Last news in Fakti

14 Септември, 2014 10:10 1 007 0

Няма шанс да вземем Евро 2020

  • българия-
  • евро 2020-
  • да приеме мачове

От гледна точка на инфраструктура ние изоставаме много

Няма шанс да вземем Евро 2020 - 1
Снимка: БТА

България е без реални шансове да приеме мачове от финалите на Евро 2020 по футбол. Това заяви пред ТВ7 пресаташето на БФС Павел Колев.

"Много трудно, да не кажа невъзможно е да получим. Това беше ясно и преди този доклад. Само най-големите оптимисти са се надявали, че можем да получим мачове от европейското след шест години, колкото и то да е паневропейско и идеята да е да се включат максимален брой държави под формата на градове.

От гледна точка на инфраструктура ние изоставаме много. Големият проблем при нас, като изключим очевидните недостатъци на града, идват от факта, че стадионът е на предпроект. Това е единствената кандидатура, в която стадиона не е започнат", обясни Колев.

УЕФА трябва да реши другата седмица, на 19-и септември, за градовете домакини на първото eвропейско първенство, което ще се проведе в няколко града в различни държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА