Last news in Fakti

16 Юли, 2014 16:28 723 0

Балъков: Трябва да победим Дьошдьор

  • литекс-
  • дьошдьор-
  • лига европа-
  • балъков

Наставникът на Литекс иска победа на всяка цена

Балъков: Трябва да победим Дьошдьор - 1
Снимка: БТА
Единствената цел пред Литекс е победата, заяви старши треньорът на ловчанлии Красимир Балъков преди двубоя от Лига Европа срещу унгарския Дьошдьор. Двата тима се срещат в четвъртък вечер от 20:45 на градския стадион в Ловеч.

"Ние нямаме друга цел освен победата. Очаквам да влезем в този мач, така както влязохме в предишния - агресивно, със спазване на тактическите задачи и още в самото начало да решим мача. Важно е да отбележим гол, за да получим самочувствие, но ако не се получи трябва да имаме търпение, защото това са турнирни двубои и имаме още един мач в Унгария".

"Все пак се надявам да победим в първия мач и да си осигурим преднина, която да ни даде спокойствие за реванша", каза Балъков.

21-годишният френски халф Петрус Бумал ще бъде включен в групата на Литекс за утрешния първи мач от втория предварителен кръг на турнира. Бумал беше привлечен от отбора на Сошо. Той е юношески национал на Франция. В състава на Литекс няма да бъде вратарят Илко Пиргов, който си търси нов клуб.

За мача срещу унгарците Красимир Балъков няма да може да разчита и на юношеските национали Кирил Десподов, Никола Колев, Георги Минчев, Пламен Гълъбов и Реян Даскалов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА