Last news in Fakti

5 Февруари, 2022 16:10, обновена 5 Февруари, 2022 19:56 26 871 106

Първият политически арест на Кирил Петков

  • булгаргаз-
  • кирил петков-
  • уволнения-
  • арести

Независимо, че факти за престъпление липсват, връщане назад за премиера няма

Първият политически арест на Кирил Петков - 1
Снимка: bulgargaz.bg
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

В понеделник предстои първият политически арест на новото правителство. След като партията “Продължаваме Промяната” продължи отстраняването на борда на директорите на държавното дружество “Булгаргаз” ЕАД, без да има завършена проверка от БЕХ, ДАНС и МВР, с назначаването на нов борд на директорите, състоящ се от бивши кадри на същото дружество, уволнени неотдавна след съмнения за конфликт на интереси с частни фирми, в които впоследствие стават служители или за несправяне с работата в дружеството, запознати твърдят че поради липсата на търпение у управляващите да бъдат проведени необходимите според тях проверки, има издадена заповед за ареста на отстранения борд на “Булгаргаз” ЕАД. Същият се планира за понеделник рано сутрин, което би могло да възпрепятства провеждането на разпит на Николай Павлов в прокуратурата, за който има изпратена вече призовка.

Премиерът и министър Рашков неведнъж през последните дни изразяваха своето негодувание от неповдигането на обвинения от страна на прокуратурата. Рашков дори обвини прокуратурата в бездействие, въпреки че същата ежедневно провежда разпити в хода на разследването. Желанието на Кирил Петков да се справи публично с проблема, който самият той твърди, че съществува в Булгаргаз, въпреки че нито една проверка не констатира факти, говорещи за пропуски в мениджмънта, камо ли за корупция, обслужване на интереси и нанасяне на вреди на дружеството, и публичните обещания на Петков за повдигане на обвинения, създават сериозни съмнения за открит и неправомерен натиск върху службите да произведат искания от премиера резултат.

Чрез един публичен арест на борда на директорите на Булгаргаз ЕАД за разрешения в рамките на всяко разследване 24-часов период, Петков ще “прехвърли топката” в полето на прокуратурата, която ще трябва да реши дали по искане на МВР да удължи 24 часовия арест на 72-часов, и дали да повдигне така желаното от Петков обвинение.

Ходът е добре измислен за постигане на целта. Прокуратурата ще бъде поставена в капан - от една страна в невъзможност да повдигне обвинение към арестуваните членове на борда или дори да обоснове удължаване на задържането на 72 часа, неразполагайки с никакви факти, констатиращи престъпление, а от друга страна намирайки се не само под политически, но и обществен натиск, създаден от изказванията на премиер, министър на вътрешните работи и министър на енергетиката, използващи чувствителността на населението към темата газ, парно, ток, за констатиране от прокуратурата на престъпления, водещи до увеличение на цената на природния газ за домакинствата през месец януари с 30%.

Изборът на прокуратурата няма да е лесен, но премиерът печели и в двата случая - да бъде задържан и обвинен бордът на Булгаргаз, което ще остави впечатлението в обществото, че не е бил неправомерно и неоснователно отстранен, или прокуратурата да освободи от ареста борда без повдигане на изфабрикувано обвинение и веднага Гешев да бъде обвинен в бездейстие в стил “Аз ги хващам, те ги пускат”.

Разбира се, целта да бъде атакувана по такъв начин прокуратурата не е изненадваща в контекста на опитите на премиера за отстраняване на Гешев. В случай, че прокуратурата се поддаде на натиска това би довело до повдигане на незаконосъобразни обвинения, които ще доведат до оправдателни присъди и ще имат за последица осъждане на държавата за заплащане на големи обезщетения на , които ще са за сметка отново на гражданите, в името на които уж се прави всичко. Всичко изложено оставя усещането, че няколко лица ще бъдат използвани като жертви в кризисен пиар, с помощта на държавна репресия, без съзнание за спазване на основни принципи на върховенството на правото и без управляващите да се интересуват дали едни такива обвинения имат своите законови основания, преследвайки краткосрочни цели за задоволяване на обществения гняв.

Независимо, че факти за престъпление липсват, връщане назад за премиера няма.
Още преди да бъде вписан новия борд на директорите в Търговския регистър, Кирил Петков продължи с лъжливите твърдения.

В сряда той заяви, че новият борд на Булгаргаз свалил цената на природния с 17.64 % за месец февруари, а в действителност заявлението в КЕВР е внесено от стария борд и цената е одобрена от КЕВР докато дружеството все още се управлява от Николай Павлов. Както “24 часа” отбелязва при запазване на ценовите нива на TTF - холандската газова борса от деня преди встъпването на новия борд (EUR76-78/мвч) то цената през месец март следва да намалее допълнително с около 15% спрямо февруари. Това е важно да се отбележи и помни, за да не препише и това понижение Кирил Петков на себе си или “продължената” от него промяна чрез връщането на старите газови кадри. За да може да се съди информирано за постиженията на новия борд е необходимо да се знаят факти от професионалната история на членовете, имащи опит в газовия сектор. Останалите нямат такъв.

До 2015 г. Людмил Йоцов е финансов директор на държавното дружество Булгаргаз. Освободен е от длъжността поради финансовия колапс на дружеството, водещо до неспособност да извършва търговската си дейност поради невъзможност да се заплащат дори доставките на природен газ от Газпром. Към датата на уволнението му дружеството има 325 млн. лв. просрочени задължения, в т.ч. към към държавната хазна, преносния оператор “Булгартрансгаз” ЕАД, неплатени лицензионни такси към КЕВР, а финансовият резултат показва загуба от 4.5 млн. лв. Съществували подозрения за нерегламентирани контакти с частния търговец на газ - унгарската фирма МЕТ.

Всичко това кара ръководството на Булгаргаз, предшестващо Николай Павлов, да вземе решение за освобождаването на Людмил Йоцов.

На негово място за финансов директор е назначен Николай Павлов, който до този момент е бил финансов директор на НЕК. Впоследствие Павлов застава начело на Булгаргаз, дружеството излиза от сигурен фалит и постига рекордни продажби и печалба, достигаща 100 млн. лв. за 2021 година.

Скоро след уволнението на Людмил Йоцов, същият е назначен като служител в не друга, а именно във фирма МЕТ, където компания му прави друг уволнен кадър на Булгаргаз - Петър Филдишев. Сега Йоцов се връща, за да застане начело на дружеството.

Анжела Славова пък е уволнена от Булгаргаз на 18 януари.2022 г. Запознати от бранша и служители в дружеството твърдят, че причината е несправяне със задълженията си на юрисконсулт и множество загубени дела. Щатната бройка била съкратена, за да се избегне процедурата по дисциплинарно уволнение.
Запознати твърдят, че по време на службата ѝ в Булгаргаз вероятно е изнасяла информация към конкурентни фирми и че съществуват доказателства, че единият “приемник” на тази чувствителна търговска информация е не кой да е, а самият Людмил Йоцов, който е новият изпълнителен директор на Булгаргаз.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 108 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Какъвто простак

    170 184 Отговор
    е президентът, такива са и управляващите !

    Коментиран от #15, #23, #41

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тиква

    143 41 Отговор
    Смях в залата. Факти бг. Може ли да бъдете съдени като медия? Поне четете какво публикувате. Успех

    Коментиран от #20

  • 5 Джипко Бибитко

    132 42 Отговор
    Лошо ми е!
  • 6 asd

    74 34 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Борисов":

    Явно е г.ъзния менискус.

    Коментиран от #8

  • 7 Българка

    155 57 Отговор
    В понеделник ще разберем дали тези твърдения са вярни. А че Павлов не е цвете за мирисане е ясно само от факта, че като шеф на Булгаргаз е доставил само 1/3 от договорения азерски по-евтин газ. И не е причината само в това, че интерконекторът е умишлено забавен от шайката ГЕРБ. А относно Гешев- то трябва ако ще и 100 начина да се пробват за отстраняването му.

    Коментиран от #9, #83

  • 8 Антигербер

    91 38 Отговор

    До коментар #6 от "asd":

    Бай Ставри ще го излекува.
  • 9 сталин

    50 14 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    както е казвал "Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем".

    Коментиран от #12

  • 10 ха ха

    89 69 Отговор
    Първият политически арест на Кирил Петков... Колкото и пъти да го арестуват все ще му е малко.
  • 11 Ясно

    89 24 Отговор
    Удрят по руснаците. На тъча загрява Сащо Дончев за посредник. Във фирмата му 50 % имат американците.
  • 12 Българка

    41 11 Отговор

    До коментар #9 от "сталин":

    По-скоро залагам на това, че успехът да се свърши добре всяка работа, всеки закон е експертност и морални ценности на кадрите. Кадрите решават всичко!
  • 13 Мдааа

    73 6 Отговор
    Интересно ми е само едно. Колко азерски газ замина за Италия още от Комотини и защо.
    Всичко друго им е точно.
  • 14 зеленчук

    76 7 Отговор
    Скоро след уволнението на Людмил Йоцов, същият е назначен като служител в не друга, а именно във фирма МЕТ, където компания му прави друг уволнен кадър на Булгаргаз - Петър Филдишев. Сега Йоцов се връща, за да застане начело на дружеството./ това верно ли е ?
  • 15 не си разбрал

    18 13 Отговор

    До коментар #2 от "Какъвто простак":

    друже... не си разбрал..
  • 16 Руски вестник

    76 23 Отговор
    Какви доказателства, какви факти.Само затова, че на 3 януари вдигнаха газа с 30%, трябва да влязат за решетките.
    Демокрацията била крадеца, съботьора и мошеника да имали права.Айде моля.Ние комунисто-капиталисти.
  • 17 Не съм трол

    88 44 Отговор
    Прочетете статията на Кеворкян, един от най-добрите журналисти в България, по повод Кирчото."Спрете го тоя!.….", публикувана естествено в един от опозиционните сайтове, забележете, не е в БНТ, нищо че толкова години Кево беше един от звездните им журналисти....120 място по свобода на словото в България, много ни е, на последно най ще ни приляга!

    Коментиран от #80, #101

  • 18 вкауша

    96 43 Отговор
    Да арестуват моментално Борисов, Гешев, Менда, Делянчо , Трайчо, Петкова, Николов.

    Коментиран от #65, #75

  • 19 Мазало

    58 15 Отговор
    Незабавно трябва да бъдат съдени за Умишлена работа против НАЦИОНАЛНИТЕ интереси и всичко в тази плоскост до Държавна измяна, за поставили се в услуга на Газпром или подобни интереси на други подобни.
    Няма нужда да ни зоммират, че 10 години ще търсят доказателства как да ги оправдаят и 10 години съдът ще протака делото.
  • 20 America za Bulgaria

    47 27 Отговор

    До коментар #4 от "Тиква":

    Не, не могат да бъдат осъдени, защото всичко е вярно. Виж държавата обаче ще бъде осъдена за изказванията на новия просто Цветанов!
  • 21 Старото ръководство

    68 13 Отговор
    на" Булгаргаз"намали цената с 18%!Да видим при новото ,каква ще бъде! Хасковската мафия в действие.

    Коментиран от #90

  • 22 Прокуратурата"тупа топката," и Крадците

    62 24 Отговор
    Замитат следите и остават не наказани! Това се прави вече 13год, на гледа се Народа на "работата" на Прокуратурата! Чадър над ГЕРБ и Патериците им!! Това Гледа народа 13год!!
  • 23 А пък

    20 12 Отговор

    До коментар #2 от "Какъвто простак":

    какъв простак беше предишния,този със зеленчуковото име
  • 24 Хи хи хи

    84 28 Отговор
    Ся чакаме КИРО ЛЪЖЕЦА да изпрати РОШКОВ да арестува ДРУГАРЯ Лорер и съпругата му , които сам назначи ! За конфликт на интеси за дето ще управляват 10 милиарда европейски пари заедно !!!!!!
  • 25 Пфу гнус!...

    35 31 Отговор
    Още една мисирка активирана да се мята на амбразурата да защитава каскета.

    Коментиран от #77

  • 26 хихихихих

    30 17 Отговор
    Кой легитимиращ "прокуратурата(каскетурата)" да не казвам какъв е писал този поръчков пасквил ? :))))))))))
  • 27 Уточнение

    51 14 Отговор
    Продължаваме Промяната не е партия и арестът не е политически, а икономически.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 толупа

    37 9 Отговор
    колегата милиционер от старозагорската автогара маноилчо манов ще арестувма този канадец дошел да краде ....повече от нас
  • 33 Грульо

    55 20 Отговор
    От заглавието помислих, че са арестували Кирчо зарди фалшивата декларация. :D
  • 34 Реалист

    43 32 Отговор
    Кирчо настъпи мотиката. Булгаргаз е на генерал Румен Радев. Сега цялото БСП е срещу Канадецът
  • 35 хихи

    38 15 Отговор
    ПП ППодмяната

    Коментиран от #40

  • 36 Алфa Вълкът

    48 24 Отговор
    1млрд дали ще стигнем за обезщетения след тези🤔?
    Тези са баш мошеници, Бойко е гола вода пред тях.
    Наследникът на Кокорчо, каза че ще ни трябват 12млрд кредити тая година, тези казаха, че нямат да теглят, а дръпнаха 7млрд и обясниха как са 4млрд!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 БАРЕКА СЕ СЪДИ А ВСЕ ТОЙ ОСЪДЕН

    26 8 Отговор

    До коментар #29 от "БАРЕКА КУЛТОВ:":

    Бизнесменът и съиздател на "Икономедия" Иво Прокопиев осъди бившия евродепутат и журналист Николай Бареков да плати 30 000 лева за клевета, съобщи Медиапул във вторник.

    Решението на Софийския апелативен съд може да бъде обжалвано пред Върховния съд.

    Искът срещу Бареков е подаден през 2017 г. По това време евродепутатът участва активно в кампания срещу Прокопиев, която се води основно в медиите на Делян Пеевски и се подклажда от действията на прокуратурата

    Коментиран от #42

  • 40 ПП"Пипнахме парите"

    39 16 Отговор

    До коментар #35 от "хихи":

    е по-правилно!

    Коментиран от #50

  • 41 Важно уточнение...!

    33 17 Отговор

    До коментар #2 от "Какъвто простак":

    Какъвто простак е Борисов, такива са и бившите му управляващи !
  • 42 Така е

    23 11 Отговор

    До коментар #39 от "БАРЕКА СЕ СЪДИ А ВСЕ ТОЙ ОСЪДЕН":

    Ново дело от 23 ноември 2021 година - Иво Прокопиев осъди за пореден път Николай Бареков! Издателя и собственик на "Икономедия" е осъдил за пореден път бившия евродепутат и журналист Николай Тихомиров Бареков за клевета и изнасяне на неверни данни! Сумата която трябва да плати на Прокопиев е 100 хиляди лева! Частния съдебен изпълнител Виктор Георгиев е открил че сметките на Бареков са празни и без съмнение са прехвърлени в офшорни зони.
  • 43 Aлфa Вълкът

    26 28 Отговор
    Но за са бъда искрен тези харвардци не могат да се опрат и на малкия пръст на Борисов с кредитите! Всички помним как през март 2015 година изтегли наведнъж 16 милиарда ! Тези имат много да се учат да го стигнат !😃🤣😁

    Коментиран от #66

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ОСТАП БЕНДЕТ

    8 4 Отговор
    МАНЕЕЕ ТОЯ МЕ ЗАКЛА.
  • 46 харвард

    10 3 Отговор

    До коментар #44 от "Пасквил":

    Абе, не е лошо и ти да си сложиш “О”то на “неграмотно”
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ЧАЛГАРЯ

    13 6 Отговор
    ТИЯ ИСКАТ ПОВЕЧЕ ОТ МОЙТЕ МИНИСТРИ ДА КРЪДЪТ. НЯА ДА СТАНЕ.
  • 49 ГЕРБ=БСП=ДПС

    15 4 Отговор
    Кога българите ще проумеят какво е разделение на властите.

    Премиера, на може и не трябва са ОСЪЖДА. Това трябва са могат да правят само съдиите. Членовете на Висшия съдебен съвет, трябва да биват избирани пряко от народа. Така както народа избира кметове, депутати, общински съветници ... Като за да не попадат случайни хора във висшия съдебен съвет, трябва са има ясни правила кой може да се кандидатира за място във Висшия съдебен съвет. Хубаво е да има и малко парламентарна квота от 10%-15% от членовете, за да не се самозабравяне съдиите.
  • 50 ПП-Пипнахме ПКП...

    16 7 Отговор

    До коментар #40 от "ПП"Пипнахме парите"":

    ...е по-правилно...!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Милев

    21 25 Отговор
    Интересно защо когато ГЕРБ смениха всички предишни, при това квалифицирани кадри и ги замениха с калинките си, нямаше такъв вой. Сега се уволняват герберастки крадци, които саботирата постоянно новото Правителство.

    Коментиран от #53

  • 53 Трябва да се махат кадрите на Герб

    13 23 Отговор

    До коментар #52 от "Милев":

    От МВРто. Саботират, избирателно, тези които са гласували за Управляващите. Дпс им помага...Рашков спиш ли??? Махай ги.

    Коментиран от #60

  • 54 Гневен

    12 13 Отговор
    Иска ми се написалия тази глупост да излезе и да я прочета пред хилядите хора, които не могат да си платят сметките. Ама не, такива са хората мишоци. Крият се зад каквото намерят. Важното е да вземе парите за боклука, който е изср@л.
  • 55 Както е тръгнало да продължат

    10 5 Отговор
    Когато атовете се ритат магаретата страдат .Ако хвърлят копие добре е да е точно и силно да удари целта.Иначе има опасност да го върнат ама и да реализира точен и силен удар.За бумеранг да не говорим.Истината ще излезе наяве
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Томов

    15 13 Отговор
    По телевизията предават Не на истински новини.Само да на фалшивите новини.Теменужка вие на умряло.Други съскат за война между НАТО и Русия.И война срещу Радев и правителството с Петков.Няма почивен ден за интригантите.Пускаш телевизора и виждаш и чуваш Теменужка ваксинирата от вируса.Вие като на умряло уволняват ръководството на един от любимите на Борисов Булгаргаз и руския Газпром.Хората са живи, защо ги оплакваш.Тя знае защо.В казармата да застреляш постовия пазач на склада за оръжие.Може нищо да не му казваш той си знае защо.Николай Павлов и членовете на борда знаят защо си отиват.Ясно е от кого са изпратени и защо отричат по медиите, в които с Борисов още е осигурено участие.Говорят за война не между Русия и Украйна или Русия и НАТО.В българската енергетика и във всички държавни институции.Между президента и правителството.Внушават не ГЕРБ, Радев и Петков назначават шефа на Булгаргаз. Нарушени са мафиотски схеми за кражби,чекмеджета, руски интереси.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Павел Петров

    16 17 Отговор
    Рашков.Над 15 млрд лв от евросубсидии са отпуснати на босовете от енергетиката и строителните фирми за градежа на Хемус, За строителството на връзките за газ от Гърция и Румъния.Прокуратурата няма намерение да разследва престъпления свързани с Борисов и Пеевски.От ГДБОП започна операцията за грабежа на Хемус. Арестуваха 15 от "строителите" на ГЕРБ.Парите са изнесени от Асет банк на боса на мафията Маджо в чували за 3 месеца.При всяко теглене на уж неизвестните съсобственици на държавната фирма АПИ от обкръжението Борисов и Пеевски.Получават държавни пари по фирмената сметка на АПИ в аванс.Теглят от една и съща касиерка в банката на Маджо, съдружник на Борисов.Слагат пачките в чували изчезват в Дубай.Имат общо минало по линия на СИК,ВИС и пресечни точки в редица бизнеси. Борисов беше охранител на Маджо и Пашата.Маджо пръв го нарече Боко Тиквата.В главата на Борисов няма ум,Има схеми.И бай Ставри в затвора не може да му помогне.В психиатрията принудително ще лежи до края на живота.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Диамантената ръка

    24 10 Отговор
    Да не стане накрая на Гешев да му падне пердето и да прибере Киро и Рашков и циркът ще стане пълен...
  • 62 джаба

    5 2 Отговор
    РИСТО ШМИРГЕЛ ИЗНОСЕН ,Я ПО ДОБРЕ ИЗКАРАЙ ОВЦИТЕ НА ПАША

    Коментиран от #67

  • 63 мутра стажант

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Борисов":

    ДЪН ФЪРГА ТОПА
  • 64 ivan

    12 3 Отговор
    а 170000 лева бонуси на старите менажери дето се изнизаха забравихте ли ги
  • 65 гост

    14 15 Отговор

    До коментар #18 от "вкауша":

    И ДоГанчо, и ментата, и Цветанчо асансъора, и Владко Набитите номера, и Фандъка лампата, и Нанко хемуса, и още много други герой, грабили милиарди 35 години вече. Трябва новата власт да строи нов затвор, има много за запиране.
  • 66 Алфa Вълкът

    7 4 Отговор

    До коментар #43 от "Aлфa Вълкът":

    Една запетая сложи някъде поне, какво си го подкарам като народна песен?
  • 67 Aлфа Bълкът

    6 6 Отговор

    До коментар #62 от "джаба":

    Гледай аз да не те подкарам на паша, че ще идеш за мезе!
  • 68 Реалист

    24 14 Отговор
    Мръсни крадци на Фатмака!!!
  • 69 мдаа

    11 20 Отговор
    Това е вероятно платена герберска статию.
  • 70 Страничен

    17 17 Отговор
    Абе Бокича много зле бре! Изглежда като мъртвец! Бълнува за някакви комундета, убийци,вампирии тем подобни!😂😂😂😂😂
  • 71 баста

    15 5 Отговор
    Енергетиката е отрасъл на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.
    Как си я мислят съботьорите тая, че ще ги изправят пред граждански съд ли?
    Правителството да се вземе в ръце и да действа спрямо Конституцията и Законите.
  • 72 Сивата чапла

    17 9 Отговор
    Къде слушах в ефир, Кирчо вече е направил далавера с Румъния и посредник, веднага с назначаването на новите стари кадри.
    Какъвто Борисов, такъв и Петков.

    За момента не мога да разбера, кой е по-алчен.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 бОЖКОВ ВАСИЛ

    2 3 Отговор

    До коментар #25 от "Пфу гнус!...":

    ти си по голяма гнус
  • 78 Станчев

    16 17 Отговор
    Докато не се изстържат всички герберастки саботьори, Промяна няма да има.
  • 79 Един

    2 1 Отговор
    Поделението на Газпром в България не може да е объркало нещо.
  • 80 Сивата чапла

    24 7 Отговор

    До коментар #17 от "Не съм трол":

    Който чете Кеворкян не може да е трол.

    И да, Петков трябва да бъде отстранен веднага.
    Страшно е, за кой път държавата в ръцете на некадърници.
  • 81 Искахте Подмяна, имате подмяна

    22 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Борисов":

    Така реши Цар Киро!

    Коментиран от #94

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Конспиратор

    27 7 Отговор
    Киро ПРОБИОТИКА Е МНОГО ОБЪРКАНО СЪЩЕСТВО – ТОЯ НЕ ЗНАЕ, НИТО ОТКЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО, НИТО ОТКЪДЕ ЗАЛЯЗВА.

    Коментиран от #99

  • 85 народна песен

    16 1 Отговор
    Камъни ще падат от небето.
  • 86 Просто

    23 2 Отговор
    Киро е просто Киро !
  • 87 Квичат бандитите

    10 8 Отговор
    Лустрация съд и затвоооор!
    Отдавна. Трабваше да им се затвори кранчето
    Сега направо в кауша!
  • 88 Хаах

    8 0 Отговор
    Ами те мафиозите в България до един са политици.
    Откъде накъде ако ги арестуват, това да означава, че арестите са политически.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Коментар

    18 1 Отговор
    Уважаеми не ви ли се изясни, че целия цирк беше да се насочат паричните потоци към новите хора. Къде с новоназначени, къде със силови заплахи, къде с преструктуриране. Като гледам какво става и на средните нива. И как се краде и замита сега в хауса ще се плеснем напролет по главата.
  • 93 Иво

    17 6 Отговор
    ОПГ на Кирчо и Кокорчо трябваше вече да са в ареста с обвинения за кражби и лъжи в големи размери. Жалки негодници и безродници.
  • 94 Хгфд

    0 2 Отговор

    До коментар #81 от "Искахте Подмяна, имате подмяна":

    Докарай цар Костадинов,тогава аз да ви пиша малко.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ivan

    12 2 Отговор
    ПродължавамеПодмяната ни6то няма да свър6и,вси4ко върви по старому само хората са сменени за да може други да крадат и Радев има голяма заслуга за това,той ги домъкна ПП и да не забравяме ,4е той има и няколко министри на4ело с Ра6ков който се оказа съ6тия лъжец,ве4е се вижда ,4е САЩ искат пак да върнат Бой4ето и Пеевски на бял кон и това става само заради Радев който има6ее възможноста да разбие хунтата вместо това ре6и да си прави собствена хунта,но народа е прост и о6те му вярва
  • 97 Ууууу

    7 0 Отговор
    Фаа-шис-ти... !
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Стара чанта

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "Конспиратор":

    Нахиления не знае това, което гледа Слънце ли е , или Луната! Изпразнен отвсякъде!
  • 100 ТЪЙ ТЪЙ

    3 2 Отговор
    ЩО ПРОКУРАТУРАТА ДА НЯМА ИЗХОД / САМОСЕЗИРА СЕ ЗА КЛЕВЕТА ОТ СТРАНА НА КИРО И РАШКОВ СЪБИРА ДОКАЗАТЕЛСТВА /ИМА ГИ ЧЕРНО НА НА БЯЛАО / И ГИ ПРЕДАВА В СЪДА КАТО ПРЕДИ ТОВА СЛУЧАЙНО ИЗТИЧА ИНФОРМАЦИЯТА В МВДИИТЕ ПОДРОБНО / А ГЕРБ ИСКА ИМУНИТЕТА НА ТИЯ УМНИЦИ А ПИНГВИНА ЩЕ СИ ТРАЕ
  • 101 Биби

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Не съм трол":

    Кеворк - арменския мамул, никой не се интересува, а и не му иска коментарите
    . Махни се ти Киркорьо!!! , а
    Киро ще се махне тогава, когато ние-народа кажем. Кой си ти, че ще казваш нещо????
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Божидар

    1 0 Отговор
    ПП не е партия
  • 104 Божидар

    1 0 Отговор
    До Факти
    ПП не е партия
  • 105 Божи

    0 0 Отговор
    Този излезе по кене... От боко американски агент хмен
  • 106 Анонимен

    0 0 Отговор
    Стари статии виж година месец дата