Last news in Fakti

21 Юли, 2014 12:18 685 0

Феновете на Фламенго набиха бивш футболист на Арсенал

  • фламенго-
  • андре сантос-
  • бой

Андре Сантос си го отнесе за поредната загуба на най-популярния бразилския отбор

Феновете на Фламенго набиха бивш футболист на Арсенал - 1
Снимка: Уикипедия

Привържениците на бразилския отбор Фламенго набиха защитника на клуба Андре Сантос, след тежка загуба с 4:0 от тима на Интернасионал, съобщи Ройтерс.

Феновете на стадиона в Порто Алегре издебнали Сантос докато той излизал от съблекалните и започнали да го удрят през лицето и ритат. Бранителят е трябвало да спринтира до клубния автобус, за да се спаси от бесните запалянковци, които се надпреварвали да го удрят.

Загубата с 4:0 от Интернасионал закова Фламенго на последното 20-то място в бразилското първенство след 11 изиграни мача. Това се прие доста тежко от феновете на клуба, който се счита за най-популярния в Бразилия.

Андре Сантос подписа с отбора през миналия юли, като така и не успя да впечатли местните привърженици. Той има солидна визитка в Европа, като е прекарал по два сезона във Фенербахче и Арсенал. Той има и записани 24 мача за националния отбор на Бразилия. Лидер в бразилското първенство към този момент е отборът на Крузейро, който има преднина от 5 точки пред втория Коринтианс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА