11 Октомври, 2014 12:30 1 282 0

Боби скочи на треньори, играчи и полицаи

  • боби михайлов-
  • бесен-
  • хърватия-
  • треньори-
  • играчи-
  • полицаи

Президентът на БФС бе бесен след загубата от Хърватия

Боби скочи на треньори, играчи и полицаи - 1
Снимка: БТА

Президентът на БФС Борислав Михайлов бе в лошо настроение след загубата на България от Хърватия в европейските квалификации. Бившият вратар подчерта, че откъм организация всичко в националния отбор е идеално. Той призна, че очаква тежко наказание след инцидентите по трибуните на "Васил Левски".

"Някои от основните играчи не играха на нивото, на което могат. През второто полувреме играхме по-добре. Питайте треньорите защо е този страх! Идва важен мач с Норвегия. Мачовете са през три дни, тежко е. Всичко е организирано, важно е момчетата да си повярват. Питайте испанския президент дали се чувства добре. Загубихме от фаворита, нали? Защото хърватите бяха фаворити преди мача. Питайте полицията за трибуните! Ще бъдем тежко наказани. Не знам какво ще бъде наказанието.

Плащаме на полицията, плащаме за стадиона да изглежда добре. Стараем се всичко да е добре. Трябва да има държавност! Това е. За каквото се сетите, националният отбор на България има най-добри условия и възможности. Нямаме играчи от световна класа и трябва да се стараят повече", каза Михайлов пред медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА