5 Ноември, 2014 15:51 672 0

Роджърс: Заслужавахме точка срещу Реал

  • роджърс-
  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • резерви-
  • шампионска лига

Не мисля, че решението ми да направя промени в състава бе хазартно, обяви мениджърът на Ливърпул

Роджърс: Заслужавахме точка срещу Реал - 1
Снимка: БТА/АР
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана много разочарован от факта, че отборът му допусна трета поредна загуба в Шампионската лига. "Червените" записаха поражение на "Сантяго Бернабеу", след като Реал Мадрид стигна до минимален успех с 1:0. Специалистът заложи предимно на резерви в срещата, като интересното е, че този път "Мърсисайдци" се разминаха с тежка загуба, каквато допуснаха на собствения си стадион.
 
"Разочаровани сме от резултата, тъй като по мое мнение се представихме отлично. Започнахме мача много добре, показахме голяма увереност и смелост в играта си. Защитавахме се добре с оглед на факта, че срещу нас имаше отбор, който печели срещите си с по четири, пет или шест гола и който в момента е най-добрият тим в света", обяви Роджърс на пресконференцията след мача.
 
"Мисля, че е малко жалко, че не взехме нищо от тази среща. Играчите винаги искаха да бъдат сигурни, че ще останат в мача и играха много смело. Виждали сме на този стадион как някои мачове свършват за по 20-25 минути, но ние се борехме. Според мен заслужавахме една точка от този мач с оглед на смелата ни игра и самото ни отношение към мача.
 
"Колкото до избора ми за стартов състав ще кажа само, че в момента не сме отбор, който е в серия от поредни победи и който е спечелил 5 или 6 мача. Направих промени, за да постигнем положителен резултат. За съжаление не успяхме да стигнем до добър резултат за нас, но се видя, че отборът игра добре".
 
"Мисля, че играчите ми бяха изключителни. Коло Туре се справи отлично. Лейва, който няма много игрово време, бе изключителен. Емре Джан показа добра скорост, а Лалана също се справи отлично. Със сигурност това решение може би изглежда хазартно за външните хора, но не и за мен".
 
"Като гледам класирането в групата по всяка вероятност ще се борим до последния ни мач, за да продължим напред", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА