Last news in Fakti

13 Септември, 2014 18:34 667 0

Байерн (М) и Дортмунд с категорични победи

  • байерн-
  • дортмунд-
  • категорични победи

Кагава се завърна с гол

Байерн (М) и Дортмунд с категорични победи - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Борусия (Дортмунд) спечели категорично с 3:1 над гостуващия Фрайбург в среща от третия кръг на Бундеслигата. Шинджи Кагава ознаменува повторния дебют и силната си игра с гол в 41-ата минута. Преди това, в 34-ата, точен за вестфалския тим на Юрген Клоп беше Адриан Рамос. Пиер-Емерик Обамеянг затъврди успеха с 77-ата минута. В 90-ата точен за гостите беше Оливер Зорг. Това е втора поредна победа за дортмундци след фаулстарта срещу Байер (Леверкузен).

В същото време, германският шампионът Байерн (Мюнхен) също се поздрави със спокойна победа с 2:0 на своя стадион "Алианц Арена" срещу Щутгарт.

Головете отбелязаха Марио Гьотце (27) и появилият се в игра след почивката Франк Рибери (85).
Неприятната новина за баварците от мача бе това, че защитникът Холгер Бадщубер не успя да продължи играта и бе принудително сменен от младия Джанлука Гаудино.

Байерн дели първото място в класирането с Байер (Леверкузен), като двата тима са с по 7 точки, докато Щутгарт е едва 19-и с 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА