Last news in Fakti

22 Септември, 2014 12:00 550 0

Ривър Плейт продължава да мачка

  • ривър плейт-
  • поредна победа-
  • инденпендиенте

Това бе шести пореден успех за шампионите

Ривър Плейт продължава да мачка - 1
Снимка: БТА/AP

Шампионът Ривър Плейт победи гостуващия Индепендиенте с 4:1 в среща от осмия кръг на аржентинското футболно първенство. Шампионите постигнаха шести пореден успех и запазиха лидерската си позиция в класирането с актив от 19 точки. Ривър Плейт е с мач по-малко, тъй като срещата с Арсенал от седмия кръг миналия уикенд беше отложена заради буря и ще се играе на 26-и септември.

Точни за Ривър бяха Леонардо Пискуличи, Ариел Рохас, Теофило Гутиерес и Родриго Мора.

Индепендиенте е на четвърто място с 15 точки. Ланус се изкачи на второ място в класирането с 16 точки и мач повече, след като победи като гост Килмес с 2:0. Попаденията реализираха в края на първото полувреме Силвио Ромеро от дузпа и автогол на Алехандро Кабрал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА