21 Юли, 2024 16:02 5 992 68

Кой ще натисне спусъка?

  • кеворк кеворкян-
  • политика-
  • сащ

Превръща ли се политиката в паранормално явление?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Байдън все още не е безспорният шампион в ръсенето на недомислици, често и на откровени глупости. Но пък пръстът му е най-близо до спусъка – и, както е подвластен на фиксации, като нищо може и да го натисне.

Това коментира във "Фейсбук" Кеворк Кеворкян.

Фаталният изстрел може да дойде от него. Никой обаче не говори за това. Разбираемо е – стрелецът, поне в това си състояние, е голям срам за велика Америка. Тя има за Господар човек, който управлява от някакъв долап на Страховете.

Байдън е на път да надмине Буш-младши. За него Дейвид Летърман веднъж беше казал: „Президентът Буш заяви, че не се нуждаел от одобрението на ООН, за да води войни, а аз си помислих: Е, добре, той не се нуждаеше и от одобрението на американските гласоподаватели, за да стане президент”.

Тези думи не се нуждаят от пояснение, но все пак да напомня, какво сподели великият американски писател Гор Видал във „Всяка неделя“. Питах го, дали не критикува прекалено остро страната си. „Критиката ми по-скоро е насочена срещу хунтата, както я наричам аз, групировката, кланът, който узурпира страната ми през ноември 2000 година – отвърна Видал. - Един мой братовчед, Ал Гор, беше избран за президент с мнозинство от 600 000 гласа. Големите американски пари обаче, корпоративна Америка - това не е народът на Америка, решиха Буш да стане президент. Така че, чрез един пуч, Буш се възцари на президентското кресло, а губещият отпадна в небитието…“ /край на цитата/.

За разлика от Байдън, който със закъснение схваща, какво казва, Буш поне разбираше нелепостите, които произвеждаше и понякога дори ги признаваше. Веднъж дори поиска прошка от американците: „Аз наистина допускам много грешки. Но нали обичам Америка и нали нашата армия е най-силната на света!” По-късно стана ясно,че американската армия съвсем не е най-силната, но поне към онзи момент това минаваше за вярно. Толкова победоносни войни, а всеки ден 22 души, военни ветерани, се самоубиваха, по един долу-горе на всеки час от годината – такава поне беше статистиката към 2010 година.

Буш трябваше да го обесят 10 пъти с бесилката на Саддам Хюсеин заради измислената война в Ирак. Той излязъл за малко от едно многочасово заседание на Комитета на началник-щабовете, на което ожесточено спорили дали да нападнат Ирак и когато се върнал от тоалетната дочул наполовина някаква фраза, сторило му се, че генералите са се обединили около идеята да започнат военни действия, и наредил: „Добре, започваме!“ И почнал войната. А генералите говорели за съвсем друго, но той не ги разбрал.

Има любопитни подробности в книгата на Буш „Да изпълняваш дълг”, които го представят като човек, който може да предизвика и симпатия. В началото на 80-те години, в Мидланд, той се присъединява към едно мъжко общество за изучаване на Библията. И тогава казва: „Със смирение разбрах, че Бог е изпратил Своя Син да умре за грешник като мен”. Това може да мине и като чувство за хумор, малко необичайно наистина.

Друг път обаче се представя като истински гамен: на възпоменателна служба за убити полицаи в Далас, той безгрижно танцува – и с неприличното си поведение сякаш иска да ни внуши, какъв шут управлява велика Америка.

Обама пък нареди да го снимат, докато, заедно с Хилари Клинтън, наблюдаваше на живо екзекуцията на Осама Бин Ладен. Що за неприличие е това? Тия хора сякаш не управляват света, а са само едни прости зрители на екшъни.

От спомените на бившия шеф на ЦРУ Панета научихме, че Обама често повтарял, че „докато Буш преследваше несъществуващи оръжия за масово поражение в Ирак, сме изтървали от поглед онези, които действително бяха атакували „Съединените щати“.

Буш беше и в София – и тук не пропусна да демонстрира прословутата си безтактност: по време на съвместната му пресконференция с президента Първанов, на два пъти подхвърли, че с нетърпение очаква обяда. Нарече Първанов „Джорджи“, а пък Станишев - „Господин Чистачът”. Никой не разбра, каква е причината за това. Пак добре, че не го нарече „Мистър Мускул“ – това е препарат за отпушване на канали. Освен това, обеща да намери работа на студента Станко от Благоевград – сетне обаче никой не си направи труда да провери, дали е спазил обещанието си.

Имаше времена, когато в София идваха и Буш, и Путин. Днес ние сме се свили в ролята на мъника, който е търпян някак от „Големите“, примирили сме се с тази роля. Никой не ни взема на сериозно, след като не сме в състояние да отпушим дори собствения си канал. Но все още успяваме да запазим услужливостта си, понеже сме наясно, че само тя ни е останала. Ето и сега – както съобщи една телевизия, нашите политици „светкавично реагирали“ след покушението срещу Тръмп – с изявления, разбира се. От Сикрет сървис, която действаше далеч по-мудно, биха могли да ги ангажират с някаква роля в Белия дом, в обслужването те са направо безподобни.

Ноам Чомски, когото наричат „Съвестта на Америка“, остави едно ценно свидетелство във „Всяка неделя“ - за фанатизма на Буш: „В съвременния свят САЩ са най-фундаменталистката в религиозно отношение страна. Около 40% от населението ѝ вярва, че е преживяло прераждане, 40% от хората вярват, че им се е явил Христос. Президентът е, или поне се представя, за религиозен фанатик, който едва ли не има пряка телефонна връзка с Господ и получава разпореждания от него. Вече се носят твърдения от официозните издания във Вашингтон, че канцеларията на Белия дом се притеснява, че Буш може да излезе от контрол. Че обикаля из кабинетите и говори за Божията воля, за мисията, която му е възложил. Представете си, че този човек може да натисне бутона...“ /край на цитата/.

Припомням тези думи на Чомски, защото от тях става ясно, че общуването с призраци не е привилегия единствено на Байдън – той пък веднъж опита да се ръкува с празното пространство пред него, а тия дни представи Путин на срещата на върха на НАТО..

И още думи от Гор Видал: „По инициатива на Буш беше приет и „Закона за патриотизма“, който на практика отменя много от гражданските свободи и то без дебат. През 1933 година, при пожара в Райхстага, Хитлер издава документ, който наподобява „Закона за патриотизма“. Не знаем, кой е виновен за 11 септември, казваме, че е Осама бин Ладен. Администрацията обаче се възползва от този случай, за да разгърне една пропагандна кампания, която далеч надминава всичко, което е правил Хитлер. За само един месец 80 процента от американците бяха убедени, че Ирак е виновен за 11 септември и за нападенията във Вашингтон и Ню Йорк… Доколкото разбирам, в Източна Европа сте се устремили към Буш, към неговата позиция. Да, Саддам Хюсеин е лош човек, светът е пълен с лоши хора. Обаче, както ни предупреди на времето президентът Адамс, не е наша работа, на американците, да се сражаваме с лошите хора навсякъде по света. Сега се говори за т.нар. изпреварващо действие. Какво ще кажем, ако Буш някой ден реши, че в България се дава убежище на терористи? Той си запазва правото да ви бомбардира. И не се нуждае от обявяване на война от Конгреса или разрешение от Обединените нации. Това е рецепта не само за тирания, но в този опасен свят, в който живеем, това вещае световна война. Ветеран съм от Втората световна война и не си представях, че ще доживея времето американците да се превърнат в агресор… Непрекъснато се преследват по-слабите страни – вечната война в името на вечния мир. Аз съм описал всички едностранни наши посегателства срещу страни от Втория и Третия свят - около 300 такива случая“ /край на цитата/.

Ал Гор, от когото, както стана дума, Буш открадна 600 хиляди гласа във Флорида с помощта на брат си Джеб Буш, губернатор на щата, веднъж каза: „В Америка политическата воля е възобновим източник“. Звучи впечатляващо, но изобщо не отговаря на истината, особено днес. Особено в случая с Байдън. Сякаш, като цяло, и съпротивителните сили на американците са залинели – иначе сън не би трябвало да ги хваща, докато президентът им общува с призраци. Атентаторът в Бътлър пропусна – но Байдън няма да пропусне, ако натисне спусъка в ядреното куфарче. Трябва да сме смахнати поне колкото него, за да си мислим, че това е фантазия. И да се молим до началото на месец ноември, когато са президентските избори, това да не се случи.

Скорошната публична среща на Байдън с призрака на Путин само задълбочи страховете. Тя не привлече нужното внимание, макар че беше поредното стряскащо доказателство за обсесията на американския президент. Тя е ключ към увреденото му съзнание. Но анализите бяха малко на брой, коментаторите сякаш се свеняха да видят неподправената истина.

Независимо от болестните прояви на Байдън, някои продължават да твърдят, че той бил по-предвидим от Тръмп – Тръмп, който прояви нечовешко самообладание, та чак си искаше обувките, докато стреляха по него.

Да представиш Зеленски като Путин също е нещо извънредно. Това ни подсказва, че Байдън е обсебен – извън всичко останало – и от някакви натрапчиви страхове. Известно е, че те нерядко прерастват в необуздана ярост.

Превръща ли се политиката в паранормално явление?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм веган

    47 86 Отговор
    Интересен донос ли е написал Димитър или да не го чета?

    Коментиран от #3, #5, #6, #16, #23, #24

  • 2 хъхъ

    57 29 Отговор
    САЩ са в трагично положение. Байдън е с деменция, а клоунадата и крясъците Ю ЕС ЕЙ по сбирките на Тръмп ми дойдоха в повече.
  • 3 КОТарАК 🐱

    45 79 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм веган":

    от стар ДС по ми яр кви са ти очакванията?

    Коментиран от #7, #13

  • 4 Когато си агент, българомразец/русофил/

    49 83 Отговор
    и подлец - това е завинаги!
  • 5 камера

    33 66 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм веган":

    Аз това не го чета.Само минавам на му тегля една.

    Коментиран от #55

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 копей&CO

    32 63 Отговор
    първо да оправи собствените си фиксации агент Димитър
  • 10 Ейджънт ди

    39 77 Отговор
    Да кажеш защо Путин нападна суверенна държава?

    Коментиран от #25, #60

  • 11 Тоз по зле

    35 76 Отговор
    Медведев.

    Ей Жалка Капейка
    Как ще натисне
    Копчето
    Байдън , бре
    .
    Щял да натисне спусъкът.
    Това да не е някой диктатор
    Който сам взема решение
    Кого да трепи и кого не.
    Кеворк Калпазан
    По добре замълчи .

    Коментиран от #29

  • 12 КЕБОРК КеБоркян

    37 69 Отговор
    Интересно ченгето кеборкян кога ли ще напише някакво критично текстче и за страни като русия например…все пак и те не са империя без проблеми, или пък за северна корея… а иначе проблеми в САЩ колкото искаш!

    Коментиран от #22, #56

  • 13 среднощен

    83 22 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК 🐱":

    Ако разберете, че Кеворкян "е бил в сътрудничество" не само с ДС, но и с други чужди служби - "по-интересен ли ще бъде" в изложението на тезата?
    Човекът си е с акъла и "има архив", който е твърде интересен... Не е зле "внимателно на му четем анализите"... В САЩ "хората спряха да се ограмотяват", освен в "изкуството на корпоративните печалби" и в момента са пред "гражданска война"... ФАКТ!!

    Коментиран от #20, #64

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 А бе

    26 55 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм веган":

    Пенсиийката не стига и гледа да изкара някое грантче от Митрофанова.
  • 17 шкембо

    20 36 Отговор
    така ли са натиска спусък бре Ончо , то си е процедура
  • 18 Оная с кобилата

    24 53 Отговор
    Докато не си идат до един всички ДС копои, няма оправяне. И тоя почти на 80 още ум ръси. Добре си улучил мекушава държава, та не те затвориха, поне си скрий вече суратя от медиите.

    Коментиран от #37

  • 19 скиф

    11 10 Отговор
    магнитски ей ся ше натисне спусъка на докян
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 А бе

    16 31 Отговор

    До коментар #12 от "КЕБОРК КеБоркян":

    За това му плащат, това пише.
  • 23 2679

    38 27 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм веган":

    Димитър?! Не го чети. Няма смисъл, нищо няма да разбереш. Като ни задумкат по американските бази, тогава ще се сметнеш. Или кой знае...🤔
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Боруна Лом

    32 9 Отговор

    До коментар #10 от "Ейджънт ди":

    ПИТАЙ ОБОРА С ЛАБОРАТОРИИТЕ!

    Коментиран от #34, #35

  • 26 !!!?

    25 52 Отговор
    На Байдън пръста може да е близо до спусъка, но на Путлер отдавна е на спусъка и избива руснаци и украинци без угризения на съвестта, а такива съветски рептили като Кеворк се прави, че не съществува !!!?
  • 27 копей&CO

    16 21 Отговор
    "Кой ще натисне спусъка" , не е въпрос за изясняване , а задание за автора -да го чуят , че е жив
  • 28 Чистка

    15 40 Отговор
    Тоя хемороиденрашист постоянно трябва ли да се появява в медии и преси? Дано заедно с гсрелоф да се ометат, че бактан
  • 29 Ха-ха-ха

    15 11 Отговор

    До коментар #11 от "Тоз по зле":

    Не е диктатор а просто изкукал старец .
  • 30 Тонката

    47 17 Отговор
    Когато някой каже истината, веднага се намират деоучили и неграмотни субекти, които дори си нямат представа какво казва този "някой", но веднага се нахвърлят върху него с обидни епитети и квалификации, само защото той се е осмелил да назове нещата с истинските им имена...🤔

    Коментиран от #43

  • 31 Зорница

    61 24 Отговор
    Кеворкян е рядко начетен журналист - от старата генерация. Вече няма такива.
    Пише специфично, но разбираемо за средно интелигентен човек.
    От коментиращите разбирам, за жалост, че повечето са неителигентни индивиди без никаква обща култура.
  • 32 Ха ха ха а така

    17 32 Отговор
    Тоя с арменската балалайчицамайчица пак е на черешката , нищо че не черешово време .......
  • 33 Хохохо

    16 27 Отговор
    Навремето Димитър нарече Жириновски глупак и то с пълно основание,ама не знам дали се усеща,че с възрастта е стигнал на неговото дередже...
  • 34 Хохохо

    13 7 Отговор

    До коментар #25 от "Боруна Лом":

    Абе ,вярно,какво стана с бойните комари ,има ли ги в Лом?

    Коментиран от #36

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Има ги има

    5 11 Отговор

    До коментар #34 от "Хохохо":

    Даже идват от Румънско.
    Бойни Комари ,като дронове са .

    Оня Дебил Небензя ги откри .
    Негово дело са.
  • 37 Ами човека

    14 24 Отговор

    До коментар #18 от "Оная с кобилата":

    По Комунизма
    Беше Велик.
    Още Милее за
    Бай Тошо , Брежнев
    Руския Ред и Мир.
    Когато се викаше :
    Вечна дружба
    КПСС - БКП.
  • 38 В.В.П.

    26 12 Отговор
    Абсолютно вярно..Джо е обсебен до лудост от Путин..САМО ЧЕ РОССИЯ ,НЕЕ ИРАК .ШЕ ЯДАТ ЯКА ТУПАЛКА В МУТРАТА .АХАХ..
  • 39 В.В.П.

    17 13 Отговор
    Изразих се неправилно..Сащ яде тупалка в мутрата от Рф ..За окропите никой не споменава .Джо сънува Путин и РОССИЯ.Може и да поиска руско гражданство..обсебен е лудия старец.
  • 40 В.В.П.

    13 5 Отговор
    Затова ,поради причината ,Тайните служби и и национална Сигурно.решихс да сложат Тромп на власт .Джо е избутал тотално маслото..Вижда се от 1мин разговор с деменцията ..
  • 41 Крумов

    20 8 Отговор
    Байдън мрази Путин - нарече го обидно. Макар, че и двамата са ръководни постове - трябва да има някакво приличие. Путин си храни народа - за разлика от САЩ, в САЩ е много голяма бездомната маса, много са зле. По-лошо от това - да си гладен - не знам.

    Това трябва да започва всеки ден задачите си всеки управник - гладни ли са ми хората.1
  • 42 така да е

    10 21 Отговор
    Това е най-манипулативният бивш журналист. Не чета и дума от него написана. Няма да забравя, когато жена му внезапно почина, как обвиняваше лекарите за липсата на лекарство в болницата. Ами благодарение на дейността на такива агенти, липсваше това лекарство- да не се разбира буквално.
  • 43 Природата е такава

    13 1 Отговор

    До коментар #30 от "Тонката":

    и на хората и на животните. Животното не знае какво стои пред него или е изплашено и напада. Човек не знае, не разбира, не чете, не мисли, при поява на четиво, което го определят като много добро, неразбиращият напада, за да защити собствената си некомпетентност. Натура и психология.
  • 44 В.В.П.

    11 10 Отговор
    Роосия и Путин не искаха конфликт ..Демократите принудиха Порошенко и ЗЕЛЮ артиста да нападнат руската диаспора .като им обещаха огромна помощ . Безвъзмездно..Просто беше нужен договор за мир ..и приятелство.Без НАТО и подлоги...Сега 145000км са в Рф .Ще замине поне още 100К км .
  • 45 В.В.П.

    12 5 Отговор
    Сащ иска Рф да използва ЯО в Окропистан,Киеф..Ясно е с ,каква цел желае това .
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бамбука

    3 3 Отговор
    Имало геноцид в Турция ? Тоя какво прави в България ?
  • 48 За протокола

    9 13 Отговор
    Този път Кеворкян не нацели "ваксата".
    Това писание не е от добрите му!
    Остарява или се е поизносил?!?!?!
  • 49 Отстрани

    13 8 Отговор
    Убийствен материал на Кево!!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 голем смех

    5 5 Отговор
    Е той, арменския спусък, вече няколко пъти е натискан, а даже преди време доста успешно и от този автор. Сега обаче колкото и да го натиска вече няма шанс да гръмне, защото му свърши барута. Този, който си пазеше за резерва вече е с изтекъл срок на годност и не гърми. Отдавна вече има вече други арменци, които натискат спусъка по друг начин с друга взривна смес и по други мишени, но поне засега все още доста по качествено. Явно добре гърмят, защото ги чуват не само в България.
  • 52 НАБЛЮДАТЕЛ

    8 5 Отговор
    Явно бившия член на компартията е посвършил парите и сайт мениджърите се надяват по старото поколение да си го спомня и да пробута малко евтини приказки и съответно някоя реклама. Мили родни картинки. Пускай Тайсън кючека и на избори. Скоро вече няма да има какво да се краде, а изтеглените напоследък кредити трябва да се връщат. Чакаме инвеститора дето ще изкупи евтино кредитите, бонус - българите. Май политиката напоследък натам отива. Е, ако Путин продължават да го посритват в Украйна далаверата може и да не стане. Така че в тоя бизнес - "Деньги вперед"
  • 53 Тая статия издиша,

    10 5 Отговор
    както сенилният пияница Кеворк, а Байдън се отказа току що.
  • 54 бай Иван

    10 7 Отговор
    Когато четете написаното не намирате ли в какъв абсурд живеем?Към какъв абсурд сме прикачени , към каква абсурдна демокрация се стремим. Можете ли да прочетете нещо такова в някой официоз? В някоя от мастите медия? За това ли ручахме жабетата 35 години да ни управлява американското копие на Брежнев и лицемерната Урсула ? Агресивната политика и военните конфликти да ни представят като мироопазващи мисии? Партньорите да си затварят очите за безобразията в страната от мутри, крадци ,шмекери, откровенни бандити и алчни олигарси само и само да им вървим по свирката? да си превърнем държавата в бунище със затрита икономика,енергетика ,селско стопанство и какво ли още не ?И след 35 години да четем статии за луди старци дето не знаят дали са на този свят или искат да го отнесат в гроба със себе си. И за какво го направихме? За едни пусти банани по Нова година и Кока кола /един мастит журналист от Нова бил запомнил ,че 1990 г имало вече кока кола в магазина/ . Това запомнил горкия - Кока Колата в магазина .Просто защото това му е липсвало на човека.До това му се е ограничавала липсата в потребностите.

    Коментиран от #58

  • 55 бай Иван

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "камера":

    "Аз това не го чета.Само минавам на му тегля една."

    А трябва! Трябва да се замислиш върху написанато или и на тебе ти е липсвала Кока Колата и бананите за Нова година. Може би и меката тоалетна хартия .Агенти , неагенти умният човек когато види нещо наистина написано издържано може да го оцени и да го осмисли и да си извади поуките.На простия написаното му се плъзга по ненагънатата мозъчна кора. Ей така само минава отгоре отгоре щото тая държава се напълни с функционално неграмотни хора, които могат да четат, но не могат да осмислят написаното .И ти го пише човек, дето е бил по площадите от първия митинг през 1989 г ,дето е видял през какво премина тая държава 35 години и за съжаление накъде върви.
  • 56 бай Иван

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "КЕБОРК КеБоркян":

    "Интересно ченгето кеборкян кога ли ще напише някакво критично текстче и за страни като русия например…все пак и те не са империя без проблеми, или пък за северна корея"

    Върни се във времето .Намери стари предавания преди 1989 г на "Всяка неделя" и ще си отговориш.
  • 57 Антикомунист

    10 8 Отговор
    Агент Димитър с ново "активно мероприятие", за отвличане на вниманието. САЩ си имат своите проблеми, но всеки нормален човек, който не е заслепен от кремълска пропаганда разбира, че в момента не САЩ и не Байдън заплашват Света с ядрена война, не САЩ нападнаха Украйна и т.н. Това му е работата на това ченге, нещатен сътрудник и обикновен доносник-да се опитва да манипулира общественото мнение в полза на престъпният фашистки режим на страхливият бункерен плъх. Но, както се видя за пореден път, путинистите в българия и изобщо русофилията е на измиране, след като поредните смехотворни избори с избирателна активност около 30% , не само не успяха да консолидират "левите", но и сътвориха поредният русофилски цирк, този път начело с "полковника", който всъщност е подполковник и русофилската зоологическа градина "Безличие". Давай Кеворк, чакаме излагацията и на Румен, както се случи и със Стефан Янев, Волен, Корнела, Славуца и т.н. Тази червена шушумига явно никога няма да разбере, че не е нищо повече от един призрак от Соца, като Гарелов, Тома Томов и прочие ДС мижитурки, които миришат на нафталин.
  • 58 Кои са тия официози, я кажи?

    6 2 Отговор

    До коментар #54 от "бай Иван":

    Скъсани крепостни цървулета!
  • 59 Димитрий И.

    8 5 Отговор
    Митко кеворкянов да продължи, да пише доноси щото да пише памфлети въобще не го бива.
  • 60 Дама

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ейджънт ди":

    Е, няма да ти отговори дъртият агент на ДС, той е болен путин ист!
  • 61 Гунчо

    8 6 Отговор
    Този вече е напълно изкуфял. Пише дълги и неразбираеми чаршафи, в които обаче никога не забравя да спомене себе си любимия, бившето си предаване, бившите си гости. Обладан е от мания за величие и е по-зле от Байдън. И да, непрекъснато е зает с това, да следи чрез програми, кой и къде е споменал името му и в какъв контекст, за да може веднага да реагира. Ненормална, самовлюбена, старческа нарцистическа история.
  • 62 ОТЛИЧНИК

    8 5 Отговор
    Как автора на тази статия беше толкова време в социалистическата телевизия ?
    Русофил отвсякъде.
    Пропагандира в полза на путин и срещу Европейския съюз и НАТО. , но може би не кара москвич или лада.
    Може би не живее в Люлин или Младост и в никакъв случай не ходи на почивка в сочи.
    Този господин е лицемер.
  • 63 Факт

    5 6 Отговор
    Както винаги, много интересно и вярно! Но какво от това?
  • 64 Боцмана

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "среднощен":

    Наистина звучиш като среднощен! Явно те гони “здрав” махмурлук който ти е засегнал трезвените мисловни процеси. С Медведев да сте рода не случайно?!? И той такива “среднощни” ги дрънка, ама при него положението е по-сериозно защото има и халюцинации. Ей, какво ли не прави водката…
  • 65 Д-р Манчев

    5 4 Отговор
    Състоянието на агент Димитър не е по-розово от онова което представлява Джо Байдън. А може би твърдо следва традицията на руските мужици. Ей възрастта си казва думата, но алкохола не подбира възраст и не прощава! Справка, целият руски народ!!!
  • 66 Артилерист

    5 4 Отговор
    Самата истина за американците. Те не се нуждаят от разрешението на ООН или който и да е за да водят непрекъснато войни по целия свят. На какъв език трябва да се казват посочените в статията истини, щото и нашите атлантици да ги осзнаят и приемат, вместо да се опитват да отклоняват вниманието с някои данни от биографията на автора. Написаното е по-важното. Иначе и Борисов е завършил милиционерската школа, и Хр. Иванов е наследник на активни борци, а Терзиев на трето поколение деседари, но си ги избират...
  • 67 Само питам

    4 4 Отговор
    Да сте чули или чели доносника от ДС Кеворкян да критикува Путин и агресията на Русия срещу Украйна? Или пък да критикува поддръжниците на Путин Румен Радев, Костя Копейкин
    Не сте и няма да чуете или прочетете. Но той винаги ще се включи в общият хор на критиците на всичко и всеки, който не е угоден на Русия. Според агент "Димитър" Буш трябвало да бъде десет пъти обесен заради Ирак " но Путин заради агресията си срещу Украйна може би трябва да получи Нобелова награда за мир. Голям лицемер е старият доносник.
  • 68 агент Димитър

    1 1 Отговор
    Този Баш Другар винаги ще се изтипоса с нещо завъртяно за да бъде интересен. Младите не го познават, но по старите му знаем номерата. Никак не е глупав и успява да забаламоса лековерните и наивни зрители, но на такива които му знаем истинското СВ и на кого служеше(може и още да е на отчет), тези не ни минават. Нищо ново не казва с тази статия. Бих го попитал кой командва САЩ и ги държи за топките, както и Русия???. Ето това да обясни на хората, ако му стиска и се пише ЖУРНАЛИСТ ОТ КЛАСА.