Last news in Fakti

10 Октомври, 2014 19:44 943 1

Левски кани Цървена звезда за приятелски мач в София

  • левски-
  • цървена звезда-
  • тръст синя българия-
  • приятелска среща-
  • покана

Инициативата е свързана с набиране на средства за финансиране на клуба от страна на феновете

Левски кани Цървена звезда за приятелски мач в София - 1
Снимка: БТА

ПФК Левски и Тръст „Синя България” отправиха днес официална покана към сръбския гранд Цървена Звезда за участие в благотворителен приятелски мач на 15 ноември от 14:00 часа на стадион „Георги Аспарухов” в столицата.

Инициативата е свързана с набиране на средства за финансиране на клуба от страна на привържениците във връзка с очакваното придобиване на 15% от Левски от страна на тръст „Синя България”, съобщиха „сините“ фенове на официалния си сайт.

Цървена звезда е един от най-успешните клубове на Балканския полуостров. През 1991 година сръбският отбор печели Купата на европейските шампиони (КЕШ), побеждавайки на финала Олимпик Марсилия.

Любопитното е, че на същата дата – 15 ноември, баскетболният отбор на Левски посреща друг сръбски гранд – Партизан, в мач от редовния сезон на Адриатическата лига. Двубоят ще се играе в зала „Универсиада“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    samo Levski