Last news in Fakti

21 Юли, 2014 13:44 758 0

Атлетико Мадрид започна преговори за Фернандо Торес

  • фернандо торес-
  • челси-
  • атлетико мадрид

От Челси искат за своя нападател 13 млн. паунда

Атлетико Мадрид започна преговори за Фернандо Торес - 1
Снимка: БТА/AP

Ръководството на Атлетико Мадрид започна преговори за привличането на нападателя на Челси Фернандо Торес, съобщи Евроспорт.

Челси иска за испанския нападател около 13 млн. паунда. От Атлетико обаче се надяват да успеят да смъкнат цената. Директорът на „дюшекчиите“ Мигел Анхел Гил Марин е прекарал целия уикенд в Лондон, преговаряйки за правата на Торес.

Лондончани привлякоха голмайстора на Атлетико Диего Коща, който испанските шампиони замениха с нападателя на Байерн Мюнхен Марио Манджукич. Клубът обаче иска да има още опции в нападение, след напускането и на Давид Вийя в посока Америка.

Фернандо Торес вече е играл за Атлетико Мадрид, като е считан за легендарна фигура в клуба.  Между 2001 и 2007 г. той отбеляза 91 гола в 244 мача за клуба. Той премина в Челси  от Ливърпул през 2011 г., като  „сините“ платиха за него 50 млн. паунда. На „Стамфорд Бридж“ обаче той така и не намери своята силна форма, като с идването на Диего Коща се очаква да бъде закотвен на пейката. За това и евентуален трансфер в Мадрид би се отразил добре на неговата кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА