Last news in Fakti

5 Юни, 2024 13:22 2 581 63

Станислав Стоянов: „Зелената сделка“ е вреден проект, който носи изключително много икономически вреди

  • станислав-
  • стоянов-
  • възраждане-
  • европа-
  • ес-
  • зелена-
  • сделка

Политиката на безропотното съгласие с всичко и всички трябва да остане в миналото, казва кандидатът за евродепутат от „Възраждане“

Станислав Стоянов: „Зелената сделка“ е вреден проект, който носи изключително много икономически вреди - 1
Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Настоящото членство на България в ЕС не е изгодно за нашата икономика. За да променим това, ни е нужен нов договор „Маастрихт“ 2. Какво бъдеще ще има Европа след вота на 9 юни… Пред ФАКТИ говори Станислав Стоянов, кандидат за евродепутат на „Възраждане“.

- Г-н Стоянов, вие сте кандидат за депутат в Европейския парламент от „Възраждане“. Какво ще искате за промените от това, което бе до момента?
- Искаме ЕС да започне да решава проблемите пред Европа и европейските граждани. В момента това не е така. Нещо повече, самият ЕС генерира проблеми чрез грешните си политики. Ще спомена тежка бюрокрация, нелегална миграция, икономическа криза, недомислен проект за Еврозона, нескопосана „Зелена сделка“, вредни търговски споразумения, налагане на изкуствени и вредни ценности… И този списък не е пълен. Не на последно място ЕС не може или не желае да намери мирно решение на най-големия конфликт на нашия континент от Втората световна война насам. Казват ни, че трябва да водим война до последния оцелял и че няма друг вариант! Европа имаше авторитет на световната сцена и беше сериозен фактор за мир по света, а в момента ролята ѝ се свежда до това да поддържа една война.

В национален план ще работим проблемите на България да намират чуваемост и решения в следващия Европейски парламент.

Искаме добрите европейски практики да бъдат привнасяни у нас и българският гражданин да се чувства представен. ЕС има нужда от фундаментално преструктуриране. Превръщането му в свръхцентрализирана и бюрократизирана суперструктура трябва да се преустанови. Той трябва да бъде един съюз от суверенни държави, основан върху взаимното зачитане и признаване на националните интереси. Противопоставяме се на откритата война, която ЕС води срещу собствените си държави-членки под новото име „върховенство на закона“ и така наречения „механизъм за обвързване с условия“. Това е още един инструмент за натиск и наказание на държавите, които се борят за съхранят националния си суверенитет.

- Говорите за отстояване на българските национални интереси навсякъде и винаги. Как става това… Българските евродепутати са само 17…
- Българските евродепутати са само 17, но те не са единственият инструментариум. Имаме партньори от други държави, сред които също трябва да търсим подкрепа, защото нерядко проблемите са сходни, но и решенията. Българският интерес трябва да се чува и отстоява на всички нива в ЕС и да се търси най-доброто за България. Политиката на безропотното съгласие с всичко и всички трябва да остане в миналото.

- От "Възраждане" настоявате за предоговаряне на членството на България в ЕС. Какво може да се подобри?
- Всичко може да бъде предоговорено, всеки договор би следвало да може да бъде предоговорен, но най-важното нещо е да бъде изгоден за нас. Би трябвало ЕС да желае членовете му да са благоденстващи държави, а не да западат, нали така? Предишните преговарящи се съгласяваха на всичко, но това се вижда, че не работи. Тогава затворихме 4 реактора на АЕЦ, сега ни карат да затворим и ТЕЦ-овете. Вече над 17 години България е на последно място по икономическо развитие, с най-жестоката демографска криза в Европа и това застрашава нашата държава. Повече така не може.

- Смята, че настоящото членство на България в ЕС не е изгодно, защото…
- Пропуснатите ползи и щетите в следствие на членството са огромни, като категорично надвишават ползите. Ще припомня преждевременно затворените четири реактора на АЕЦ Козлодуй, в момента има натиск за затваряне и на нашите ТЕЦ-ове.

България е донор на човешки ресурс вече над 17 години,

а това е най-ценният капитал на всяка държава, като тази тенденция продължава и до днес. Договорените параметри по отношение на субсидии и квоти при приемането ни са такива, че българското земеделие претърпя крах, ако изключим зърнопроизводството. Сблъскването на българската индустрия със западноевропейската на общия пазар практически я унищожи, а тя трябваше да бъде подкрепена, за да навакса изоставането.

- От партията обявихте, че няма да се присъедините към някое от познатите европейски семейства, а искате да създадете нова група в Европейския парламент. Разкажете повече…
- „Възраждане“ се стреми да се позиционира там, където може най-добре да защитава българския национален интерес. Обмисляме вариант за създаването на група, която ще поставя интереса на европейските държави и на Европа на първо място, която ще търси решения на проблемите, пред които сме изправени. Дори и това да включва „забранени“ за другите партии неща като това да се търси дипломатическо решение и преговори с Русия за намирането на мирно решение на конфликта в Украйна. Дали усилията ни ще дадат резултат, ще разберем след изборите.

- Говорите като мото за „Възраждаме Европа“. Как ще стане това?

- Европа трябва да започне да защитава своя интерес час по-скоро. Европа става все по-малко европейска и все повече заприличва на нещо, което е заплаха за нея самата.

ЕС в този си вид е слаб, не е фактор на световната сцена, провежда антиевропейска политика.

Решаваме демографската криза с внос на нелегални имигранти от други континенти, налагаме фалшиви антихристиянски ценности, на световната сцена Европа няма собствена политика, а обслужва чужда такава. На това трябва да се сложи край час по-скоро, защото тази политическа немощ застрашава европейската цивилизация. Ето защо Европа има нужда от възраждане.

- Казвате, че от "Възраждане" имате самочувствието на защитник на демократичните ценности - не само в България, но и в ЕС. Но имате и афинитет към Русия. Как се позиционират двете неща…
- Ние имаме афинитет само към българския национален интерес, а той диктува да имаме добри отношения с Русия. Тя не ни е враг, независимо от неистовите опити на управляващата евроатлантическа клика у нас да ни убеди в обратното и да скъсаме отношенията с тази братска страна. И за България, и за ЕС е по-добре да имат съюзник и партньор, а не враг пред портите. А като заговорихме за демокрация, в България бе извършен преврат с потъпкването на 604 000 гласа на българи във връзка с потъпкания референдум. Забелязахте ли някоя европейска държава или институция на ЕС да е издигнала глас в защита на нарушените права на европейските граждани? Не нали? Ние също.

- Винаги сте били за запазване на българския лев. Какво ще е новото след 9 юни?
- Ще имаме по-широк инструментариум, който ще можем да използваме, имайки представители и в ЕП. Като за начало обмисляме петиция до ЕП относно потъпканото без основание право на референдум на българския народ. Нека да разберем как демократичните европейски институции гледат на това, че най-демократичният на практика инструмент бе погазен.

- „Зелената сделка“ и България. Къде е "Възраждане" в тази тема?
- „Зелената сделка“ е вреден проект, който носи изключително много икономически вреди и на практика никакви ползи за България. Означава да си затворим ТЕЦ-овете и да станем енергийно зависими, а унищожаването на българската енергетика означава и унищожаване на българската икономика. Щетите в земеделието вследствие на сделката също са много сериозни. На българските земеделски производители се налагат строги екологични изисквания на производство, докато ЕС подписва търговски споразумения с други страни.

И виждаме как плодородната българска земя се тапицира със соларни панели.

Преди да налага измислени зелени политики, които подкопават европейските икономики, по-редното би било ЕС да постигне договорка в това направление със своите икономически партньори на световната сцена, за да има глобален смисъл.

- И да завършим с миграцията. Как ще пазим границата ни след изборите. Какво очаквате да се промени?
- Ако „Възраждане“ не управлява, нищо няма да се промени. Казвали сме и преди – външната ни граница би била най-добре охранявана, когато българската войска се заеме с тази задача, както е в съседна Турция. Разчетите ни показват, че с 1600 войника ще можем да охраняваме границата така, че и пиле няма да може да прехвръкне през нея.
-----------------------------------------------------
Станислав Стоянов е роден във Варна. Завършва висшето си образование във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, специалност Приложна лингвистика с френски и испански език. Има магистърска степен по Европейска интеграция към същия университет, както и по Европейски публичен мениджмънт от университета на град Лиеж, Белгия. Станислав Стоянов е бил част от екипа, подготвящ българската версия на действащото европейско законодателство в предприсъединителния процес на България към Европейския съююз. Той е избран за народен представител в 48 и 49 Народно събрание от област Велико Търново и е част от Комисията по външна политика и въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната, и Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. Стоянов е и един от основните фактори във „Възраждане“, които изграждат и поддържат международната политика на българската политическа организация, превърнала се през последната година в предпочитан партньор на партии, с които следват общи политически цели в цяла Европа. Изграждането и поддържането на тези партньорства е основна заслуга на Станислав Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    28 4 Отговор
    Зелената сделка, но и ГЕРБ-ДПС корупцията в България!

    Коментиран от #15

  • 2 реру

    43 13 Отговор
    "Настоящото членство на България в ЕС не е изгодно за нашата икономика..."


    По тази причина Коцето ИСКАШЕ и ОБЕЩА да извади България от ЕС...

    Коментиран от #12

  • 3 БРАВО

    34 46 Отговор
    Умен мъж

    Коментиран от #9

  • 4 Вредният

    30 29 Отговор
    си ти !

    Коментиран от #10

  • 5 Гогата

    30 29 Отговор
    Като му гледам биографията на тоя младеж, най-вече от Зелена енергия "разбира"! Няма такъв смях! :) :) :)
  • 6 Град Козлодуй

    34 15 Отговор
    Защо ЕС Закриха 1 2 3 4 Блокове на АЕЦ Козлодуй

    Коментиран от #26

  • 7 Зелената Сделка е Схема на Зелената

    27 7 Отговор
    Мафия! Там има Голями Мафиоти и много Идиоти!?
  • 8 Лихтенщайн

    23 18 Отговор
    На България и трябва пълен неутралитет и статут на офшорна зона. Обаче Великите сили не позволяват и също така нямаме силен управник да им се противопоставим. За съжаление България няма ЯО и никой не я има за нищо.

    Коментиран от #16, #21

  • 9 Оракул :Без зелен преход ни чакат много

    14 22 Отговор

    До коментар #3 от "БРАВО":

    беди !!!!! Но Природата еинаги печели накрая!!!!Но на хомосапиенс няма да му хареса а може и да го няма вече

    Коментиран от #17, #20

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Вредни са тезиот

    26 23 Отговор

    До коментар #2 от "реру":

    израждане
  • 13 истина ти казвам

    9 1 Отговор
    Ми нали това е целта! Гениите чак сега се усетиха! А и от там нема кво да се открадне!
  • 14 12345

    3 19 Отговор
    Полковник Николай Марков и Ивелин Михайлов на среща в Асеновград . Гледайте ги в Юу Туб .
  • 15 12345

    3 17 Отговор

    До коментар #1 от "хххх":

    Полковник Николай Марков и Ивелин Михайлов на среща в Асеновград . Гледайте ги в Юу Туб .

    Коментиран от #32

  • 16 Андора

    13 6 Отговор

    До коментар #8 от "Лихтенщайн":

    Имаше едно време,когато руснаците пазеха 25 -30 глави за ТЯО за ракети "Скъд" които по права линия,стигнаха от Шумен до Анкара.Тогава бяхме най-уважавани
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ИНЖ1

    8 15 Отговор
    Да де, ама като ни застигат бедствия в резултат от глобалното затопляне(наводнения, суши и т.н.) - викаме "Олеле"!?

    Коментиран от #22

  • 20 Ти да видиш

    9 6 Отговор

    До коментар #9 от "Оракул :Без зелен преход ни чакат много":

    Със какво си се напушил бе човек?
  • 21 да но

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Лихтенщайн":

    не съвсем, не е вярно, че не ни имат за нищо (или че ни нямат за нищо), имат ни за лабораторни мишки, за проверка на практика на откачените си експерименти, ами защо да страдат мишките, когато има кой да ги замести.
  • 22 Да,бе

    10 6 Отговор

    До коментар #19 от "ИНЖ1":

    Потопът е причинен от рязането на дървета от Ной за ноевият ковчег,а....Бедствия е имало и ще има винаги,както и глупави хора с промити мозъци.
  • 23 Нормален човек

    13 8 Отговор
    Не знам има ли човек с нещо в главата, на когото да не е ясно, че всички "големи" политически сили са предварително одобрени от големите началници. Възраждане далеч не е изключение. Те сега са в ролята на Волен, Бареков, Яне Янев и т.н. тоест - силата, която събира протестния вот на едно място. Костя направи много пари и ще продължи в този дух, докато има хорица, които му вярват, че ще изкара България от НАТО и ЕС. Той знае, че не може, ама си го говори. Същото беше с ковида. Най-големите борци с ваксините бяха възраждане , пък се оказаха ваксинирани.
  • 24 Историк

    12 11 Отговор
    Това, което иска да каже другаря е, че на Възраждане им е нужен нов Варшавски договор и нов СИВ, обаче за целта е нужно да излезем от ЕС или поне другаря Путлер да нападне Европа.

    Само не става ясно защо другаря мълчи докъде ни докара СИВ и Варшавския договор.

    Коментиран от #38

  • 25 инж. Ганчо Илков

    8 14 Отговор
    "Зелената Сделка" изисква Технологично Пренастройване на Бизнеса. Олигарсите нямат необходимия Пазарен Интелект за да направят това. Производства застрашаващи Екологичната Среда трябва да бъдат Преустановени, или заменени с Нови Екологично Съобразни Технологии. Емоциите са Излишни. ВЪЗРАЖДАНЕ търси под Вол Теле, само и само да Мъти и без това Размътената Политическа Обстановка в България. Не Предлага Социално Икономически Реформи, а изразява Апетит към Самостоятелно Управление с Послания отправени срещу ЕС и НАТО. А и тези Послания идват от Москва. Анонимниците ги Приветстват, но дълбоко ще съжаляват, ако дори в минимална Вероятност, някои от тях се Случат. Вменения от Москва Национализъм е Пагубен за Българскят Народ.

    Коментиран от #28, #41

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Цицоманов

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "българин":

    За себе си и за ПП-та говориш явно!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 арес Z

    10 16 Отговор
    Това е простата истина и за това ще гласувам за Възраждане която ще е първа политическа сила.
  • 30 я па тоа

    6 6 Отговор
    Прасе, което е свикнало да лежи в калта, каквито и условия или екстри да му създадеш то пак ще тъгува за калната локва, а ако му се удаде и най малката възможност ще изостави всички удобства за да се цопне в калта.
  • 31 Макробиолог

    9 4 Отговор
    Зелената сделка е непазарен метод за убиване на конкуренцията.По Америката хилядите факли около шистовите сондажи за нефт си горят денонощно,щот не си правят труда да улавят съпътстващия природен газ,по евтино е да го горят..Китай и Индия въобще са го забили на тая сделка,само Юропата се хваща и самоубива.
  • 32 реру

    20 0 Отговор

    До коментар #15 от "12345":

    "Полковник Николай Марков и Ивелин Михайлов на среща в Асеновград . Гледайте ги в Юу Туб ."


    Няма никакъв смисъл. Вече сме видяли, как човекът, който се представя за много набожен християнин, но и проруски патриот не прави никаква разлика между площад и църква... по-зле и от атеистите...


    P.S. Все още е ПОДПОЛКОВНИК, но всеки може да го титулува както си иска...

    Коментиран от #47, #49

  • 33 Мехмед

    6 2 Отговор
    Най-добре за българия е да се включи в Османския съюз, щом ЕС е толкова вреден.

    Коментиран от #39, #53

  • 34 !!!?

    16 6 Отговор
    На тези кремълски неонацисти:
    - вреден им беше НАТО, пък като беше Асамблеята на НАТО в София се скриха по дупките !
    - вреден им беше ЕС, пък сега се надпреварват да станат депутати в ЕП !!
    - се им вреди "Зелената сделка", но като видят милиардите дотации от ЕС и ще извадят други опорки !!!
    Руснаците не са глупави, но техните русофилски лакей са за "Гинес" по раболепие и простотия !!!?

    Коментиран от #37, #52, #54, #55

  • 35 Българин

    9 1 Отговор
    Единственото смислено нещо направено последните 30 години е валутният борд. И на него хубавото му е, че българи не могат да пипат и да си играят с валутния курс. Там където има българско участие, държавната собственост се оказва че е на пашата, парите за паркиране ги събира маджо, а право на строеж в паркове, резервати и градинки имат Маргините. Всичко показва, че на чужденците България им е по-мила, от колкото на нас!
  • 36 !!!?

    11 5 Отговор
    Зелената сделка на Копейките - светло бъдеще от съветско време !!!?

  • 37 реру

    20 5 Отговор

    До коментар #34 от "!!!?":

    "... Руснаците не са глупави, но техните русофилски лакей са за "Гинес" по раболепие и простотия !!!?"


    Това отдавна се знае и коментира дори в Кремъл...

  • 38 Историчарю

    5 5 Отговор

    До коментар #24 от "Историк":

    Евроатлантическия път на България ни докара до портала на гробищата, с тези 100 хиляди души, които напускат България всяка година. Стигнахме до ръба на пропастта, а атлантическите ни партньори ни накараха да направим смел скок напред.
    Историчарче, ЕвропиСТАН потъва и иска да завлече всички със себе си.
  • 39 Говедар

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Мехмед":

    Е как да се включим, след като вече сме част от Евроджендърски Халифат... Може ли в две ислямофилски организации едновременно? Европистанците май няма да ни позволят.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ганьоо

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "инж. Ганчо Илков":

    Зелената измама е за подобни патоци като туземните ганьОФЦИ със зеленясали мозъци. Значи Китай, Русия и ФаЩ ще замърсяват колкото си искат, пък Европа ще опази климата, като се деиндустриализира. "Зелената" енергия е най-големият унищожител-замърсител на природата!
  • 42 Търновец

    8 8 Отговор
    България е най слабата и корумпирана страна в ЕС и тъкмо грабежът от Руски икономически групировки в допълнение на Българската мафия са основни причини за нашата бедност. Руските олигарси грабят в Русия а в последните около 20 години започнаха да грабят и в България, а във Варна най голямата икономическа групировка е собственост на Кремъл. Даже и емблематичната марка Москвич вече се прави в Китай, а в Русия освен атомни бомби няма нещо друго, може би все по богати олигарси, а Борисов е податлив на Руско влияние

    Коментиран от #46

  • 43 фАНТОМасс

    9 1 Отговор
    По-опасна е сделката Бойко-Делян !
    Нея се опитват да ни наложат ! А тя е отвратителна , вредна и паразитна !
  • 44 Джендърски проект е тая сделка

    4 2 Отговор
    само джендъраснята се занимава с тия работи и чистите еераси.
  • 45 Петър

    8 4 Отговор
    Въпреки всичко - по-вредни от комунисти и русофили няма. Така че, В СИБИР!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Свети боко

    2 16 Отговор

    До коментар #32 от "реру":

    Отивай да се кланяш на иконата на американския посланик и неговия пророк боко банкянски. Да му втръсне на човек от изтривалки на посолствоТО.

    Коментиран от #50

  • 48 Добре си е зелената сделка....

    6 5 Отговор
    Вие сте вредни за България, като не ви изнася в ЕС, събирайте си багажа, копейки, костявци, цончовци, мончовци, и пътя за Русия.
  • 49 Бе какъв полковник тоя....

