Last news in Fakti

3 Октомври, 2014 16:09 6 787 6

Христо Стоичков за Реал Мадрид: Безсрамни крадци и ревльовци

  • христо стоичков-
  • крадци-
  • реал мадрид

Камата изригна след загубата на Лудогорец от белия балет в Шампионската лига

Христо Стоичков за Реал Мадрид: Безсрамни крадци и ревльовци - 1
Снимка: БТА/AP

Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков изригна срещу футболистите на Реал Мадрид.

Камата изглежда е останал много ядосан след победата на „кралския клуб“ над Лудогорец с 1:2. Мачът беше част от груповата фаза на Шампионската лига, като след него имаше голямо недоволство от съдията, който даде много спорна дузпа за Реал, в ситуацията, за която имаше големи съмнения за симулация от страна на Кристиано Роналдо. Заради това Стоичков изригна в своя „Twitter” срещу „галактическия клуб“ и ръководството на УЕФА.

“Тези, които се мислят за галактика са безсрамни крадци и ревльовци. Платини да си ходи. Да живее УЕФА.“

Стоичков е известен с ненавистта си към Реал Мадрид още от годините си като играч на Барселона. Той често си позволява да критикува  и ръководството на УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    4 0 Отговор
    Браво ИЦО!Коментара в ,,Twitter,,заличи известно негативно отношение,към теб на част от компанията ни! БРАВО!!!!
  • 2 Симов

    5 0 Отговор
    Браво Ицо! Ти беше истински боец и мъжко момче на терена, за което и сега си на почит не само в Барселона, а и по света за разлика от тази "примадона" и "лигльо" Роналдо, който реагира като "ощипана" мома, когато го докоснат при единоборства!
  • 3 Мони НСА

    0 0 Отговор
    не го харесвам като човек но сега е напълно прав.
  • 4 Бонго

    2 0 Отговор
    Абе, Росенчо (автора), хайде пробвай да напишеш 1 статия на футболна тема без да ползваш глагола "изригна". Ще те затрудни ли? Разбирам, че е на мода в тия среди, но вкарай малко разнообразие.
  • 5 Монго

    1 0 Отговор
    Ицо може да е всякакъв, но на терена беше истински мъжкар. Спомням си, когато ги псуваше съдиите из Европата, как се бяха научили и клатеха пръст срещу него и викаха: "No мамата, no мамата"...
  • 6 меси крадеца

    0 0 Отговор
    стоичков беше много добър футболист ама за друго не става и се изказва неподготвен и простак ама с това не се става треньор и в барса го харесват че защитава независимуста на каталуня много ми е чудно ако беше някои футболист от лудогорец да говори за независимост на разград от България дали щяхте да го харесвате