Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 20:35 2 938 0

Ева Мендес разкри тайни за новородената си дъщеря

  • ева мендес-
  • дъщеря-
  • есмералда-
  • майка-
  • райън гослинг

Тя и Райън Гослинг се сдобиха с момиченце през септември, което нарекоха Есмералда

През септември, Ева Мендес роди момиченце от актьора Райън Гослин. От раждането на супер бебето Мендес-Гослинг, майката и бащата прекараха последните два месеца в очевидно уединение и успяха да опазят новороденото от любопитните обективи на таблоидите, пише списание "Венитифеър".

Сега, обаче, Мендес излезе от сенките и великодушно даде на света няколко интересни подробности около раждането, родителството и съвместния й живот с русокосия актьор.

Мендес заяви пред "Violet Grey", че и тя и Гослинг знаели, че бебето им ще бъде момиче "и били много развълнувани как да я кръстят." Противоречащи предишни информации и слухове твърдяха, че Мендес е кръстила дъщеря си на героиня от неин филм.

"Райън и аз обичам героинята Есмералда от романа на Виктор Юго, "Парижката Света Богородица" и мислим, че е хубаво име", обясни Мендес и допълни: "Името има и семейно значение. Амада беше името на баба ми. Това означава "любима" на испански език."

Актрисата също така разкрива, че тя има мощна подкрепа зад гърба си дори когато Гослинг не й помага с грижите за детето, така че не се нуждае от бавачки.

"Есмералда има две невероятни баби и невероятни лели, които идват постоянно и наистина ми помагат", каза актрисата.

"За мен, част от това да бъдеш майка на този ранен етап от живота на бебето е борбата да не си в състояние да спиш и да не знаеш какво правиш и наистина да преминеш през това", обяснява Мендес.

Като се има предвид, че нито тя, нито Гослинг са имали бебе преди, Мендес казва, че тя разчита на интернет форуми за морална подкрепа. "Аз посещавам различни сайтове за майки и бебета и чета коментарите на други родилки, защото аз намирам много утеха и подкрепа" казва актрисата.

Въпреки трудностите, с които тя се сблъсква като родител, според нея на Есмералда й е по-трудно. "Всичко е борба за нея. Например, аз не съм повръща от 90-те насам, а тя повърна два пъти откакто започнахме това интервю."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА