Last news in Fakti

25 Септември, 2014 12:29 799 0

Новият треньор на Португалия наказан за квалификациите

  • сантош-
  • наказание-
  • квалификации-
  • португалия

Сантош няма да може да води националния тим в квалификационните срещи

Новият треньор на Португалия наказан за квалификациите - 1
Снимка: БТА/АР
Фернандо Сантош – селекционер на националния отбор на Португалия, няма да може да води тима в нито една от квалификациите на тима за Евро 2016. Това стана факт, след като ФИФА не уважи жалбата на 59-годишния специалист срещу наложеното му наказание на Мондиал 2014. По време на световното първенство в Бразилия той беше начело на Гърция и обиди съдиите на мача с Коста Рика (3:5 след дузпи).
 
Сантош може да обжалва наказанието си пред Спортния арбитражен съд в Лозана. Той беше назначен начело на Португалия във вторник, въпреки че е наказан. Санкцията срещу специалиста не важи за тренировките на тима и контролите.
 
Португалия е в Група „I“ от квалификациите за Евро 2016, която е единствената от пет отбора. Това означава, че Сантош няма да води тима в нито една от квалификационните срещи за европейското първенство във Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА