Last news in Fakti

18 Октомври, 2014 10:25 828 0

Ще успее ли Литекс да измъкне нещо от „Армията”?

  • а група-
  • литекс-
  • цска-
  • българска армия-
  • левски

Червените са безпогрешни на своя стадион от началото на сезона

Ще успее ли Литекс да измъкне нещо от „Армията”? - 1
Снимка: БТА

Днес от 19:30 часа ЦСКА приема Литекс на стадион „Българска армия” в среща от 12-ия кръг на българското първенство. „Червените” са на първо място във временното класиране, но им предстои дерби срещу Левски и победата сега изглежда повече от задължителна.

От началото на сезона „армейците” са безпогрешни на своя стадион – пет победи от пет мача с голова разлика 15:0. В първия кръг ЦСКА взе трите точки при гостуването си на Литекс, но по трудния начин. Сега ще е подкрепен от своите фенове, които се завърнаха в любимия си сектор „Г”, и на хартия задачата пред Стойчо Младенов и компания изглежда по-лесна.

Литекс, от своя страна, е пети в класирането, като „оранжевите” загубиха в последния кръг от Локомотив (Пловдив). Ловчанлии към момента не показват постоянство за атакуване на титлата, но могат да объркат много сметки и да станат първия отбор, взел нещо на „Армията”.

В часовете преди мача ръководството на ЦСКА информира обществеността, че са възможни провокации на стадиона. Според шефовете на „червените” определени лица, свързани с бившите собственици, се готвят да направят провокация в мача срещу Литекс, която да доведе до наказание на тима.

Треньорът на гостите Красимир Балъков заяви, че отборът му ще излезе на „Армията” в търсене на победата: „Ние сме амбицирани против всеки съперник за победа. Така ще бъде и в София. ЦСКА е по-опитният отбор, но нашите млади футболисти знаят как да играят срещу такива тимове”.

От 17:15 часа Локомотив (Пловдив) е домакин на Левски. Пловдивчани „изплуваха” от дъното след победата над Литекс в последния кръг, докато „сините” са в страхотна форма и са само на две точки от второто място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА