Last news in Fakti

12 Юни, 2024 09:00 4 902 99

Метаморфозите на Борисов – смел, тих или уплашен

  • борисов-
  • бойко-
  • герб-
  • дпс-
  • итн-
  • кабинет

Кой ще е другият, третият …

Метаморфозите на Борисов – смел, тих или уплашен - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ниска избирателна активност, ГЕРБ е първи. Няма нищо по-логично от това. Ниска избирателна активност, ДПС е втори. Дали да се изненадаме – не. Ниска избирателна активност, ГЕРБ прави кабинет с ДПС… Не трябва да ни изненадва. Това – рано или късно, ще се случи официално. Въпросът е кога…

Според числата на ГЕРБ-СДС се падат 68 депутати, ДПС ще има 47, ПП-ДБ - 39, "Възраждане" - 38, БСП - 19, ИТН - 16 и "Величие" - 13. ГЕРБ-СДС и ДПС правят 115 като брой депутати. Не стигат! Чисто математически, за да си осигурят мнозинство от 121 и да си управляват безгрижно. ГЕРБ-СДС и ДПС плюс всеки един от другите субекти в парламента гарантират кабинет.

Кой ще е другият, третият...
ПП-ДБ отиват в опозиция. Те си го признаха още в кампанията, след като разбраха, че губят. Интересно е, че БСП дадоха заявка, че може и да участват в "широк кабинет", каквото и да означава това. Колкото до „Възраждане“, те са готови за разговори за политики, но техните. А техните политики никой не ги споделя. Казано по друг начин, никой не иска „Възраждане“. „Величие“? Седмата партия в парламента. Те искат да осветляват „делкането“ в парламента. Поне така каза пред ФАКТИ лидерът им Николай Марков и добави, че едва ли системните партии ще опрат до тях. Остава „Има такъв народ“ на Слави Трифонов. От тях пък чухме, че са готови за разговори. ГЕРБ-СДС, ДПС и ИНТ правят 131 депутата. А това е равно на комфортно управление. И от никого не сме чули още „ох, не“.

Борисов тих
При такава конфигурация – с ДПС и ИТН, Борисов като опция за премиер не е добра, а това означава посочено лице, посочени министри и сглобен кабинет. Тишина.

Борисов смел
Кабинет на малцинството. 68 депутати – колкото, толкова. Борисов премиер. „Спасителят“ се завръща, оглавява кабинет само на ГЕРБ-СДС и вдига държавата на крака. Разбира се, предварително се е разбрал за подкрепа от ДПС и ИТН. Но Борисов поема отговорността. ДПС, ако вярваме на Пеевски, не иска министри. Така че тук властови проблем няма. ИТН също може да се откажат, за да не бие връзката им на очи. И имаме управление.

Борисов уплашен
За да се дистанцира от ДПС и Пеевски, Борисов връща мандата празен, неизпълнен. Президентът Радев го връчва на ДПС… (б.р.-тук интересно би било дали Пеевски ще отиде да вземе папката, но по-скоро това ще направи Джевдет Чакъров, което пък ще е заявка за премиерски пост, а още по-вероятно е папката да вземе посочен от ДПС човек, който ще бъде кандидат за премиер и после да я върне) ДПС връща папката, няма кабинет. Третият мандат е по преценка на държавния глава и той го натриса на ПП-ДБ, за да види как ще се оправят, а и така създава условия да ги притисне, защото ще им припомнят всички негативи. В същото време така и ще пожали БСП. След всичко това кабинет няма, отиваме на избори есента, а дотогава… Дотогава служебен кабинет тип „Главчев“, който все едно е служебен, а реално е контролиран от ГЕРБ и ДПС. По-удобно от това няма. Да властваш, но да не носиш отговорност. Това го наблюдаваме сега. Но това показва и уплаха от идването на „неизбежното“, за което намекна Румен Радев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    78 6 Отговор
    Забравяте Борисов - порнозвездата !!! Освен манекенките, минава и коалиционните партньори с 200 !!! Кои ли са наред...?!

    Коментиран от #27

  • 2 Хем

    87 10 Отговор
    му се иска , хем не му стиска ! Да се пръждосва топтан с хайдушката си шайка веднъж завинаги този безродник , грабил и грабещ с пълни шепи от България и народа ни !
  • 3 е на есен ще има нови избори

    58 6 Отговор
    с по-висока активност . Добре е че хванаха купувачите на гласове . Това е логическото развитие на нещата . герберите просто няма какво да предложат .
  • 4 сметката е вярна

    32 13 Отговор
    Горе-долу това е аритментката . Ако ББ реши да се сглобява с ДПС и ИТН , няма кой да бутне сглобката и ще си свирукат съвместно четири годинки . А до тогава - я камилата , я камиларя . Май , това ще е схемата . ПП. разбира се , през цялото това време , ПП/ДБ , остатъка от БСП , копейкаджиите и фараоните ще вдигат врява , ама - за пред хората , иначе и те ще лапкат щастливо .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Изборите

    47 6 Отговор
    наесен са НЕИЗБЕЖНИ ! А и както казва една наша народна мъдрост " Поляците се броят наесен" ! Тоя със запретнатите ръкави никой вече не го брои !

    Коментиран от #9, #10, #15

  • 7 вражалец

    45 3 Отговор
    Ако Борисов не състави кабинет и сега - на следващи избори няма да е 130 000 гласа по малко , ами ще остане със 130 000 гласа и ще се нареди до Корнелия в следващо НС.
  • 8 ТУЛУПС ЕООД

    45 3 Отговор
    ЩОМ И РАШИДОВ ПРЕЦАКА ДЕТ БЕ НАЙ САКЪ ДРУЖКА ......СЯ И МАЙКА СИ СКОРО ША ПРОДАДЕ НА АНГЛОСАКСОНЦИТЕ...
  • 9 зачуден

    38 1 Отговор

    До коментар #6 от "Изборите":

    Не беше ли ПИЛЦИТЕ , бе /дето се броят на есен/ ? От къде се взеха тези ПОЛЯЦИ ?!
  • 10 озадачен

    12 20 Отговор

    До коментар #6 от "Изборите":

    Как бе троли този със запретнатите ръкави никой не го броял???!!! Нали чакаме Правителство да направи???!!!
    Ако него не го броят,кой броят - Кики ли ,Коки ли ,Костя ли ,г-н Омчо ли ,Корни ли , Славчу ли ,ПОДполковничето от резерва ли или ... ???
  • 11 Иван

    50 7 Отговор
    ГЕРБ - равно на най-бедната държава в Европа, оставиха ни осакатени, 12 години само общи приказки и накрая - нула.

    Абсурдизми, най-вероятно - ще се откажат от властта, то иначе ще е - глупаво. Просто забравят - ние също забравяме.

    Има абсолютно комичен "ПиАр" на Борисов, той не може да приказва, има завистливо държане, не е "широко" скроен.

    Коментиран от #53

  • 12 Последния Софиянец

    23 8 Отговор
    Борисов вижда какво става на Източния фронт.
  • 13 Дрън

    41 2 Отговор
    Чакаме нови снимки от спалнята на Борисов.

    Коментиран от #41, #54

  • 14 Ихааа

    56 3 Отговор
    Хайде Баце победител си! Би всички и си на върха. Твоите кадри пак те избраха и чакат лапаницата. Я кюлчета, я в чували. Як си, ама не в главата. Там си селски хитрец от Банкя! Ще гледаме как Шиши те командва и строяава. Ама за парата си готов да ближеш и лижеш! Е властта е на ГЕРБ - а Баце ще се крие пак зад тоя и оня!
  • 15 Аха ,аха ... ,

    6 33 Отговор

    До коментар #6 от "Изборите":

    Аха , аха ! Така е ! Никой не го "брои" . Разпердушини ШАРЛАТАНИТЕ , ема им байката по всички направления , ама "никой" не го брои , а ? Ми , недейте да го броите , правете се , че все още някой вас ви "брои" за живи , нЕма лошо . Палячовци ! От драг ЛГБТИ шоу .

    Коментиран от #72

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Дайте разбивка

    27 0 Отговор
    По възраст, пол, социален статус, степен на образование, етност , местоживеене/ село, град на гласувалите!
    Така ще се ориентираме за степен на интелигентност на превържениците на отделните партии!
  • 18 обективен

    47 6 Отговор
    Държавата ще се оправи само когато бандита влезе в затвора ,а той иска пак да краде и убива.
  • 19 ЛегнаЛангеЛ

    3 27 Отговор
    Борисов е БОГ !
    За него като за МЪРТЪВЦИТЕ ли да говорим - или ДОБРО или НИЩО ! ?
  • 20 Зайо Байо

    36 5 Отговор
    Борисов е колкото КОмичен , толкова и трагичен образ в нашия политическо-обществен живот !
    От смях към сълзи и обратното !
  • 21 сидероДРОМОС

    31 2 Отговор
    Кой е първообраза и кой е копието - бат Бойко Банкянски или бай Ганьо Балкански ?
  • 22 нннн

    12 12 Отговор
    Що ли се пропуск вариант - третия мандат да получи Възраждане или Величие? С оглед промените в Европа е напълно логичен.
  • 23 Сега

    38 2 Отговор
    Сегашното ни състяние е плод на 12 годишните усилия на борисов. Обезверен народ, лумпенизация. Това е.

    Коментиран от #55

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Павел пенев

    39 2 Отговор
    Много интересен и логичен коментар. Точно такава е политическата ситуация в страната. Пеевски се бори за евро банкноти а не за постове. Обръчите от турски фирми чакат обществените поръчки,които съсипват икономиката и държавата продължава да затъва. Веселието е в разгара си.

    Коментиран от #71

  • 26 Тома

    36 3 Отговор
    Доказано е че докато тиквата е в политиката няма отлепяне от дъното.

    Коментиран от #58

  • 27 Хахаха

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Ред е да прави коалиция с прасока, но него трудно можеш да го минеш с 200, прекалено голяма хапка е, и в буквалния смисъл

    Коментиран от #32

  • 28 Анализите

    37 2 Отговор
    "Борисов беше арестуван през 2022 г. по подозрение в Злоупотреба със средства на ЕС и освободен на следващия ден. Прокуратурата Не е провела разследване (съдът обяви ареста за незаконен). Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен наскоро го посети, за да си осигури гласове за собственото си преизбиране за председател на Европейския Парламент. Борисов е полезен за ЕНП, защото принадлежи към тяхното европейско семейство", но е вреден за България. ЕС осмя върховенството на закона и борбата с корупцията в България!!!
  • 29 Пийпинг ТОМ

    36 1 Отговор
    Метаморфозите на Борисов ли ?
    Те са ясни и видни за всички !
    Първо - минава от КОМУНИСТ към върл АНТИкомунист !
    Второ - от МУТРА се превръща в ПОЛИЦАЙ !
    Трето - от тоталитарен тип в ДЕМОКРАТ !
    Четвърто - от селянин в ЕВРОПЕЕЦ !
    Пето - от ядящ филии с мас към ордьоври с 1-во , 2-ро и 3-то !
    Шесто - от носещ спортни гащета и тениска , към официални костюми !
    Седмо - от спящ с една жена , към изчуква.не всички засукани миски и манекенки !
    Осмо - от гасене на пожари , към гасене на скандали , излизащи от него !
    Дълъг е списъка му с геройства-метаморфози. Дори бие и Херкулес по този показател !
  • 30 Тетовае

    33 2 Отговор
    Борисов е ид..т! България си беше стабилна със Сглобката, просто трябваше да стане Ротацията, както се бяха уговорили! Но Борисов си играе със стабилността на България и си чеше огромното ЕГО! Затова 70% не отидоха до урните! Защото е безмислено. Сега двама престъпници ще дойдат на власт - единия корумпиран спящ с пачки евраци и кюлчета злато и другия пепач на мръсни пари в огромни размери санкциониран по Магнитски за корупция и злоупотреба с власт!
  • 31 Изборна въртележка!

    20 2 Отговор
    Хайдеее наесен с песен до урните!
  • 32 Пич

    10 1 Отговор

    До коментар #27 от "Хахаха":

    Хахаха..... така както го казваш, там секса може да стане групов...
  • 33 Шарли Ебдо

    25 2 Отговор
    Наакан! Ясно разбира,какво бедствие сътвори. Жалък руско- турски слуга
  • 34 Бай Ганьо

    24 2 Отговор
    Разложението е пълно. ДПС обаче не се управлява от Пеевски, а от Хилядолетния Сокол скрит в сенките.
    ГЕРБ пък се управляват от Тиквата, който е вързан с компромати от САЩ и Брюксел. Затова в последните години е толкова кротък.
    ППДБ не ги коментирам - мръсната пяна в политиката. Ристю Реформата се усети и пръв напусна потъващия кораб, за да не поема повече негативи от тях.
    БСП - разгеле Нинова хвърли пешкира, та сега столетницата има шанс да привлече левицата обратно и да я обедини. Ама това в бъдеще време.
    Възраждане - Коцето направи грешна кампания и за пръв път отчете спад.
    ИТН - те по-скоро действаха с Възраждане като опозиция, отколкото с ГЕРБ.
    Величие - скоро ще лъснат техните схеми и на кой ще пристанат.
  • 35 Хахаха

    25 1 Отговор
    ГЕРБ-СДС губят 140 000 гласа!
  • 36 БАЦЕ ЕООД

    24 1 Отговор
    аз виждам един ДЕБЕЛ човек предмино
  • 37 Мнение

    24 8 Отговор
    Боко Тиквата е много прооост! Не трябваше да хвърля България в нови Избори, Бъргария беше стабилна с последното управление на ПП-ДБ!

    Коментиран от #43

  • 38 Край

    19 4 Отговор
    1. Смяна на избирателната система с мажоритарна и чрез нея мирна смяна на елита
    или
    2. Еднолична власт /дано се намери личността/ и забрана на партиите и Беляне;
    или
    3. Бавно отмиране на българската държава и общество до протекторат на ЕС или не дай боже Турция.

    Коментиран от #77

  • 39 боко

    25 2 Отговор
    герб спечели защото политизира цялата администрация сикаджията - пълно е с калинки,мисирки и пкп
  • 40 Кръчмата държи Борисов

    11 5 Отговор
    Сметките без него не излизат, Калине. Ето точната калкулация: 11 депутата не се регистрират за кворум или гласуват въздаржал се и ДПС + ГЕРБ вече имат мнозинство.
    Честито на сметкаджиите!

    Коментиран от #78

  • 41 Христинке, ти ли си?

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "Дрън":

    Пак ли си му гостувала?
  • 42 Прогноза

    8 2 Отговор
    Ако се стигне да третия мандат, той ще бъде връчен на ИТН
  • 43 Да мисля ли?

    6 5 Отговор

    До коментар #37 от "Мнение":

    Да мисля ли, че Борисов е подал оставката на правителството на Денков? Или ти ще помислиш преди да пишеш?
  • 44 Грандиозна победа

    8 1 Отговор
    По-добре първи на село, отколкото последен в ЕС.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Само казвам де

    3 15 Отговор
    ППДП да внимават да не направят пореден фатален гаф! Отказа да управляват с мария габриел и да отидат на нежеланите от избирателите им избори им костваше загуба на гласоподаватели. Ако и сега откажат да управляват след разбира се едни пълноценни преговори и подписани документи за реформи Ще изгубят още повече избиратели .Глупаво и наивно е да заложат на опозиционна дейност с кремълски партии. И да си мечтаят да спечелят поредни избори Които ще имат 20% избирателна активност . Но и да стане чудо и спечелят такива .С кого ще провеждат реформите си??? С Чалгаря с бсп с под полковника??? Каква алтернатива имат?? Никаква освен да се мъчат да прокарат реформите си с Герб и Дпс. В герб има достойни политици като габриел Митов и тн.. С тях трябва да пробват нови разговори

    Коментиран от #50, #51

  • 48 юначен страх

    21 3 Отговор
    Щом екземпляр като Борисов е върха на хранителната пирамида в България , значи положението никак не е добро !
  • 49 Пишман юнак

    15 3 Отговор
    Аз пък мисля , че ако ББ беше смел , щеше да е предложил брак на Цветелина Бориславова , след почти 20 години съвместен живот ! Ама на , явно след като е станал популярен и известен , е решил , че само едно ядене не му стига и иска да опита от цялото меню.
    И така от ГЕРБ-Лелки , партийни активистки , към жените на свои подчинени и до манекенки със и без Бикини даже !
    Така поне говориха ДВЕТЕ КАКИ в подслушано-записания запис !
  • 50 ХАМОГИЛО

    18 1 Отговор

    До коментар #47 от "Само казвам де":

    Какви подписани общи документи ? Нали това искаха и последния път , но когато Борисов разбра , че ще се правят и съдебни , истински реформи , даде назаден , защото няма ТОЙ и ДЕЛЯН да слагат прокурор и съдии ! Което значи , че ще е атакуем за многото корупционни схеми и далавери !
    Мислите ли , че ББ иска да имаме ЧЕСТЕН и НЕЗАВИСИМ Съд и Прокуратура ?

    Коментиран от #60

  • 51 Удавена Риба

    7 3 Отговор

    До коментар #47 от "Само казвам де":

    Шегуваш се за Габриел и Митов ?
    А и само тези 2 имена ли успя да изнамериш от хилядите ГЕРБ-кадри ?
  • 52 ЗЕЛЕН чук или ЗЕЛЕНЧУК

    12 2 Отговор
    Да бъдеш или да не бъдеш.........наМАГНИТЕН ! това е въпроса !
    Бойко е в очакване дали да БЪДЕ или НЕ !
    Сгушен , ослушващ се , затаил дъх , чакащ и послушен ли ?
  • 53 Баш психиатър

    2 12 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    НУЛА?Но шофираш по пътищата построени по неговото управление?Или имаш летяща кола?

    Коментиран от #63, #65, #67

  • 54 Лалугер

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Дрън":

    И ти там?
  • 55 Алена

    5 8 Отговор

    До коментар #23 от "Сега":

    Е нали в последните 4 години те командваха харвардите бе.Какво направиха за Бг?Дай ми поне 1 пример.
  • 56 ИНЖ1

    10 3 Отговор
    ББ е марионетка на Москва!!! Каквото му свирят - това ще играе...

    Коментиран от #61, #68

  • 57 Гацо

    11 1 Отговор
    Защо няма опция "крадлив и отмъстително злобен дебелак"?
  • 58 Баш психиатър

    3 5 Отговор

    До коментар #26 от "Тома":

    Е от управлението на ппдб скочихме до небето ли?
  • 59 ТиквенсониадатА

    7 3 Отговор
    ПРОСТАКЪТ е непобедим , гази и мачка наред , безскрупулно , нагло и лицемерно !
  • 60 Абсолютно

    9 1 Отговор

    До коментар #50 от "ХАМОГИЛО":

    Прав сте !! Но сигурно ще се съгласите че положението в момента е много по различно от преди 3 месеца ! ББ изгуби 150 000 избиратели Нещо което със сигурност не очакваше. Бъдете сигурен че ако знаеше това Нямаше да има шести поредни избори..ББ в момента е уязвим Както виждате мълчи вече трети ден ППДБ задължително трябва да опитат почвата Не губят нищо от това .Само могат да спечелят!!
  • 61 дебеЛ Лебед

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "ИНЖ1":

    Как Москва бе ! Той сам казва , че е ВЪРЛ евроатлантик !
    Даже се снима , прегръща , целува , здрависва и снима с всевъзможни задгранични бюрократи и лидери !
    А колко лентички е рязал , ехееееее ......!
  • 62 Баба Меца

    15 0 Отговор
    Аз пък много искам да гледам СУМО мач между Бойко и Делян !
    И двамата си има СУМОимена - Тулупа-Тиква и Шишо-ШОпара !
    Ако не друго , поне шоуто ще е гарантирано , нали ?
  • 63 щИРЛИц

    15 1 Отговор

    До коментар #53 от "Баш психиатър":

    Шофираме по пътища в БГ построени по времето на Тодор Живков ! Учи се в училища и Университети строени по времето на Живков ! Децата са в градини пак от негово време ! Заводите които работят , които затвориха и които предстои да затворят , пак са от онова време......ПОВЕЧЕТО !
    Може и да не ти харесва , но това е ИСТИНАТА !
  • 64 Вуте

    16 2 Отговор
    Ей го на снимката горе. Типичен селянин Ганьовец. Запретнал ръкави с мазна усмивка пред платена публика от малодушници.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ами да

    10 0 Отговор
    Боклук!
  • 67 ь МАЛЪК

    14 0 Отговор

    До коментар #53 от "Баш психиатър":

    Карал ли си скоро по магистралата от Стара Загора до Бургас , която ББ с гордост откриваше ?
    Само след 10-12 години , цялата е в кръпки , неравности и пукнатини / основно в средната бавна лента / !
    Лесно може да се провери казаното. Качи се в колата и мини през този участък !

    Коментиран от #69, #80

  • 68 Вуте

    9 2 Отговор

    До коментар #56 от "ИНЖ1":

    Дали от Москва или Вашингтон му свирнат, все ще играе. Освен за слуга, за друго не става.

    Коментиран от #86

  • 69 Хаирсъзина

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "ь МАЛЪК":

    Напълно ти вервам.
  • 70 Монте

    11 0 Отговор
    Борисов... смел? Тих и уплашен със сигурност. Смел, никога не е бил.
  • 71 Айде

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "Павел пенев":

    Не, Пенев, Пеевски не се бори толкова за банкноти, колкото за чист имидж! В този смисъл, ако Борисов тръгне да прави правителство, Пеевски ще го ограничава за краденето! До някъде!
  • 72 колкото

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Аха ,аха ... ,":

    и да бли-.„;же-.;ш няма да те отбележи празно-.гла„;вецо про-.;да„;.жен
  • 73 Хаирсъзина

    5 1 Отговор
    Сега американците може да дадат рамо на Борисов. Нали им подари три милиарда уж за аероплани които никога нема да дойдат.
  • 74 Дали?

    8 0 Отговор
    Колко помнят трагичните събития от зимата на 2013? Колко бяха самозапалилите се българи? Кого нарече народът Българоубиец?
    Ако ББ състави правителство на малцинството, значи е решил да го играе трагично. Нещо като Иван Шишман, последният владетел на Второто българско царство...
  • 75 САТЪРА НА ХАНА

    13 0 Отговор
    ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ
    ВИ УПРАВЛЯВА С ГЛАСОВЕТЕ НА
    6% ТУРЦИ И 6% ЦИГАНИ
    ....
    НИТО СА СМЕЛИ , НИТО СА УПЛАШЕНИ И ТИХИ
    ....
    ПРОСТО СА НАГЛИ :))
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ами да

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "Край":

    Но не е само това! Има още :
    Въвеждане на крайна мандатност във всички държавни власти и истинско разделение на властите в държавата.
    Изместване на партийните вождове от парламента от властта и власт на гражданското общество.
  • 78 8001

    8 0 Отговор

    До коментар #40 от "Кръчмата държи Борисов":

    Аритметиката ти е верна,но Борисов пак ще иска да е командир на всичко. Втръснал е на всички и не се знае дали ще получи подкрепа.
  • 79 ох, няма ли да замълчим

    0 5 Отговор
    Хайде малко тишина. Още не сме "преспали" и започнахме да крещим " ИЗБОРИ". Навсякъде в студията си играят на "оракуле, кажи ми......" Станаха досадни. Тези социолози, политолози и не зная още какви гадатели, от сутрин, та до сред нощ, само чертаят апокалиптични картини.
    И зная, че каквото и да предложат политиците, то ще бъде обругано, обезценено и арогантно отхвърлено от тези, за които хаосът в нашето политическо пространство е храна. Ами помислете. Ако нещата потръгнат, какво ще правят стотиците дърдорковци, които изкарват храната си с безумни предположения, съсипващи идеи и постоянното появяване по телевизиите. Тези хора носят огромна вина, защото те са манипулаторите на реалността и са унищожители на всяка , макар и малка, но добра идея. Хайде да замълчат поне за едно тримесечие, та и хората да си съберат мислите.
  • 80 Аз съм прост като Бочко

    7 1 Отговор

    До коментар #67 от "ь МАЛЪК":

    Участъкът Стара Загора -Чирпан е ремонтиран участък правен от Черепа, възложен му от Станишев...ВЪЛНИ, НО СЛЕД РЕМОНТА-ПЕРФЕКТЕН.Останалото правено от Бойко е вече "РАЗВЪЛНУВАНО"
  • 81 Туйто!

    2 0 Отговор
    А на бас, че третият ще е БСП! ))) Няма да е прецедент.
    Традициите (и интересите) в семейството трябва да се спазват и съхраняват.
  • 82 Стамболов

    6 1 Отговор
    Къде се крие червеят земеровен?
  • 83 Име

    6 1 Отговор
    Не е интересен.
  • 84 Ами да са гласували

    0 10 Отговор
    Кой ги е спирал.....иначе Бойко пак им наби канчетата.
  • 85 Бойко, спри се бре

    1 9 Отговор
    Спука ги от бой...сега пък негласувалите им виновни....

    Коментиран от #97

  • 86 Може да е секскъв

    0 7 Отговор

    До коментар #68 от "Вуте":

    Ама пак опраска путинистите.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 пери

    10 0 Отговор
    Трудно му е на Бою. Ама така е, когато говориш много и прибързано, има по-голяма вероятност да кажеш пропорционално повече глупости и сам да си се насадиш на пачи яйца. В деня на изборите Бою рано-зарана се изцепи, че нямало да прави коалиция с дпс-то. Без да е дочакал резултатите и може би пресмятайки, че ПП/ДБ ще са втора политическа сила и пак ще ги омайва за сглобки. В името на народа, просперитета, евроатлантизма и прочие бла-бла.
    Но резулатът е друг и сега има радио мълчание, докато измъдрят в зайчарника как да се изхлузят от патовото положение. Хем да направят правителство, пък хем привидно да ни замангельосат, че не е с дпс-то.

    Коментиран от #99

  • 89 Така Така

    8 0 Отговор
    Както и да се метаморфозира ще си остане тиквен толуп завинаги
  • 90 Мнение

    9 0 Отговор
    Уплашен е Борисов, защото знае какво го чака за престъпленията, които е вършил,а именно съд и затвор!
  • 91 Абсурдистан

    10 1 Отговор
    Винаги е бил страхливец, може би защото е гузен!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Васил

    3 1 Отговор
    Боко е само един диктатор и нищо повече!

    Коментиран от #94

  • 94 Така е

    1 5 Отговор

    До коментар #93 от "Васил":

    По-лошото е диктатор в стил Путлер какъвто е кРадефффф. Надявам се българинът най-после да прогледне и да види какво сламено човече е Резидентът.
  • 95 Борисов

    4 0 Отговор
    Прост, лицемерен, глупав
  • 96 Борисов

    3 0 Отговор
    го държат с компромати.И това не е от вчера.Практически дпс командва.Слагат я тиква, я шиши, за да няма първа линия турци, а еничари
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    1 0 Отговор
    Днес го слушах и гледах на брифинга. Имам чувството че този човек се намира в друго измерение, щом смята че е спечелил след загуба на 430000гласа от първите избори. Но е и доста хитър - няма да води правителството. Много му е ясно че това правителство ще бъде пълен провал от което той най много се страхува. Въобще днес с изказването си по телевизията загуби още доста гласове.
  • 99 Кук

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "пери":

    Той си извоюва правото да говори каквото си ще