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "реру":

    Обикновено руско ГU. в. но....
  • 50 реру

    14 1 Отговор

    До коментар #47 от "Свети боко":

    "Отивай да се кланяш на иконата на американския посланик и неговия пророк боко банкянски..."


    За сега ще изчакам да пораснеш, да си отвориш очите, да започнеш поне малко да разбираш нещата и т.н.
    Тогава, ако ми предложиш пак същото ще говорим вече по същество...

    Коментиран от #56

  • 51 ЛОШО МНОГО ЛОШО

    3 1 Отговор
    е тази сделка за нас секс без презарватив
  • 52 Говедар

    2 8 Отговор

    До коментар #34 от "!!!?":

    Евроджендо, какви дотации бълнуваш? Тези външни заеми дето Хасенка Василева теглеше безогледно, планирайки да удвои външния дълг за три години, ти и себеподобните ти евроджендъри ли ще ги връщате?
    Работата на нашите хора в Евроджендърския Халифат е да предоговорят условията за членство, като се запънат и не искат да преговаряме, правим референдум и се махаме от потъващия Европистански кораб.
  • 53 МОЖЕ БИ

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Мехмед":

    АМА НЕ СЕ ЗНАЕ И АГИТЕ СА ОПАСНИ
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Свети боко

    2 12 Отговор

    До коментар #50 от "реру":

    Да разбирам ли тогава, че си част от евротpaлалacткатa секта, която възприема като пророци Кради кирца и Кради асенка, основатели на канадската "Църква на лгДБ-ППтqp свидетели на американския посланик от последния ден"?
  • 57 Никой

    4 4 Отговор
    Още не е дал смислено обяснение защо още тази политическа организация ЕС. Ако намерението е да се върви към единна европейска държава да питат народите на континента. Ако ли не, кой от къде е и ще бъдем добри съседи, които си сътрудничат. Обаче в този си вид ЕС е една тоталитарна организация с много широки законодателни ин изпълнителни пълномощия, а зад нея няма демос. Подобна политическа измишльотина няма никъде по света, а и не е имало.
  • 58 ЕС няма

    3 4 Отговор
    Бъдеще, защото обективно няма никаква нужда от него. Националните държави нямат алтернатива. Те са единствените играчи на международната политическа сцена. Разпускай...
  • 59 Аз съм прост като Бочко

    11 4 Отговор
    Ц.Ъ.Р.В.У.Л.И.Т.Е. ОТ ИЗРАЖДАНЕ ЩЕ ПРЕДОГОВАРЯТ НЕЩО, КОЕТО Е СКЛЮЧЕНО ПРЕДИ 18г. И СА НАПРАВО СМЕШНИЦИ, ЗАЩОТО ЗА ЕДИН ЧУВАЛ С РУБЛИ ЩЕ ПРОДАДАТ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ/техните са вече на Запад/!!!
    КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАИВЕН ЗА ДА ДАДЕШ ГЛАСА СИ НА ТЕЗИ ИЗТЪРБУШЕНИ РУС.О.Р.О.Б.И?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Булекзит

    4 6 Отговор
    Не вярвам в подобрението на еврорайха - той по замисъл си е тоталитарен проект. Най-чисто е да го напуснем и да плюем на всичките им директиви, регулации и нам си кви тъпни. То не бяха прави краставици, ел. крушки и прахосмукачки, но лека полека си показаха фашистката същност първо при ковида, а сега и с войната.
    Цензура, забрана на партии и медии, санкции против тоя и оня, антипазарни регулации и зелени сделки дето е видно, че облагодетелстват едно лоби за сметка на всички останали.
    Булекзит и приятели с всички, но слуги никому. Ни на големи, ни на още по-големи братя. Имаме си наши проблеми за решаване и не ни трябват чуждите. Ни еврозони, ни прайдове, ни мигранти, ни война.
  • 62 ха ха

    8 1 Отговор
    Ако не бяхте петата колона на Путин можеше да ви коментира човек...

    Коментиран от #63

  • 63 Почти

    0 2 Отговор

    До коментар #62 от "ха ха":

    А изтривалките на посолствоТО даже колона не сте, пачаври на американския посланик.