5 Ноември, 2014 17:57 890 0

Венгер: Помислихме, че мачът е свършил

  • венгер-
  • арсенал-
  • андерлехт

Мениджърът на Арсенал коментира равенството с Андерлехт

Венгер: Помислихме, че мачът е свършил - 1
Снимка: БТА/АР
Арсен Венгер очаквано бе силно разочарован, след като видя как отборът му за половин час загуби аванс от 3 гола у дома и направи 3:3 срещу Андерлехт.  Според французина ключово в случая е било отпускането след третото попадение, когато лондончани са решили, че са си свършили работата. 

„Резултатът е крайно разочароващ. Може би ние ги подценихме и смятахме, че сме си гарантирали победата. В Шампионската лига трябва да си с правилната настройка през цялото време, защото в противен случай ще бъдеш наказан, както и стана. При 3:2 не действахме достатъчно солидно” обяви наставникът. 

„Все пак трябва да отдадем заслуженото на съперника, защото те не се отказаха до последния момент. Ние действахме лошо в защита през цялото време. Вярно е, че нямахме и късмет, тъй като първият им гол бе от засада, но в крайна сметка в дефанзивен план не се справихме и рано решихме, че сме спечелили” добави той. 

„Дръпнахме се по-назад през второто полувреме и спряхме да печелим единоборствата за първа топка. Започнахме да имаме проблеми при центрирания и високите топки. В крайна сметка срещу себе си имахме един много добър отбор, защото още през първата част Андерлехт имаше 3-4 добри ситуации” каза още Венгер, който отписа първото място в групата, след като разликата до Борусия Дортмунд е 5 точки. 

„По всичко изглежда, че ще завършим втори. Трябва да победим Борусия и след това да се надяваме, че те ще сбъркат, но това едва ли ще се случи. В крайна сметка приоритетът за нас винаги е бил класирането. Точка също ще ни стигне, но трябва да я спечелим”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА