да ги награби още преди 10 г.,но така било писано.
  • 50 Сила

    2 11 Отговор

    До коментар #48 от "Никой":

    Просто ЗЛОБЕН..... ЗЛОБЕН И ЗАВИСТЛИВ НЕУДАЧНИК..... типичните черти на едно балканско племе
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ГОСПОДА

    9 2 Отговор
    ЧОВЕКА СЕ МЪЧИ ДА ОБЯСНИ НЕЩО НА ХОРА СЪМИШЛЕНИЦИ НА ДАЙНОВ, СЛАТИНСКИ ,КЪНЕВ
    АМИ БЕЗСМИСЛЕНО Е
    ТРАЯБВА ДА Е ПРОСТО
    МОМЧЕТА АКО СТНЕ БЕЛЯ СТЕ МЪРТВИ
    А НИЕ НОРМАЛНИТЕ ЛИЧНО ЩЕ ВИ ИЗПЪРЖИМ ДРОБЧЕТАТА И БЕЛИТЕ БЪБРЕЦИ ДО КАТО ОЩЕ СТЕ ЖИВИ
  • 53 ИНЖ1

    3 9 Отговор
    Агресорът е ясен - Москва. Цялата отговорност за войната се носи от Москва.

    Коментиран от #55

  • 54 Москва

    2 12 Отговор
    Бедни ми, бедни, Йоттовски. Пак си се объркал. Медведев е този, който плаши с ядрени бомби. Твоята работа е да обяснаваш, колко е зле в Европа, без да дашаш никаква алтернатива. Къде те намерихме такъв? Постоянно влагаме в теб, а ти една задача не можеш да запомниш!
  • 55 И СЕ СТВАРВА

    7 2 Отговор

    До коментар #53 от "ИНЖ1":

    НА УКРАИНСКИТЕ ГЛАВИ
    КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА БЕ МИСИРЕ МОЙ
    ПРАВОТО Е НА СИЛНИЯ
    АКО РУСНАЦИТЕ СА ГОТОВИ ДА СЕ ЖЕРТВАТ НОКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ
    А ТИ СИ ПИСКАЙ
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 бай Даньо

    11 2 Отговор
    Поздравления за автора! Падението на геополитическото мислене в западния свят стигна до там че си представя света напълно без руския интерес в него , изумително!? Търпението на Путин също е изумително, вижда се че почти който и да беше друг на негово място ( Медведев , Пригожин ) войната в пОкрайна да е свършила до сега с участието на тактически ядрено оръжие без Русия да дава толкова жертви, Путин е за нобелова награда за мир само заради него оцелява тоя свят ....
  • 58 Май всеки

    2 0 Отговор
    пише, коментира. За Путин, за Запада, за Палестина, против Палестина, против Запада и т.н. Но чистата и проста истина е, че баш атома на "ракетния връх" ни варди от третата световна глупост. Щото, след нея - Лудият Макс на мах!
  • 59 Ти си

    5 0 Отговор
    Йотовски с последното си изречение ужасно надцени публиката тук а и не само .....