Last news in Fakti

16 Октомври, 2014 18:27 812 0

Стоичков: Суарес трябва да е титуляр срещу Реал

  • барселона-
  • стоичков-
  • суарес-
  • реал мадрид-
  • титуляр

Очаквам да играе, но не зная дали ще е титуляр, казва българинът

Стоичков: Суарес трябва да е титуляр срещу Реал - 1
Снимка: БТА/АР
Бившият футболист на Барселона Христо Стоичков изрази мнение, че би пуснал Луис Суарес като титуляр в Ел Класико срещу Реал Мадрид. Това Камата сподели, след като по-рано Суарес бе награден със Златната обувка. Дербито е следващата събота на „Сантиаго Бернабеу“ като това се очаква да бъде и първи официален мач за уругваеца с екипа на Барселона, след наказанието му за ухвапването на италианеца Джорджо Киелини на Мондиала в Бразилия.

„Ако аз бях отговорен, бих заложил на Суарес в титулярния състав. Но също така е редно да запазим спокойствие, защото не е лесно. Аз лично мисля, че той ще се появи в игра. Не знам дали ще е като титуляр. Той обаче трябва да покаже голямо желание и голямо сърце на терена“ заяви Стоичков пред „Еспортс КОПЕ”.

„Барселона положи сериозни усилия, за да привлече Суарес, а аз съм много щастлив, че именно той получава Златната обувка. Надявам се да се адаптира бързо към състава, а това, което се случи на Мондиала, е вече в историята. Очаквам Суарес да спечели толкова титли, колкото имам и аз“ добави той.

Накрая в типичен стил той пожела на Лео Меси да счупи рекорда на Телмо Сара именно в Мадрид. „Искам да вкара 2 гола на Ейбар и след това да се разпише на „Бернабеу”. Защо феновете да не аплодират един легенда в играта?”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА