Last news in Fakti

9 Август, 2014 16:00 3 298 0

Гаф извади Мария Матева от борбата за медалите

  • мария матева-
  • гаф-
  • художествена гимнастика-
  • световна купа-
  • софия

Българската състезателка е трябвало да играе с друг уред

Гаф извади Мария Матева от борбата за медалите - 1
Снимка: Fbgr.org

Българската гимнастичка Мария Матева сътвори голям гаф на турнира от Световната купа, който се провежда от днес в София. Националката ни получи оценка „нула” на съчетанието си с лента. Матева изигра блестящо съчетанието си, но в последствие се оказа, че е трябвало да играе на обръч.

Грешката най-вероятно е допусната от човек от треньорския щаб, но все още не е ясно кой точно е виновен. Поради тази оценка гимнастичката ни остана извън класирането за многобоя. 

Световната купа по художествена гимнастика, която е малко повече от месец преди световния шампионат в турския град Измир, ще се проведе този уикенд в българската столица.

На откриването присъства служебният министър на младежта и спорта Евгения Раданова, както и председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА