Last news in Fakti

18 Октомври, 2014 15:47 959 4

Пенев: Ники Михайлов беше готов за игра

  • пенев-
  • михайлов-
  • българия-
  • квалификация

Хареса ми по време на тренировките и за това го пуснах титуляр, разкри селекционерът

Пенев: Ники Михайлов беше готов за игра - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът на футболните ни национали Любо Пенев направи любопитен коментар за бъдещето си и за моментното състояние на "лъвовете". Както е известно, родните ни национали записаха две последователни загуби в европейските квалификации - от Хърватия в София и от Норвегия в Осло. Тези поражения сериозно разклатиха позициите на Пенев и веднага се появиха информации, че той ще бъде уволнен. Дори се заговори, че Красимир Балъков или Петър Хубчев ще наследят Пенев начело на трикольорите.Ето какво сподели Пенев пред "Труд":

"Абсолютно никой от Изпълкома не е разговарял с мен след двата загубени мача. От 3-4 дни само определени лица го правят чрез медиите. Явно се цели да ме провокират и вкарат в някакъв обяснителен режим. Определено се търси скандалния момент и публичния конфликт. Няма да приема каквото и да било вмешателство и ултиматум".

"Вариант да имам консултант в щаба или да се разделя с някои от тримата ми асистенти? Това са абсурдни варианти. Консултант? Представяте ли си Любо Пенев да работи с надзорник? Или - за да спаси поста си, Любо Пенев да гони хора от своя щаб! Няма как да се случи това. На никаква цена", заяви треньорът.

"За мача с Норвегия направих пет промени в състава, защото се налагаше след загубата от Хърватия. Всички питат обаче за една от тях. Окей, ще ви кажа. Николай Михайлов бе абсолютно готов за игра, нищо че в клуба си имаше само един мач след контузията. Хареса ми в тренировките на лагера, усетих готовност и амбиция да покаже качествата си. Затова и реших да заложа на него. И ако бяхме спечелили, този ход щеше да получи много адмирации. Но сега има само въпроси. Това е футболът", добави Пенев.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    E НАИГРА СЕ
  • 2 Монго

    1 1 Отговор
    Готов за игра ама по дискотеките, с някоя фолк мекица...
  • 3 1912

    2 0 Отговор
    ДУХАЙ СУПАТА ПЕНЕВ ТИ И ЦЯЛОТО 'БФС' ДЕТО ОЩЕ ТЕ ДЪРЖАТ,НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЕВАНДУЛИ ПУСКАШ ДА ИГРАЯТ,НЕ ТИ СТИГА ЗАПЛАТАТА А ЛАМТИШ И ЗА ПАРИ ОТ МЕНИДЖЪРИТЕ А? КАКВИ СА ТЕЗИ футболисти който ПУСКАШ В ИГРА? ДА ОТКРИЕШ ТОПЛАТА ВОДА ЛИ ИСКАШ?
  • 4 Пурко

    0 2 Отговор
    Какво толкова е станало. Да духаме супата и това е......Голямо чудо, че сме паднали два мача. Малката перука е страхотен вратар......Баща му е невероятен ръководител......