24 Октомври, 2014 17:37 695 0

Луис Енрике: Суарес ще играе срещу Реал (Мадрид)

  • луис енрике-
  • луис суарес-
  • барселона-
  • реал мадрид

Суарес ще изиграе първи официален мач с представителния тим на Барселона

Луис Енрике: Суарес ще играе срещу Реал (Мадрид) - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че Луис Суарес ще играе в утрешния сблъсък срещу Реал (Мадрид) в испанското първенство. Наставникът обаче не уточни дали ще пусне уругваеца като титуляр, или като резерва.

Нападателят на каталунците „излежа” своето 4-месечно наказание за ухапването на Джорджо Киелини и вече е на линия за официални мачове. „Ел Класико” е с начален час 19:00 българско време.

„Със сигурност ще запише минути срещу Реал, но не мога да кажа колко. Това е голямо събитие за него – най-накрая да се присъедини към тима”, сподели Луис Енрике, цитиран от Goal.c.om.

Барселона е на първо място в класирането с актив от 22 точки – с 4 повече от третия Реал. Впечатляващ е фактът, че каталунците все още не са допуснали гол в собствената си врата от началото на сезона в Примера дивисион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА