Last news in Fakti

6 Октомври, 2014 11:48 16 799 4

Състоянието на Бианки остава критично

  • жул бианки-
  • формула 1-
  • критично-
  • япония

Sky Sports твърди, че Бианки не диша самостоятелно

Състоянието на Бианки остава критично - 1
Снимка: Twitter

Състоянието на Жул Бианки остава критично. Вчера пилотът на Marussia претърпя тежка катастрофа на пистата „Сузука” в Япония. Състезателят от Формула 1 бе приет в болница със сериозни травми на главата.

Sky Sports съобщи, че състоянието на 25-годишния пилот остава критично. „Нямаме официална информация, но можем да заявим, че състоянието му е критично и се бори за живота си. За голямо съжаление французинът не диша самостоятелно. Имаме информация, че не му е правена втора операция. След първата, направена му в 11 часа вечерта японско време, той се намира в интензивното отделение”, заявиха от Sky Sports.

Бианки претърпя операция на главата и остава в интензивното отделение на болницата в Мие. Тежкият инцидент в неделната прекратена Гран при на Япония породи много въпроси дали състезанието от Формула 1 е трябвало да започне по-рано, за да изпревари лошите атмосферни условия.

Французинът излетя от трасето в наводнения от дъжда завой „Дънлоп” и се удари в багер, излязъл да прибере блъсналия се на същото място обиколка по-рано болид на Адриан Сутил.

Отборът на Бианки Marussia призова за търпение и разбиране по отношение на информацията за състоянието на пилота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    1 1 Отговор
    Дано се оправи, .аси нелепото!
  • 2 Plovdiv

    0 1 Отговор
    Тамбурело, Червената вода, сега и Дънлоп...
  • 3 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 4 майор Костов

    0 0 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=MsCA3Qx_0wc