Last news in Fakti

5 Септември, 2014 00:56 876 0

Мечтан дебют за Конте начело на Италия

  • италия-
  • холандия-
  • антонио конте

Италианците победиха Холандия с 2:0

Мечтан дебют за Конте начело на Италия - 1
Снимка: БТА/AP

Антонио Конте направи мечтан дебют като селекционер на националния отбор на Италия, побеждавайки Холандия с 2:0 в контролен мач в Бари.

Водачът в квалификационната група за Европейското първенство на България реши мача си с бронзовия медалист от Световното първенство в Бразилия още в началото на срещата. Чиро Имобиле откри резултата в 3-та минута, след като бе изведен зад холандската отбрана с брилянтен пас от центъра на терена. Той преодоля вратаря Силенсен и отбеляза на празна врата.

Само няколко минути по-късно италианците получиха дузпа за нарушение срещу дебютанта в отбора Симоне Заза. Бруно Мартин Инди събори младият нападател като последен в отбраната и за това получи директен червен картон. Дузпата бе реализирана от Паоло де Роси за 2:0. Това общо взето уби всякаква интрига в срещата. До края на мача Заза и Имобиле създадоха още няколко положения, а най-активни за холандците бяха Робин Ван Перси и Уесли Снайдер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА