1 Август, 2024 13:55 13 748 19

Слави Трифонов: На Олимпиадата в Париж припомниха световния рекорд на Румяна Нейкова от 2002 г

  • слави трифонов-
  • световен рекорд-
  • гребане-
  • румяна нейкова

За много неща в живота, всички трябва да сме като един отбор, за да можем да печелим

Слави Трифонов: На Олимпиадата в Париж припомниха световния рекорд на Румяна Нейкова от 2002 г - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Гледам българските участия на Олимпиадата. Да бе, има българи, които участват на Олимпиадата и продължават да се борят да спечелят медали. Както и има българи, които следят нашите участия на Олимпиадата с трепет, вълнение и надежда. Дано да са много. Та, сутринта в 10:30 гледах състезанието по гребане с участие на Десислава Ангелова на 2000 м скиф.

Това коментира във "Фейсбук" Слави Трифонов.

Преди състезанието във всяка дисциплина изписват на екрана неподобрения световен рекорд и за моя изненада и радост видях българското знаме и световния рекорд на Румяна Нейкова от 2002 г. Никой не е успял да я бие 22 години. И нейното име, заедно с българското знаме, стояха гордо на екрана на телевизора. Без въобще да съм очаквал, се почувствах толкова специално.

Имам честта да познавам Румяна Нейкова. Била ми е на гости, когато бях телевизионен водещ. Има ли някакво съмнение, че за да има и сега такива като Румяна Нейкова, всички ние и държавата, като наш представител, трябва да полага огромни усилия и всички необходими грижи, за да може да има такива спортисти като Румяна Нейкова.

Ще използвам отново спортни термини: за много неща в живота, всички трябва да сме като един отбор, за да можем да печелим. Просперитет, хубав живот и олимпийски титли. Така стоят нещата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК 🐱

    23 17 Отговор
    ти кво направи за спорта?

    Коментиран от #11

  • 2 Муци

    22 11 Отговор
    Славчо ако си оздравял ходи да говориш с Борисов, чака те.
  • 3 Факти, обядвали сме, махнете го тоя, че

    28 16 Отговор
    ми се повдига...долен предател е Славуна

    Коментиран от #18

  • 4 Ела и виж

    24 11 Отговор
    Тоя го няма никакъв десетина дена и после го удря сачмата и не може да се спре! Това са политическите ни лидери!
  • 5 Град Симитли

    17 9 Отговор
    А Боко Тиквата,
    имаш ли "честа" да го познаваш лично?!
  • 6 Дебил

    22 17 Отговор
    На Славуца това са му идолите в живота.Една прескочила кол и друга изгребала неква канафка! За лекарите, пожарникарите, полицаите, военните - нито дума! Има още един куп достойни професии с които се допринася за цялото общество.Свирили химна и толкоз.

    Коментиран от #14

  • 7 !!!

    22 12 Отговор
    Сакатият главатар на чалгарската сбирщина, проектирана от сарайския им архитект, сега се хана и със спорта! Ами, нали твоитеааснитари и лакеи - простака Тошко Хаджи Африкански и клептомана Балабана Джебчията нещо се напъват да правят правителство, ама засега са ги "уважили" само боклуци, изхвърлени от други партии!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Има Бог!

    17 8 Отговор
    Има Бог, модераторите, има! И Бог е чул клетвите на стотиците достойни политици, хора на изкуството, спортисти, писатели и др., с които учинолският инвалид се гавреше в просташкото си и порнографско шоу! Затова сега е жив труп! А вие с какво му "помагате", като триете коментари? Лъжа ли е, че целият български народ го мрази и презира?!
  • 10 до брат ми N 6

    15 9 Отговор
    Брато, забравил си главният идол в живота на Славуца - агент Сава от сараите! Чудовището, сътворено от КГБ и ДС, "Проклятието на България"!
  • 11 Мачък,

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК 🐱":

    Славуца раздаваше навремето спортни коли с цвят червен...Едно за теб,едно за мен...
  • 12 Тогава все още печелехме медали.

    20 0 Отговор
    Сега пред нас са такива славни спортни нации като Таджикистан, Гватемала, Еквадор, Молдова , Косово и др
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 8 Отговор
    Така е, но докато не бъдат уволнени всички "историци" от "Институт за исторически изследвания" към БАН и тези в СУ, няма да се оправим ....това е тъжната истина! ОФИЦИАЛНАТА българска история е пълна фантасмагория сътворена от чужди агенти и българи-продажници. Именно по тази причина са възможни всякакви манипулации с нея, едни вчера, други днес.... БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ ПОВОД ЗА ГОРДОСТ С ТOТAЛНO OПOРOЧEНAТA НИ ИCТOРИЯ зa хaнoвe, тaнгризъм, рoбcки нaрoд, братушките „двойни ocвoбoдитeли” и „прeкрacния” coциaлизъм....когато всичко било едва ли не безплатно и народът тънел в охолство ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР.
    1. Миниcтърът нa прocвeщeниeтo в Бългaрия 1881 – 1882, историкът специалист по Българска история прoф. Ирeчeк, e aвcтoунгaрcки шпиoнин oт вoeннoтo рзузнaвaнe...
    2. прoф. Вacил Злaтaрcки, кoрифeят нa Бългaрcкaтa Иcтoрия, e рeктoр нa CУ и същевременно руcки aгeнт...Видeн "визaнтoлoг", въпрeки, чe тaкaвa държaвa Визaнтия никoгa нe e cъщecтвувaлa...
    3. Бeшeвлиeв, eдин oт cъздaтeлитe нa "ПРAБЪЛГAРCКAТA OРДA НA ХAН ACПAРУХ" e пък видeн гъркoфил...
    4. .....чeт нямaт прoдaжницитe!
  • 14 Индианския вожд Кучия г0з

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Дебил":

    Така са капиталистите - на тях не им дреме за суверена. Само го споменават понякога.
  • 15 Кольо

    13 4 Отговор
    Преди 1989 г. биехме сегашният домакин Франция по всички видове спорт навсякъде където ги хванем. За спортна България спортна Франция беше едно джудже. Накрая с футболисти подготвени до 1989 г. ги бихме и отидохме в САЩ през 1994 г.. След това главно чрез достижения в допинга те отидоха напред в някой спортове и въпреки всичко и в зимните спортове ние взехме злато със спортисти подготвени също от спортната система до 1989 г..
  • 16 Не благодаря

    7 1 Отговор
    За мен е жалко, когато страната е системно ограбвана да се надявам на спорта като единствената радост и повод за някакво национално достойнство. Не гледна тази перверзия. Заради откриването и за тиххото насилие над жените като ги карат да се състезават с мъже.
  • 17 Чест и почитаня Слави

    6 5 Отговор
    Един от малкото истински българи си!
  • 18 А мен ми се повдига

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Факти, обядвали сме, махнете го тоя, че":

    от небългарни, майкопродавец и лъжец с продадено бъдеще на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.