Last news in Fakti

13 Ноември, 2014 13:30 514 0

Мондиал 2022 остава в Катар

  • мондиал 2022-
  • катар-
  • фифа

ФИФА няма да отнеме правото да домакинстват на азиатците

Мондиал 2022 остава в Катар - 1
Снимка: БТА/AP

ФИФА няма да лиши Катар от правото да организира Мондиал 2022, съобщават британските медии. Според информацията подозренията за манипулация и купуване на гласове от страна на Катар ще бъдат разсеяни. Азиатците спечелиха домакинството като победиха Австралия, САЩ, Република Корея и Япония.

Изборът породи много коментари и подозрения в корупция. Окончателният резултат от разследването на Комисията по етика на ФИФА за избора на домакин на Световните първенства през 2018-а и през 2022-а година ще бъде обявен по-късно днес от Ханс-Йоахим Екерт, който е член на Арбитражната комисия към Комисията по етика.

Русия спечели правото да организира Мондиал 2018.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА