Last news in Fakti

1 Юли, 2024 16:00 2 983 23

Константин Мишев: Времето на доносниците

  • комита-
  • константин мишев-
  • донос-
  • доносник-
  • лозенец

Сладка работа. Кмет на "Лозенец". А пък аз нямам право да прочета доносите срещу мен

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Моята майка, Венчето, която е била инквизирана в Държавна сигурност. Която е лежала в Сливенския женски затвор. Която ме изпрати на външната врата и ми поля вода за късмет преди някога да избягам. Моята майка още като бях дете ме закле... никога и при никакви обстоятелства да не доноснича. Никога. И аз никога не съм предал някого. Дори да е престъпник.

Това коментира във "Фейсбук" журналистът Константин Мишев.

Та да ви разправям... Срещу мен има доноси. Първо в полицията и след това в кметството на ЛОЗЕНЕЦ. И му пиша на кмета с яркото име КОМИТАТА. Искам да прочета доноса. Ама КОМИТАТА не разрешва.

Егати КОМИТАТА. Да не мога да прочета доноса срещу мен.

Вижте, драги и мили хора. Всеки има право да види и прочете какво са писали срещу него! Но КОМИТАТА не дава. Ами защо не дава?

Нещо не е в ред в тази община. И в тази държава. Някога се борех с дядо му на големия кмет. Но не е виновен Терзиев. Какъвто ще да е дядо му. Виновен е КОМИТАТА. Да пишат доноси срещу мен... и да нямам право да видя какво е писал доносника.

Егати КОМИТАТА...Да не ми даде да прочета доноса. Ами този донос е срещу мен. Не е срещу Аврам Бакалина.

А мама ме учеше на друго. Никога да не доноснича. И аз никога не съм писал доноси. Само искам да видя и прочета какво са писали срещу мен. Но КОМИТАТА не дава. Константин Павлов - Комитата. Кмет на ЛОЗЕНЕЦ. А се чудите защо хората не гласуват? Защо да гласуват?

За да им отнемат правото да прочетат доносите срещу тях ли? За това ли да гласуват?

А някога го подкрепях това момче. КОМИТАТА. Ежеше се на Бойко Борисов. Защо се ежеше? Ами за да стане кмет... за какво друго?

Сладка работа. Кмет на Лозенец. А пък аз нямам право да прочета доносите срещу мен.

Това е положението. Комитско...


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Край

    34 16 Отговор
    Само по снимката мога да направя диагноза. Станал съм като дядо Влайчо. Намали пиенето момче и не яж пържено. Киселини имаш. Вечер си топи краката в кладенчова вода със скълцан чесън - ще ти минат гъбичките и по-добре ще миришат.
  • 2 абе

    39 13 Отговор
    Някой нещо разбра ли от този пасквил?
  • 3 ИНЖ1

    14 18 Отговор
    По всички канали се хвърля кал по ППДБ. Депутати, кметове, районни кметове, подуправител на БНБ....
    И какво ли още не...И хората се скриха и не гласуваха.
  • 4 Вервайте ми!

    20 3 Отговор
    За какво ли е била там?
  • 5 Ха, ха

    19 2 Отговор
    То от прочетеното се разбира, че искаме от борисов екмет. Просто пишем от скука, за да отидеш навън с празен джоб на къде. Ако съм ви разбрал погрешно за комитата, моля за блокиране. Ако чакаме някои от политици да ни нахранят, забравете
  • 6 ...

    24 5 Отговор
    Краденето започна от иван костов и продъкжава до днес, с приватизации, директори, прокуристи, борд на директори, главни счетоводители, някои доктори, ченгета, еврото, еврофутбол, дядо виконт иконт, разни служебни правителства, санирабе, частни или професионални домоуправители, а и домоуправители по входове, купуват земи за 3000 продават ги за 50 000 лева, що да работят, като далаверите им се получават, чакат някой отдолу закъсал и на ниски цени купува препродават недвижими имоти. И кои, връзкари номенклатурата на ДСигурност, директори, разни кметове, тарикати, бандити, а учеха ги да спазват 10 божии заповеди живков, да не ходят на църкви, а комунягите са на първа линия, но и за свещи 1 левче, 2,5 левчета, бизнеса на бкпдс процъфтява с пълна пара, а безибите хора и безпаричните, колкото повече си викат богатите се отървем, голкова по добре за нас Симеонов Балев бойко на квадрат рашковина, тучнина роб се пече на 40°С абтали, псуват и може да набият доги, да се крие под сянката, че лобут може да не е ял от отбора

    Коментиран от #10

  • 7 Новини

    11 2 Отговор
    И борд на директорите яко крадене 35 години, с чували пари се е изнасяло, от касиер счетоводител покойница
  • 8 Анонимен

    12 1 Отговор
    На вълкът му е дебел врата, защото сам се оправя в живота, а не чака бойко да го тури на някое место пазач и след 7 дни да го изгони. И това е от нас истината. Много мъка има боже в България, но всичко ще им се върне, а може би не, защото убиеца е жесток и нагъл към жертвата си.
  • 9 Четец

    7 3 Отговор
    За картончетата, извика ни жената и ми каза от до, но и там, кво му има да насочат не истините. Монетата има две страни. А щото тия са много читави 35 г дето ви крадоха, обиждаха, изхвърляха ви с карцином на улуцата. Убийци са и са от дс бкп, без значение, иван или мюмюн, но все е потърпевш безпартийният. Живи и здрави, че за здраве и лечение се искат много пари и ако ги нямате, тежко и горко, в мъки си живеете, докато ви излезе душата. Геноцид бе извършен спрямо многобройни хора.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 стар

    14 19 Отговор
    Краденето почна от 09.09.1944 г.драги

    Коментиран от #12

  • 12 АБПФК

    12 12 Отговор

    До коментар #11 от "стар":

    Някои преди тоа тренирахме на мандри.
  • 13 Перо

    11 2 Отговор
    Второ поколение боклук е мисирката!
  • 14 Град Козлодуй

    8 0 Отговор
    НИКОЙ не Обича Доносниците
  • 15 Анонимен

    9 0 Отговор
    Проста математика. Вижте им заплатите, а живеят в лукс. Ако сте лекар както и да е, в операционната, но не са. Има ли смисъл да пилем, отлично го знаете, как адвокат, но всеки адвокат не би посмял, дава на съдията и всичко е топ. Бардак
  • 16 Миси

    11 3 Отговор
    "И аз никога не съм предал някого. Дори да е престъпник." Това май му се викаше да си съучастник...
  • 17 Сандо

    14 1 Отговор
    Абе няма ли да се намери някой,който да си признае,че е бил в затвора защото е извършил престъпление по времето на комунизма?

    Коментиран от #18

  • 18 хахаха

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Сандо":

    Лелинчо ми е лежал по времето на комунизма за кражба, но щом дойде демокрацията се писа репресиран.
    А леля ми забременя за да не ходи в затвора!
    Не се бъзикам!
  • 19 Нямат свършване

    10 0 Отговор
    Всъщност при комунизма има ли хора лежали в затвора за криминални престъпления? Бе то целият соцкриминалитет днес репресиран се изкарва и нямат свършване като едновремешните активни борци.
  • 20 Комитка

    1 2 Отговор
    Е била прабаба ми , кърпила и прала четническата униформа на Гоце Делчев . Прадядо ми е бил КОМИТА ,защото е кръстосвал Родопските баири с пушка в ръка , като куриер на ВМОРО и водач на Гоце Делчев из Ахъчелебийско , през Карлуково ,Аламидере до Гюмюрджина , Драма и Кавала....
    А Комитата си изтъка платното и ритна кросното. Като Христо Иванов , големио реформатор , дрън-дрън ярина. Тези кафански демократи докараха ТОТАЛНАТА ЗАГУБА НА ПП-ДБ на изборите на 9 юни.
    И да го прашам Комитата , а бре Коста , ти що даваш цела кукя на тоя Путиняк , ИБЕЛИН. МИАЙЛОВ ОТ ВЕЛИЧИЕ , И НЕ МУ ЗИМАШ И ЕДИН ЛЕВ ??? КАДЕ СА ПАРИТЕ , БРЕ КОСТА ???
  • 21 Помня

    0 0 Отговор
    На Косьо Ми нещо му се връща в играта май?
  • 22 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ПОГЛЕДНЕТЕ ГО .... ХИТЪР ; ПОДЪЛ ; ГАДЕН ---ГОТОВ ДА ТЕ ЗАКОЛЯ , АКО НЕ СИ СЪГЛАСЕН !?!?
  • 23 боко

    2 0 Отговор
    Много е прав №19 нямат край тия лежали в затвора за присвояване и кражби и след 1990 год. се пишат репресирани на г ли от ре п ки