Last news in Fakti

6 Август, 2014 12:07 563 0

Йоканович все още чака пари от Левски

  • славиша йоканович-
  • левски-
  • пари

Същото важи и за помощниците на сърбина Александър Янкович и Драган Болич

Йоканович все още чака пари от Левски - 1
Снимка: БТА

Бившият старши треньор на Левски Славиша Йоканович все още има да получава пари от краткия си престой при „сините”, пише вестник „24 часа”.

Същото важи и за помощниците на сърбина от периода на „Герена” Александър Янкович и Драган Болич. За целта те са оторизирали българския адвокат Михаил Михайлов да преговаря с ръководството на клуба.

След напускането на триото между двете страни бе сключено споразумение за изплащане на обезщетение. Сроковете в него обаче не се спазват. Йоканович пристигна в Левски през втората половина на юли миналата година. Той се задържа до началото на октомври. След нулево равенство с „Локомотив (София) сърбинът бе натирен. С него си тръгнаха и асистентите му Янкович и Болич. Преди това бе оформено въпросното споразумение.

В понеделник пък от Левски бе махнат и испанският специалист Пепе Мурсия. Той работи за „сините” по-малко от два месеца. Собственикът на клуба Тодор Батков обяви, че Мурсия трябва да е доволен, защото си тръгва с добра неустойка от София. Същото сигурно важи и за асистента му Анхел Пинтадо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА