Last news in Fakti

7 Юли, 2014 17:57 1 572 0

Кройф: Дано Германия победи Бразилия

  • кройф-
  • холандия-
  • германия-
  • бразилия-
  • мондиал 2014

Само германците са постоянни, категорична бе холандската легенда

Кройф: Дано Германия победи Бразилия - 1
Снимка: БТА/АР
Легендата на холандския футбол Йохан Кройф счита, че Германия е единственият отбор, който играе постоянно добър футбол на световното първенство по футбол. Бившият треньор на Барселона пожела успех на Маншафта срещу Бразилия в утрешния полуфинал между двете страни.

"Германия е единственият отбор, който показва добър футбол. Германците впечатляват с пасовете си, пробивите си, позиционната игра и начина, по който използва вратаря си", сподели Кройф пред вестник "Телеграаф".

"Особено се наслаждавам на играта на Тони Кроос, това момче прави всичко по правилния начин. Контролът върху топката при него е почти перфектен. Неговите подавания винаги имат точната скорост. Надявам се, че Германия ще победи Бразилия."

"В редиците на Бразилия много добри футболисти ще останат на пейката. А тези, които получат право да бъдат на терена, остават назад и играят само с високи топки. Грях е Бразилия и Аржентина да не използват талантите си толкова често."

"Холандия трябва да играе срещу Аржентина така, както го направи в края на мача срещу Коста Рика. Поздравявам Холандия с достигането до полуфиналите, световното първенство вече е успешно, защото ние се изкачихме от 15-о до пето място в ранглистата."

"Според мен решението на Луис ван Гаал да смени вратарите преди изпълнението на наказателните удари беше разкошно. Аз самият обичам такива неща. Не останах доволен от играта срещу Коста Рика, особено през първото полувреме защитниците не участваха дейно в изграждането на атаките."

"Вместо да играем в дълбочина, ние разигравахме на широчина. По този начин Робен почти не играеше с топката, а той е футболистът, който можеше да направи разликата", добави Кройф.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА