6 Юли, 2014 16:29 1 702 1

Сколари: Неймар не си чувстваше краката!

  • сколари-
  • контузия-
  • неймар-
  • мондиал 2014-
  • колумбия

Контузията му е голям удар за Бразилия, заяви Сколари

Сколари: Неймар не си чувстваше краката! - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът Луиш Фелипе Сколари разкри, че бразилския национал Неймар е нямал чувствителност в краката след удара в гърба, който отнесе от Хуан Сунига в мача срещу Колумбия в петък. Лидерът на Селесао отпада до края на световното заради счупен гръбначен прешлен, а според специалисти той е можел да остане парализиран, ако ударът е бил с един сантиметър по-нагоре.

"Веднага след удара в гърба Неймар е казал на Марсело, че не си чувства краката. Марсело беше уплашен и извика лекаря на терена", сподели Сколари пред вестник "Марка".

"Тази картина беше голям шок - как изнасят Неймар на носилка до хеликоптера в тежко положение, докато плаче. Той беше нашият лидер, той е футболист, който може да направи разликата във всеки един отбор. Ние загубихме нещо, което не искахме да губим, особено преди полуфинала и финала. Той ще бъде на стадиона, ако е в състояние да бъда на пейката или на трибуните. Всичко зависи от състоянието му в близките дни", добави Сколари.

В същото време Хуан Сунига вече отнеси смъртни заплахи от крайни бразилски ултраси, въпреки извинението си към Неймар и цяла Бразилия.

 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TODOR STOYANOV

    1 0 Отговор
    ХУАН СУНИГА Е ПЪТНИК!ЖЕСТОКА ПСТЪПКА-ЖЕСТОКО НАКАЗАНИЕ!