Last news in Fakti

31 Август, 2014 15:51 745 0

Георги Миланов и ЦСКА с разгром в Русия

  • георги миланов-
  • цска москва-
  • русия

Армейците разгромиха Ростов с 6:0

Георги Миланов и ЦСКА с разгром в Русия - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на българския национал Герги Миланов ЦСКА Москва спечели мача си от руския шампионат срещу Ростов с 6:0.

Миланов започна срещата като титуляр и остана на терена до 62-та минута, когато беше заменен. Той бе един от най-дейните футболисти за руските „армейци“ и основен мотор в организирането на техните атаки.
През първото полувреме българинът бе в основата на няколко много добри атаки на своите съотборници, които така и не завършиха с гол. Все пак такъв падна в 42-та минута, когато Бибрас Натхо вкара от дузпа.

В началото на второто полувреме Натхо отправи опасен удар към вратата на Ростов, вратарят Плетикоса изби, но топката попадна в краката на Муса, който отбеляза за 2:0. В 54-та минута Георги Миланов нахлу през лявото крило, подаде на Ерьоменко, който продължи към Натхо, който отбеляза за 3:0.  В 59-та минута Муса покачи за 4:0, а няколко минути по-късно прекрасна комбинация между Натхо и Ерьоменко завърши с гол на последния за 5:0. Бибрас Натхо увенча прекрасната си игра в този мач в 91-та минута, когато оформи своя хеттрик за 6:0.

С тази победа руските шампиони събраха 13 точки  в своя актив и се намират само на 3 зад лидера Зенит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА