Last news in Fakti

4 Юли, 2014 16:41 782 0

Тежка контузия сполетя Пламен Илиев

  • илиев-
  • счупване-
  • контузия

Стражът на Левски може да е счупил крак

Тежка контузия сполетя Пламен Илиев - 1
Снимка: БТА/АР
Вратарят на Левски Пламен Илиев най-вероятно ще бъде извън игра до края на годината. Илиев е със съмнение за счупване на подбедрицата на левия крак по време на подготовката на Левски в Правец. До края на деня ще стане ясно дали наистина става въпрос за този вид тежка контузия, след като Илиев мине обстоен преглед в София. Това е тежък удар за левскарите, които са пред раздяла с друг вратар - Горан Блажевич. Преди дни със "сините" подписа Стефано Кунчев, но той става по-скоро за втори вратар.

В същото време защитниците Аймен Белаид и Пламен Крумов подновиха пълноценни тренировки със своите съотборници. Те лекуваха контузии и не се подготвяха известно време с тима. Белаид и Крумов се включиха в сутрешното занимание на Левски, което беше проведено с начален час 9:30. Втората тренировка на "сините" е насрочена за 18:30 този следобед.

Левски ще играе контролна среща с тима на Берое Стара Загора. Двубоят е насрочен за неделя, 6-и юли, от 18:30 часа в Правец. Съдия на мача ще бъде Георги Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА