Last news in Fakti

31 Август, 2014 17:35 727 0

Ливърпул с нов рецитал срещу Тотнъм

  • ливърпул-
  • тотнъм-
  • англия

Мърсисайдци спечелиха с 0:3

Ливърпул с нов рецитал срещу Тотнъм - 1
Снимка: БТА/AP

Ливърпул спечели гостуването си срещу Тотнъм в мач от третия кръг на Английската висша лига.

В срещата своя официален дебют направи и нападателят Марио Балотели, който премина на „Анфийлд“ през тази седмица. Отборът на Брендън Роджърс стоеше по-добре в мача през почти целия мач и напълно си заслужи трите точки.

Мачът на „Уайт Харт Лейн“ започна с вихрен натиск на Ливърпул. Балотели можеше да открие головата си сметка още в 3-та минута, след като засече с глава центриране на Стъридж. Вратарят Уго Лорис обаче отрази неговия удар. Резултатът бе открит в 8-та минута. Тогава Стъридж нахлу по крилото и даде пас на Хендесън, който откри непокрития Стърлинг, който нямаше проблеми да отбележи за 0:1. След гола двата отбора заиграха изключително двуостро и атакуващо, като си размениха по няколко добри положения. В 32-та минута Стъридж излезе сам срещу Лорис, който успя да избие топката от краката му. Тя обаче се озова у Балотели, който пропусна на празна врата от около 30 метра. Тотнъм отвърна в 42-та минута. Тогава защитата на „мърсисайдци“ увисна и остави Шадли на много чиста позиция. Неговият удар обаче бе избит от вратаря Миньоле.

Второто полувреме започна с гол за Ливърпул. В 48-та минута Джон Алън влезе в наказателно поле, а Дайър го повали за дузпа. Стивън Джерард нямаше проблем да реализира за 0:2. В 60-та минута Морено отне топката още в половината на Ливърпул, след което направи невероятен самостоятелен рейд, завършил с точен удар и 0:3 за „мърсисайдци“. В 70-та минута Стърлинг нахлу по прекрасен начин в наказателното поле на Тотнъм, но се засуети и не успя да отправи точен удар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА