13 Август, 2024 16:49 3 697 80

Иво Сиромахов: Среща с Държавна сигурност

  • иво сиромахов-
  • държавна сигурност-
  • донос-
  • досиета

ДС е тумор, който трябва да бъде изрязан

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Занимавам се със записване на историята на моя род и преди година проучванията ми ме отведоха в Комисията по досиетата, където потърсих доноси срещу родителите ми.

Дължа го на паметта им.

Това написа във "Фейсбук" Иво Сиромахов.

Справката беше извършена и любезно бях поканен да прочета намерените документи за семейството ми.

Изживяването е доста потискащо. Представете си сграда, пълна с десетки хиляди папки с доноси. Десетки хиляди човешки съдби, прекършени от престъпния комунистически режим.

Десетки хиляди истории на тормоз, мачкане и съсипване на всеки, който е по-умен, по-начетен, по-талантлив, по-работлив от каскетите.

Доносите, писани от агентите на ДС, са потресаващо неграмотни. Срещат се думи като „фашиска“, „боржоазия“, „консомол“. Очевидно агентите на тайната милиция са били събирани от улицата – всякаква безпросветна паплач, която дори не може да пише, но е вярна и предана на комунистическата диктатура.

Препоръчвам на всеки, който въздиша по „прекрасното байтошово време“ да се разходи до комисията с досиетата. И да види свидетелствата за престъпленията на оная власт. За убийствата, концлагерите, тормоза върху свободните личности и превръщането на държавата в затвор.

ДС е смрад, която трябва да бъде изрината.

И това може да стане само като се разсекретят и публикуват всичките ѝ архиви. ВСИЧКИТЕ.

ДС е тумор, който трябва да бъде изрязан.

Преди да е убил обществения организъм.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боне Крайненеца

    53 23 Отговор
    И ще настане един живот! България ще се зарине в евро, долари, турски лири, ще изчезнат контейнерите за боклук, бежанците, глобалното затопляне, озоновата дупка, енергото, топлофикацията, приватизацията
  • 2 РЕАЛИСТ

    53 40 Отговор
    Хайде и този боклук пострадал от ДС . Държавна сигурност следеше хора , които са заплаха за държавата. Кой ще се занимава с този мерзавец и родът му. Такива бяха най-големите подмазвачи на комунистическата власт и сега са си същите.

    Коментиран от #9, #10, #36, #77

  • 3 Ела и виж

    53 27 Отговор
    Този е много досаден! Пише неща, които са далече от проблемите на обикнивения човек. И то почти всеки ден.
  • 4 Прав сте, Сиромахов

    54 10 Отговор
    Истина е, в днешно време няма доносници ..и клеветници няма. И всички са образовани. Палач грам не можеш да намериш. ДС не е плод на извънземните , хора са го сторили. Добро или лошо, добре, че не се допуска метод , който да показва ясно и в цялост мнението на народа. Щото нещо ми подсказва, че доста ще се изненадате. ..

    Коментиран от #79

  • 5 Червената шапчица

    44 26 Отговор
    Иво Сиромахов е тумор, който трябва да бъде изрязан

    Коментиран от #19

  • 6 Сиромахов, ако искаш да разследваш

    26 14 Отговор
    провери договора с Боташ и патрона на Слави чалгата.
    Румбата вече е най-новия лидер в редицата от български политици, които са набъркани дълбоко в руското енергийно блато. По щетата, нанесена на България и на енергетиката, той дори е едноличен първенец в тази редица.
    Става дума за договора на негово служебно правителство с „Боташ“. Само преди дни турската газова компания отхвърли искането на Булгаргаз за преразглеждане на този договор, според който ние плащаме по 500 000 долара всеки ден за количества газ, които не са ни доставени. Аргументите на Булгаргаз, че това е договор, подписан когато българската страна е била в тежки обстоятелства, от които другата страна се е възползвала, са били напълно отхвърлени от турците. Те са обещали тежки последици, ако еднолично откажем да си плащаме. Това гарантира 2 милиарда долара загуба за Булгаргаз в следващите години и вероятен фалит на държавния газов монополист.
    Защо Гълъбът на Радев е подписал такъв заробващ договор?

    Коментиран от #40

  • 7 12340

    30 10 Отговор
    И на тоя /както на Бою/ комунистите му пречат!?
    .. Както червените агитатори ловяха "врагове на народа" 35 години след 9.09.44!
  • 8 А обратното опита ли

    37 7 Отговор
    А попитахте ли същата комисия дали няма данни , някои от вашата фамилия, от най-близките ви да е сътрудничил на същата ДС? Щото ей за това се искат тО.пки!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хм Хм

    32 13 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    "Държавна сигурност следеше хора , които са заплаха за държавата."

    Нали? ДС следеше и дядо ми - царски офицер, герой от ВСВ, с орден за храброст, а всъщност един архитект, когото са извикали на служба в артилерията. С какво този човек е бил заплаха за държавата? С това, че половината китка му липсваше и единият му крак беше прострелян на три места! Хора, не бъдете късопаметни!

    Коментиран от #78

  • 11 Име

    39 5 Отговор
    Прав е,че ДС е тумор. Но и сега не са по-грамотни!
  • 12 Тоа нещастник

    23 12 Отговор
    пак се натиска за депутат и пак нема да го огрее, хахахах
  • 13 Достигна интелектуалния си връх

    27 12 Отговор
    на сричащ говорител в нискотарифна кабеларка със затихващи функции… “Сиромах човек, жив гявол”
  • 14 лек въпрос

    34 10 Отговор
    Ивчо, за да е бил някой фактор в ДС 90-та година трябва да е бил най малко на 45години....сложи още34 оттогава.....значи сега е на 79 години И кого ще изриваш, стига си вдигал пушилки......

    Коментиран от #18

  • 15 ям си кocмитe oтзaд от яд

    20 6 Отговор
    че не ме правят депутат
  • 16 Историк

    21 13 Отговор
    Да отбележим, че към днешния ден ДС напълно контролира политическия живот, службите и повечето от икономическия живот в България чрез Радев, Доган, Борисов, Рашков и прочие подчинени или служители в самата ДС.
  • 17 "Всякога проклета русия" по Раковски

    10 21 Отговор
    Иво, писали са така, че да могат да го прочетат от политбюро, които както знаем за неграмотни несретници, крадци и убийци, които узурпират властта с помощта на СССР, която окупира България и налага нечуван геноцид на България.

    Коментиран от #37

  • 18 Историк

    11 18 Отговор

    До коментар #14 от "лек въпрос":

    "Въпросът" е "лек" защото няма никаква стойност - той предполага, че работещите в ДС някак са спрели да възпроизвеждат тази престъпна структура, което е очевидна лъжа, която е ОСОБЕНО явна когато погледнем как ДС е клон на руската КГБ, а руската КГБ не само, че си съществува (под името ФСБ), но и в момента управлява напълно Русия чрез служителя й Путин и има решаващо въздействие в България.
  • 19 Хубаво

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Червената шапчица":

    Синята брада как е?
  • 20 Перо

    18 2 Отговор
    Засегнати са неграмотните унтерменши, без образование и опит за развитие, които се развиха през мутренската демокрация, когато кебапчиите станаха банкери!
  • 21 Перо

    16 2 Отговор
    Засегнати са неграмотните унтерменши, без образование и опит за развитие, които се развиха през мутренската демокрация, когато кебапчиите станаха банкери!
  • 22 Перо

    15 2 Отговор
    Засегнати са неграмотните унтерменши, без образование и опит за развитие, които се развиха през мутренската демокрация, когато кебапчиите станаха банкери!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ЕвроАтнатическа мижитурка

    22 1 Отговор
    Ами изрежи го тоя ДС тумор, бе. Кой ти пречи!
    Атлантическия клуб, ГЕРБ, ДПС са пълни с ДС комунисти.
    Лесно е да викаш и подканяш, но те е шубе да пишеш за тях и с имена.
    Айде холан..
  • 27 Пане Бичев

    6 12 Отговор
    Абсолютно точно, но трябва и ЛУСТРАЦИЯ! А на всички защитници на ДС да кажа: в клетвеният лист, който всеки от КДС попълваше, се кълняха да служат на ПАРТИЯТА и на СССР, а не на България!

    Коментиран от #29, #30

  • 28 Врабча 1

    8 5 Отговор
    Тоя път е написал истината за байтошовщината. Само като се сетя за нескопосаните опити да ме направят доносник и ме напушва смях. Въртяха, сукаха, но не можаха да намерят компромат в личния ми живот, освен един "открит лист" за посещение на гранична зона.Е, не вървях нагоре в йерархията, но никому не причиних зло и това ми е най-голямата награда от онова мракобесно време. Извадих си удостоверение от комисията по досиетата и това е към завещанието ми за деца и внук. Който не вярва, че някой е писал доноси срещу него, даже и някои наивни и смехотворни, може да иде на посочения адрес. Ще разберете какви "приятели", колеги и съседи сте имали. Ще питате има ли смисъл, след като всичко е минало. Има, винаги има смисъл.
  • 29 Перо

    18 2 Отговор

    До коментар #27 от "Пане Бичев":

    А сега знаеш ли какъв клетвен лист подписват от ДАНС и кой стои зад измислената фразеология, защото без сътрудничество и заслуги с чужди служби, няма кариерно развитие!

    Коментиран от #32

  • 30 Перо

    14 2 Отговор

    До коментар #27 от "Пане Бичев":

    А сега знаеш ли какъв клетвен лист подписват от ДАНС и кой стои зад измислената фразеология, защото без сътрудничество и заслуги към чужди служби, няма кариерно развитие!

    Коментиран от #44

  • 31 Павел пенев

    17 6 Отговор
    Иво е обикновен простак но с претенции и мания за величие. Нека каже какви са били неговите родители и кой е имал интерес да пише доноси против тях. Но по лесно е да се прави на десидент с 35 годишна давност. Искам да му напомня,че скоро телевизийката на Славчо като фалира, Сиромаха може да стане класен портиер на БНТ. Възможно е някои от сътрудниците на ДС да са били хора с по ниска образователна култура, но далеч по честни и отговорни към страната от колкото съвременните демократи и евроатлантици. Недей боже културтрегери и псевдо интелигентни като Сиромахов.
  • 32 Врабча 1

    10 7 Отговор

    До коментар #29 от "Перо":

    Най-гнусни бяха ония от шести отдел, ако знаеш какви точно му бяха функциите. Иначе агентура винаги е имало и ще има, но ония, които съсипваха живота на обикновените хора с ясното намерение да са привилегировани са най-противните човекоподобни.

    Коментиран от #41

  • 33 ДС жертва

    16 1 Отговор
    Добре пишеш, но това няма как да се случи. Всяка власт се крепи главно на тайните служби. Може да се смени названието и някои служители, но принципът остава непоклатим!

    Коментиран от #38

  • 34 Точен

    9 3 Отговор
    Иво, откога и ти стана герой и антикомунист? Защото ДС прекърши доста съдби, но ти с какво право се изказваш?
  • 35 Кремък

    8 4 Отговор
    Тоя Сиромахов е сиромах за слава.Постоянно се натрапва като мистър Папионков , Ленчекремче и Пръцкумян.
    Родителите му с гаранция са търсели връзки да се изкарат ,,активни борци",сега отрочето търси доказателства да се изкара подтискан от ,,комунистическия режим".Ама го питайте как влезе в университета,като единият изпит е по Основи на Комунизма?И ако не е имал правилни комунистически възгледи ,са щели да го скъсат още на приемния изпит.Но ,не,тогава е имал,но сега е,, попаднал на хора и станал човек", както е казал поетът Вапцаров.
  • 36 Аз бях заплаха за държавата

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    Така бяха решили. Файдата е, че не се пробваха да ме вербуват.
  • 37 Дон Калверо

    12 2 Отговор

    До коментар #17 от ""Всякога проклета русия" по Раковски":

    Добре,че сега през демоклацията в никакъв случай еднокнижници,неграмотни несретници, крадци , които узурпират властта с помощта на чужди посол.... и ,,Ала Бала", не са окупирали България и не налагат нечуван геноцид.
    И като стана дума за геноцид тогавашния ни докара до някакви си ,емен емен девет милиона докато сега , процъфтявайки сме цели шест милиона и няколко стотинки отгоре,с горещата подкрепа на индороманийците барабар.
  • 38 Вярно е

    6 4 Отговор

    До коментар #33 от "ДС жертва":

    Но шести отдел на нашата ДС бяха кокошкари и отвратителни мизантропи. Това бяха уродите на ДС, некадърни натегачи, съсипали живота на много хора. Половината от живота ми мина по онова време и много ми е странно как има хора, дето не го проумяват. Ако не са живели в онова мракобесие, що-годе интелигентен човек ще прояви интерес, но ....явно територията е населявана от ония 80%, съдейки по държавата ни на всички нива.
  • 39 И аз да кажа

    13 1 Отговор
    Комисията по досиетата ми е малко далече ,затова днес в 40 градусовата жега,се разходих в порайнините на селото ми.И какво видях.
    Изгоряла от сушата царевица.До нея заринат напоителен канал,прокаран през „онова“ време.
    Малко по-нататък следи от изровени и откраднати тръби,ама не от циганите,а от новите правоверни демократи станали шефове по незнайни критерии.
    И аз съм имал роднини пострадали от ДС.
    Та толкова със сравненията на времената.
  • 40 виктория

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Сиромахов, ако искаш да разследваш":

    щото боко направи газопровод на путин за 3млрд.
  • 41 Перо

    8 1 Отговор

    До коментар #32 от "Врабча 1":

    Те са отговаряли за корупцията и разложението в ЦК н БКП, а сега кой отговаря за корумпираната върхушка?
  • 42 Шаран БГ

    9 1 Отговор
    Малка част от доносниците са били "предани" на комунистическата диктарура. Голямата част просто са искали да оживеят!! Знаем как бяха вербувани дребни , че и по-едри престъпници. Мнозина бяха нарочени като врагове на народа, кулаци, дребна и едра буржоазия, етническа принадлежност и т.н.
    " Няма да докладваш, ама Делиормана /най-малкото и невинното/ знаеш ли го къде е , ти и всичките ти роднини ?? " Помним големия демократ Дертлиев.........!?
    Важното е , че почти всички т.н "сътрудници на ДС" по различни линии и към различни отдели , с различно образование, дипломи и професии, станаха безсрамно най-големите демократи, седесари и партийни активисти.....и........ съсипаха страната, икономически и демографски за третина век време!!
    И.Сиромахов е лично покъртен и възмутен......... Ами целокупния народ !? Ще дращи по форумите.... Сега е свобода и демокрация..... Кучетатаа си лаят ....от.керванът крадат до повръщане ....и те така...поне за сега.........
  • 43 За протокола

    8 1 Отговор
    ДС отдавна се е "разтворила" в обществото ни. Няма лице, няма тяло, няма с какво да се борим. След като овладя икономиката на България, тя си създаде и партии - основна ДПС и сателитни проекти. В момента не може нищо да се направи срещу нея. Ще се отворят някакви досиета, които отдавна нямат особено значение. Фабриката за компромати работи денонощно, така, че тези стари неща не са актуални. Спецсъда беше закрит, така че и плахите опити за борба с нея бяха пресечени. Единственият Главен прокурор осмелил се да подгони някои от олигарсите, беше оплют и натирен.
    ДС е част от съда, прокуратурата, МВР, армията, държавната администрация, Парламента, правителствата. Има пипала дори в Президентството.
    Спасението е в смяна на системата и даване власт на народа да избира и контролира.
  • 44 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор

    До коментар #30 от "Перо":

    Перо миличък, пропускаш, че ДС е "филиал" на КГБ! Когато го разбереш, ще ти стане ясна ИГРАТА на ДАНС...
  • 45 само питам ГУСИНА грамотния иво

    8 1 Отговор
    Да си грамотен е хубаво !
    Да всеки трябва да е поне средно грамотен !
    Но за Бога - Управниците ни 35 г са най грамотните , а копаем дъното !!!
    Що така бе БАЙ СИРОМАХ иво ????
  • 46 Ти си

    6 0 Отговор
    Тоя за какъв го гласят че тънко "по лъжичка на ден" ни го навират в очите ? Сега ще го изкарат дете на активни борци против комунизма !
    Хайде няма нужда ....
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хи их хи

    4 0 Отговор
    От 35 години няма вече ДС! Ако преди тези години някой е бил фактор в службите трябва да е бил поне над 40 години, сега ще е на менталното ниво на бай Дън! Стига сте въртяли старата плоча "Един призрак броди из Европа...". Абе все друг ви е виновен, все вие репресирани...!

    Коментиран от #56, #65

  • 49 С ножица или

    1 0 Отговор
    Армии да започва да изрязва с ножица или касапски нож - Терзийчето , Буда , Иван Кръстев , Таковчетата , Инджев ,Огнян Минчев , Цецка Цуцурчева ,Коритаров , коминтерновеца Пинокио...
  • 50 КИРИЛ

    1 0 Отговор
    И за бебетата в българия е ЯСНО че ДС е в схемите НА ПРЕСТЪПНОСТТА в българия създала престъпността в сферите на обществения и икономически живот в държавата а и самото спиране на развитието на държавата
  • 51 СВИЛЕН

    1 0 Отговор
    КАПАНА НА ДЪРЖАВАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ
  • 52 СВИЛЕН

    1 0 Отговор
    КАПАНА НА ДЪРЖАВАТА ДЪРЖАВНА НЕСИГУРНОСТ
  • 53 ГОШО

    1 0 Отговор
    НАПЪЛНО ВЯРНО ДС СА ПРЕСТЪПНИЯ ФАКТОР В БЪЛГАРИЯ В СХЕМИТЕ НА ИКОНОМИКАТА И ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ
  • 54 АГЕНТ ЯВОР

    1 0 Отговор
    ПРОФИЛА НА ДС ДОНОСНИЦИТЕ ОТ КОМУНИЗМА КОЙТО НЕ ВИДЯХМЕ С СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРЕСТЪПНИ НАКЛОННОСТИ ГОТОВИ И МАЙКА СИ ДА ПРОДАДАТ ТА КАМО ЛИ ДЪРЖАВАТА
  • 55 СВИЛЕН

    1 0 Отговор
    ТО Е ЯСНО И ЯВНО В БЪЛГАРИЯ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ В ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ И В ЗАВИСИМОСТИ ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВИ С ЕДИН СЪЗДАТЕЛ ДС
  • 56 АНТОН ДС

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Хи их хи":

    ПЪРВО ПОМИСЛИ И АКО СЛУЧАЙНО РАЗБЕРЕШ ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ
  • 57 ЛЮБО

    1 0 Отговор
    КОЙ СЪЗДАДЕ ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ДС И ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА В БЛАТО ОТ ПРОСТОТИЯ И И КРИМИНОГЕННОСТ
  • 58 ДОНЮ

    1 0 Отговор
    ДС ИЗМИСЛЕНИТЕ ГЕРОИ НА НЕСБЪДНАЛИЯ СЕ КОМУНИЗЪМ А И СЕГА НА ДЕМОКРАЦИЯТА ПРОКЛЕТИ ДА СА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО
  • 59 МИНЧО

    1 0 Отговор
    АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КОИ СА ДС ДОНОСНИЦИТЕ И КОЛКО СА В ЕЛХОВО ДА ГИ ОПОВЕСТИ
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ОВЧО

    1 0 Отговор
    ДС ФАЛШИВИ ЛАЙ НА НА КОМБАЙНА
  • 63 СИМЕОН

    1 0 Отговор
    ДС НЕСИГУРНОСТ НЕ Е ТУМОР ТОВА ГАЗЪТ ПРЕСТЪПНИЯ НА ДЪРЖАВАТА
  • 64 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ГАНЬОВЦИТЕ ЧЕ СТЕ ГЛУПАЦИ ГЛУПАЦИ СТЕ АМА НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ ВИЖДАТЕ ОЧЕВИДНИ НЕЩА ДС РАБОТИ И ДО ДНЕС ТОВА СА ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ ПРЕСТЪПНИ КАНАЛИ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ДОУНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА
  • 65 ОВЧО

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Хи их хи":

    ХИ ХИ ГЛУПАК ДОКАЗАН ХО ХО ХО
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 КИРИЛ

    1 0 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ДС НЕБЪЛГАРИТЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА С ПРЕСТЪПНОСТ И НЕ ИМ ПУКА НИ ЗА БЪЛГАРИТЕ НИ ЗА БЪЛГАРИЯ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ОВЧО

    1 0 Отговор
    ТОВА СА ГЛУПОСТИ ЧЕ ДС Е РАБОТИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ДАЖЕ ПОВЕЧЕ ВИНАГИ ПРОТИВ БЪЛГАРИНА И БЪЛГАРИЯ ПРОКЛЕТИ ДА СА МРЪСНИЦИТЕ
  • 71 ЗАРКО

    1 0 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е УДУРМА ФАЛШИВА РАБОТА И ДС НЕСИГУРНОСТ И ПРЕЗИДЕНТА И ПАРЛАМЕНТА И МАРМАЛАДА И ВСИЧКИТЕ МУ ТАМ ДЪРЖАВНИ УТРЕПАЦИ
  • 72 ЯНИ

    1 0 Отговор
    ЗА ДС ПРИ КОМУНИЗМА ИМ ТРЯБВАХА МРЪСНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ БЪЛГАРИ ТОВА БЕ УСЛОВИЕТО ИМ ЧЕ СА РАБОТИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДОЛНА ЛЪЖА ОСНОВАТА НА КОМУНИЗМА ИЗВРАТЕНИЯ Е ФАЛШИВА В СЪЩНОСТТА СИ
  • 73 АНТОН

    1 0 Отговор
    КОЙ ГЛУПАК НЕ РАЗБРА ЧЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ
  • 74 СВИЛЕН

    1 0 Отговор
    ДС СА ГНОЙНА РАНА В СЪРЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА НАЛОЖИТЕЛНО Е ИЗХВЪРЛЕНЕТО ИМ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ ГНИЛОЧ БЪЛВОЧ ПАСМИНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И СЛАБОИНТЕЛЕГЕНТНИ ГАДОВЕ СЪСИПВАЩИ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ ПРОКЛЕТИ ДА СА ГЕНЕТИЧНА ИЗМЕТ
  • 75 ЩЕРЮ

    1 0 Отговор
    НАПЪЛНО ПРАВ Е СИРОМАХОВ ТАЯ СГАН ОТ МРЪСНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ОТ ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ Д СИГУРНОСТ Е УТАЙКАТА СБОРИЩЕ НА ГАДОВЕ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО КЛОАКАТА НА ПРЕСТЪПНОСТТА ПРОКЪЛНАТИ ДА СА НАВЕКИ
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ОВЧО

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    ТИ ПЪК ГОЛЯМ МИЛИЦИОНЕР СА ИЗВЪДИ ЗАТОВА ДС СЪЗДАДЕ ПРЕСТЪПНОСТТА В ДЪРЖАВАТА И Я ЗАДЪЛБОЧИ
  • 78 Эшя1

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хм Хм":

    ЗАТОВА СЕГА ДС СА НАЙ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ОТ 1989 НАСАМ
  • 79 Эшя1

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Прав сте, Сиромахов":

    ЗАТОВА И ДС СА ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ
  • 80 5567

    1 0 Отговор
    МЕНТЕТО СИ Е МЕНТЕ С КРАДЕНИТЕ ПАРИ СЪЗДАДОХА И ПРЕСТЪПНИТЕ БИЗНЕСИ ДС И ПРЕСТЪПНОСТТА