Last news in Fakti

7 Април, 2022 20:35 12 965 40

Този е „заплашеният“ – прокурор Ангел Кънев. Ето КОЙ е той.

  • заплахи-
  • прокурор-
  • ангел кънев-
  • боец

Сега се чудят каква постановка да изиграят, правят се на жертви и застрашени. Усещаме страха им. Всъщност това са криминални престъпници. И то не от най интелигентните

ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Свидетели сме на новата ‘Мата Хари“. Някой сложил в чекмеджето на прокурора от специализираната прокуратура Ангел Кънев писмо с патрон и изрезки от вестници. Абсолютна пунта мара. До вчера същата прокуратура се присмиваше на изрезките от вестници, а днес квичат, че някой ги заплашвал. И никой не е видял, не е чул и не знае как това писмо е стигнало в чекмеджето. По тъпо е само обяснението на Цацаров, че нито един суджук не е стигнал до Бойко Борисов, помните ли?

Кой е Ангел Кънев? Ще ви разкажем само един случай (а можем десетки), пишат от БОЕЦ.

На 10.05.2019г. прокуратурата удари за пореден път БОЕЦ с цялата мерзост на която е способна. Във Видин бе командирован екип на ГДБОП от София по прокурорско разпореждане за разпит и снемане на сведения. Призовани и разпитани са всички членове на Управителният съвет на БОЕЦ – Георги Георгиев, Георги Карамфилов и Венелин Иванов. Проверката е на Специализираната прокуратура по анонимен сигнал срещу Георги Георгиев – председател на БОЕЦ и срещу самото Сдружение.

Шпицкомандата на Цацаров разследва бойците за „пране на пари, данъчни и финансови измами, укрити доходи и организирана престъпна група (не е ясно с какво се е занимавала тази група, освен с нападение над сградата на Министерски съвет, както е посочено в сигнала). Прокурора от Специализираната прокуратура Ангел Кънев е изисквал от НАП да образуват ревизии на членовете на УС на БОЕЦ, като физически лица, както и на самото Сдружение и на фирмата на председателя на Сдружението. Изразените в анонимният сигнал (прокуратурата сама си го е написала, по точно сигнала е написан във фабриката на Петьо Еврото) съмнения са, „от къде Георги Георгиев и БОЕЦ имат пари да ходят и организират в София протести срещу властта и главният прокурор“, както и „при техни протести се хвърлят яйца и домати срещу министерски съвет, скандират се недопустими призиви за оставка срещу премиера и това е отблъскващо“.

Към този момент БОЕЦ бяхме внесли 24 сигнала за #АпартаментГейт срещу Карадайъ, Цацаров, Каракачанов, Атидже Вели, Пламен Георгиев, Цветанов и тн. Дни преди това бяхме внесли и сигнал и завели дело срещу участието на Пеевски в евроизборите. И Наглите реагираха с поредният удар, а Ангел Кънев бе изпълнителя на мократа поръчка.

Няколко дни по-късно Пеевски изпрати три мутри, които в продължение на няколко дни преследваха и тормозеха Георги Георгиев от БОЕЦ и съпругата му представяйки се за журналисти. Бяха решили да ни унищожат, а Ангел Кънев бе поел поръчката. Доказано анонимен и негоден сигнал, без подател, подпис и лични данни на автора. ЗСВ категорично забранява на прокуратурата да образува проверки и досъдебни производства по анонимни сигнали, но за Кънев това не е проблем. Напротив, по негово прокурорско разпореждане е изпратен цял екип от БОП-аджии да профилактират Георгиев и колегите му от Управителния съвет и през МВР и НАП да ни размажат. Не успяха. Кънев се покри в дупката си, а нас само ни амбицираха още повече.

Сега се чудят каква постановка да изиграят, правят се на жертви и застрашени. Усещаме страха им. Всъщност това са криминални престъпници. И то не от най интелигентните.

Преди дни бе разбит офиса на един от ключовите свидетели срещу Гешев от сигналите на БОЕЦ по случая ‘ЖОСИ“. Двама маскирани с брадви са извършили погром в сградата и помещенията на офисите на Георги Георгиев от Жоси! Класически сициалиански знак за сплашване и заплаха за убийство. Не чухме някой прокурор да реагира. И тук ще ви кажем нещо, което вероятно знаете. От самата прокуратура, по точно от шпицкомандата вътре – прокурорите Маджарова, Франтишек, Пиронева, Кънев, Бецова, Бисер Кирилов, Илиян Рангелов, бригадата на Петьо Еврото и тн. се поръчват репресии, арести, обвинения, нападения, палежи, дори убийства. И повтарям – това са криминални престъпници.

Гешев, Цацаров и цялата им банда трябва да бъдат отстранени, задържани и съдени за престъпления срещу личността и правосъдието.

Във вторник, 10.00ч. БОЕЦ и непримирмите граждани ще бъдем отново пред ВСС. Тогава ще се разглежда по същество предложението на министър Йорданова за отстраняването на Гешев!

Битката продължава.

Гражданската битка продължава! Пред нас продължава да стои голямата цел – отстраняван на Гешев, отстраняване на ВСС, справедливост, съдебна реформа и свобода!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    113 12 Отговор
    Прилича на човекоядец от филм на ужасите.

    Коментиран от #35

  • 2 Еееее

    92 10 Отговор
    кой да е ? Услужлив дялан камък !
  • 3 Пророк

    108 11 Отговор
    Всичко това е постановка на КАСКЕТА !
  • 4 zeus

    102 14 Отговор
    Тоя от снимката директно 10 години затвор само за престъпна мутра.
  • 5 Поредната

    72 11 Отговор
    Провокация и инсценировкс на ка-ската и помакесата говорител, за да отклонят вниманието от това че са за затора ! ..?Ахти държавата , дето ени мутри я въртят на малкия си пръст , нямам думи
  • 6 Ivo

    17 66 Отговор
    Тоя Гошо от боец е луд!

    Коментиран от #23

  • 7 ВЪВ ПЛИК

    64 11 Отговор
    ПАТРОН...ВИЕ ВЗЕХТЕ ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА БАЛАМУРНИЦИ...КЪДЕ Е БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА...КЪДЕ Е....
  • 8 НЯКОЙ

    82 10 Отговор
    Това е този прокурор, когото Сашо Диков преследваше, за да разбере как така се е облагодетелствал с евтини имоти от Винарна Пещера, след като е разследвал Миньо Стайков или нещо такова! Но отговор не получи, макар почти да му увисна на врата! Дългуча се измъкна и се скри зад една масивна врата!
  • 9 Мими

    60 10 Отговор
    Лелееее наистина е не само грозен ама и мнооого противен, всичките да подбирани по тези показатели.

    Коментиран от #16, #18, #27

  • 10 Гост

    64 12 Отговор
    ,,ТОВА НЕЩО,, Е МЪЖКАТА СЕКРЕТАРКА НА КАСКЕТА...................
  • 11 Усмивка

    44 10 Отговор
    От старите ленти. Постановка
  • 12 Тая

    40 6 Отговор
    "ценност" я докараха в София някъде от турската граница , защото такава в цяла България не се намери !
  • 13 Никой нормален не ви вярва

    53 11 Отговор
    Този сам се е заплашил пред огледалото!
    А сега искат МВР да разследва огледалото.
  • 14 Адмирации на

    50 10 Отговор
    Боец и всички останали почтенни хора, които се борят за СПРАВЕДЛИВОСТ. Трябва да бъдат изчегъртани Гешев и Цацаров, те са едно цяло с тиквата и прасето.
  • 15 Само

    40 10 Отговор
    Му вижте мутрата и не е нужен коментар
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Чук и Гек

    28 9 Отговор
    Интересно, защо заплашват точно този, който поне изглежда като прокурор, а никой не заплашва Сийка Милева, специлизираната Маджарова и десетки и стотици подобни балерини - магистратки!? Ами те ще станат любовници на истинските мафиози, като една такава в Сливен, как се казваше не знам, но бе дружка на местния, спряган за гангстер Атанас Мъндев!
  • 18 А бе Мими

    14 11 Отговор

    До коментар #9 от "Мими":

    Пусни една твоя снимка, че да видим каква си "красавица". А ,че нямаш и половин гънка си личи от коментара.
  • 19 epsso

    27 8 Отговор
    Повече от очевидно е че е инсценировка. Достъпа до каинетите на прокурорите е само и единствано с чип за вратата на отделните етажи. Няма кой от деловодството да получи безадрасан материал.
  • 20 тома

    28 8 Отговор
    Не знам кой кого плаши но този от семейство Адамс може да ти вземе акъла ако го видиш посреднощ
  • 21 Пловдив

    33 7 Отговор
    Тази гнусна муцуна, на прокурор ли е, или на комплексиран, масов убиец?!?
  • 22 единен

    30 6 Отговор
    Това е една голяма инсценировка .Този престъпник иска да се изкара жертва.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Читател

    19 6 Отговор
    Този филм сме го гледали
  • 25 Луд за връзване

    8 19 Отговор
    Гошо Тъпото продължава с напъните си да се изкара най, по, "борец" срещу хората от чийто ръце ядеше бял хляб😂😂😂.Дори лично занесе писмо до Борисов с уверения, колко е предан на партия ГЕРБ и лично на Генерала, както сам го наричаше😂😂😂.Обаче не предвиди, че Бойко след като разбра за кражбата му на членския внос на видинската организация, го изрита като мръсно коте ,😂😂😂 И тогава Гошо Тъпото намери спонсор в лицето на мустакатия "београдчанин", продаде се за 30 сребърника и сега се изявява като великия боец за правда😂😂😂А разбира се, "забрави", че лично Борисов нареди да го докарат от Видин във Военна болница в София и да му спасят жалкия животец!😂😂😂Предателите са винаги и навсякъде нищожества и който му се връзва на Гошо е същият като него!!!!
  • 26 Гост

    17 6 Отговор
    Тоя от самолет му личи, че най-обича далаверата и въобще не му се занимава да прилага закони, обвивения и тем подобни глупости извън далаверата
  • 27 Има и други такива

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "Мими":

    А щото пък Пинокио е убавец Мистър Свят😂😂😂😂
  • 28 ИСТИНАТА

    15 6 Отговор
    Е ЧЕ ПРОКУРОРА МАФИОТ И ПО ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК ОТ БАНКЯНСКАТА МУТРА БУДА ЗАЩОТО ЧРЕЗ ЗАКОНА ПАЗИ МАФИАТА И ПРЕСТЪПНИТЕ И ДЕЛА !
  • 29 БУДА

    18 6 Отговор
    Вижте добре това престъпно лице огледало на шайката управляваща ни 12 с години с ортаците си от престъпната прокоратура и мислете българи !
  • 30 Оракула

    19 6 Отговор
    Това е Българския Прокурорски елит ,
    създаден от Красьо" Черния"!
    Там в Сараите ,
    се "излюпи" Прокурорското котило на Хунтата
    начело с" КТБ- ФУРИЯТА" ,
    ИВАН ГЕШЕВ!!!
  • 31 Перо

    14 6 Отговор
    Съдииката,която освободи Цвъки от отговорност за апартамента с асансьора,после стана шеф на специализираната прокуратура!
  • 32 Перо

    7 11 Отговор
    Още колко време ще чакаме закриването на специализирания съд и прокуратура! Просто Киро нищо не прави,а се занимава с проблемите на РСМ!
  • 33 Анализатор

    15 6 Отговор
    Това е портрет на психично болен и престъпен тип. А и от биографията му това се потвърждава!
    Типичен представител на Бг мафията, пък и така изглежда.
  • 34 Оценка

    8 8 Отговор
    Видимо душевно болен е този човек. Моля ви не го хулете, нуждае се от лечение и изолация..
  • 35 Джендъри

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Има ли съдебна власт в БГ не зависима от мафията ГЕРБ,ДПС,СДС,БСП и т.н.?
  • 36 12783

    3 7 Отговор
    Малии тоякопейкин трябва да си го вземе за знаменосец Що сме толко грозни
  • 37 адаша

    7 6 Отговор
    Трябва да се въведе фейсконтрол в държавните учреждения. Тоя, смени ли костюма с анцуг, на кого ще ви заприлича?
  • 38 Йеронимус БОШ

    6 0 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА няма граници и спирачки !
  • 39 Да му

    6 0 Отговор
    Леят куршум на човека!
  • 40 А ми

    2 0 Отговор
    само като му видиш мутрата на този блюстител на реда и законността и да ти се изправят всички косми вертикално.